Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Ν. Σάμου / Πυθαγόρειο
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.474
'Aρεσαν+: 0%
Ας μου εξηγήσει και μένα κάποιος τι είναι το μπλογκ και πως μπορεί κανείς να φτιάξει ένα ( για όταν θα πάρω σύνταξη... αντίς πλέξιμο....
)
Ανδρας / 56 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
Παράθεση:
Originally posted by janeeyre
Ας μου εξηγήσει και μένα κάποιος τι είναι το μπλογκ και πως μπορεί κανείς να φτιάξει ένα ( για όταν θα πάρω σύνταξη... αντίς πλέξιμο.... )
Τα blogs είναι ένα είδος site, που αποτελείται από καταχωρήσεις κειμένου και multimedia.
Είναι δηλαδή ένα διαδικτυακό σημειωματάριο ( ημερολόγιο), που χρησιμοποιείται για την καταγραφή και ταξινόμηση των σκέψεων του συντάκτη.
Η θεματολογία τους εξαρτάται αποκλειστικά από τα ενδιαφέροντα του συντάκτη τους.
Όταν το sxeseis προσφέρει αυτήν την δυνατότητα, θα έχουν πάρει σύνταξη και τα εγγόνια σου.
Υ/Γ. Εδώ ένα βιντεάκι ζήτησα και πέρασε ένας χρόνος.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Ν. Σάμου / Πυθαγόρειο
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.474
Παράθεση:
Originally posted by PROBLEM
Παράθεση:
Originally posted by janeeyre
Ας μου εξηγήσει και μένα κάποιος τι είναι το μπλογκ και πως μπορεί κανείς να φτιάξει ένα ( για όταν θα πάρω σύνταξη... αντίς πλέξιμο.... )
Τα blogs είναι ένα είδος site, που αποτελείται από καταχωρήσεις κειμένου και multimedia.
Είναι δηλαδή ένα διαδικτυακό σημειωματάριο ( ημερολόγιο), που χρησιμοποιείται για την καταγραφή και ταξινόμηση των σκέψεων του συντάκτη.
Η θεματολογία τους εξαρτάται αποκλειστικά από τα ενδιαφέροντα του συντάκτη τους.
Όταν το sxeseis προσφέρει αυτήν την δυνατότητα, θα έχουν πάρει σύνταξη και τα εγγόνια σου.
Υ/Γ. Εδώ ένα βιντεάκι ζήτησα και πέρασε ένας χρόνος.
Ευχαριστώ Problem …κατάλαβα ( έπρεπε να είχα διαβάσει όλα τα σχόλια )….λες όμως να μην ξεχάσω την τέχνη του πλεξίματος χαχαχαχ
Πάντως εμένα το σχέσεις μου αρέσει όπως είναι …και αλλαγές να γίνουν , νομίζω θα πρέπει να είναι στον ίδιο τόνο με αυτό που υπάρχει τώρα …
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 51
Απαντήσεις: 909
Παράθεση:
Originally posted by Live_Earth
Εγώ να θέσω μια ερώτηση?
Για ποιο λόγο ο οποιοσδηποτε χρήστης να κάνει μπλόκ μεσω του σχέσεις και να μη το κάνει μόνος του ανεξάρτητα?
Τι έχει να κερδίσει και τι έχει να χάσει?
Ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω με τονLive_Earth
Εχει δικο ομως αν θελει καποιος να κανει μπλοκ γιατι να το κανει μεσω του σχεσεις???
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο...δουλεύει καλύτερα οταν είναι ανοιχτό.
Γυναίκα / 53 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
Το ποστ αυτό μπήκε πριν ένα χρόνο.
Συνεπώς στην παρούσα φάση επιλογή του Sxeseis.gr είναι να μην προχωρήσει στην δημιουργία μπλοκς.
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 24
Απαντήσεις: 245
στα social media