Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

tha ithela na ekfraso aporia mou

Σελίδα : 1

elisavet-maria

# 1 στις 19/5/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

tha ithela na ekfraso aporia mou

giati kaneis de xerei na anagnorizei mia kalh sumperifora kai h tha parexigithei h tha adikithei h tha dioktei?giati tosh kakia?den pistevo oti iparxei alanthastos ala mia prosopikh veltiosh tha xriazotan o kathenas na psaktei kai na diothothei gia to kalo olon oste na iparxei pio kalh epikinonia kai sevasmos metaxi ton anthropon de katakrino kapoion oxi apla prospatho na katalavo th symperifora ton gyro mou kai to pos egine h kinonia mas eno ego meno panta h idia afthormith filikh kai panta me kalh diathesh gia tous gyro mou dixos na leo oti eimai h alanthasth fusika!!!!!!!!

# 2 στις 19/5/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σε παρακαλώ πολύ, κάνε ένα κόπο...

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

# 3 στις 19/5/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Επειδή δεν πρόκειται να το κάνει η ιδια που είναι διρθωμένη και θέλει να διορθώσει τους άλλους, άσε να το κάνω εγώ ο μικρότερος που θέλω να διορθωθω κιόλας

γιατί κανεις δε ξέρει να αναγνωρίζει μια καλή συμπεριφορά και η θα παρεξηγηθεί η θα αδικηθεί η θα διώκτη?γιατί τόση κακια?δεν πιστεύω ότι υπάρχει αλάνθαστος αλλα μια προσωπική βελτίωση θα χρειαζόταν ο καθένας να "ψακτει" και ναdiothothei για το καλο όλον ώστε να υπάρχει πιο καλή επικοινωνία και σεβασμός μεταξύ τον ανθρώπων δε κατακρίνω κάποιον όχι απλά προσπαθώ να καταλάβω τη συμπεριφορά τον γύρο μου και το πως έγινε η κοινωνία μας ενώ εγώ μένω πάντα η ίδια αυθόρμητη φιλική και πάντα με καλή διάθεση για τους γύρο μου δίχως να λέω ότι είμαι η αλάνθαστη φυσικά!!!!!!!!
την καλή διάθεση την είδαμε, να δούμε και τα υπόλοιπα τώρα

# 4 στις 19/5/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Oύτε καν τελείες δεν βάζει...Τα μάτια μου...
Ε θα έχει πολύ καταπιεσμένο συναίσθημα

elisavet-maria

# 5 στις 26/5/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

εσενα αυτα σε πειραχαν?το θεμα ουτε το κοιταχες?

Παράθεση:
Originally posted by farfalla
Oύτε καν τελείες δεν βάζει...Τα μάτια μου...
Ε θα έχει πολύ καταπιεσμένο συναίσθημα

elisavet-maria

# 6 στις 26/5/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

γεια σασ

sas eyxaristo polu pou mapantisate esto ki an htan mono gia na mou milisete me kakia !!!!!!!!!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost