Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

meta apo 1xrono sxesi-sygkatoikisi

Σελίδα : 1

mannolis

# 1 στις 5/3/2007
author
Ανδρας / 37 / Σε διάσταση
Ν. Καρδίτσας / Πετρίλο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

μετα απο 1χρονο σχέση-συγκατοικισι

eimaste ena xrono mazi.zousame mazi pernousame oli tin ora mazi.prin 4meres m eipe na xorisoume.h vasiki aitia apo oti m eipe einai oti eniothe poli piesmeni mesa sti sxesi mas kai pos tora thelei na meinei moni tis.akousa tin epithimia tis parolo pou gia mena itan oti pio dyskolo exo perasei kathos ematha na zo mazi ths kai me mono stirigma oti ayto tha parei mono liges meres kai pos tha ta xnavroume giati ayto pou eixame htan toso dynato kai monadiko pou den tha mporousa na ziso allios.xthes xanavrethikame k m eipe oti me thelei para poli alla den thelei na riskarei pali giati moni tis exei vrei tin hremia tis.sth synexeia filithikame kai eniosa toso entona pou ta podia m etreman kai gia liga lepta itan san tis polles eyxaristes stigmes tis sxesis mas.ligo prin fygo m ypenthimise oti thelei na meinei moni tis.efyga.m pire til k m eipe oti einai poli tyxeri pou m exei kai oti niothi xazi pou theli na m xasei.apo tote tipota.ti na kano?na tin afiso na epilexei moni tis to pote kai to an tha gyrisei?tha gyrisei?pethaino den antexo allo...

# 2 στις 6/3/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ερώτηση:

Σπουδάζετε στην ίδια πόλη και μένετε μόνοι σας, και επομένως μαζί;

sviiiinnnn

# 3 στις 6/3/2007
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Γρεβενών / Σμίξη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 975
αλλη μια ερωτηση...

διαβαζω συντετμημενα γκρηκλις,ή με πιανει ο μπαφος και βλεπω οτι θελω..??
να κοιτας εκει που θες να πας,αλλοιως θα πας εκει που κοιτας... αυτη ειν'η αποψη μου κι αν δεν σας αρεσει,εχω κι αλλες...

lady_username

# 4 στις 6/3/2007
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 63
ρε φιλε μου,τι εχουν παθει ολοι τους?? μηπως να το ριξουμε στην αστρολογια μπας κ βγει τπτ? ειμαι ακριβως στη θεση σου κ το πιο περιεργο ειναι εγιναντα ιδια περιπου σκηνικα..τι να σου πω? εγω επελεξα να τον αφησω ησυχο..το τηλεφωνο μου το ξερει οποτε οταν ειναι ετοιμος θα παρει..οπως ειπα σε καποια αλλη που περναει τα ιδια,τωρα πρεπει κ συ να σκεφτεις αν εσυ ησουν καλα σε αυτη τη σχεση...ζησε αυτες τις μερες κανοντας πραγματα που σαρεσουν..σκεψου πως θα ηταν η ζωη σου αν δεν υπηρχε..ξερω στην αρχη θα νιωθεις οτι ολα θα ταν καλυτερα αν ηταν μαζι σου..ανεπνευσε κ σκεψου καθαρα..καθως περναει ο καιρος θα νιωθεις πιο δυνατος..αν ενιωθε κατι για σενα θα γυρισει αλλα μπορει να χρειαστει αρκετο καιρο.. κ αν δε γυρισει εκεινη χανει..σου αξιζει το καλυτερο κ τπτ λιγοτερο..

ann_a

# 5 στην 1/11/2008
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χολαργός
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
KALHSPERA KATALABAINW TON PONO SOU KAI PRAGMATIKA EINAI POLY ASXHMO OLO AYTO TO SKHNIKO ALLA PREPEI NA KANEIS YPOMONH AN THN AGAPAS,AN LABOUME TO THEMA OPWS EKEINH TA LEEI ESY THA PREPEI NA TIS DEIXNEIS OTI EISAI DIPLA THS DIXWS NA THN PIEZEIS,NA THS THLEFWNEIS NA DEIS AN EINAI KALA,ANA KAPOIES MERES NA THS PROTEINEIS NA PHGAINETE GIA KANENAN KAFE H SINEMA WSTE NA THN BOHTHISEIS NA KSEXASTEI ALLA KAI NA PERASEI OMORFA.AYTOS PREPEI NA EINAI O STOXOS SOU NA THN KANEIS NA PERNAEI KALA ETSI WSTE NA DEI OTI KAI ESY EISAI XAROUMENOS POU EINAI KONTA SOU ALLA NA THS PAREXEIS KAI THETIKH ENERGEIA.NA THYMASAI PWS MIA GYNAIKA DEN FEYGEI POTE GIA NA PAEI NA ANOIKSEI TA PODIA THS.OPOTE MHN AGXWNESAI OLA KALA THA PANE,ARKEI NA KANEIS YPOMONH KAI NA DHLWNEIS THN PAROUSIA SOU KONTA THS.KALH SYNEXEIA KAI PERIMENOUME TA KALYTERA SOU NEA
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.