ΟΚ, ας κάνω ένα διαχωρισμό...
Άλλο τα άτομα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, και είναι έξυπνα, αυτά τα έχω επιλέξει για τα καλα τους χαρακτιριστικά.
Έχοντας όμως μια καλή εμπειρία με τους "δικούς" μου έξυπνους ανθρώπους πήγα να βρώ μερικούς ακόμα...
Συγνώμη για αυτα που θα πω, δέν έχω πρόβλημα με τη ΜΕΝΣΑ σαν ιδέα αλλα με τους αντιπροσώπους στην Ελλάδα, γιατι έχω δει και τι κάνουν στις συγγεντρώσεις τους και στήν Αγγλία που έμενα για μερικά χρόνια.
Πρώτα μπήκα στο internet site και μέσα σε όλα είδα και τις προσωπικές τους σελίδες. (Καθαρά επαγγελματική προβολή - απογοήτευση).
Λοιπόν, πάω σε εκδήλωση. Αντε να γνωρίσουμε και ένα άτομο εκει, βρίσκω τον Πρόεδρο: Προεδρος=Π, Εγώ=Γ
Π: Γεια, ειμαι ο Ταδε... Με τι ασχολεισαί;
Γ: Ειμαι ο Γιώργος είμαι μηχανικός. Εσυ;
Π: Εγω παιζω Ταβλι.
Γ:

Κι εγώ, αλλα με τι ασχολεισαι;
Π: Παιζω ταβλι απο το internet με στοιχήματα, και βγάζω έτσι τα προς το ζειν.
Γ: Καλα σοβαρολογείς;
Π: Φυσικά, αφου είμαι εξυπνος και νικάω, γιατι να μην το χρησιμοποιήσω να βγάζω λεφτά άνετα; Αλλωστε δουλειά είναι κι αυτο.
Κοιτάχτηκα με την κοπέλα μου, και καταλαβε τι σκεφτόμασταν, και τελος άλλαξε τραπέζι.
Έχω κι άλλα παρόμοια με άλλα μέλη αν θέλεις, αλλα λέω να μην τα ψάλλω σε πολλούς...
Ξέρώ φυσικά πώς αυτοί οι μαζεμένοι άνθρωποι έχουν κάποιους προσωπικούς λόγους εγγραφής στη ΜΕΝΣΑ, άλλους απο τους επίσημους, που είναι να προάγουν τήν ιδέα και να συγγεντρώσουν όλα τα πιθανά μέλη τής χώρας τους. Οπώτε εξ ορισμου μιλάμε για επιδεικτικά ατομα, με την έπαρση που έλεγα.
Άν δέν είχαν τέτοιο χαρακτήρα, θα κράταγαν τη γνώση του IQ τους για τον εαυτό τους.
στα social media