Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Κολλημένη με κάποιον που δεν είχα ποτέ!!!

Σελίδα : 1

chelsi

# 1 στις 26/2/2007
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

Κολλημένη με κάποιον που δεν είχα ποτέ!!!

Εδώ και περίπου 7 χρόνια, ζω με την σκέψη και την ελπίδα ενός ανθρώπου που ενώ γνωριζόμαστε, δενμιλάμε... Ακούγεται παράλογο, είναι όμως κάτι το οποίο με παιδεύει και στο οποίο δεν έχω καταφέρει να δώσω ένα τέλος... Με τον ******** είμασταν συμμαθητές από το γυμνάσιο και σαν έφηβη που ήμουν, ήταν ο μεγάλος μου έρωτας! Και μόνο που τον έβλεπα, έχανα την γη κάτω από τα πόδια μου, έτρεμα, ένα ρίγος κατέκλυζε όλο μου το σώμα και φυσικά μου κοβόταν η μιλιά... Μιλούσα με όλους τους άλλους συμμαθητές μου, με εκείνον όμως όχι... Το ίδιο έκανε κι εκείνος, δεν θυμάμαι ούτε μια φορά να μου απευθύνθηκε με το όνομά μου! Δεν μπορούσα να εξηγήσω τον λόγο που συμπεριφερόταν έτσι..εγώ είχα τους λόγους μου, εκείνος όμως γιατί; Αυτή την απάντηση ποτέ δεν μπόρεσα να την πάρω...Τα χρόνια πέρασαν... και ας έρθουμε στο σήμερα. Σπουδάζουμε στην ίδια Σχολή και ακόμη και τώρα, τόσα χρόνια μετά, εξακολουθεί να έχει την ίδια συμπεριφορά απέναντί μου... βλεπόμαστε σχεδόν καθημερινά, έχουμε κοινούς γνωστούς και συνεχίζει να μην μου μιλάει... Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση γιατί πραγματικά το θεωρώ αστείο το να μην μιλάμε ενώ γνωριζόμαστε. Πολλές φορές έχω πιάσει το βλέμμα του να είναι προσηλωμένο πάνω μου και όταν βλέπει πως το αντιλαμβάνομαι, συμπεριφέρεται αμήχανα.. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψα να τον σκέφτομαι!!! Σε οτιδήποτε καινούργιο μου εμφανιζόταν έλεγα όχι, κι αυτό γιατί είχα εκείνον στο μυαλό μου... Δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση... Από την μεριά μου, συνεχίζεται η ίδια συμπεριφορά. Μου έχει γίνει εμμονη ιδέα και αισθάνομαι πως δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Από ότι έχω μάθει κι εκείνος δεν έχει κάνει ως τώρα κάποια σχέση. Τι μπορεί να είναι αυτό που τον κάνει να φέρεται έτσι...

X-tiMy

# 2 στις 9/3/2007
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%
Αγαπητή φίλη, πήρα την απόφαση να σου απαντήσω γιατί ήμουν κι εγώ σε μια παρόμοια θέση, αν και είμαι λίγο μικρότερη. ο τύπος τα λέει λίγο περίεργα. δεν σου μιλάει, σε κοιτάει και συμπεριφέρεται αμήχανα.. μήπως συμβαίνει κάτι; έχεις δωκιμάσει κάτι απλό; ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ; ίσως βοηθήσει τα πράγματα. ίσως να μην σε θέλει. αν όμως σε θέλει; είναι καλύτερο να είσαι με την απορία; αν δεν θες μη του λες ξεκάθαρα τι αισθάνεσαι για αυτόν. ρώτησέ τον γιατί ενω γνωρίζεστε τόσα χρόνια δεν μιλάτε. Καλή τύχη!!!!χαιρετίσματα στην nightstalker!!!

nightstalker

# 3 στις 9/3/2007
author
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Χαλκιδικής / Κασσάνδρεια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 16
'Aρεσαν+: 0%
Ακου την αγαπημένη X-timy κάτι ξέρει κι αυτή σε διαβεβαιώνω!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε