Πέρα από όσα είπε η anemona_62, τα οποία με καλύπτουν μερικώς, επαναλαμβάνω και τονίζω:
Σχέση θα κάνεις όταν είσαι έτοιμος! 
Μην αφήνεις το περιβάλλον σου, όσα λένε οι γύρω σου και τα ΜΜΕ να σε επηρεάζουν! Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Υπάρχουν πολλά άτομα 18 ή 20 ή και παραπάνω χρονών που έχουν κάνει ελάχιστες έως καμμία σχέσεις.
Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι πολύ το θέμα. Πέρα του ότι η υπερβολική του σκέψη μόνο κακό σου κάνει (είπες και μόνος σου ότι "είμαι ψυχολογικά ράκος"), αν με τις κινήσεις, τα λόγια και τις πράξεις σου δώσεις την εντύπωση ότι "θέλεις πολύ μια κοπέλα", οι πιθανότητες να πετύχεις μειώνονται σημαντικά.
Έχε στο νου σου ότι οι έξυπνες ατάκες δεν παίζουν και τόσο μεγάλο ρόλο. Για την ακρίβεια, μόνο το 7% της εντύπωσης που δημιουργεί ο άλλος για εμάς εξαρτάται από το τι λέμε. Το υπόλοιπο εξαρτάται από πράγματα όπως η γλώσσα του σώματος, ο τόνος της φωνής σου κ.α.
Στο site αυτό, (αλλά και γενικότερα στο Internet) θα βρεις άρθρα που ίσως βοηθήσουν (κυρίως στις ενότητες "Φλερτ" και "Προσωπική βελτίωση"). Μην ξοδέψεις όμως πολλές ώρες από την ζωή σου ψάχνοντας και διαβάζοντας και μην δέχεσαι άκριτα ο,τι διαβάζεις!!

Δέξου μόνο ο,τι ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ.
Πιο πολλά θα μάθεις με την εμπειρία. Όταν αποφασίσεις ότι είσαι έτοιμος (και εννοώ να αποφασίσεις
εσύ και όχι οι άλλοι για σένα), δοκίμασε να πλησιάσεις κάποια κοπέλα. Οι πρώτες φορές είναι δύσκολες για όλους τους άντρες (προσωπικά ακόμη και τώρα νιώθω λίγο φόβο κάθε φορά που κάνω μια προσέγγιση αυτού του είδους). Σιγά-σιγά όμως θα αποβάλλεις τον φόβο.
Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου. Λες
"Εμφανισιακα δεν ειμαι Brand Pitt μα ομως αρκετα καλος και πολυ ωριμος στο κεφαλι.Δηλαδη θελω να πω πως εχω πολυ καλο χαρακτηρα και δεν το λεω μονο εγω αυτο." Είναι καιρός να το πιστέψεις (εγώ προσωπικά σε πιστεύω), να πιστέψεις ότι είσαι ένα άτομο που αξίζει, ένα άτομο που μια κοπέλα θα ήθελε δίπλα της.
Αυτά τα ολίγα... αν είναι θα επανέλθω με περισσότερα!

Καλή τύχη σου εύχομαι σε κάθε περίπτωση!

στα social media