Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

ΠΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ?????????

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

# 21 στις 10/3/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ασχολούμαι 7,5 χρόνια με τη δουλειά μου. Είχα την τύχη και την ευτυχία να δουλεύω παράλληλα με τις σπουδές -και το βασικότερο- πάνω στο αντικείμενό μου (υπόψιν ότι ο κλάδος θεωρείται από τους πλέον κορεσμένους). Στα χρόνια αυτά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τους συναδέλφους μου και γενικότερα από το εργασιακό μου περιβάλλον. Δε θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι πάντα τόσο ρόδινα όσο ακούγονται. Δε λείπουν τα παρατράγουδα, όπως για παράδειγμα κάποιος συνάδελφος να επεμβαίνει χωρίς να του πέφτει λόγος (πχ προηγούμενη εβδομάδα) ή οι διαφωνίες με τους διευθυντές, αλλά για όσα ακούω θα έλεγα ότι ανήκω στους πολύ τυχερούς ανθρώπους, αυτούς που η δουλειά τους τους ικανοποιεί από όλες τις απόψεις (δυνατότητα λήψης πρωτοβουλιών, οικονομικά κ.τ.λ.). Το κυριότερο όμως είναι ότι νιώθω ότι προσφέρω και συνήθως η προσφορά αυτή αναγνωρίζεται από τους άλλους. Τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς?

aprospelasti

# 22 στις 12/3/2007
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by valerie
Τελικά ο άνθρωπος με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος! Έχει δουλειά, πω πωωωωωωωω δεν έχω προσωπική ζωή, δεν αποκτώ πολλά λεφτά, δεν μου αρέσει αυτό που κάνω... Δεν λέτε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ?? Αν δεν σας αρέσει, γιατί δεν φεύγετε να απασχοληθεί κάποιος άλλος που έχει περισσότερη ανάγκη να εργαστεί?? Συγγνώμη αν ήμουν λίγο εχθρική αλλά ρε παιδιά τόσο καιρό άνεργη, δεν αντέχω κάποιους να τους ακούω να παραπονιούντε! Καλημέρα σας

Δίκιο έχεις. Ας μην είμαστε αχάριστοι.Μην με βρίσεις για αυτό που θα πω.
Εγώ 13 χρόνια Δημόσιος Υπάλ. στάνταρ μισθός που δεν αλλάζει με καμιά Κυβέρνηση και ωράριο. Αλλά δεν με γεμίζει σαν άτομο. μιζέρια και άγιος ο θεός και το κλίμα χάλια. Αλλά βρήκα τη λύση. Κάνω και άλλη δουλειά που την επέλεξα. δουλεύω όσο θέλω και με όποιους θέλω και βγάζω όσα εγώ θέλω.

Ζήσε το σήμερα!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε
lastpost