Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Σελίδα : 1

ANNIE-CATWOMAN13

# 1 στις 22/4/2007
author
Γυναίκα / 45 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

Απογοητευση

Θέλω να εκφράσω την απογοήτευση μου μετά από σχέση πολλών ετών που ένω θα έπρεπε να αποσκοπεί σε ευτυχισμένο γεγονός το γάμο με έχει αγχώσει τόσο πολύ που μου έρχεται να τινάξω τα πάντα και διαρκώς νιώθω αγχωμένη και αποοητευμένη. Αποφάσισαμε να παντρευτούμε και δεν με θέλει κανείς από το περιβάλλον του. Του συζητάνε συνεχώς τι πάει να κάνει και να τον αποτρέψουν να με παντρευτει λές και έχω κάποιο πρόβλημα. Δεν μου λείπει τίποτα παρά μόνο οικογένεια για να μπορώ να είμαι ευτυχισμένη. Έναν άνθρωπο που να με αγάπάει να με προσεχει, να μην με αφήνει μόνη μου όλη την ώρα και να δείχνει ενδιφέρον για την σχέση μας και με ακούει αν κάτι με ενοχλεί. Πολλές φορές κάνουμε πράγματα για τον άλλο που να μην μα ευχαρίστουν αλλά επείδη αρέσουν στον σύντροφο μας χαίρομαστε να τον βλέπουμε ευτυχισμένο και μοιράζομαστε πράγματα μάζι με τον άλλο. Νιώθω ότι κάτι δεν παεί καλά πια. Πόσο καλά να νιώθω όταν δεν γίνομαι αποδεκτή και είμαι μαζί του τόσα χρόνια; Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι θα πέσω σε κατάθλιψη και άλλοτε θέλω να φύγω και δεν μπορώ.
:)

# 2 στις 23/4/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το πιο σημαντικό είναι αν ο άντρας που εχεις δίπλα σου παίρνει θέση υπέρ σου. Αν μπαίνει σαν προστατευτική ασπίδα αναμεσα σε σένα και τις επικρίσεις της οικογένειάς του και δεν τις αφήνει να σε επηρεάσουν...

Αν εσείς οι δυο τα πάτε καλά, ποιος ο λόγος να σε νοιάζουν οι γνωμες των άλλων; Σε θέλουν δε σε θέλουν... Ποτέ μη σώσουν. Κι αν εχουν πρόβλημα, μακριά κι αγαπημένοι.

Τώρα αν το παιδί σε αφήνει εκτεθειμένη κι αρχίζει τα γνωστα "Μα κάνε κι εσύ μια προσπάθεια" ή "δεν εχουν κι ολότελα άδικο" και λοιπές αηδίες... Μάλλον πρέπει όντως να φύγεις...

Κάποιος είχε πει εδώ μέσα για τον απογαλακτισμό. Αν δεν εχει ακόμα συντελεστεί, μην ελπίζεις ότι θα τα καταφερετε. Πάντα θα νιώθεις λίγη και ανεπαρκής επειδή εκείνος - και όχι η οικογενειά του - σε βάζει σε αυτή τη θεση..

Φιλικά
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε
lastpost