Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γιατί ο έρωτας είναι παροδικός, και δεν έχει να κάνει με την αγάπη;

Σελίδα : 1

LAZARO

# 1 στις 9/8/2003
author
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 19
'Aρεσαν+: 0%

Γιατί ο έρωτας είναι παροδικός, και δεν έχει να κάνει με την αγάπη;

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ . ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ . ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΙΚ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΜΕΥΤΟΥΝΕ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΥΣΦΟΡΙΑ , ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ? ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΓΟΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ . ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ . ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.
Η ΑΓΑΠΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ . ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ?

the_moonlight_girl

# 2 στις 13/8/2003
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 71

Δεν το νομιζω οτι ο ερωτας ειναι αυτο που παρουσιαζεις!

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ LAZARO ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ "ΤΡΥΠΑΚΙ" ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ...ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΕΜΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ Η ΒΑΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.

evans

# 3 στις 14/8/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ !
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.....
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕ Η the_moonlight_girl Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ ΑΤΣΑΛΑ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ , ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ .....

# 4 στις 14/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by evans
ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ !
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.....
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕ Η the_moonlight_girl Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ ΑΤΣΑΛΑ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ , ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ .....

Evans θέλω να ρωτήσω, εαν κάποιος που λέει ότι αγαπά τον-την σύντροφό του-της, αν έπρεπε να πέσει σε ένα γκρεμό για τον-την σώσει, αν θα το έκανε. Δε θέλω να σε απογοητέυσω, αλλά μόνο οι γονείς μας, κι όχι πάντα, κι εμείς για τα δικά μας παιδιά θα το κάναμε. Οι άνθρωποι στις ερωτικές σχέσεις, αγαπούν το ταίρι τους συνήθως ως αντικείμενο του πόθου τους και της ηδονής τους. Η συνήθεια δεν είναι πραγματική αγάπη. Οι περισσότεροι-ες συμπαθούν πολυ ή ερωτέυοντε πολύ και νομίζουν ότι αγαπούν.
Το μεγάλο παράδειγμα της αληθινής αγάπης, το έδωσε στην ανθρωπότητα, Ο Παντοδύναμος Κύριος Ιησούς Χριστός, Με τη ανιδιοτελή θυσία του για τους ανθρώπους, με τους οποίους δεν είχε σχέσεις συμφεντορολογικές.
Εμείς έχουμε συμφέρον απο τις σχέσεις που κάνουμε και πάντα θέλουμε να παίρνουμε. Αυτό δεν είναι ΑΓΑΠΗ.
ΑΓΑΠΗ έιναι να δώσεις τα πάντα χωρίς να ζητήσεις το παραμικρό.
ΑΓΑΠΗ είναι να αφήσεις ελέυθερο αυτό που αγαπάς και να μη το φυλακίσεις.
ΑΓΑΠΗ σημαίνει θυσία.... όπως αυτή που θα έκανες αν έπρεπε...για το παιδί μας.

Τα ζευγάρια που γίνονται θυσία ο ένας για τον άλλο σε αυτό το κόσμο, μπορείς να τα μετρήσεις με τα δάχτυλά σου.

# 5 στις 15/10/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Χμ, μάλιστα... Εγώ νομίζω ότι ο έρωτας είναι ας πούμε ο προθάλαμος της αγάπης, όπως η περιέργεια είναι ο προθάλαμος της γνώσης...

Στη αρχή ερωτευόμαστε και με την πάροδο του χρόνου αυτό το συναίσθημα εξασθενεί και δίνει την θέση του στην αγάπη και σε κάποια άλλα συναισθήματα (νομίζω.), τα οποία είναι σε κάνουν να αισθάνεσαι τόσο ευτυχισμένος και γαλήνιος που δεν σκέφτεσαι καν ότι χάθηκε ο έρωτας... ε χμ, έτσι νομίζω τουλάχιστον...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.