Παράθεση:
Originally posted by atixi
Εν προκειμένω δεν είμαι θύτης αλλά θύμα μιας κατάστασης.
ΝΑΙ, λοιπόν, θα σας απογοητεύσω... αλλά εγώ ερωτεύομαι με την καρδιά, όχι με τη λογική και με μπακαλίστικους υπολογισμούς: ''αυτός ανήκει στην λίστα των ελεύθερων", ενώ ο άλλος είναι ''σ'αυτή των δεσμευμένων''. Δλδ, οκ, θαυμάζω αυτούς που μπορούν να κάνουν υπολογισμούς για το ποιον θα αγαπήσουν. Είναι θαυμάσιος τρόπος να μην πληγώνεσαι, αλλά οκ... εμείς οι κοινές θνητές δεν τον κατέχουμε ακόμη.
Εγώ ερωτεύομαι το σύνολο του άλλου. Τώρα αν έχει δεσμό... πώς θα έπρεπε να το ξέρω εγώ από την αρχή???
Αν το είχα μάθει από την πρώτη στιγμή θα ήταν αλλιώς. Αλλά τώρα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...Άπαξ και ερωτεύτηκα τέρμα... πώς να ξε-ερωτευτώ????
ΥΓ: Δυστυχώς από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται και εύχομαι να μην βρεθείτε ποτέ στη θέση μου, μιας και ακουσίως βρέθηκα και εγώ σ'αυτήν.
Παράθεση:
Originally posted by amaretti
βρε καλώς την άτυχη.....
Βλέπω μπήκες φορτσάτη ....εμ, βέβαια τέτοιο πρόβλημα.....χρήζει άμεσης λύσης....
Λοιπόν έχω να σου προτείνω τα εξής.....
Δούλεψε....υπόγεια...γίνε φίλη με τη κοπελιά του, έτσι ώστε να μαθαίνεις τα νέα από πρώτο χέρι....και να μπορείς να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις...
Μετά προσανατόλισέ την προς κάποιον άλλον γκόμενο που έχεις στο φιλικό σου περιβάλον...ξέρεις τώρα...και τί ωραίο παιδί ο χ, και πόσο του αρέσεις....
Δεν μπορεί..αφού αυτός σπουδάζει έξω....η απόσταση θα κάνει το θάμα της....μάτια που δεν βλέπονται....
Το τελευταίο μέτρο και το πιο αποτελεσματικό είναι...............................μάγια.
Ναί, ναί....μάγια. Πήγαινε σε μια καφετζού, σε μια χαρτορίχτρα, σ'ένα μέντιουμ....αυτοί καταπιάνονται με κάτι τέτοια..
Αν δεν έχεις κάποιον υπ'όψην σου....δες την παληά ελληνική ταινία με τον Βουτσά που τον κυνηγούσε η Καραγιάννη να του κόψει μια τούφα από τα μαλλιά του..εκεί αναφέρονται κάποια υλικά που είναι απαραίτητα για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.....
Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να τον κάνεις δικό σου....
Και πού'σαι? μη ντρέπεσαι καθόλου.....δεν είναι ντροπή κοριτσάκι μου.....
τιμή σου και καμάρι σου....είναι που θέλεις ντε και σώνει αυτόν που σου γυάλισε κι άς έχει ήδη δεσμό....
Εξ'άλλου, μη νομίζεις, δεν υπάρχουν άντρες την σήμερον ημέρα...κι ας λένε το αντιθετο....Τώρα που τον βρήκες λοιπόν....βουρ...
Αααα! περιμένω με αγωνία να διαβάσω και το δεύτερο θέμα που θα ανεβάσεις...φαντάζομαι θα είναι του στυλ....."πήγα με τον κολλητό του...βοήθεια!!"
Πάντα στην διάθεσή σου...
Παράθεση:
Από το μέλος painfullbeauty - 30/01/07 08:56
... .....και ο θεός έπλασε την γυναίκα...
ευγε κοπελα μου ,για σπιτι εισαι εσυ
(για να κλεισεις ομως) ...Παράθεση:
Μάθε να διαβάζεις πιο προσεκτικά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου.....
Η θεματοθέτρια ....την κατάλαβε την ειρωνία στα γραφόμενα μου...εσύ βιάστηκες ........
Παράθεση:
Originally posted by ranran
Το γεγονός ότι δεν είναι παντρεμένοι, δεν σημαίνει ότι έχουν «μία απλή σχέση» έτσι όπως εσύ την χαρακτηρίζεις. Δηλαδή ένας παπάς και δύο βέρες αλλάζουν την ουσία μίας σχέσης;;;;;
Παράθεση:
Originally posted by ranran
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, γιατί ορισμένες γυναίκες βλέπουν σαν πρόκληση να διαλύσουν μία μακροχρόνια σχέση, ειδικά όταν η κοπέλα δεν είναι κοντά.
Παράθεση:
Originally posted by ranran Γιατί εξιτάρουν τόσο οι δεσμευμένοι;;;;
Παράθεση:
Originally posted by atixi
Πριν κάποιους μήνες γνώρισα έναν άνθρωπο μέσω μιας φίλης μου και έπαθα την πλάκα μου.Ρωτώντας έμαθα ότι είναι ήδη καπαρωμένος από άλλη.
Μάλιστα ομνύει στο όνομά της και φαίνεται να την αγαπάει πολύ. Έχουν λέει 'κοινά όνειρα'!!!! (Έτσι τουλάχιστον λέει εκείνος σε κοινούς γνωστούς.)
Και τώρα ερχόμαστε στο πρόβλημα. Εγώ τον θέλω. Όχι, δεν είναι ένα απλό καπρίτσιο. Είναι αληθινό αυτό που νιώθω. Εκείνος σπουδάζει στην Αγγλία.Μπορεί να υπάρχει απόσταση, αλλά εκείνος φαίνεται να σέβεται αυτό που έχει με την κοπέλα- έχει μια φωτογραφία κοτσαρισμένη στον τοίχο του με την 'καλή' του.
ΤΟ θέμα είναι το τι πρέπει να κάνω ΕΓΩ για να κηνυγήσω την πιθανότητα να είμαστε μαζί???
ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1. Εννοείται ότι δεν τον θέλω απλά και μόνο για κάτι εφήμερο- τον θέλω για κανονική σχέση. Δλδ οι συμβουλές σας ας μην είναι του στυλ 'βολέψου με δυο νύχτες πάθους μαζί του και μετά ξέχνα τον',κτλ...
2.Το ξέρω ότι είναι άσχημο για την άλλη την κοπέλα- ΠΟΛΥ ασχημο- αλλά πραγματικά δεν θέλω να τον χάσω και σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι 'ο θάνατός σου, η ζωή μου'.
3. Δεν ξέρω καν τι σκέφτεται εκείνος για μένα.Πάντως και να ήθελε, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε εύκολα να κάνει κίνηση, μιας και θα μαθευόταν αμέσως λόγω κοινής φίλης.
4. Πιστεύετε οτι μια σχέση εξ αποστάσεως-μιας και εκείνος είναι εξωτερικό και εκείνη Ελλάδα- μπορεί να σταθεί?? Δλδ οκ έχουν σχέση, έχουν 'κοινά όνειρα', αλλά αυτή η σχέση μπορεί σίγουρα να σταθεί???
5.Δεδομένο το ότι είμαι ούτως ή άλλως αναβλητική σε κάτι τέτοια και δεν παίρνω πρωτοβουλίες, τι συμβουλεύετε να κάνω ούτως ώστε να μην τον χάσω????? Και ψιλοντρέπομαι κιόλας μιας και είμαστε σε κοινό κύκλο και δεν θα ήθελα να ακούω μετά κουτσομπολιά του στυλ ''αυτή πήγε να χαλάσει τη σχέση δύο παιδιών με όνειρα,κτλ...''
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media