Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

TI GINETAI STIN PERIPTWSI POY EKEINOS EXEI ALLI SXESI??????

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

fyri_fyri

# 21 στις 30/1/2007
author
Γυναίκα / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 2.622
'Aρεσαν+: 0%
Αμάν ρε σεις...πέσατε να το φάτε το κορίτσι...

Αφού το λέει καθαρά...
Είναι ερωτευμένη....

Πως πάτε και γράφετε στο θέμα..."έρωτας με την πρώτη ματιά"...

Οταν ερωτεύεται κανείς με τη μία...
Σημαίνει ότι ΔΕΝ είναι ερωτευμένος;

Εντάξει...Λάθος τάϊμινγκ...
Είναι με άλλη...
Σε απόσταση όμως...

Σε θεματάκι "έρωτας από απόσταση"...
Κι εκεί λιγουλάκι...αρνητικούς μας βρίσκω...

Η μήπως κανείς και καμμία δεν έχει ποθήσει άτομο που είναι...αγκαζαρισμένο;

Ολα είναι λάθος και όλα είναι σωστά...

Αλλωστε...
Στον έρωτα και τον πόλεμο...όλα επιτρέπονται...

και...
Χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν έδωσες...

Δε θα μου άρεσε να μου πάρει άλλη τον δικόνε μου...
Θα τη μισούσα...
Αλλά μετά από κάποιο διάστημα...
Θα έβλεπα ότι δεν θα έφταιγε αυτή...

Κάτι σαθρό θα υπήρχε στη σχέση...
Αγαπητή θεματοθέτρια...
Το μόνο που έχω να πω είναι...
Να μην καταφύγεις σε τερτίπια που...
α) θα σε μειώσουν σαν άνθρωπο
β) δε θα ήθελες να σου κάνουν...

Και προχώρα...
Κάνε του την παρουσία σου απαραίτητη...
Δεν είναι απαραίτητο το σεξ για να τον...σαγηνεύσεις γρηγορότερα...
Είναι τα καθημερινά πράγματα...

Αν η σχέση του έχει γερό υπόβαθρο...
Θα συνεχίσει με αυτό που έχει...
Αν όχι...
Ποτέ δεν ξέρεις...

Και ξέρεις κάτι;

Δεν μπορεί να υπάρξει...επόμενη...
Αν δεν υπάρξει...προηγούμενη...
Κι αυτό...ισχύει ΚΑΙ για σένα...

Ο κόσμος είναι πολύς για να κάνεις σε όλους το χατίρι...

pigassos71

# 22 στις 30/1/2007
author
Ανδρας / 53 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060

Παράθεση:
Originally posted by fyri_fyri

Νομίζω πως αυτό μπορεί να καταχωρηθεί ως τρίποντο.
Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

atixi

# 23 στις 30/1/2007
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βριλήσσια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5

Παράθεση:
Originally posted by lucretia
Εγω παλι βλεπω οτι η θεματοθετρια ειναι εγωίστρια ως εκει που δεν παιρνει, κακομαθημενη και ξεροκεφαλη.
Σαν τα κακομαθημενα παιδια που χτυπιουνται κατω και δεν μπορουν να παραδεχτουν την ηττα τους.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τους χαρακτηρισμούς. Δείχνουν το επίπεδό σου. Ακόμη και σε αυτό το χώρο όπου υπάρχει ανωνυμία... και κανείς δεν σε υποχρεώνει να είσαι ευγενικός/η... απαντάς σε έναν προβληματισμό ενός ανθρώπου με απίστευτους αφορισμούς, λες και σου έβρισα τη μάνα.

A piece of advice for you- μιας και άκουσα τόσες από σένα: ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ και ΜΑΘΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Kαι λίγος σεβασμός δεν βλάπτει in case you didn't know!

Παράθεση:
Originally posted by lucretiaΔε σε θελει ρε χρυσο μου, φαε την χυλοπιτα σου και μην το πολυαναλυεις.
Δεν σε θελει, ειναι αλλου.

Αν ηθελε να βρει κατι αλλο, θα ειχε τα ματια του ανοιχτα και θα σε προσεχε.
Θα ψαχνοταν με αλλα λογια.
Αλλα απο οτι λες, δεν ειχες καμια τετοια ενδειξη.

Ουτε καν φιλικα δεν σε προσεγγισε.
Βαζω και στοιχημα πως ουτε το ονομα σου θα θυμαται.

Ποιος μίλησε για χυλόπιτα ή ήττα? Εκτός κι αν εικάζεις από μόνη σου δεδομένα... οπότε οκ...!
Ήττα θα υπάρξει μόνο όταν γίνει κάποια προσέγγιση και υπάρξει άρνηση. Χωρίς μάχη ήττα δεν υφίσταται. Έτσι ξέρω εγώ τουλάχιστον.

Αυτό που είπα αρχικώς για τη συμπεριφορά του προς εμένα δεν είναι ότι του είμαι αδιάφορη, αλλά ότι εκ των συνθηκών και να σου αρέσει πολύ κάποια και να βλέπεις πώς ταιριάζεις, όταν κινείστε περίπου κοντά στα ίδια άτομα... τότε εσύ ως άντρας δεν διακινδυνεύεις να κάνεις κίνηση προσέγγισης προς μια κοπέλα που δεν σου έχει δείξει τίποτα έως τώρα... με κίνδυνο να σου πει όχι, τη στιγμή που έχεις ήδη δεσμό με άλλη και σίγουρα θα μαθευτεί το τι έκανες... με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να χάσεις και τα σίγουρα.

So simple as that. Καταλαβαίνεις τι είπα τώρα? Ότι από την μεριά μου δεν ήταν καθόλου... μα καθόλου εμφανές το τι ένιωθα. Kαι τότε ακόμη ήταν απλά ενθουσιασμός. Μετά καταστάλλαξε.
Το πιθανότερο είναι να νομίζει ότι εγώ για κείνον ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Και το ζήτημα είναι το εξής: να αφήσω να διαφανεί η 'συμπάθειά' μου προς εκείνον ούτως ώστε να έχει το πράσινο φώς αμα θέλει να κάνει κίνηση? Δεν εχω όμως ξαναδώσει σε άλλον 'λευκή επιταγή' σε στυλ 'you had me at hello! εγώ θέλω να είμαι μαζί σου-κάνε με ό,τι θες είμαι δικιά σου... και περιμένω όποτε εσύ αποφασίσεις'.

Οπότε σε αυτό το σημείο έχεις δίκιο: είμαι ΟΝΤΩΣ εγωίστρια και θέλω να γίνει my way η όποια προσέγγιση. Θέλω να κρατήσω τις ισορροπίες και να διεκδικήσει, όχι να το βρει έτοιμο στο πιάτο σερβιρισμένο.

Παράθεση:

Αν θες να γελοιοποιηθεις, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αναμασας στο μυαλο σου τα ιδια και τα ιδια που μας λες εδω, του στυλ ειμαι ερωτευμενη, ο ερωτας ειναι τυφλος, και αν ειχε σχεση με την αλλη θα ηταν δπλα του κτλ κτλ.

Μεχρι να δημιουργησεις στην φαντασια σου την κατασταση που εσυ θες, οτι δηλαδη εχεις ελπιδες, να κανεις το πρωτο βημα για να τον προσεγγισεις και μετα να σπασεις τα μουτρα σου.

Σε ευχαριστώ για την αρνητική σου 'ευχή' να φάω τα μούτρα μου και όλα τα λοιπά όμορφα.
Και για να έχουμε και καλό ρώτημα... από πότε το να ερωτεύεσαι είναι ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ? Έτσι σου έμαθαν στο χωριό σου? Το να κάνεις ή να λες κατινιές για να χωρίσεις κάποιον είναι ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ... το να αγαπάς όμως διακριτικά..... και σκεφτόμενη το τι θα συμβεί από την αποκάλυψη των συναισθημάτων σου δηλωνει μάλλον... ανωτερότητα και τακτ.

Παράθεση:
Και μετα να επανελθεις εδω και να μας πρηζεις, οτι ειναι αναισθητος, με απερριψε, ο ετσι, ο αλλιως, ο απονος κτλ.

Αν σε πρήζω... απλά μην διαβάζεις το εν λόγω θέμα. So simple...
Eπίσης, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλοτρια... όταν κάνω κάτι αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της πράξης μου και δεν ρίχνω το φταίξιμο στον άλλο ως άπονο, αχάριστο,κτλ.... Τώρα το ότι εσύ μπορεί να το κάνεις... δεν σημαίνει ότι το κάνουμε όλοι μας.....

Παράθεση:
Πρεπει να συνεδητοποιησεις οτι δεν εισαι τιποτα παραπανω απο ενα κακομαθημενο παιδι που του εχει μπει μια ιδεα και δεν θα ησυχασει μεχρι να την πραγματοποιησει.

Και κρατησε για αυτους που θα σε πιστεψουν τις σαχλαμαρες οτι εισαι ερωτευμενη κτλ κτλ.

Και οπως λενε και στο χωριο μου, get a life.

Το ποιος είναι κακομαθημένος πιστεύω φαίνεται από το επίπεδο ομιλίας του.
Όσο για το αν χαρακτηρίζονται ως 'ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ' *για σένα* τα αισθήματα αγάπης ενός νέου ανθρώπου... πάλι δειχνεις την αγωγή σου και προσβάλλεις όχι εμένα, αλλά τον εαυτό σου.

Τώρα το αν είσαι θιασώτης του αξιώματος χρονικής προτεραιότητας: ''ανήκει σε μένα, γιατί τον είδα πρώτη, κτλ...''...τότε οκ... μ'αυτή τη λογική θα έπρεπε να είχαμε όλοι μείνει ακόμη με την πρώτη μας σχέση.
------------------------------------------------
Και όπως λένε και από κει πού έρχομαι εγώ: Learn manners... you're gonna need them some day!

YΓ: Μέσα μου παρακαλάω να είναι η λεγάμενη καμιά της δικής σου υποστάθμης. Και ναι, τότε δεν θα είχα *καθόλου* τύψεις.

# 24 στις 30/1/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Είδες, ΑΤΥΧΗ, τί παθαίνει ο άνθρωπος όταν ζητάει συμβουλές από άσχετους, ανίδεους και άγνωστους ανθρώπους?

Προς γνώση και συμμόρφωση, άλλη φορά.

lucretia

# 25 στις 30/1/2007
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.330
Αν ηταν οπως μας τα λες, τοτε τι θες ρε χρυσο μου απο εμας? να σου πουμε τερτιπια, τι να κανεις? η να σου προτεινουμε τακτικες να τον τυλιξεις, να τον κανεις να κολλησει?
Εσυ δεν ντρεπεσαι που εισαι 24 χρονων και δεν ξερεις να φερθεις αναλογα με την ηλικια σου, και ζητας συμβουλες για το αν θα πρεπει να διεκδικησεις αυτο που ΕΣΥ θες?
How pathetic ...

Αν θες καντο.

Αν παλι οχι, who gives a φακ.

Τι συζηταμε, δεν εχω καταλαβει.

jade_k

# 26 στις 30/1/2007
author
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 5.410
Να σου πω βρε κοριτσάκι μου...Σίγουρα είσαι 24? Γιατί εμένα μου μοιάζεις με δεκάχρονο που πεισμώνει και τσιτώνει τα πόδια του επειδή ο μπαμπάς και η μαμά δεν του παίρνουν τη Μπάρμπι που του γυάλισε στο Τζάμπο...

Καλά, τι συμπεριφορά είναι αυτή; Πρώτα μπαίνεις και ζητάς βοήθεια για το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ (άστο να μην το σχολιάσω τώρα...) πρόβλημα του πως να φας το γκόμενο της άλλης που σου γυάλισε και μετά κάθεσαι και τα χώνεις στους άλλους επειδή δε σου χαϊδεύουνε τ' αφτάκια;;;; Δηλαδή ποιοι ήθελες να σου απαντήσουν; Μόνο αυτοί που συμφωνούν με αυτά που λες και γράφεις;;;

Συγχώρα τους που δεν έχουν πρόχειρα μάγια, ματζούνια και συμβουλές για να σε βοηθήσουν στο "ο θάνατός σου η ζωή μου"...Να τους ευχαριστήσεις κιόλας!!!! Και μιλάω σοβαρά τώρα!!! Γιατί αλίμονο αν γεμίζαμε τα φόρα με συμβουλές για ξετσιπωσιές και κατινιές..Άσε που καλύτερα να μην πολυκυκλοφορήσουν τέτοιες συνταγές, μπας και σώσεις κανένα μελλοντικό γκόμενο από τα νύχια της κάθε άμυαλης και ανώριμης πιτσιρίκας που θα θεωρήσει τη σχέση σας πταίσμα...Γιατί φυσικά όπου δεν υφίσταται γάμος...όλα της πλάκας είναι...Τα χίλια δίκια έχεις κοριτσάκι μου...Φρόντισε μόνο, όταν θα στο πει και σένα αυτό κανένας, να μη βάλεις τα κλάματα και ξαναγυρίσεις εδώ για να μας ζητήσεις συμβουλές...

Κοίτα να μεγαλώσεις και να ωριμάσεις, γιατί αυτά δεν είναι συμπεριφορές μιας γυναίκας 24 χρονών...Άντε, γιατί ξέρεις, μπορεί στους άντρες να αρέσουν οι μικρούλες, αλλά δεν θέλουν να γίνουν όλοι μπαμπάδες μιας κακομαθημένης....
Kαθένας μας είναι μια αγάπη στην καρδιά κάποιου ανθρώπου

aladdin30

# 27 στην 1/3/2014
author
Ανδρας / 40 / Σε σχέση
Ν. Κορινθίας / Λουτράκι-Περαχώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 4.292

Αν και παλιο το απολαυσα το θεματακι...!

ELIANA6

# 28 στην 1/3/2014
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

το βασικο ειναι οτι δεν σε θελει αυτος γιατι τοτε θα σου την ειχε πεσει , εσυ θα ειχες ενδωσει οποτε δεν θα συζητουσαμε αυτο το θεμα.

νομιζω πως δεν θα βγει πουθενα και θα στεναχωρηθεις.

xaris_1990

# 29 στις 23/3/2014
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Σάμου / Βαθύ
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1

kai egw se mia tetoia periptwsh briskomai alla na sou pw kati ..? o ka8enas paleuei gia ton eauto tou kai gia thn eutuxeia tou .. opote kai esy pisteuw 8a ekanes ta panta gia na ton exeis gia na eisai esy eutuxismenh .. alla gia na kaneis auto de 8a prepe

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από atixi

τι γινεται στην περιπτωσι που εκεινος εχει αλλι σχέση??? Πριν κάποιους μήνες γνώρισα έναν άνθρωπο μέσω μιας φίλης μου και έπαθα την πλάκα μου.Ρωτώντας έμαθα ότι είναι ήδη καπαρωμένος από άλλη.
Μάλιστα ομνύει στο όνομά της και φαίνεται να την αγαπάει πολύ. Έχουν λέει 'κοινά όνειρα'!!! (Έτσι τουλάχιστον λέει εκείνος σε κοινούς γνωστούς.)

Και τώρα ερχόμαστε στο πρόβλημα. Εγώ τον θέλω. Όχι, δεν είναι ένα απλό καπρίτσιο. Είναι αληθινό αυτό που νιώθω. Εκείνος σπουδάζει στην Αγγλία.Μπορεί να υπάρχει απόσταση, αλλά εκείνος φαίνεται να σέβεται αυτό που έχει με την κοπέλα- έχει μια φωτογραφία κοτσαρισμένη στον τοίχο του με την 'καλή' του.

ΤΟ θέμα είναι το τι πρέπει να κάνω ΕΓΩ για να κηνυγήσω την πιθανότητα να είμαστε μαζί???

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1. Εννοείται ότι δεν τον θέλω απλά και μόνο για κάτι εφήμερο- τον θέλω για κανονική σχέση. Δλδ οι συμβουλές σας ας μην είναι του στυλ 'βολέψου με δυο νύχτες πάθους μαζί του και μετά ξέχνα τον',κτλ...
2.Το ξέρω ότι είναι άσχημο για την άλλη την κοπέλα- ΠΟΛΥ ασχημο- αλλά πραγματικά δεν θέλω να τον χάσω και σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι 'ο θάνατός σου, η ζωή μου'.
3. Δεν ξέρω καν τι σκέφτεται εκείνος για μένα.Πάντως και να ήθελε, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε εύκολα να κάνει κίνηση, μιας και θα μαθευόταν αμέσως λόγω κοινής φίλης.
4. Πιστεύετε οτι μια σχέση εξ αποστάσεως-μιας και εκείνος είναι εξωτερικό και εκείνη Ελλάδα- μπορεί να σταθεί?? Δλδ οκ έχουν σχέση, έχουν 'κοινά όνειρα', αλλά αυτή η σχέση μπορεί σίγουρα να σταθεί???

5.Δεδομένο το ότι είμαι ούτως ή άλλως αναβλητική σε κάτι τέτοια και δεν παίρνω πρωτοβουλίες, τι συμβουλεύετε να κάνω ούτως ώστε να μην τον χάσω??? Και ψιλοντρέπομαι κιόλας μιας και είμαστε σε κοινό κύκλο και δεν θα ήθελα να ακούω μετά κουτσομπολιά του στυλ ''αυτή πήγε να χαλάσει τη σχέση δύο παιδιών με όνειρα,κτλ...''

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost