Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Τηλεπάθεια

Σελίδα : 1

split

# 1 στις 6/8/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437
'Aρεσαν+: 0%

Τηλεπάθεια

Η τηλεπάθεια είναι η επικοινωνία από μυαλό σε μυαλό που περιλαμβάνει σκέψεις, ιδέες, συναισθήματα, αισθήσεις και νοητικές εικόνες. Είναι η έκτη αίσθηση, η πνευματική ακοή, και είναι εντονότατη όταν κανείς βρίσκεται σε πεσμένη ψυχική κατάσταση.

Βέβαια δεν έχουν όλα τα άτομα την ίδια Τηλεπάθεια. Αλλά κι αυτά τα άτομα που έχουν, δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες όλες τις ώρες.

Περισσότερη πάντως Τηλεπάθεια έχουν οι άνθρωποι που το χρώμα τους είναι μαύρο. Ιδίως οι άγριες φυλές. 'Όσο πιο άγρια είναι μια φυλή τόσο περισσότερο δεμένη με τα κύματα του Σύμπαντος είναι.

Η τηλεπάθεια μπορεί να καταταγεί στο ονειρικό στάδιο. Φαίνεται ότι ο όγκος του αίματος αλλάζει κατά τη διάρκεια της τηλεπαθητικής εκπομπής και ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα δείχνουν ότι τα εγκεφαλικά κύματα του δέκτη αλλάζουν για να ταιριάξουν με εκείνα του πομπού.

Το Σύμπαν είναι ένα γιγαντιαίο δίκτυο τηλεπάθειας. Αγνοώντας αυτό το τεράστιο θόρυβο από πληροφορίες, προστατευόμαστε, αλλά αυτος ο απιστευτος ογκος πληροφοριών υπάρχει στο υποσυνείδητο μας και μπορούμε να τις προσεγγίσουμε. Πρέπει απλά να εστιάσουμε την αισθητικότητα μας, στην αντίληψη, να χρησιμοποιεί με πρακτικό τρόπο αυτή τη φυσική ικανότητα.

Υπάρχουν 3 είδη τηλεπάθειας: Σεληνιακή, Ποσειδωνιακη και Πλουτωνειακη

Το να φαντάζεσαι είναι το μυστικό της Σεληνιακής Τηλεπάθειας.
Με το να φαντάζεσαι αρχίζεις να αισθάνεσαι, να αντιλαμβάνεσαι, να αισθάνεσαι τι αισθάνεται το άλλο πρόσωπο. Είναι εύκολο, όλοι μπορούν να το κάνουν, απλά δεν είναι ενημεροι για το ποση δύναμη κρύβεται εκεί. Αν δεν δώσουμε προσοχή σε μια δύναμη, παραμένει στο υποσυνείδητο και άχρηστη.

Για να χρησιμοποιήσουμε την Ποσειδωνιακη Τηλεπάθεια, πρέπει απλά να ταυτίσουμε τον εαυτό μας με το άλλο πρόσωπο, και έτσι εκμηδενίζοντας τον εαυτό μας, ξέρουμε το άλλο πρόσωπο με τον ίδιο τρόπο που ξέρει και το ίδιο τον εαυτό του, από μέσα: ''Είμαι εσύ. Νοιώθω και ζω ότι νοιώθεις.''

Με την Πλουτωνειακη Τηλεπάθεια, μπαίνεις σε πόλωση με το άλλο πρόσωπο. ''Είμαι εγώ, χωρίς να σε αφήνω να είσαι εγώ''. Δεν πνίγομαι στο συναισθηματικό ωκεανό του αλλού προσώπου. Παραμένω διαυγής. Μπορώ να εισάγω μια μεταμόρφωση σε σένα η σε μένα. Η Πλουτωνειακη Τηλεπάθεια είναι επικίνδυνη, γεμάτη συγκινήσεις, παθητικότητα, προσελκύοντας αδυναμία και σύγχυση. Είναι διαυγής, καθαρή, ακριβής, παραμένοντας σε θέση δύναμης, την δύναμη να μετατρέψει ένα υγιές και ισχυρό πρόσωπο σε αρνητικό η στραπατσαρισμένο.
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

koyrsaros

# 2 στις 6/8/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Η διαισθητική οδός είναι η λεγόμενη 6η αίσθηση του ανθρώπου, η οποία στηρίζεται στη διαίσθηση και το ένστικτο.

Η διαίσθηση και το ένστικτο, το ορμέμφυτο, όπως λέγεται ακόμα και η τηλεπάθεια, είναι φυσικά χαρίσματα που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο για να συλλαμβάνει, να αντιλαμβάνεται και να αποκρυπτογραφεί τα διάφορα μηνύματα του περιβάλλοντος.

Διότι πράγματι, στο περιβάλλον συμβαίνουν διάφορες ηλεκτρομαγνητικές αλλαγές οι οποίες δίνουν σωρεία χρήσιμων μηνυμάτων και πληροφοριών τις οποίες όμως ο σύγχρονος άνθρωπος δεν μπορεί να αντιληφθεί επαρκώς.

Κι αυτό συμβαίνει διότι στον εξελιγμένο άνθρωπο του παρόντος έχει εξασθενίσει η διαισθητική και η ενστικτώδης ικανότητά του, ενώ στους απώτερους προγόνους του ήταν πολύ καλά ανεπτυγμένες. (π.χ. βροχή, σεισμός).

Με την εξέλιξη της ζωής και των όντων πάνω στην γη, ο άνθρωπος ανέπτυξε τον εγκέφαλο και την νοημοσύνη του εις βάρος της διαίσθησης, της τηλεπάθειας και του ενστίκτου, τα οποία δικαίως δεν χρειάζεται πλέον τόσο πολύ, ή εάν θέλετε, χρειάζεται κάποια ειδική εξάσκηση για να τα κάνει να λειτουργήσουν πάλι και να επαναδραστηριοποιηθούν.

Κάτι ανάλογο γίνεται και με το Mind-Control. Διδασκόμαστε και εξασκούμαστε στο να αναπτύσσουμε και να καλλιεργούμε και την διαισθητική μας ικανότητα. Διότι, καλή είναι η λογική, η εξυπνάδα, η μόρφωση και η νοημοσύνη, αλλά όταν συνδυάζονται και με το αρχέγονο ένστικτο, είναι ακόμα καλύτερα.

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται προικισμένοι από την φύση τους ευαισθητοποιημένοι, με πιο αναπτυγμένες αυτές τις ικανότητες, ενώ άλλοι είναι λιγότερο ευαίσθητοι σε αυτόν τον τομέα. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο σοβαρές έρευνες γίνονται γύρω από την τηλεπάθεια, οι οποίες όμως δεν έχουν επιστημονικοποιηθεί ακόμη.

Γενικά πιστεύεται ότι οι γυναίκες και τα παιδιά αντιδρούν καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Και αυτό συμβαίνει διότι ο εγκέφαλος τους εκπέμπει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε συχνότητες -α-, δηλαδή 7-14c/sec.

Joe-73

# 3 στις 6/8/2003
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Καναδάς
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 167
'Aρεσαν+: 0%
Τηλεπάθεια είναι η μετάδοση της σκέψης κάποιου (μιας εικόνας, ενός ήχου, μιας αίσθησης ή ακόμα και διάθεσης), για την οποία δεν μεσολαβεί καμία από τις γνωστές μας αισθήσεις.
Ακόμα και η C.I.A ασχολήθηκε με την τηλεπάθεια αλλά στις 28 Νοεμβρίου του 1995 πρότεινε το αμερικάνικο Κογκρέσο να σταματήσει να χρηματοδοτεί την Επιχείρηση Stargate, ένα στρατιωτικό πρόγραμμα χρήσης των δυνάμεων αυτών. Πολλοί πιστεύουν πως η επιχείρηση σταμάτησε γιατί έδωσε αποτελέσματα που θα ήταν καλύτερα να μη γνωρίζει κανείς, που πιθανότατα αλλάζουν όλα αυτά που γνωρίζουμε για το Σύμπαν και τον Άνθρωπο!!!
Βάλε στόχο το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στβ αστέρια.

botsp

# 4 στις 7/8/2003
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βύρωνας
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 277
'Aρεσαν+: 0%
ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
--------------------------------------------------------------------------------
'Oσο για την CIA
μάλλον δεν σταμάτησε ποτέ τα πειράματα και την αξιοποίηση τους.

Τί είναι όμως;
Όχι μόνο απλή μεταφορά
μηνύματος από πομπό σε δέκτη
από απόσταση αλλά και:

Κοινή ιδιότητα φυτών, ζώων, ανθρώπων.

Λήψη όχι μόνο σκέψεων αλλά και συναισθημάτων και γεγονότων ( ! ) από το παρελθόν και το μέλλον.

Επομένως ιδιότητα έξω από περιορισμούς χώρου και χρόνου.

Αστρικά ταξίδια, Προφητικά όνειρα, Πρόγνωση, Οπισθόγνωση, συνιστούν απλά διαφορετικές όψεις του ίδιου πράγματος.

Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ, η έκτη αίσθηση, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας. Για να μην πούμε ότι είναι η ίδια η ζωή μας.

Τηλεπάθεια είναι η λήψη και η εκπομπή ηλεκτρομα­γνητικών κυμάτων του περιβάλλοντος- μέσα στο οποίο και το σύνολο των ανθρώπων της κάθε περιοχής που βρισκόμαστε-, της ανθρώπινης «αύρας», που έχει ήδη φωτογραφηθεί με τη μέθοδο Κιρλιάν, αλλά και των διαφόρων ακτινοβολιών του σύμπαντος.

Σήμερα είναι παραδεκτό ότι ακόμη και όλες οι άλλες γνωστές πέντε αισθήσεις έχουν σχέση με τα ηλεκτρόνια.

Η ηλεκτρονική ατμόσφαιρα ενός ατόμου μιας ύλης(περιπυρηνικά ηλεκτρόνια) παίζει ουσιώδη ρόλο στη χημική συμπεριφορά του ατόμου.

Η χημική αυτή συμπεριφορά εξαρτάται από τον αριθμό των ηλεκτρονίων(αλλαγή οσμής, γεύσης κ.λ.π.)

Όλα τα όργανα των αισθήσεων είναι χημικοί αναλυτές, αφού ξεχωρίζουν τις οσμές και τις γεύσεις, δηλαδή αναγνωρίζουν τον αριθμό των ηλεκτρονίων.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να τονίσουμε την ιδιότητα του κυττάρου να αντιδρά στο φως και τον ηλεκτρομαγνητισμό, θετικά όταν εκδηλώνεται σαν έλξη του πρωτοπλάσματος, κατά την πρόσπτωση των ακτινοβολιών, και αρνητικά όταν αυτές απομακρύνονται.

Κάθε μια τάση δίνει διαφορετικά μηνύματα στον εγκέφαλο με τους νευρώνες του δέρματος.

Η συνηθισμένη φωτεινή ακτινοβολία, που μας περιβάλλει καθημερινά, αποτελείται από φωτόνια διαφόρων μηκών κύματος και συχνότητας.

Η ακτινοβολία αυτή, ως γνωστόν, δεν είναι η ίδια όλες τις ώρες της ημέρας.

Το περιβάλλον μας διαχέεται από σωρεία ηλεκτρομα­γνητικών κυμάτων. Πολύ συ­χνά - συχνότατα ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να τα αντι­αμβάνεται, να τα ξεχωρίζει, να τα συνειδητοποιεί. Βέβαια δεν έχουν όλα τα άτομα την ίδια «τηλεπάθεια». Αλλά κι αυ­τα άτομα που έχουν, δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες όλες τις ώρες.

Και μη μου πείτε ότι δεν σας έτυχε, το πιο απλό, να σκεφθείτε κάποιον και να τον δείτε ξαφνικά μπροστά σας. Η να θέλετε να πείτε κάτι, και να προλάβει να το πει κάποιος άλλος και να του πείτε: από το στόμα μου το πήρες.

Η τηλεπάθεια δεν σπουδά­ζεται, είναι φυσική, όμως, εξε­λίσσεται. Και δεν αναφέρεται μόνο στα υπό των συνανθρώ­πων μας αποστελλόμενα μη­νύματα, αλλά και σε εκείνα που ξεκινούν από τα διάφορα ουράνια σώματα (ηλεκτρομα­γνητικές ροπές-ραδιοκύματα- φως) στο μήκος κύματος που αντιστοιχεί η κάθε κύμανση!
Είναι ενεργητικής μορφής ή παθητικής: ανάλογα με την επίδραση που την δημιουργεί. Δηλαδή, σε εκείνη που επι­βάλλει και σε εκείνη που υπο­βάλλει. 'Ετσι υπάρχουν οι υπερέχοντες και οι υποβαλλό­μενοι.

Η τηλεπάθεια είναι η έκτη αίσθηση, η πνευματική ακοή, και είναι εντονότατη όταν κα­νείς βρίσκεται σε πεσμένη ψυ­χική κατάσταση.

Η τηλεπάθεια περιλαμβάνει:

Τη διαίσθηση: την ικανότη­τα, δηλαδή, του να αντιλη­φθούμε ένα γεγονός χωρίς να παριστάμεθα σ' αυτό και χω­ρίς να μας το έχουν περιγρά­ψει με οποιονδήποτε τρόπο άλλοι. ­Στην Αυστραλία υπάρχουν ακόμη και σήμερα φυλές, που χωρίς να έχουν καμιά επικοινωνία, γνωρίζουν γεγονότα που έχουν συμβεί πολύ μακριά.
Τη διόραση, δια της οποίας «βλέπει» κανείς αντικείμενα ή συλλαμβάνει ιδέες, μη «ορατά» υπό των άλλων. Εκπο­μπή ακτίνων και επιστροφή στο είναι μας όπου γίνεται η διαπίστωση( ένα είδος ραντάρ ) που μπορεί να συλλαμβάνει και το μέλλον.
Την τηλεκίνηση: την ικανό­τητα δηλαδή να κινούμε αντι­κείμενα, χωρίς να έχουμε την παραμικρή υλική επαφή μ' αυ­τά. 'Η να τα λυγίζουμε μόνο με την εκπομπή ραδιοκυμάτων.
Την πρόρρηση. Την ικανό­τητα να μαντεύουμε γεγονότα που πρόκειται να γίνουν. Κάθε γεγονός, οφείλεται στην προ­διαγεγραμμένη κίνηση των πλα­νητών. Σε αυτή οφείλονται τα προ­φητικά γεγονότα.
Δηλαδή, το σώμα μας είναι ένα είδος ραντάρ, που επισκο­πεί τα πάντα στο διάστημα και συλλαμβάνει μηνύματα και βγάζει συμπεράσματα.

Με την τηλεπάθεια δεν με­ταδίδονται μόνο ιδέες, αλλά και συναισθήματα και κινήσεις. Μεταδίδονται πολλά στοιχεία όπως συμβαίνει και με την τηλεόραση. Σε αυτή βασίζεται και το πεπρωμένο. Τα μηνύματα του σύμπαντος, οδηγούν το άτομο στην πορεία του.­

Η διαίσθηση είναι η ΚΥΠ του ανθρώπινου οργανισμού, η οποία εγκαίρως μας ειδοποιεί για κάτι, αρκεί να το λάβουμε υπ' όψη μας.

Η τηλεπάθεια (δια των ρα­διοκυμάτων) δημιουργεί τη νόηση, τον έρωτα, την έλξη, την απώθηση κ.λπ. Σ' αυτήν οφείλεται και η ραδιαίσθηοη με την οποία ορισμένα άτομα βρίσκουν που έχει νερό στη Γη.

Ο άνθρωπος αντιδρά ευκο­λότερα στους ερεθισμούς των πέντε αισθήσεων, δυσκολότε­ρα όμως, στην τηλεπάθεια διότι του δημιουργεί το «κάτι καλό» που το θέλει και το «κάτι κακό» που δεν το θέλει, αλλά του επιβάλλεται.

Φυσικά η τηλεπαθητική επι­κοινωνία επιτυγχάνεται όταν τα ραδιοκύματα δύο ατόμων είναι στην αυτή συχνότητα, που φαίνεται να εξαρτάται από τη ζωδιακή κατασκευή και ταύτιση. Τα ζώα που ζουν περισσότερο ενστικτωδώς, έχουν αυξημένη την έκτη αίσθηση. Και μ' αυτό το προνόμιο καταλαβαίνουν τον άνθρωπο και «ακούν» τηλεπαθητικά τις σκέψεις του και τις προθέσεις του, ενώ ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει τίποτε από αυτά.
Φανατικός υποστηρικτής της γνώμης ότι τα ζώα έχουν τρομε­ρή διαίσθηση-τηλεπάθεια, ο Δρ. Χανς Μπέ­ντερ, καθηγητής στο πανεπι­στήμιο του Φράιμπουργκ υποστήριξε ότι ο κόσμος θα σωζόταν από πολλά δεινά αν άκουγε τα κατοικίδιά του.

Στο διάστημα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στην πό­λη Φράιμπουργκ της Δυτικής Γερμανίας, στη λίμνη του πάρ­κου της πόλης ζούσαν αρκετές πάπιες. Ανάμεσα στις πάπιες υπήρχαν, φυσικά και μερικοί αρ­σενικοί, ένας από τους οποίους ήταν αξιοσημείωτος. Γρήγορα μάλιστα, οι κάτοικοι της πόλης έμαθαν ότι συμφέρον τους ήταν να μην αγνοούν τις κραυγές που έβγαζε από καιρό σε καιρό.

Πραγματικά, ο πάπιος εκείνος έβγαζε διαπεραστικές κραυγές σε ορισμένες περιπτώσεις. Αρ­κετή ώρα μετά τις κραυγές του πάπιου, λοιπόν, άρχιζαν να ηχούν οι σειρήνες του συναγερ­μού και λίγο πιο ύστερα έρχο­νταν τα συμμαχικά αεροπλάνα, που βομβάρδιζαν την πόλη.

Ο πάπιος, λοιπόν ήταν πραγ­ματικά πολύτιμος, επειδή άρχιζε να φωνάζει πολύ πριν φανούν τα αεροπλάνα, δίνοντας καιρό σε όλους να τρέξουν στα κατα­φύγια.

Στις 27 Νοεμβρίου του 1944, ο πάπιος άρχισε να φωνάζει και, μολονότι οι σειρήνες δεν ειδο­ποίησαν, εκατοντάδες κάτοικοι έτρεξαν στα καταφύγια. Δέκα πέντε λεπτά αργότερα, η πόλη σείστηκε από τις συμμαχικές βόμβες.

Μετά τον πόλεμο, οι κάτοικοι του Φράιμπουργκ έκαναν ένα άγαλμα στον πάπιο,που κατά ειρωνεία της τύχης, είχε σκοτωθεί στο βομβαρδισμό εκείνο.

Θα μπορούσαν να αναφερθούν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις, και πιστεύω

ότι καθένας μας θάχει και κάποια τέτοια ιστορία να αφηγηθεί, με το σκύλο του ή κάποιο άλλο ζώο. Τηλεπάθεια έχουν και τα φυτά. Υπάρχουν διάφορα πειστικά περιστατικά.


Joe-73

# 5 στις 7/8/2003
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Καναδάς
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 167
'Aρεσαν+: 0%
Μια πολυ καλη ταινία πάνω στο θέμα τηλεπάθειας και C.I.A. είναι το "Καρδιές απο την Ατλαντίδα" του Στήβεν Κινγκ με τον Αντονι Χοπκινς.
Μια πολυ καλη ταινία που αξίζει να την δείτε όσοι δεν την έχουν δει ακόμα.
Βάλε στόχο το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στβ αστέρια.

# 6 στις 13/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ενα καταπληκτικό βιβλίο που σε βάζει στα βαθιά πάνω σε αυτό το θέμα,δείχνοντας τόν τρόπο να το πετύχης είνα:Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ,όποιος το έχει διαβάση νομίζω με καταλαβαίνη απόλυτα.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.