Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Λέσβου / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 10
'Aρεσαν+: 0%
no girls
den mporw na vrw kopela. einai kai to provlima tis emfanisis den eimai emfanisimos os tha eprepe kai etsi h kopeles den mou deinoun simasia. ti prepei na kanw?
# 2
στις 6/4/2007
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αν θεωρείς ότι η εμφάνιση σου είναι ΟΝΤΩΣ χάλια, τότε κάνε κάτι και σουλουπώσου όσο μπορείς.
Κάτι μου λέει όμως ότι το βασικό πρόβλημα δεν είναι η εμφάνιση σου, άλλωστε έχουμε δει πολλές φορές άσχημους άντρες να τα φτιάχνουν με όμορφες γυναίκες (και το αντίστροφο). Το βασικό πρόβλημα νομίζω ότι είναι η εμφανής έλλειψη αυτοπεποίθησης και η έντονη επιθυμία σου να βρεις κοπέλα. Δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται, αλλά οι κοπέλες έχουν μια τάση να αναγνωρίζουν αν ο άντρας που έχουν απέναντι τους "ψάχνεται" να βρει κοπέλα και αυτόν ακριβώς τον άντρα τον αποφεύγουν.
Ξέρω από πρώτο χέρι ότι δεν είναι εύκολο, αλλά προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι πολύ το θέμα. Όταν έχεις μια κοπέλα απέναντι σου που σε ενδιαφέρει, ΠΟΤΕ μην σκέφτεσαι "την θέλω οπωσδήποτε"! Θεωρώ καλύτερο να σκέφτεσαι "θέλω να την γνωρίσω και να με γνωρίσει και... βλέπουμε". Ακόμα καλύτερα, να μην σκέφτεσαι πολύ.
Να νιώθεις! 
(δυστυχώς δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα τώρα...)
Δεν θα σου πω απλά να είσαι ο εαυτός σου. Θα σου πω να προβάλλεις και να τονίζεις τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σου. Αν π.χ. έχεις χιούμορ, χρησιμοποιήσε το στο έπακρο. Αν όμως όχι, μην προσπαθήσεις να το παίξεις χιουμορίστας, η προσπάθεια θα είναι μάλλον αποτυχημένη.
Αυτά για την ώρα. Αν θέλεις μπορείς να με ρωτήσεις και να μου πεις περισσότερα. Ίσως μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο. Αν μου έρθουν και άλλα, θα επανέλθω.
Καλή σου τύχη!

Υ.Γ. Α, και καλώς ήρθες στο forum. Παρακαλώ να γράφεις με ελληνικά και όχι με greeklish αν είναι εφικτό. Θα μας είναι πιο εύκολο να διαβάζουμε τα κείμενα σου!

Γυναίκα / 63 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
Ναρούτο, έχεις προχωρήσει καταπληκτικά στην αυτογνωσία και άρα και στην κατανόηση των άλλων και των καταστάσεων! Εύγε! (είναι το 2ο σημερα

)
Σπάιντερμαν, έχει δίκιο ο Ναρούτο. Δεν έχει σημασία η εμφάνιση, ειδικά στους άντρες. Η αυτοπεποίθεση έχει σημασία. Θα μου πεις, πού πουλάνε να πάω να αγοράσω λίγη? Δυστυχώς πουθενά! Μόνος σου πρέπει να κατανικήσεις τη δειλία σου.
Φαντάσου έναν άντρα κοντό, χοντρό, φαλακρό και με αναπηρία (πχ να κουτσαίνει) και να σου μιλάει δυνατά, χαμογελαστά, εγκάρδια, να λέει ένα αστείο και να ξεκαρδίζεται σε βροντερά γέλια αμέριμνος και χωρίς κανένα κόμπλεξ με την εμφανισή του. Σε κέρδισε? Ναι! Σε 5 λεπτά ούτε που θα σκέφτεσαι την άσχημη εμφάνισή του, δεν πρόκειται να παίξει αρνητικό ρόλο.
Έτσι, άμα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου θα τα βρεις και με τους άλλους. Μέσα στους άλλους θα είναι βέβαια και γυναίκες. Οπότε φυσική συνέπεια θα είναι να έχεις επιτυχίες και μαζί τους. Μην πτοείσαι! Έχεις τις ίδιες πιθανότητες και το ίδιο μερτικό όπως όλοι μας από τη χαρά σε αυτή τη ζωή.
Και
βγες! ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ σαν τον τυφλοπόντικα, η ζωή είναι έξω με τους άλλους ανθρώπους (μεταξύ των οποίων και τα γοητευτικά κορίτσια

)
Και μη φοβάσαι την πιθανή απόρριψη. Οι χυλόπιτες είναι για όλους, ωραίους και άσχημους, όλοι μαθαίνουμε από τις εμπειρίες μας. Αλλά αν δεν τολμήσεις, πώς θα πετύχεις? Δοκίμασε, και θα δεις ότι εκτός από αρνητικές θα συναντήσεις και θετικές ανταποκρίσεις. Αυτές και θα αξίζουν. Όλα στο παιχνίδι είναι. Μπες μέσα στο γήπεδο, παίξε, και μη φοβάσαι!
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel.
-Horace Walpole
# 4
στις 6/4/2007
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τράβα μπροστά!
Φίλε naruto σε βρίσκω πολύ μαλθακό...
Μου επιτρέπεις να διαφοροποιήσω λίγο την απάντησή σου;
Δηλαδή κάπως έτσι:
Οι γυναίκες κατά κύριο λόγο κοιτούν την εξωτερική εμφάνιση και το στυλάκι που εξωτερικεύουν οι αρσενικοί (βλ. θέμα περί θετικής και αρνητικής ενέργειας).
Επίσης υπάρχουν και κάποιες γυναίκες που για τους δικούς τους λόγους* "έλκονται" από ανθρώπους που από κάποιους άλλους χαρακτηρίζονται ως μη εμφανίσιμοι...
Φίλε "άνθρωπε αράχνη" μη δίνεις σημασία, μην κουράζεις ιδιαίτερα το μυαλό σου, τράβα μπροστά και ότι βγει...
* Λόγοι υπάρχουν πολλοί χιλιοειπωμένοι, και είναι άλλο θέμα ...
Παράθεση:
Originally posted by naruto
Κάτι μου λέει όμως ότι το βασικό πρόβλημα δεν είναι η εμφάνιση σου, άλλωστε έχουμε δει πολλές φορές άσχημους άντρες να τα φτιάχνουν με όμορφες γυναίκες (και το αντίστροφο).
# 5
στις 6/4/2007
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by spiderman_24
den mporw na vrw kopela. einai kai to provlima tis emfanisis den eimai emfanisimos os tha eprepe kai etsi h kopeles den mou deinoun simasia. ti prepei na kanw?
Πολλές φορές όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί
αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι............
Τελικά αυτό που έχω διαπιστώσει είναι
οτι αυτό που αποπνέουμε ως άνθρωποι
είναι η ΟΜΟΡΦΙΑ μας κι είναι κι η ΑΣΧΗΜΙΑ μας.
Καταλαβαίνω ότι για κάποιον που θεωρεί τον
ευατό του "μη όμορφο" είναι δύσκολο να το
δεχθεί...άκου όμως ..........
αντιμετώπισε τη ζωή σου και τις σχέσεις σου
με θάρρος - εκμεταλλεύομενος τα καλά σου
"σημεία" - βελτιώσου εμφανισιακά όπως προανέφερε
κι ο Ναρούτο-
και βγες να δοκιμάσεις τη τύχη σου ως νικητής!
Θα δεις πόσο διαφορετικά θα νιώσεις!

# 6
στις 6/4/2007
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by Ageras1972
Φίλε naruto σε βρίσκω πολύ μαλθακό...
Μου επιτρέπεις να διαφοροποιήσω λίγο την απάντησή σου;
Δηλαδή κάπως έτσι:
Οι γυναίκες κατά κύριο λόγο κοιτούν την εξωτερική εμφάνιση και το στυλάκι που εξωτερικεύουν οι αρσενικοί (βλ. θέμα περί θετικής και αρνητικής ενέργειας).
Εκτός από μαλθακός μάλλον είμαι και βλάκας... γιατί ακριβώς με βρίσκεις "μαλθακό"; Πού κολλάει ο χαρακτηρισμός με το σχόλιο μου που παρέθεσες; Ποιά είναι η σχέση της εξωτερικής εμφάνισης με την θετική ή την αρνητική ενέργεια;
Νομίζω ότι άλλο εξωτερική εμφάνιση και άλλο στυλάκι. Επίσης άλλο εξωτερική εμφάνιση και άλλο ενέργεια, θετική ή αρνητική. Το στυλάκι και η ενέργεια που εκπέμπει κάποιος έχουν μια σχέση, αλλά και πάλι ούτε αυτά τα δύο είναι το ίδιο πράγμα.
Το ότι οι γυναίκες κοιτάνε ΚΑΙ εξωτερική εμφάνιση είναι αλήθεια, αν και πιστεύω σε μικρότερο βαθμό από ότι οι άντρες. Αλλά και πάλι, αν αυτό ήταν ο καθοριστικός παράγοντας, απλά θα προσέχαμε λίγο τον εαυτό μας, θα πηγαίναμε γυμναστήριο και θα ξεμπερδεύαμε! Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα (να περιφέρω το γυμνασμένο κορμί μου στην παραλία και να πέφτανε οι κοπέλες στα πόδια μου έτσι απλά... ωραία θα ήταν!

)
Μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πεις... περιμένω!

Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
naruto oute na me ixeres re file! mesa epeses! kai h anemona. to thema an den vlepeis thetiki antapokrisi apo tus alus pws na exeis auto pepoithisi. kai pragmati otan vlepw mia kopela to proto pragma pou skeftwmai einia to sex. den to thelo alla etsi mou erxetai.
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
kai an exeis kairo na kaneis sex esu ti tha skeftosoun naruto?
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιοι Ανάργυροι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 8
Μην ανησυχεις ρε φιλε...Το προβλημα δεν ειναι δικο σου (τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο).Το προβλημα ειναι στην απεναντι πλευρα.Εσυ πρεπει να εισαι ο εαυτος σου παντα.Μπορει καποια στιγμη να βρεις εναν ανθρωπο προσγειωμενο που να ξερει τι θελει στην ζωη του και να εχει το μυαλο του μεσα στο κεφαλι του και οχι πανω απο αυτο. Τωρα αν καιγεσαι τοσο πολυ παιχτο λιγο καραγκιοζακος, φλωρακος,θηλυπρεπης παρε και κανα μπρελοκ ακριβης μαρκας αυτοκινητου για τα κλειδια σου (βοηθαει αυτο) και βουρ. Αν παλι δεν καταφερεις τιποτα να ξερεις οτι εσυ θα βολευτεις στο τελος και με ανατολικης προελευσης ''προιοντα'' ΑΑ ποιοτητας . Οσον αφορα τα ντοπια ''προιοντα'' θα καταληξουν στο τελος (που θα εχει περασει η ''μπογια'' τους) με ινδοπακιστανικης καταγωγης αρσενικα γιατι οι βορειοι γειτονες μας θα εχουν ξυπνησει και αυτοι μεχρι τοτε!
στα social media