Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%
Γιατί ρε μαμώτο!
Είμαι 4 μήνες παντρεμένη με τον άντρα της ζωής μου! 12 χρονιά μαζί. 12 χρόνια γλυκά,όμορφα με τα καλά και τα κακά τους. Μια σχέση που δεν την αλλάζω με τίποτα. Αλλά.......... Αυτό το αλλά!
Πρόβλημα πεθεράς. Δεν είναι τεράστιο μεν. Αλλά είναι ένα πρόβλημα. Το κακό είναι ότι δεν χαλαρώνω και εγώ και να μπαίνουν από το ένα αυτί και να βγαίνουν από το άλλο. Μπαίνουν και μένουν και με απασχολούν. Και είναι κρίμα!
Για να μην τα πολυλογώ, το πρόβλημα είναι το γνωστό. Της πήρα το γιο της. Και μου λέει κάτι πράγματα του στυλ: Ξέρω εγώ τώρα ότι ο Κώστας μου στενοχωριέται που δεν μένει πια μαζί μας. Και ήρθε, Ελίνα, ο Κώστας στο σπίτι και δεν ήθελε να φύγει από εμένα. Αχ το παιδί μου. Και τώρα που θα πάτε στο εξωτερικό ξέρω εγώ με θέλει και εμένα ο Κώστας μαζί αλλά που να έρθω. Πονάει η μέση μου. Και κάτι τέτοια και άλλα πολλά. Πάρα πολλά που δεν χωράνε σε αυτή τη σελίδα. Τι κάνω τώρα εγώ. Όλα αυτά που λέει δεν ισχύουν και τα λέει μόνο σε εμένα. Όχι μπροστά σε άλλους εννοείται. Εν τω μεταξύ τον Κώστα, εγώ είμαι αυτή που του λέω πάμε μια βόλτα στη μάνα σου, αλλιώς ξεχνιέται. Το κορυφαίο είναι που μου είχε πει το εξής: Ελίνα, μην ακούς τον κόσμο που λέει κακίες, ότι δηλαδή, πώς ο Κώστας 2 μέτρα παιδαράς πήρε εσένα? Αστους να λένε μου λέει. Και άντε κάνεις υπομονή. Αλλά πόσο πια ρε παιδιά. Πείτε μου. Και άντε να κάθομαι εγώ κάθε τρεις και λίγο και να κάνω παράπονα του Κώστα. Τι να λέει και αυτό. Το μαμώτο είναι ότι δεν έχω προβλήματα και μου τα δημιουργεί από το πουθενά. Δεν επηρεάζουν μεν τη σχέση μου αλλά επηρεάζουν εμένα και την ψυχική μου ηρεμία. So what are we doing now?
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 1.360
Παράθεση:
Από το μέλος elinacut - 23/11/06 11:08
... Το μαμώτο είναι ότι δεν έχω προβλήματα και μου τα δημιουργεί από το πουθενά. ...
Μα γι' αυτό σου τα κάνει για να σε κρατάει απασχολημένη, αλλιώς αν σε αφήσει στην ησυχία σου, πού ξέρεις; Μπορεί να αρχίσεις να ανακαλύπτεις άλλα προβλήματα. Πονηρή η πεθερά.
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
Αλάργα κι αγαπημένοι! Και τυπικότης στις σχέσεις, μην μας βρει πάτημα ποτέ.
Και, αν μπορείς, μερικές φορές, γέλα χαριτωμένα άσχετα τι ζοχαδερά πράγματα σου λέει. Τις κάνει κι ανησυχούν...
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel.
-Horace Walpole
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.330
Αν ο αντρας σου την κραταει σε αποσταση και δεν δινει σημασια σε οσα λεει, μην δινεις σημασια...
Θα λεει ετσι κι αλλιως.
Αυτο θελει, να σε εκνευρισει, να σε αναγκασει να χασεις την ψυχραιμια σου και να πεις επανω στα νευρα σου κατι, ωστε μετα να παει τρεχοντας στον γιο της και αν του πει "στα λεγα εγω, ειδες τι φιδι εβαλες στο σπιτι μας? "
Και τον αντρα σου, μην τον βαζεις στη μεση. Μην τον αναγκαζεις να απολογειται συνεχεια για την μανα του. Αν ειναι ενταξει απεναντι σου, γιατι θα πρεπει να κανει τον διαιτητη?
Αν αυτα που λεει εχουν επιδραση στον ψυχισμο σου και μονο (δηλαδη δεν δημιουργει πρακτικα προβληματα) ας την να λεει.
Πως οταν πχ παιζει η μουσικη του γειτονα στη διαπασων, απο ενα σημειο και μετα δεν σε ενοχλει, το συνηθιζεις. Αν δεν το σκεφτεσαι, σταματας να το ακους.
Το πιο πιθανο ειναι να μην αλλαξει ποτε η σταση της απεναντι σου. Δεξου το ως δεδομενο.
Σου ευχομαι καλο κουραγιο.
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 634
Παράθεση:
Originally posted by elinacut
Είμαι 4 μήνες παντρεμένη με τον άντρα της ζωής μου! 12 χρονιά μαζί. 12 χρόνια γλυκά,όμορφα με τα καλά και τα κακά τους. Μια σχέση που δεν την αλλάζω με τίποτα. Αλλά.......... Αυτό το αλλά!
Πρόβλημα πεθεράς. Δεν είναι τεράστιο μεν. Αλλά είναι ένα πρόβλημα. Το κακό είναι ότι δεν χαλαρώνω και εγώ και να μπαίνουν από το ένα αυτί και να βγαίνουν από το άλλο. Μπαίνουν και μένουν και με απασχολούν. Και είναι κρίμα!
Για να μην τα πολυλογώ, το πρόβλημα είναι το γνωστό. Της πήρα το γιο της. Και μου λέει κάτι πράγματα του στυλ: Ξέρω εγώ τώρα ότι ο Κώστας μου στενοχωριέται που δεν μένει πια μαζί μας. Και ήρθε, Ελίνα, ο Κώστας στο σπίτι και δεν ήθελε να φύγει από εμένα. Αχ το παιδί μου. Και τώρα που θα πάτε στο εξωτερικό ξέρω εγώ με θέλει και εμένα ο Κώστας μαζί αλλά που να έρθω. Πονάει η μέση μου. Και κάτι τέτοια και άλλα πολλά. Πάρα πολλά που δεν χωράνε σε αυτή τη σελίδα. Τι κάνω τώρα εγώ. Όλα αυτά που λέει δεν ισχύουν και τα λέει μόνο σε εμένα. Όχι μπροστά σε άλλους εννοείται. Εν τω μεταξύ τον Κώστα, εγώ είμαι αυτή που του λέω πάμε μια βόλτα στη μάνα σου, αλλιώς ξεχνιέται. Το κορυφαίο είναι που μου είχε πει το εξής: Ελίνα, μην ακούς τον κόσμο που λέει κακίες, ότι δηλαδή, πώς ο Κώστας 2 μέτρα παιδαράς πήρε εσένα? Αστους να λένε μου λέει. Και άντε κάνεις υπομονή. Αλλά πόσο πια ρε παιδιά. Πείτε μου. Και άντε να κάθομαι εγώ κάθε τρεις και λίγο και να κάνω παράπονα του Κώστα. Τι να λέει και αυτό. Το μαμώτο είναι ότι δεν έχω προβλήματα και μου τα δημιουργεί από το πουθενά. Δεν επηρεάζουν μεν τη σχέση μου αλλά επηρεάζουν εμένα και την ψυχική μου ηρεμία. So what are we doing now?
Να σου πω τί έκανα εγώ;;;;;;
Απαντούσα με "καυστικό χιούμορ".....
Εκείνη το λάμβανε το μήνυμα.........
Και δεν μπορούσε να πει και τίποτα, γιατί ήταν χιούμορ......

Γέλα και θα γελάσουν όλοι, κλάψε και θα κλάψεις μόνος σου...
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Read my lips:
Β Α Ζ Ε Α Π Ο Τ Ο Ε Ν Α Κ Α Ι Β Γ Α Ζ Ε Α Π Ο Τ Ο Α Λ Λ Ο.
Καταλαβαινω οτι σε χαλαει, δηλαδη ποσα να ακουσεις...το ενα απο τα δεκα θα σε πειραξει. Ομως προσπαθησε.. κρατα μια αποσταση..και δες το οσο γινεται με χιουμορ. Δεν προκειται να αλλαξει η πεθερα σου...αυτο μην το ελπιζεις. Ιδιαιτερα αν δειχνεις οτι ενοχλεισαι. Ετσι θα'ναι παντα..παντα ο γιος της θα'ναι καλυτερος, παντα θα του αξιζουν περισσοτερα κατα τη μανα του, γιατι ειναι ο γιος της κι ειναι ο καλυτερος...
Και σωστα ειπε μια αλλη σινδικτυα...μη λες συνεχεια στον αντρα σου "η μανα σου ειπε αυτο ή εκανε εκεινο"...μην τον κανεις "διαιτητη" στη σχεση σου με την πεθερα σου...δε θα'ταν οφελιμο.
Καλο κουραγιο.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
Γυναίκα / 46 / Παντρεμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 17
Μονη σου το γραφεις οτι δεν εχεις προβληματα και σου ταδημιουργει απο το πουθενα, αλλα προς το παρον δενεχει επιρεασει τη σχεση σου.Λοιπον να εισαι σιγουρη πως αργα η γρηγορα η σχεση σου θα επιρεαστει εαν συνεχισεις να την ακους και να της δινεις αξια και σημασια.αγνοησε την και ζησε καλα με τον ανδρα σου ...αλλωστε οι πεθερες(αγοριων η κοριτσιων)οτι και να κανουμε παντα βρισκουν να πουν.δεν γνωριζουν απο φρενα.
Ανδρας / 60 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αργυρούπολη
Θέματα: 132
Απαντήσεις: 6.629
Σίγουρα θα σας μπλέξει σε δυσκολίες και διάφορα ... περίεργα εαν δεν ξεκαθαρίσει ο άνδρας σου την σχέση σας σαν ζευγάρι με την ...μαμά του .
Μαζί σου ζεί , εκείνος πρέπει να σας προστατεύσει απο τους υφάλους και τις γρίνιες ,οι οποίες επιφέρουν μακροπρόθεσμα (και είναι σίγουρο αυτό) πολυ μεγαλύτερο κακό απο ότι νομίζεις.
την ομίχλη πρέπει να την καθαρίσει ο συζυγός σου...
# 9
στις 9/12/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Originally posted by lucretia
Αν ο αντρας σου την κραταει σε αποσταση και δεν δινει σημασια σε οσα λεει, μην δινεις σημασια...
Θα λεει ετσι κι αλλιως.
Αυτο θελει, να σε εκνευρισει, να σε αναγκασει να χασεις την ψυχραιμια σου και να πεις επανω στα νευρα σου κατι, ωστε μετα να παει τρεχοντας στον γιο της και αν του πει "στα λεγα εγω, ειδες τι φιδι εβαλες στο σπιτι μας? "
Και τον αντρα σου, μην τον βαζεις στη μεση. Μην τον αναγκαζεις να απολογειται συνεχεια για την μανα του. Αν ειναι ενταξει απεναντι σου, γιατι θα πρεπει να κανει τον διαιτητη?
Αν αυτα που λεει εχουν επιδραση στον ψυχισμο σου και μονο (δηλαδη δεν δημιουργει πρακτικα προβληματα) ας την να λεει.
Πως οταν πχ παιζει η μουσικη του γειτονα στη διαπασων, απο ενα σημειο και μετα δεν σε ενοχλει, το συνηθιζεις. Αν δεν το σκεφτεσαι, σταματας να το ακους.
Το πιο πιθανο ειναι να μην αλλαξει ποτε η σταση της απεναντι σου. Δεξου το ως δεδομενο.
Σου ευχομαι καλο κουραγιο.
Θα συμφωνήσω μαζί της. Δυστυχώς οι πιο πολλές μάνες έχουν μια μεγάλη συμπάθεια στους γιούς τους. Άρα είναι φυσιολογικό να έχουν μια μικρή αντιπάθεια μέσα σε παρένθεση τις γυναίκες που παίρνουν.Πιστεύω πως ζηλεύουν γιατι χάσανε τον κανακάρι τους από κοντά τους. Αλλά εάν ο άντρας είναι μαζί με την συζυγό του τότε δεν υπαρχει πρόβλημα και μπορεί ο ίδιος να μιλήσει με την μάνα του και να αλλάξει στάση προς στα σένα
# 10
στις 22/12/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
# 11
στις 23/12/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
# 12
στις 28/12/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πάλι θα πω τη μαγική ατάκα! Ελίνα μου, βάλε κι εσύ τα όριά σου!
Τι να κάνεις; ΑΠΑΝΤΑ ΤΗΣ !
Όχι με υπονοούμενα, όχι καυστικά! Με ευγένεια, θάρρος αλλά και απίστευτη σταθερότητα!
''Αχ, το χρυσό μου έφυγε από το σπίτι και από κοντά μου και στενοχωριέται'' λέει αυτή;
''Σίγουρα μια αλλαγή δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένος που είμαστε τώρα μαζί, σας διαβεβαιω!'' απαντάς εσύ!
''Ο Κώστας μου με θέλει μαζί σας στο εξωτερικό'' σου λέει αυτή;
''Μάλλον δεν έχει τεθεί ποτέ τέτοιο θέμα γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο και κάθόλου ευέλικτο σχήμα και για μας και για σας!'' ξαναπαντάς εσύ!
Όσο για το ανεκδίηγητο ''τι σου βρήκε δύο μέτρα παίδαρος'' (αν είναι δυνατόν πια!) εγώ θα της απαντούσα πολύ σταθερά ''Αυτό πρώτη φορά το ακούω από εσας! Αλλά σας παρακαλώ στο μέλλον και για να μην πέφτουμε στο επίπεδό τους να μην επαναλαμβάνουμε μεταξύ μας όσα ανόητα ακούμε!!!'' και παραμείνε σταθερή!
Θυμήσου ότι παίρνουν όσο χώρο τους επιτρέπουμε να πάρουν!
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
στα social media