Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σελίδα : 1

Joe-73

# 1 στις 9/8/2003
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Καναδάς
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 167
'Aρεσαν+: 0%

Ακραία καιρικά φαινόμενα.

Bλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση και ακούω:
Πλημμύρες στην Γαλλία !!!
Ξηρασία στην Ιταλία !!!
40 βαθμούς στην Αγγλία !!!
Καύσωνα στην Μόσχα !!!
Χιόνια στο Μαρόκο !!!
Κυκλώνες στην Ελλάδα !!!
Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του καιρού είναι πλέον ένα παγκόσμιο φαινόμενο,και το φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι πράγματι ένας από τους σοβαρότερους λόγους για τις αφύσικες κλιματικές αλλαγές.
Αύξηση των πλημμυρών και των ξηρασιών στον πλανήτη, μείωση της απόδοσης της γεωργίας και επιδείνωση της κατάστασης της δημόσιας υγείας αναμένεται να προκληθούν από την αλλαγή του κλίματος κατά τον 21ο αιώνα.
Για τις χώρες της Μεσογείου προβλέπεται μείωση της διαθεσιμότητας πόσιμου νερού και πτώση της ποιότητας των καλλιεργούμενων εδαφών, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει την αγροτική παραγωγή. Οι πλημμύρες θα απειλούν συχνότερα τη βόρεια Ευρώπη, ενώ οι παγετώνες των Αλπεων ενδέχεται να έχουν εξαφανιστεί εντελώς σε διάστημα 100 ετών.
Ο αρμόδιος της Greenpeace για το κλίμα Μπιλ Χέιρ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Η απειλή που δημιουργούν οι ανθρώπινες δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση κατά τρία μέτρα της στάθμης της θάλασσας, έπειτα από το λιώσιμο των παγετώνων της Γροιλανδίας και του Ανταρκτικού ωκεανού, είναι αρκετές ώστε να πείσουν τις κυβερνήσεις πως οφείλουν να ξαναβάλουν σε τροχιά τις διαπραγματεύσεις για το κλίμα.
Μήπως τελικά πρέπει να προσέξουμε αυτα τα "σημάδια" του καιρού και να τα πάρουμε σοβαρά υπ'οψην πριν είναι πολυ αργά;

'Όταν το τελευταίο δέντρο καεί, ο τελευταίος ποταμός ρυπανθεί και πεθάνει το τελευταίο ψάρι, τότε ο άνθρωπος θα διαπιστώσει πως δεν μπορεί να τραφεί με χρήματα.
"Green Peace"
Βάλε στόχο το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στβ αστέρια.

split

# 2 στις 9/8/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Joe-73

"Η απειλή που δημιουργούν οι ανθρώπινες δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση κατά τρία μέτρα της στάθμης της θάλασσας, έπειτα από το λιώσιμο των παγετώνων της Γροιλανδίας και του Ανταρκτικού ωκεανού, είναι αρκετές ώστε να πείσουν τις κυβερνήσεις πως οφείλουν να ξαναβάλουν σε τροχιά τις διαπραγματεύσεις για το κλίμα.Καποιοι ερευνητες ισχυριζονται οτι με το λυωσιμο των παγετωνων, η Κυπρος θα σκεπαστει απο τη θαλασσα.

Λετε;
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

Joe-73

# 3 στις 9/8/2003
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Καναδάς
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 167
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Καποιοι ερευνητες ισχυριζονται οτι με το λυωσιμο των παγετωνων, η Κυπρος θα σκεπαστει απο τη θαλασσα.Aν είναι να γίνει αυτό ας σκεπαστεί τουλάχιστον "μόνο" η Τουρκοκυπριακή μεριά.

χιχιχι κακιούλες

Δεν είναι όμως για γέλια.Φανταστείτε τι θα πάθει η Βενετία η τόσες άλλες πόλης και νησιά που είναι κοντά στην θάλασσα.
Μιλάμε οτι θα αλλάξει η γεωγραφία του πλανήτη.
Κάπου διάβασα για την αναστροφη των πόλων της γής.Αυτό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.Αν και ουσιαστικά δεν έχει εξακριβωθεί η αιτία των αναστροφών των πόλων, από παλιά θεωρείτο ότι πρέπει να οφείλεται σε αλλαγές (άγνωστο ποιες) στο εξωτερικό πυρήνα της Γης.
Ο μαγνητικός βορράς δεν ήταν πάντοτε στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Οχι μόνο υπάρχουν αποδείξεις ότι οι μαγνητικοί πόλοι της Γης μετακινούνται συνεχώς, ακόμη και καθημερινά, αλλά φαίνεται ότι στην ιστορία της Γης, έχουν αντιστραφεί πολλές φορές οι θέσεις τους.
Αλλωστε, είναι γεγονός, ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης εξασθενεί συνεχώς τα τελευταία 2.000 χρόνια.
Βάλε στόχο το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στβ αστέρια.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.