Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

TI GINETAI STIN PERIPTWSI POY EKEINOS EXEI ALLI SXESI??????

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

atixi

# 1 στις 27/1/2007
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βριλήσσια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

τι γινεται στην περιπτωσι που εκεινος εχει αλλι σχέση???

Πριν κάποιους μήνες γνώρισα έναν άνθρωπο μέσω μιας φίλης μου και έπαθα την πλάκα μου.Ρωτώντας έμαθα ότι είναι ήδη καπαρωμένος από άλλη.
Μάλιστα ομνύει στο όνομά της και φαίνεται να την αγαπάει πολύ. Έχουν λέει 'κοινά όνειρα'!!!! (Έτσι τουλάχιστον λέει εκείνος σε κοινούς γνωστούς.)

Και τώρα ερχόμαστε στο πρόβλημα. Εγώ τον θέλω. Όχι, δεν είναι ένα απλό καπρίτσιο. Είναι αληθινό αυτό που νιώθω. Εκείνος σπουδάζει στην Αγγλία.Μπορεί να υπάρχει απόσταση, αλλά εκείνος φαίνεται να σέβεται αυτό που έχει με την κοπέλα- έχει μια φωτογραφία κοτσαρισμένη στον τοίχο του με την 'καλή' του.

ΤΟ θέμα είναι το τι πρέπει να κάνω ΕΓΩ για να κηνυγήσω την πιθανότητα να είμαστε μαζί???

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1. Εννοείται ότι δεν τον θέλω απλά και μόνο για κάτι εφήμερο- τον θέλω για κανονική σχέση. Δλδ οι συμβουλές σας ας μην είναι του στυλ 'βολέψου με δυο νύχτες πάθους μαζί του και μετά ξέχνα τον',κτλ...
2.Το ξέρω ότι είναι άσχημο για την άλλη την κοπέλα- ΠΟΛΥ ασχημο- αλλά πραγματικά δεν θέλω να τον χάσω και σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι 'ο θάνατός σου, η ζωή μου'.
3. Δεν ξέρω καν τι σκέφτεται εκείνος για μένα.Πάντως και να ήθελε, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε εύκολα να κάνει κίνηση, μιας και θα μαθευόταν αμέσως λόγω κοινής φίλης.
4. Πιστεύετε οτι μια σχέση εξ αποστάσεως-μιας και εκείνος είναι εξωτερικό και εκείνη Ελλάδα- μπορεί να σταθεί?? Δλδ οκ έχουν σχέση, έχουν 'κοινά όνειρα', αλλά αυτή η σχέση μπορεί σίγουρα να σταθεί???

5.Δεδομένο το ότι είμαι ούτως ή άλλως αναβλητική σε κάτι τέτοια και δεν παίρνω πρωτοβουλίες, τι συμβουλεύετε να κάνω ούτως ώστε να μην τον χάσω????? Και ψιλοντρέπομαι κιόλας μιας και είμαστε σε κοινό κύκλο και δεν θα ήθελα να ακούω μετά κουτσομπολιά του στυλ ''αυτή πήγε να χαλάσει τη σχέση δύο παιδιών με όνειρα,κτλ...''

lady_username

# 2 στις 27/1/2007
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 63
sou proteinw na vreis kapoion allon..koita gyrw sou..tosoi antres eleftheroi..aftos einai eftyxismenos me tin kopela tou k gia na exei sxesi mazi tis apo apostasi sigoura tin agapaei poly..k na kaneis kinisi to pithanotero einai na se aporripsei k meta na to mathoun oloi oi koinoi gnwstoi..to palevei toso poly ekei pou einai k den nomizw na riskare ti sxesi tou gia kapoia allh..k an de se aporripsei skepsou oti k eseis paali sxesi eksapostasews tha exete opote mporei na kanei to idio k se sena..astous eftyxismenous..gia na taxun apo toso megalh apostash shmainei oti mallon exun vrei to allo tous miso..k pws ksereis oti su kanei gia sovari sxesi? afta den ta orizeis k ta apofasizeis esu..apla symvainoun..

amaretti

# 3 στις 27/1/2007
author
Γυναίκα / 63 / Παντρεμένη
Ελλάδα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 5.225
βρε καλώς την άτυχη.....

Βλέπω μπήκες φορτσάτη ....εμ, βέβαια τέτοιο πρόβλημα.....χρήζει άμεσης λύσης....

Λοιπόν έχω να σου προτείνω τα εξής.....

Δούλεψε....υπόγεια...γίνε φίλη με τη κοπελιά του, έτσι ώστε να μαθαίνεις τα νέα από πρώτο χέρι....και να μπορείς να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις...

Μετά προσανατόλισέ την προς κάποιον άλλον γκόμενο που έχεις στο φιλικό σου περιβάλον...ξέρεις τώρα...και τί ωραίο παιδί ο χ, και πόσο του αρέσεις....

Δεν μπορεί..αφού αυτός σπουδάζει έξω....η απόσταση θα κάνει το θάμα της....μάτια που δεν βλέπονται....

Το τελευταίο μέτρο και το πιο αποτελεσματικό είναι...............................μάγια.

Ναί, ναί....μάγια. Πήγαινε σε μια καφετζού, σε μια χαρτορίχτρα, σ'ένα μέντιουμ....αυτοί καταπιάνονται με κάτι τέτοια..

Αν δεν έχεις κάποιον υπ'όψην σου....δες την παληά ελληνική ταινία με τον Βουτσά που τον κυνηγούσε η Καραγιάννη να του κόψει μια τούφα από τα μαλλιά του..εκεί αναφέρονται κάποια υλικά που είναι απαραίτητα για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.....
Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να τον κάνεις δικό σου....

Και πού'σαι? μη ντρέπεσαι καθόλου.....δεν είναι ντροπή κοριτσάκι μου.....
τιμή σου και καμάρι σου....είναι που θέλεις ντε και σώνει αυτόν που σου γυάλισε κι άς έχει ήδη δεσμό....

Εξ'άλλου, μη νομίζεις, δεν υπάρχουν άντρες την σήμερον ημέρα...κι ας λένε το αντιθετο....Τώρα που τον βρήκες λοιπόν....βουρ...
Αααα! περιμένω με αγωνία να διαβάσω και το δεύτερο θέμα που θα ανεβάσεις...φαντάζομαι θα είναι του στυλ....."πήγα με τον κολλητό του...βοήθεια!!"
Πάντα στην διάθεσή σου...

anemona_62

# 4 στις 27/1/2007
author
Γυναίκα / 62 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
Τι θα πει να μην τον χάσεις? Μπορείς να χάσεις κάτι που δεν είχες ποτέ?

Η απόσταση θα είναι κακός σύμβουλος και για σένα αν κάποια στιγμή βρισκόσουν ως δια μαγείας στη θέση της κοπέλας του. Αν περιμένεις να χαλάσει η σχέση τους λόγω απόστασης, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα χαλούσε και η δική σας σχέση?

Μυαλό.... δεν υπάρχει πολύ. Γι' αυτό προσέχουμε για να έχουμε!
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel. -Horace Walpole

atixi

# 5 στις 28/1/2007
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Επειδή βλέπω ότι μερικοί έχουν φοβερά ειρωνικό υφάκι... το αφήνω ασχολίαστο! Εν προκειμένω δεν είμαι θύτης αλλά θύμα μιας κατάστασης.

ΝΑΙ, λοιπόν, θα σας απογοητεύσω... αλλά εγώ ερωτεύομαι με την καρδιά, όχι με τη λογική και με μπακαλίστικους υπολογισμούς: ''αυτός ανήκει στην λίστα των ελεύθερων", ενώ ο άλλος είναι ''σ'αυτή των δεσμευμένων''. Δλδ, οκ, θαυμάζω αυτούς που μπορούν να κάνουν υπολογισμούς για το ποιον θα αγαπήσουν. Είναι θαυμάσιος τρόπος να μην πληγώνεσαι, αλλά οκ... εμείς οι κοινές θνητές δεν τον κατέχουμε ακόμη.

Εγώ ερωτεύομαι το σύνολο του άλλου. Τώρα αν έχει δεσμό... πώς θα έπρεπε να το ξέρω εγώ από την αρχή???

Αν το είχα μάθει από την πρώτη στιγμή θα ήταν αλλιώς. Αλλά τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...Άπαξ και ερωτεύτηκα τέρμα... πώς να ξε-ερωτευτώ????

ΥΓ: Δυστυχώς από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται και εύχομαι να μην βρεθείτε ποτέ στη θέση μου, μιας και ακουσίως βρέθηκα και εγώ σ'αυτήν.

lady_username

# 6 στις 29/1/2007
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 63
koritsaki mou,otan den gnwrizeis ton allon legetai enthusiasmos k oxi erwtas!
wrimase!!
k exei apodeixtei oti monoi mas elegxoume poion erwtevomaste k monoi mas ksenerwnoume..k entaksei na saresei kapoios alla apti stigmi pou vlepeis pws exei desmo k sovaro malista kaneis stin akri..

# 7 στις 29/1/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ερωτεύεσαι;;;

Τι ακριβώς ερωτεύτηκες; τον ξέρεις; ξέρεις ποιος ειναι; ξέρεις τις σκέψεις του;
Πως λες πως ερωτευεσαι κάποιον την στιγμή που ούτε καν σέβεσαι τα θέλω του και την καρδιά του..
την στιγμή, που δεν σε νοιάζει τι αισθάνεται αυτος αρκει να τον έχεις εσυ..

Και τι δεν ήξερες; Απο την στιγμή που η ίδια παραδεχεσαι πως αυτος μιλάει για κοινά σχεδια με την κοπέλα του.. σημαίνει πως ειναι ξεκαθαρος απέναντι σε κάθε κοπέλα.. Απο την αρχη!!

Η αγάπη και ο έρωτας οταν δινονται με την καρδια όπως λες είναι κάτι καθαρό και πολύτιμο!!
Και δεν υπάρχει τίποτα καθαρο και πολύτιμο στο να θέλεις τον άνδρα μιας αλλης, μόνο και μονο επειδή σου άρεσε η εμφάνιση του.. Και κυριώς όταν αυτος είναι καλά μαζί της.. και σχεδιάζουν ένα κοινό μέλλον..

Νοιάζεσαι για έναν άνδρα την στιγμή που αδιαφορείς για τα αισθήματα του;;
Αν σε ελκύει, η πιστη και η αφοσιωση που δείχνει στην κοπελιά του, βρες εναν ελευθερο άνδρα που να στα δινει και εσένα.. οχι καποιον που ανηκει σε άλλη..

Απο πότε το να πληγώσεις δυο ανθρώπους.. και ειδικά αυτον που λες πως αγαπάς είναι πράξη καρδιάς;;;

Και στην τελική.. αν πραγματικά ειναι κατι σοβαρο για εσένα, (κατι που δεν πιστεύω), μείνε διπλα του ως φίλη.. χωρις να τον υπονομεύεις..
και αν η σχέση του.. απο μονη της.. χωρις την βοηθεια σου.. δεν αντέξει.. τοτε κάνεις την κινηση σου.. Όσο καιρος κι αν περάσει..
Προσωπικά, δεν θα εμπιστευόμουν για σχέση.. οποιονδήποτε με αυτες τις "αντιλήψεις"..

blossom

# 8 στις 29/1/2007
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766

Παράθεση:
Originally posted by atixi
Εν προκειμένω δεν είμαι θύτης αλλά θύμα μιας κατάστασης.

ΝΑΙ, λοιπόν, θα σας απογοητεύσω... αλλά εγώ ερωτεύομαι με την καρδιά, όχι με τη λογική και με μπακαλίστικους υπολογισμούς: ''αυτός ανήκει στην λίστα των ελεύθερων", ενώ ο άλλος είναι ''σ'αυτή των δεσμευμένων''. Δλδ, οκ, θαυμάζω αυτούς που μπορούν να κάνουν υπολογισμούς για το ποιον θα αγαπήσουν. Είναι θαυμάσιος τρόπος να μην πληγώνεσαι, αλλά οκ... εμείς οι κοινές θνητές δεν τον κατέχουμε ακόμη.

Εγώ ερωτεύομαι το σύνολο του άλλου. Τώρα αν έχει δεσμό... πώς θα έπρεπε να το ξέρω εγώ από την αρχή???

Αν το είχα μάθει από την πρώτη στιγμή θα ήταν αλλιώς. Αλλά τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...Άπαξ και ερωτεύτηκα τέρμα... πώς να ξε-ερωτευτώ????

ΥΓ: Δυστυχώς από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται και εύχομαι να μην βρεθείτε ποτέ στη θέση μου, μιας και ακουσίως βρέθηκα και εγώ σ'αυτήν.

Κοπέλα μου θύμα είσαι μιας κατάστασης που εσύ δημιούργησες. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να τον ερωτευθείς. Μην διαστρέφεις την πραγματικότητα όπως σε βολεύει και σκέφτεται μόνο τον εαυτό σου. Με ποιό δικαίωμα λοιπόν θα κάνεις κακό στην κοπέλα του. Με ποιό δικαίωμα θα μπεις σε ένα ζευγάρι. Μην ξεχνάς ότι η ζωή έχει γυρίσματα και ότι κάνεις θα το βρεις μπροστά σου. Δεν σου εγγυώμαι ότι αν τους χωρίσεις και τελικά τα φτιάξεις μαζί του κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποια άλλη ανώριμη κοπελίτσα που θα θεωρήσει δικαίωμα της να μπει ανάμεσά σας και να σας χωρίσει μόνο και μόνο επειδή τον ερωτεύθηκε. Θα σου άρεσε; Δεν νομίζω.

Μην μπερδεύεις την αγάπη με τον έρωτα. Ο έρωτας περνάει. Και ναι συμφωνώ ότι μπορεί να ερωτευθείς κάποιον χωρίς να ξέρεις αν είναι ή όχι ελεύθερος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις. Τι; Να τον γνωρίσεις καλύτερα και να δεις τα ελαττώματά του για να τον απομηθοποιήσεις και τελικά να ξενερώσεις και να σου περάσει.

Καλή ανάρρωση.

ranran

# 9 στις 29/1/2007
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 634
Πως θα αντιδρούσες αν μάθαινες ότι κάποια άλλη είναι ερωτευμένη με τον καλό σου;;;;

Αν μάθαινες ότι γνωρίζει την ύπαρξή σου;;;;;; Παρόλα αυτά όμως συνεχίζει να τον διεκδικεί;;;; Και μάλιστα χωρίς κανέναν ενδοιασμό;;;;

Θα τις έδινες ελαφρυντικά;;; Τι να κάνουμε το κορίτσι ερωτεύτηκε;;;;

Δε νομίζω......

Εξάλλου εκείνος δεν σου έδωσε ελπίδες. Απο την αρχή ήταν ξεκάθαρος και σου είπε πως έχει σχέση.... με κοινό μέλλον.......
Γέλα και θα γελάσουν όλοι, κλάψε και θα κλάψεις μόνος σου...

# 10 στις 29/1/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πέρα από όσα σου είπαν οι προλαλήσαντες, με τα οποία συμφωνώ, θα σου πω απλά ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ (χωρίς να βολευτείς με 2 νύχτες πάθους μαζί του). Θα είναι καλύτερα και για εσένα (θα γλιτώσεις χρόνο και ψυχική ενέργεια) και για τον ίδιο.
Δεν είναι απλά το ότι έχει σχέση, είναι ότι έχει μια όμορφη σχέση. Έχει σημασία αυτό.

Λες ότι "ερωτεύομαι με την καρδιά, όχι με τη λογική και με μπακαλίστικους υπολογισμούς: ''αυτός ανήκει στην λίστα των ελεύθερων", ενώ ο άλλος είναι ''σ'αυτή των δεσμευμένων''". Εμένα αυτοί οι λογισμοί (δηλαδή σκέψεις, και όχι υπολογισμοί) μου φαίνονται μια χαρά!
Άσε που αναρωτιέμαι αν θα τον ήθελες τόσο πολύ αν ήταν ελεύθερος...

Άσχετα από αυτό πάντως, αυτή την "ατυχία" την βιώνουμε όλοι μας τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας. Πονάει, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά από το να δεχτούμε ότι κάποιον/α δεν μπορούμε να τον έχουμε και ψάχνουμε αλλού!

Το ποτάμι μπορεί να μην γυρίζει πίσω, αλλά μπορεί να αλλάξει πορεία άνετα!

atixi

# 11 στις 29/1/2007
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση. Δεν ήξερα ότι έχει κοπέλα εξαρχής. Το έμαθα στην πορεία κανα δίμηνο μετά, όταν άρχισα να ρωτάω περισσότερα γι'αυτόν.

Επίσης δεν το έμαθα από τον ίδιο για τη σχέση του ούτε για 'τα κοινά όνειρα'. Απλώς κινούμαστε σε κάτι που μπορεί να θεωρηθεί κοινό περιβάλλον με αποτέλεσμα να ξέρω κάποια πράγματα που έχει πει. Συνεπώς, αυτά 'περί κοινων ονειρων' δεν τα είπε προς εμένα. Ειχαν ειπωθεί σε πρότερο χρονικό διάστημα που δεν γνωριζόμασταν καν. Απλά σας τα μετέφερα ως ενδεικτικά(??) μιας κατάστασης.

Δεδομένο επίσης, ότι δεν μου 'γυάλισε' όπως ειπώθηκε παραπάνω. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο και σωστό παιδί με εύρος γνώσεων που μου βγάζει κάτι. Ε, ναι... τυχαίνει να είναι και good looking, αλλα μην φανταστείτε και Φραγκολιάς.

Από κει και πέρα θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ λάθος να θες τον άνδρα μιας άλλης κοπέλας. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας... δεν είναι παντρεμένοι και δεν ζουν μαζί. Αυτός ακόμη είναι 28 και έχει ακόμη να κάνει αρκετά χιλιόμετρα- έτσι τουλάχιστον θεωρώ εγώ- και είναι Λονδίνο, ενώ εκείνη εδώ. Υπάρχει απλά μια σχέση, η οποία όπως φαίνεται πρέπει να υφίσταται τουλάχιστον 3 χρόνια, εγώ εικάζω και ίσως περισσότερα.
Με το πού έφυγε αυτός η σχέση αυτή διατηρήθηκε... και χωρίς να θέλω να το παίξω ψυχολόγα ίσως να του δίνει και τη δύναμη για να συνεχίζει τις σπουδές του. Σε στυλ να τον πεισμώνει.

Επειδή είχα και εγώ στο παρελθόν μια αντίστοιχη σχέση με παιδί που ήταν εξωτερικό... η όλη μαγεία που μας έδενε ήταν η αποσταση. Αυτό το ανεκπλήρωτο όνειρο του να θες να είσαι εδώ και τώρα με κάποιον, αλλά να σας χωριζει η απόσταση. Και εκείνος είχε αφεθεί πάνω μου και μίλαγε για κοινή ζωή σε ατελείωτα τηλεφωνήματα, ακριβώς γιατί όταν βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα αποκομμένος από όλους σου τους παλιούς φίλους, την οικογένεια και το περιβάλλον σου... νιώθεις πώς τα ελάχιστα που σε συνδέουν με την παλιά σου ζωή είναι ΕΚΕΙΝΗ. Και ακριβώς επειδή λείπες θες να την νιώθεις ακόμη πιο κοντά σου και αρχίζεις να κάνεις όνειρα για σας.

Ασχέτως αν εκείνη σε όρους κανονικής σχέσης όπου θα βλεπόσασταν καθημερινά θα είχε απομυθοποιηθεί εντελώς και θα είχες πάει για άλλες πολιτείες.
Μ'αυτό προσπαθώ να σας πω ότι δεν έχω ακόμη καταλάβει αν είναι πραγματική αγάπη ή πείσμα του μυαλού του.

ranran

# 12 στις 30/1/2007
author
Το γεγονός ότι δεν είναι παντρεμένοι, δεν σημαίνει ότι έχουν «μία απλή σχέση» έτσι όπως εσύ την χαρακτηρίζεις. Δηλαδή ένας παπάς και δύο βέρες αλλάζουν την ουσία μίας σχέσης;;;;;

Όσον αφορά στη δική σου σχέση απο απόσταση....
Δεν καταλαβαίνω, γιατί κάνεις συγκρίσεις! Η δική σου σχέση μπορεί να μην κράτησε, γιατί δεν υπήρχαν οι σωστές βάσεις ή γιατί βρέθηκε μία "καπάτσα" και τον διεκδίκησε. Η δική τους μπορεί να είναι πραγματική αγάπη.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, γιατί ορισμένες γυναίκες βλέπουν σαν πρόκληση να διαλύσουν μία μακροχρόνια σχέση, ειδικά όταν η κοπέλα δεν είναι κοντά. Γιατί εξιτάρουν τόσο οι δεσμευμένοι;;;;

# 13 στις 30/1/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by amaretti
βρε καλώς την άτυχη.....

Βλέπω μπήκες φορτσάτη ....εμ, βέβαια τέτοιο πρόβλημα.....χρήζει άμεσης λύσης....

Λοιπόν έχω να σου προτείνω τα εξής.....

Δούλεψε....υπόγεια...γίνε φίλη με τη κοπελιά του, έτσι ώστε να μαθαίνεις τα νέα από πρώτο χέρι....και να μπορείς να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις...

Μετά προσανατόλισέ την προς κάποιον άλλον γκόμενο που έχεις στο φιλικό σου περιβάλον...ξέρεις τώρα...και τί ωραίο παιδί ο χ, και πόσο του αρέσεις....

Δεν μπορεί..αφού αυτός σπουδάζει έξω....η απόσταση θα κάνει το θάμα της....μάτια που δεν βλέπονται....

Το τελευταίο μέτρο και το πιο αποτελεσματικό είναι...............................μάγια.

Ναί, ναί....μάγια. Πήγαινε σε μια καφετζού, σε μια χαρτορίχτρα, σ'ένα μέντιουμ....αυτοί καταπιάνονται με κάτι τέτοια..

Αν δεν έχεις κάποιον υπ'όψην σου....δες την παληά ελληνική ταινία με τον Βουτσά που τον κυνηγούσε η Καραγιάννη να του κόψει μια τούφα από τα μαλλιά του..εκεί αναφέρονται κάποια υλικά που είναι απαραίτητα για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.....
Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να τον κάνεις δικό σου....

Και πού'σαι? μη ντρέπεσαι καθόλου.....δεν είναι ντροπή κοριτσάκι μου.....
τιμή σου και καμάρι σου....είναι που θέλεις ντε και σώνει αυτόν που σου γυάλισε κι άς έχει ήδη δεσμό....

Εξ'άλλου, μη νομίζεις, δεν υπάρχουν άντρες την σήμερον ημέρα...κι ας λένε το αντιθετο....Τώρα που τον βρήκες λοιπόν....βουρ...
Αααα! περιμένω με αγωνία να διαβάσω και το δεύτερο θέμα που θα ανεβάσεις...φαντάζομαι θα είναι του στυλ....."πήγα με τον κολλητό του...βοήθεια!!"
Πάντα στην διάθεσή σου...

.....και ο θεός έπλασε την γυναίκα...

ευγε κοπελα μου ,για σπιτι εισαι εσυ
(για να κλεισεις ομως)

(πλακιτσα κανουμε)

amaretti

# 14 στις 30/1/2007
author
Γυναίκα / 63 / Παντρεμένη
Ελλάδα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 5.225

Παράθεση:
Από το μέλος painfullbeauty - 30/01/07 08:56
... .....και ο θεός έπλασε την γυναίκα...

ευγε κοπελα μου ,για σπιτι εισαι εσυ
(για να κλεισεις ομως) ...

Παράθεση:
Μάθε να διαβάζεις πιο προσεκτικά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου.....

Η θεματοθέτρια ....την κατάλαβε την ειρωνία στα γραφόμενα μου...εσύ βιάστηκες ........

# 15 στις 30/1/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Διάβαζε και συ καλύτερα όμως...

το ξαναλέω πλακίτσα εκανα..συνέχισα αυτό που ξεκίνησες

atixi

# 16 στις 30/1/2007
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by ranran
Το γεγονός ότι δεν είναι παντρεμένοι, δεν σημαίνει ότι έχουν «μία απλή σχέση» έτσι όπως εσύ την χαρακτηρίζεις. Δηλαδή ένας παπάς και δύο βέρες αλλάζουν την ουσία μίας σχέσης;;;;;

Σ'αυτό εν μέρει έχεις δίκιο υπό την έννοια ότι μπορεί όντως να είναι μια πολύ ουσιαστική σχέση που απλά ακόμη δεν έχει την 'βούλα'. Αλλά από την άλλη μπορεί και να μην είναι.... Δλδ ένα ζευγάρι με αρκετά χρόνια σχέσης λογικά πρέπει να προσανατολίζεται προς το γάμο- αυτοί αντίθετα ζουν χωριστά, ασχέτως αν έχουν όνειρα κοινής ζωής. Δεν είναι αντιφατικό?

Απλώς η ένστασή μου είναι η εξής: αν υπήρχε κάτι τόσο δυνατό... τότε δεν θα έπρεπε αυτή να είναι κοντά του? Εδώ στρατό πάει ο άλλος... και η κοπελιά του είναι εκεί μπάστακας- σχεδόν μαζί κάνουν σκοπιά που λέει ο λόγος.
Η άλλη είναι δυνατόν να τον αφήνει τόσα χρόνια έξω μόνο του? Σας 'κολλάει' καλά εσάς αυτό????

Γίνεται να αντέχεις να είναι ο άνθρωπος που αγαπάς μόνος του τόσο μακριά?
Εγώ αν μου το ζήταγε *ίσως* θα μπορούσα και να αφήσω έτοιμη δουλειά και 5 χρόνια σπουδών να πάνε χαμένα, για να είμαι εκεί και να τον στηρίζω. Λέω ΙΣΩΣ, γιατί οκ... πραγματικά αυτό είναι σοβαρό θέμα και δεν το έχω καν σκεφτεί σοβαρά.

Παράθεση:
Originally posted by ranran
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, γιατί ορισμένες γυναίκες βλέπουν σαν πρόκληση να διαλύσουν μία μακροχρόνια σχέση, ειδικά όταν η κοπέλα δεν είναι κοντά.

Είπα εγώ ότι το θεωρώ πρόκληση?? Σε στυλ τι θα κάνω το Σάββατο... ε...δεν πάω να χωρίσω δύο ανθρώπους για να γελάσουμε...?
Λοιπόν, καμία σχέση. Βρέθηκα σ'αυτή τη θέση εντελώς τυχαία. Μακάρι να είχα μια σαφή εικόνα για το τι παίζει μεταξύ τους αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Σε ποια φάση είναι η σχέση τους. Διότι οκ, τα μεγαλόσχημα λόγια είναι καλά(περί ονείρων,κτλ) ΑΛΛΑ η πραγματικότητα μπορεί να είναι και διαφορετική. Μπορεί ο ένας από τους δύο να προσπαθεί να κρατήσει αυτή τη σχέση και να είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί.

Παράθεση:
Originally posted by ranran Γιατί εξιτάρουν τόσο οι δεσμευμένοι;;;;

Οι δεσμευμένοι δεν με εξιτάρουν καθόλου. Απλά, πολλές γυναίκες θέλγονται από την ιδεα, γιατί ο δεσμευμένος συνήθως είναι ένας άνθρωπος κατασταλαγμένος που δεν 'ψάχνεται'. Δλδ δεν είναι πιεστικός, λιγούρης,κτλ... Επίσης, η εικόνα ενός δεσμευμένου άντρα που φέρεται με τρυφερότητα στην κοπέλα του... ίσως για πολλές ακολουθείται από το συλλογισμό: 'κοίτα, τι τρυφερός που είναι. Τέτοια τρυφερότητα και αγάπη θέλω και εγώ.' Είναι καθαρά θέμα ζήλειας.
Οπως όταν βλέπουν μερικές μια ωραία τσάντα που σε ρωτάνε από πού την αγόρασες για να πάνε να πάρουν μια ίδια...

ranran

# 17 στις 30/1/2007
author
Μόνη σου λες πως "ίσως" να άφηνες έτοιμη δουλειά και 5 χρόνια σπουδών….. Αν τελειώσει εκείνος τις σπουδές του και γυρίσει στην Ελλάδα, δεν βλέπω τον λόγο να αφήσει τα πάντα η κοπέλα. Χτίζουν και οι δύο το μέλλον τους. Εκείνος με τις σπουδές του, εκείνη με σπουδές ή δουλειά. Αλίμονο αν αφήναμε τα πάντα και φεύγαμε έτσι…. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή! Δηλαδή να αφήσει τώρα τις σπουδές ή τη δουλειά της για να πάει στο Λονδίνο, να αφήσει μετά τη ζωή της για να τον ακολουθήσει στις μεταθέσεις του στρατού…. Υπερβολικό δεν είναι;;;; Με τον άντρα μου «μαζί» κάναμε σκοπιές, δεν άφησα όμως ούτε τη δουλειά μου, ούτε τις σπουδές μου….

Και μία τελευταία απορία...

Κι εσύ Ελλάδα δεν μένεις;;;;;;;;; Πως θα κρατούσε η δική σας σχέση;;;;;;;

lucretia

# 18 στις 30/1/2007
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.330
Εγω παλι βλεπω οτι η θεματοθετρια ειναι εγωιστρια ως εκει που δεν παιρνει, κακομαθημενη και ξεροκεφαλη.

Σαν τα κακομαθημενα παιδια που χτυπιουνται κατω και δεν μπορουν να παραδεχτουν την ηττα τους.

Δε σε θελει ρε χρυσο μου, φαε την χυλοπιτα σου και μην το πολυαναλυεις.
Δεν σε θελει, ειναι αλλου.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχεις μελλον με τον συγκεκριμενο? Επειδη η δικια του ειναι στην Ελλαδα? Εσυ ζεις πιο κοντα του?

Αν ηθελε να βρει κατι αλλο, θα ειχε τα ματια του ανοιχτα και θα σε προσεχε.
Θα ψαχνοταν με αλλα λογια.
Αλλα απο οτι λες, δεν ειχες καμια τετοια ενδειξη.

Ουτε καν φιλικα δεν σε προσεγγισε.
Βαζω και στοιχημα πως ουτε το ονομα σου θα θυμαται.
Αν θες να γελοιοποιηθεις, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αναμασας στο μυαλο σου τα ιδια και τα ιδια που μας λες εδω, του στυλ ειμαι ερωτευμενη, ο ερωτας ειναι τυφλος, και αν ειχε σχεση με την αλλη θα ηταν δπλα του κτλ κτλ.

Μεχρι να δημιουργησεις στην φαντασια σου την κατασταση που εσυ θες, οτι δηλαδη εχεις ελπιδες, να κανεις το πρωτο βημα για να τον προσεγγισεις και μετα να σπασεις τα μουτρα σου.
Και μετα να επανελθεις εδω και να μας πρηζεις, οτι ειναι αναισθητος, με απερριψε, ο ετσι, ο αλλιως, ο απονος κτλ.
Πρεπει να συνεδητοποιησεις οτι δεν εισαι τιποτα παραπανω απο ενα κακομαθημενο παιδι που του εχει μπει μια ιδεα και δεν θα ησυχασει μεχρι να την πραγματοποιησει.

Και κρατησε για αυτους που θα σε πιστεψουν τις σαχλαμαρες οτι εισαι ερωτευμενη κτλ κτλ.
Και οπως λενε και στο χωριο μου, get a life.

EVINA

# 19 στις 30/1/2007
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Θέματα: 29
Απαντήσεις: 14.228
TI GINETAI STIN PERIPTWSI POY EKEINOS EXEI ALLI SXESI??????

πολύ καλή η ερωτησούλα σου ....

εγω θα σου πρότεινα να πας να μιλησεις στην κοπέλα του

να της πεις ότι ερωτευτέτηκες "παράφορα¨ το φιλο της

και οτι πρεπει να χωρισουν επειγοντως γιατί δεν θέλεις να τον χάσεις ΕΣΥ!!!!
(αλλοιμονο... αμαρτια θα ηταν)

απο επιχειρηματα εχεις ενα σωρο άλλωστε...

μονη σου τα έγραψες...

την αγαπαει πολυ, εχει μονιμα τη φωτογραφια της "κοτσαρισμενη" στον τοιχο,
κανουν κοινα όνειρα...

αλλα τα βασικότερα που θα της αναφέρεις για να την πείσεις

είναι....

ότι σιγά ! δεν εισαστε και παντρεμένοι !!! και επίσης να μην ξεχάσεις

την απόσταση...

με εκείνη μπορεί να είναι μακρια αλλά αν θα είναι μαζί σου δεν θα υπάρχει
αυτό το πρόβλημα!

άλλωστε μην ξεχνάμε...

ότι τα Βριλησια συνορεύουν πλεον με την Αγγλια...

ένα τσιγάρο δρόμος είναι.....

Dardana

# 20 στις 30/1/2007
author
Γυναίκα / 52 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:
Originally posted by atixi
Πριν κάποιους μήνες γνώρισα έναν άνθρωπο μέσω μιας φίλης μου και έπαθα την πλάκα μου.Ρωτώντας έμαθα ότι είναι ήδη καπαρωμένος από άλλη.
Μάλιστα ομνύει στο όνομά της και φαίνεται να την αγαπάει πολύ. Έχουν λέει 'κοινά όνειρα'!!!! (Έτσι τουλάχιστον λέει εκείνος σε κοινούς γνωστούς.)

Και τώρα ερχόμαστε στο πρόβλημα. Εγώ τον θέλω. Όχι, δεν είναι ένα απλό καπρίτσιο. Είναι αληθινό αυτό που νιώθω. Εκείνος σπουδάζει στην Αγγλία.Μπορεί να υπάρχει απόσταση, αλλά εκείνος φαίνεται να σέβεται αυτό που έχει με την κοπέλα- έχει μια φωτογραφία κοτσαρισμένη στον τοίχο του με την 'καλή' του.

ΤΟ θέμα είναι το τι πρέπει να κάνω ΕΓΩ για να κηνυγήσω την πιθανότητα να είμαστε μαζί???

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1. Εννοείται ότι δεν τον θέλω απλά και μόνο για κάτι εφήμερο- τον θέλω για κανονική σχέση. Δλδ οι συμβουλές σας ας μην είναι του στυλ 'βολέψου με δυο νύχτες πάθους μαζί του και μετά ξέχνα τον',κτλ...
2.Το ξέρω ότι είναι άσχημο για την άλλη την κοπέλα- ΠΟΛΥ ασχημο- αλλά πραγματικά δεν θέλω να τον χάσω και σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι 'ο θάνατός σου, η ζωή μου'.
3. Δεν ξέρω καν τι σκέφτεται εκείνος για μένα.Πάντως και να ήθελε, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε εύκολα να κάνει κίνηση, μιας και θα μαθευόταν αμέσως λόγω κοινής φίλης.
4. Πιστεύετε οτι μια σχέση εξ αποστάσεως-μιας και εκείνος είναι εξωτερικό και εκείνη Ελλάδα- μπορεί να σταθεί?? Δλδ οκ έχουν σχέση, έχουν 'κοινά όνειρα', αλλά αυτή η σχέση μπορεί σίγουρα να σταθεί???

5.Δεδομένο το ότι είμαι ούτως ή άλλως αναβλητική σε κάτι τέτοια και δεν παίρνω πρωτοβουλίες, τι συμβουλεύετε να κάνω ούτως ώστε να μην τον χάσω????? Και ψιλοντρέπομαι κιόλας μιας και είμαστε σε κοινό κύκλο και δεν θα ήθελα να ακούω μετά κουτσομπολιά του στυλ ''αυτή πήγε να χαλάσει τη σχέση δύο παιδιών με όνειρα,κτλ...''

Αγαπητη atixi, εγω θα το παρω αλλιως το θεμα.
Θα αποφυγω την κριτικη και τα μαθηματα ηθικης.
Απλως θα σου θεσω καποια πραγματα για...προβληματισμο ισως.

Το κατα ποσον η σχεση τους ειναι "σοβαρη" και με "μελλον" ή οχι, δεν μπορουμε να το κρινουμε εμεις, κι ουτε νομιζω αυτο να ειναι το θεμα.

Το τι θα κανεις τελικα, εξαρταται απο την προσωπικη σου ηθικη, και οχι την "γενικη ηθικη", και δεν νομιζω οτι στην πραγματικοτητα σ'ενδιαφερει η γνωμη κανενος απο εμας. Ειναι προφανες οτι πιστευεις πως αυτο που θες να κανεις ειναι "θεμιτο".
Ρωτας αν μια σχεση απο αποσταση μπορει να λειτουργησει. Αν οπως καταλαβαινω πιστευεις οτι η δικη τους δεν θα λειτουργησει, γιατι να λειτουργησει για εσενα και εκεινον αν ποτέ γινει ετσι ωστε να ειστε μαζι; τι ειναι αυτο που θα κανει τη διαφορά νομιζεις;

Λες οτι δεν ξερεις τι σκεφτεται για σενα και δε σου εχει δειξει τιποτα. Και επιπλεον δισταζεις να κανεις κινηση γιατι εχετε κοινους γνωστους και μπορει να βγει παρα-εξω, και προφανως "φοβασαι". Αρα ηδη νιωθεις οτι αυτο που σκεφτεσαι να κανεις δεν ειναι και τοσο "θεμιτο", γι αυτο και δισταζεις.

Τελος, αν οπως δειχνεις θεωρεις την σχεση τους οχι και τοσο "στέρεα", γιατι δεν περιμενεις απλα να χωρισει αυτος ο ανθρωπος - απο μονος του κι οχι απο δικη σου "παρεμβαση" - και τοτε αν ακομα τον θες, να τον διεκδικησεις;

Αλλα αν οπως καταλαβαινω εχεις πεισθει οτι αποτελει αναφαιρετο σου δικαιωμα να τον διεκδικησεις, τοτε τα ερωτηματα σου ειναι εντελως ρητορικα, και η συζητηση που κανουμε ειναι μονο για να περνα η ωρα.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.