Νομίζω πως αυτό μπορεί να καταχωρηθεί ως τρίποντο.Παράθεση:
Originally posted by fyri_fyri
Παράθεση:
Originally posted by lucretia
Εγω παλι βλεπω οτι η θεματοθετρια ειναι εγωίστρια ως εκει που δεν παιρνει, κακομαθημενη και ξεροκεφαλη.
Σαν τα κακομαθημενα παιδια που χτυπιουνται κατω και δεν μπορουν να παραδεχτουν την ηττα τους.
Παράθεση:
Originally posted by lucretiaΔε σε θελει ρε χρυσο μου, φαε την χυλοπιτα σου και μην το πολυαναλυεις.
Δεν σε θελει, ειναι αλλου.
Αν ηθελε να βρει κατι αλλο, θα ειχε τα ματια του ανοιχτα και θα σε προσεχε.
Θα ψαχνοταν με αλλα λογια.
Αλλα απο οτι λες, δεν ειχες καμια τετοια ενδειξη.
Ουτε καν φιλικα δεν σε προσεγγισε.
Βαζω και στοιχημα πως ουτε το ονομα σου θα θυμαται.
Παράθεση:
Αν θες να γελοιοποιηθεις, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αναμασας στο μυαλο σου τα ιδια και τα ιδια που μας λες εδω, του στυλ ειμαι ερωτευμενη, ο ερωτας ειναι τυφλος, και αν ειχε σχεση με την αλλη θα ηταν δπλα του κτλ κτλ.
Μεχρι να δημιουργησεις στην φαντασια σου την κατασταση που εσυ θες, οτι δηλαδη εχεις ελπιδες, να κανεις το πρωτο βημα για να τον προσεγγισεις και μετα να σπασεις τα μουτρα σου.
Παράθεση:
Και μετα να επανελθεις εδω και να μας πρηζεις, οτι ειναι αναισθητος, με απερριψε, ο ετσι, ο αλλιως, ο απονος κτλ.
Παράθεση:
Πρεπει να συνεδητοποιησεις οτι δεν εισαι τιποτα παραπανω απο ενα κακομαθημενο παιδι που του εχει μπει μια ιδεα και δεν θα ησυχασει μεχρι να την πραγματοποιησει.
Και κρατησε για αυτους που θα σε πιστεψουν τις σαχλαμαρες οτι εισαι ερωτευμενη κτλ κτλ.
Και οπως λενε και στο χωριο μου, get a life.
Αν και παλιο το απολαυσα το θεματακι...!
το βασικο ειναι οτι δεν σε θελει αυτος γιατι τοτε θα σου την ειχε πεσει , εσυ θα ειχες ενδωσει οποτε δεν θα συζητουσαμε αυτο το θεμα.
νομιζω πως δεν θα βγει πουθενα και θα στεναχωρηθεις.
Παράθεση:
τι γινεται στην περιπτωσι που εκεινος εχει αλλι σχέση??? Πριν κάποιους μήνες γνώρισα έναν άνθρωπο μέσω μιας φίλης μου και έπαθα την πλάκα μου.Ρωτώντας έμαθα ότι είναι ήδη καπαρωμένος από άλλη.
Σχόλιο # 1 από atixi
Μάλιστα ομνύει στο όνομά της και φαίνεται να την αγαπάει πολύ. Έχουν λέει 'κοινά όνειρα'!!! (Έτσι τουλάχιστον λέει εκείνος σε κοινούς γνωστούς.)
Και τώρα ερχόμαστε στο πρόβλημα. Εγώ τον θέλω. Όχι, δεν είναι ένα απλό καπρίτσιο. Είναι αληθινό αυτό που νιώθω. Εκείνος σπουδάζει στην Αγγλία.Μπορεί να υπάρχει απόσταση, αλλά εκείνος φαίνεται να σέβεται αυτό που έχει με την κοπέλα- έχει μια φωτογραφία κοτσαρισμένη στον τοίχο του με την 'καλή' του.
ΤΟ θέμα είναι το τι πρέπει να κάνω ΕΓΩ για να κηνυγήσω την πιθανότητα να είμαστε μαζί???
ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1. Εννοείται ότι δεν τον θέλω απλά και μόνο για κάτι εφήμερο- τον θέλω για κανονική σχέση. Δλδ οι συμβουλές σας ας μην είναι του στυλ 'βολέψου με δυο νύχτες πάθους μαζί του και μετά ξέχνα τον',κτλ...
2.Το ξέρω ότι είναι άσχημο για την άλλη την κοπέλα- ΠΟΛΥ ασχημο- αλλά πραγματικά δεν θέλω να τον χάσω και σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι 'ο θάνατός σου, η ζωή μου'.
3. Δεν ξέρω καν τι σκέφτεται εκείνος για μένα.Πάντως και να ήθελε, νομίζω ότι δεν θα μπορούσε εύκολα να κάνει κίνηση, μιας και θα μαθευόταν αμέσως λόγω κοινής φίλης.
4. Πιστεύετε οτι μια σχέση εξ αποστάσεως-μιας και εκείνος είναι εξωτερικό και εκείνη Ελλάδα- μπορεί να σταθεί?? Δλδ οκ έχουν σχέση, έχουν 'κοινά όνειρα', αλλά αυτή η σχέση μπορεί σίγουρα να σταθεί???
5.Δεδομένο το ότι είμαι ούτως ή άλλως αναβλητική σε κάτι τέτοια και δεν παίρνω πρωτοβουλίες, τι συμβουλεύετε να κάνω ούτως ώστε να μην τον χάσω??? Και ψιλοντρέπομαι κιόλας μιας και είμαστε σε κοινό κύκλο και δεν θα ήθελα να ακούω μετά κουτσομπολιά του στυλ ''αυτή πήγε να χαλάσει τη σχέση δύο παιδιών με όνειρα,κτλ...''
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media