Παράθεση:
Originally posted by lenio30
Οταν μια γυναικα αγαπα ..........................
χανετε σε ουρανο γαλαζιο................
σε πανεμορφο κηπο γεματο λουλουδια........
σε ενα ονειρο ζει ....................
σε ενα ονειρο γεματο αγαπη..........
ονειρο για δυο........!!!!!!!!
Ξερει να νιαζετε νασυχγωρει ξερει να δινει ξερει να κλαιει ξερει να ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by SYREN
Όταν μια ΓΥΝΑΙΚΑ αγαπά έναν ΑΝΤΡΑ,
.... ο ΑΝΤΡΑΣ μπλοκάρεται και ξενερώνει...
Γιατί ο ΑΝΤΡΑΣ, εκ φύσεως κυνηγός, εκ των αρχαιοτάτων χρόνων, διεγήρεται από το εξωτερικά όμορφο περήφανο ελάφι, που δεν πιάνεται...Που δεν προσφέρεται εύκολα...Και άν τα καταφέρει κάποτε μετά από κόπο και το αρπάξει από τα κέρατα, νάσου μπρός του μιά ελαφίνα άλλη... Και σκέφτεται: " Tι τον έχω τώρα τον μπελά και δεν μπορώ να τρέξω να πιάσω το άλλο....".
Αυτά βέβαια συμβαίνουν, όταν το σώμα του είναι νέο και αντέχει στο τρέξιμο...και έχει δικαίωμα στην επιλογή...
Μετά, όταν τα χρόνια περάσουν και η ψυχούλα του είναι φυλακισμένη μέσα στο γέρικο σώμα και δεν αντέχει πιά το τρέξιμο...κάθεται στ' αυγά του...Kαι αρκείται να αγγίζει τα νεαρά έλαφάκια που περνούν, με το βλέμμα...Και θέλει αγαπούλες και χουχουλιάσματα....από την αγαπημένη του Ελαφίνα...
Γι' αυτό όταν η ΓΥΝΑΙΚΑ αγαπάει έναν ΑΝΤΡΑ, για να μην κάνει κόπο άδικο και να πονάει, ας τον περιμένει να γεράσει....Ή ας τον βρεί γέρο. Τότε θα είναι ακριβώς όπως τον θέλει! Εκτός βέβαια από το ...πουλάκι του. Στις λεπτομέρειες όμως θα κολλήσουμε? Είδατε την Δήμητρα....που έφτασε χωρίς πουλί....
Αντε καλά, για να μου πέσουνε κατσάδες από τα... πεοφόρα, παρόλο που πιστεύω στην πιό πάνω τραγική διαπίστωση....ζωή χωρίς αυτό το ζωάκι να πετιέται μες τα πόδια σου καθημερινά, είναι άδεια...
Παράθεση:
Originally posted by HMAPTON
Παράθεση:
Γιατί ο ΑΝΤΡΑΣ, εκ φύσεως κυνηγός, εκ των αρχαιοτάτων χρόνων, διεγήρεται από το εξωτερικά όμορφο περήφανο ελάφι, που δεν πιάνεται...Που δεν προσφέρεται εύκολα...Και άν τα καταφέρει κάποτε μετά από κόπο και το αρπάξει από τα κέρατα, νάσου μπρός του μιά ελαφίνα άλλη... Και σκέφτεται: " Tι τον έχω τώρα τον μπελά και δεν μπορώ να τρέξω να πιάσω το άλλο....".
Αυτά βέβαια συμβαίνουν, όταν το σώμα του είναι νέο και αντέχει στο τρέξιμο...και έχει δικαίωμα στην επιλογή...
Μετά, όταν τα χρόνια περάσουν και η ψυχούλα του είναι φυλακισμένη μέσα στο γέρικο σώμα και δεν αντέχει πιά το τρέξιμο...κάθεται στ' αυγά του...Kαι αρκείται να αγγίζει τα νεαρά έλαφάκια που περνούν, με το βλέμμα...Και θέλει αγαπούλες και χουχουλιάσματα....από την αγαπημένη του Ελαφίνα...
Γι' αυτό όταν η ΓΥΝΑΙΚΑ αγαπάει έναν ΑΝΤΡΑ, για να μην κάνει κόπο άδικο και να πονάει, ας τον περιμένει να γεράσει....Ή ας τον βρεί γέρο. Τότε θα είναι ακριβώς όπως τον θέλει! Εκτός βέβαια από το ...πουλάκι του. Στις λεπτομέρειες όμως θα κολλήσουμε? Είδατε την Δήμητρα....που έφτασε χωρίς πουλί....
Αντε καλά, για να μην μου πέσουνε κατσάδες από τα... πεοφόρα, παρόλο που πιστεύω στην πιό πάνω τραγική διαπίστωση....ζωή χωρίς αυτό το ζωάκι να πετιέται μες τα πόδια σου καθημερινά, είναι άδεια...
Ένα πράγμα έχω να πω στη βυζοφόρα κοπέλα... Ήμαρτον!
Παράθεση:
Originally posted by unsuall_thinking
Παράθεση:
Originally posted by precious
...Εγώ έκανα ένα λάθος. Τον αγάπησα περισσότερο από τον ίδιο μου τον εαυτό. Και όταν το κατάλαβα και του το είπα έπρεπε να φύγω...
Τι περίεργες που είναι οι γυναίκες
Τον αγάπησες και όταν το κατάλαβες ότι τον αγαπούσες περισσότερο από τον εαυτό σου έπρεπε να φύγεις;
Αυτό κατατάσεται στο θέατρο του παραλόγου της γυναικείας λογικής. Είναι αδύνατο για έναν άντρα να καταλάβει τη λογική πίσω από αυτή την παράλογη απόφαση
![]()
Παράθεση:
Αντε καλά, για να μου πέσουνε κατσάδες από τα... πεοφόρα, παρόλο που πιστεύω στην πιό πάνω τραγική διαπίστωση....ζωή χωρίς αυτό το ζωάκι να πετιέται μες τα πόδια σου καθημερινά, είναι άδεια...
Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Τι είναι πιο ιδανικό στην αγάπη, να έχεις κάποια να σ' αγαπάει ότι κι αν γίνει όπως και να είσαι, ότι κι αν κάνεις, κάποια που να γίνεις το ιδεατό της, το ιδανικό της, ο σκοπός της, το λιμάνι σας, η πατρίδα του;....ή να πεθάνεις από έρωτα στην αγκαλιά της και να νιώθεις πάντα και για πάντα ευτυχισμένος αλλά και ακόμη να νιώθεις ότι το χέρι του Θεού σε έχει ευλογήσει με όλη την αγάπη του κόσμου;
Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Στα υπολοιπα....καταπληκτικη περιγραφη...αλλα αν μου βρεις αγαπητε φιλε παραπανω απο εναν ...αντε να πουμε δυο...σε ολη την Ελλαδα...
Προσωπικα αυτο που περιγραφεις μια φορα το βρηκα σε ολη μου τη ζωη...και το βρηκα αργα...
Ετσι κι αλλιως ομως, εστω και στα ονειρα, καλα ειναι να τα περιγραφουμε...
Καλημερα
Γητευτρια
Παράθεση:
Originally posted by MANINA_
(Οταν μια γυναίκα αγαπάει έναν άντρα, τα πράγματα είναι καλά. Οταν αγαπάει δύο άντρες, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα)
στα social media