Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Ν. Χανίων / Χανιά
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%
τι συμβαινει ρε παιδια?
Είμαι 25 ετών και η κοπέλα μου 22. Έχουμε κάνει έρωτα χωρίς προφυλακτικό χωρίς να εκσπερματίσω μέσα της. Όσον αφορά τα προσπερματικά υγρά δεν ξέρω. Μία εβδομάδα (ίσως και λιγότερο) μετά την πράξη (πράξεις) της ήρθε περίοδος. Τώρα περιμένει την επόμενη περίοδο, η οποία και είναι σε μία εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και δέκα μέρες νιώθει ένα μικρό φούσκωμα στο στομάχι της (ίσως και λίγο πιο χαμηλά, δύο με τρία εκατοστά πιο χαμηλά από τον ομφάλιο λώρο). Τις πρώτες πέντε μέρες μόνο το βράδυ, τις άλλες πέντε όλη την ημέρα. Ζαλάδες και εμετοί δεν υπάρχουν. Να αναφέρω επίσης ότι η περίοδος στην κοπέλα μου ήταν πάντα κανονική (28 ημέρες), με εξαίρεση μία φορά πριν δύο περίπου μήνες που ήταν 31 ημέρες. Και ότι εδώ και δύο περίπου μήνες έχει αρχίσει μια μικρή δίαιτα.
i)Τι συμβαίνει, πρέπει να ανησυχώ για κάτι?
ii)Από πότε θα μπορεί να κάνει τεστ εγκυμοσύνης? Υπάρχει άλλος τρόπος ανίχνευσης πιθανής εγκυμοσύνης σήμερα?
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Γυναίκα / 62 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
Να κάνει το τεστ, όλα τα άλλα είναι λόγια. Είναι απλό στη χρήση και έγγυρο ως προς τα αποτελέσματα αν γίνει σωστά. Αν θέλετε να είστε 1000% σίγουροι ας πάει σε μικροβιολόγο, αλλά τότε δε θα πάρει αμέσως αποτελέσματα αλλά δυο-τρεις μέρες μετά.
Το τεστ εγγυμοσύνης μπορεί αν γίνει πολύ σύντομα μετά τη σύλληψη, μια πρώην συνάδελφός μου που πήγαινε επί σκοπόν για το δεύτερο παιδί ήξερε ότι ήταν έγγυος τέσσερεις μέρες μετά!
Αφού όταν πήγε με τα ούρα στη μικροβιολόγο παραλίγο να τη διώξει γελώντας, εκείνη όμως επέμενε και το τεστ έδειξε θετικό! Πράγμα που σημαίνει ότι η ουσία που εκρίνεται και ανιχνεύεται αρχίζει να παράγεται αμέσως μετά.
Όσο για τον πόνο στην κοιλιά μάλλον εντερικό είναι, ειδικά αν όταν το πιέζεις απαλά είναι σκληρό στην αφή και πονάει. Να πίνει νερά, να τρώει λαχανικά και φρούτα και να μην έχει άγχος
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel.
-Horace Walpole
Γυναίκα / 47 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 12
1. Μην πανικοβάλεσσαι.
2.Να χρησιμοποιείς προφυλακτικό, έτσι δεν θα έχεις τον φόβο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, αλλά δεν θα κινδυνεύεις να κολλήσεις και κάποια απο τα μεταδιδόμενα σεξουαλικά νοσήματα.
3.Το ότι έχει ξεκινήσει δίαιτα εδω και δυο μήνες παίζει ρόλο στην σταθεροποίηση ή όχι του κύκλου. Είναι οι αμυνες του οργανισμού.
Εδω άγχος έχουμε κι ερχονται τα πάνω κάτω στον οργανισμό μας.
4. Καλό θα είναι να συμβουλευτείτε κάποιον γυναικολόγο για οτιδήποτε σας απασχολεί. Έτσι και τα απαραίτητα μέτρα θα λάβετε αλλά και θα σας λυθούν οιο οποιοεσδήποτε απορίες σας.
Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί,αφού κρύβεται το αύριο σ' ότι έχω ονειρευτεί.
στα social media