Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Πως άραγε την έχετε βιώσει,την έχετε αισθανθεί μέχρι τούτη τη στιγμή που διαβάζεται αυτό το post (όχι πως θα θέλατε) ? Πως την δείξατε ? Με τι μορφή ?...
Παράθεση:
Originally posted by precious
...Εγώ έκανα ένα λάθος. Τον αγάπησα περισσότερο από τον ίδιο μου τον εαυτό. Και όταν το κατάλαβα και του το είπα έπρεπε να φύγω...
Παράθεση:
Originally posted by DeadDreamer
Na me sigxoris split alla diafono se simia.
Den nomizeis oti to kourazis ton allo ama ton BALIS na psaxtei kai na se psaksi gia na dei ama ton agapas?
Παράθεση:
Εγώ έκανα ένα λάθος. Τον αγάπησα περισσότερο από τον ίδιο μου τον εαυτό. Και όταν το κατάλαβα και του το είπα έπρεπε να φύγω...
Παράθεση:
.......................................
Παράλογο ε?
Μην γενικεύεις όμως. Δεν ξέρω αν είναι έτσι οι γυναίκες. Έγραψα πως ένιωσα εγώ την αγάπη.
Να σου απαντήσω γιατί πήρα την απόφαση να φύγω.
Τον αγαπούσα περισσότερο από τον εαυτό μου σημαίνει πρώτα αυτός και μετά εγώ, στα πάντα. Χωρίς να το ζητάει, εγώ από μόνη μου το έκανα γιατί το άξιζε και γιατί το ήθελα.
Δεν φοβήθηκα να δω ότι αυτό σιγά σιγά με έκανε όχι μόνο να αγαπάω περισσότερο εκείνον αλλά ότι είχα αρχίσει να "με" χάνω... Είχα αφοσιωθεί μόνο σε εκείνον. Μάθαινα πως να αγαπάω εκείνον...
Κάποια στιγμή είπα "που είμαι εγώ?". Πως λένε καμιά φορά "Βρες τα με τον εαυτό σου πρώτα και μετά έλα να τα πούμε".
Δεν φοβήθηκα να πω ότι θέλω να βρω τον εαυτό μου και να τον αγαπήσω.
Θα μπορούσα να μείνω σε αυτή τη σχέση, μου έδινε πολλά. Αλλά ψάχνοντάς "με" θα πέθαινε η αγάπη μου για αυτόν... Και δεν ήθελα.
Έφυγα λοιπόν γιατί ήθελα να προστατέψω το συναίσθημα αυτό πριν καταλήξει σε πόνο πολύ πιο βαρύ. Και έχω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα...
Μου φτάνει που αυτός αργότερα με κατάλαβε...
Τώρα προσπαθώ να βρω το δρόμο της ισορροπίας...αν υπάρχει...
στα social media