Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Οταν μια ΓΥΝΑΙΚΑ αγαπάει έναν ΑΝΤΡΑ

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

antia

# 61 στις 21/6/2004
author
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 161
'Aρεσαν+: 0%
Είναι δύσκολο με λέξεις να περιγράψεις τι κάνεις για αυτόν που αγαπάς. Είναι δύσκολο να περιγράψεις μέσα σε λέξεις τις πράξεις όμως θα προσπαθήσω.
Τον αγαπώ τόσο που με φοβίζει αυτή η αγάπη. Πως του το δείχνώ?
Εκτός από τον να τον φροντίζω όπως εγώ νιώθω προσπαθώντας όμως να καλύψω και τις δικές του ανάγκες (δεν τα καταφέρνω πάντα), είναι να τον ακούω, να τον εμπιστεύομαι και να του το δείχνω, να του το λέω, ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που κάνω σε αυτή τη σχέση πιστεύω είναι πως τον αφήνω να ακολουθήσει τα όνειρά του, ακόμα και αν μέσα σε αυτά δεν βρίσκομαι. Το μεγαλύτερο πράγμα που κάνω είναι να τον αφήσω να μου φύγει για 3 χρόνια. Ίσως να μην γυρίσει ποτέ, και αυτό με πονά αλλά δεν θέλω να τον εμποδίσω. Εξάλλου κάποιοι είπαν.
Αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει ,
Αν γυρίσει είναι «δικό σου»
Αν όχι δεν ήταν ποτέ.
αντια

# 62 στις 22/6/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by antia
Είναι δύσκολο με λέξεις να περιγράψεις τι κάνεις για αυτόν που αγαπάς. Είναι δύσκολο να περιγράψεις μέσα σε λέξεις τις πράξεις όμως θα προσπαθήσω.
Τον αγαπώ τόσο που με φοβίζει αυτή η αγάπη. Πως του το δείχνώ?
Εκτός από τον να τον φροντίζω όπως εγώ νιώθω προσπαθώντας όμως να καλύψω και τις δικές του ανάγκες (δεν τα καταφέρνω πάντα), είναι να τον ακούω, να τον εμπιστεύομαι και να του το δείχνω, να του το λέω, ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που κάνω σε αυτή τη σχέση πιστεύω είναι πως τον αφήνω να ακολουθήσει τα όνειρά του, ακόμα και αν μέσα σε αυτά δεν βρίσκομαι. Το μεγαλύτερο πράγμα που κάνω είναι να τον αφήσω να μου φύγει για 3 χρόνια. Ίσως να μην γυρίσει ποτέ, και αυτό με πονά αλλά δεν θέλω να τον εμποδίσω. Εξάλλου κάποιοι είπαν.
Αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει ,
Αν γυρίσει είναι «δικό σου»
Αν όχι δεν ήταν ποτέ.

Αγαπητό ψαράκι!!!
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου!!! Έτσι, έχουν τα πράγματα!!!!

split

# 63 στις 19/9/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

When a woman loves a man

She knows how to hang on your every word
And she knows how to look the other way
She'll whisper to you what no man has heard
Secrets she would never give away
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

Nicks_Re_Loaded

# 64 στις 19/9/2004
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 740
When a woman loves a man...a man θέλει τρεις γούμεν δρόμο ακόμα για να το καταλάβει..

βομβ βουαγε ινψρεδιβου...

# 65 στις 19/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Nicks... δεν εχεις πολυ αδικο. Εδω κολλαει το "οταν χανεις καποιον τον εκτιμας".

Οπως κολλαει και το θεμα ωριμοτητας κτλ κτλ κτλ. Δεν ειναι πολυ λυπηρο για εκεινον που δεν ετυχε της εκτιμησης σου στον καταλληλο χρονο, να μαθαινει καποια στιγμη οτι καταλαβες οτι την αξιζε?

Πως το καταλαβες? Εφαγες δυο-τρεις κατραπακιες και σκεφτηκες καλος ηταν και ο/η ταδε? Συγκρινες? Δεν σου εκατσε το "καλυτερο" (αυτο για το οποιο αφησες την woman you loved)?

Το δικο μου μοτο ειναι "οταν αγαπας καποιον κανε το αδυνατο δυνατο να το καταλαβει, να του το δειξεις, να τον κερδισεις, να τον κρατησεις στη ζωη σου, αγωνισου", οπως και το "οταν θελεις να κανεις κατι, καν'το", αρα μπορει και να μην εισαι ετοιμος για τη μεγαλη αγαπη και κατι σου λεει, να την κανεις, να συνεχισεις το παιχνιδι, οποτε δια της ατοπου "τα παντα ειναι θεμα TIMING".... και καλο μας κουραγιο !
Υ.Γ.
- Νicks, καταλαβαινω οτι κανεις χιουμορ, απλα ηθελα να σχολιασω.
- Το δευτερο προσωπο το χρησιμοποιω απλα προς χαριν της εκφρασης
Την καλημερα μου για μια ομορφη, ηλιολουστη Κυριακη!

Nicks_Re_Loaded

# 66 στις 20/9/2004
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Xαίρομαι Gianini για το σχόλιο σου.

Και είναι περιττό να σου πω πόσο συμφωνώ για το απόφθεγμα σου.

Μα πιο πολύ για το θέμα συγκρίσεων που εισάγεις.

Δεν θα πιστέψω ποτέ και κανέναν που θα πει πως δεν κάνει συγκρίσεις.
Η σύγκριση γίνεται πάντα και αυτόματα.
Ακόμα και η προδιαγεγραμμένη εξωσυζυγική αυτοτελής εμπλοκή, έχει καταλήξει εκ' των προτέρων στο αποτέλεσμα της σύγκρισης, που όμως....γίνεται....

# 67 στις 20/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Nicks,

Στανταρντ συγκρινουμε. Γινεται αλλιως? Δεν γνωριζω τον τροπο. Πρεπει δηλαδη να ξεχασω οποιες εμπειριες εχω αποκτησει και συναντωντας εναν νεο ανθρωπο να τον αντιμετωπισω σα να βγηκα πρωτη φορα απο το σπιτι μου (ή απο το αυγο μου) ? Αδυνατο. Ετσι, οπως λες κι εσυ, γινεται αυτοματα και παντα.

Διαφοροποιειται η "συγκριση" οταν δεν εχω ξεπερασει μια κατασταση και ψαχνω να βρω στο προσωπο ενος τριτου, εκεινον που εχασα/ποθω/πεθυμω κτλ κτλ κτλ. Κατι που φυσικα δεν προκειται να το βρω ποτε, οσους "τριτους" κι αν αλλαξω. Αυτη ειναι η κακη συγκριση, η αρρωστη.

Nicks_Re_Loaded

# 68 στις 20/9/2004
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Gianini μεγάλος οίστρος σήμερα..

Εεεερε τι μου θυμίζεις.......

Πες το ξανά τούτο το τελευταίο που είπες..

Ο Θεός να σε φυλάει από τέτοια κατάσταση, δεν το εύχομαι ούτε στον... καλύτερο φίλο μου

Την καλημέρα μου επίσης...

Monogamiki

# 69 στις 20/9/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3

Προσωπική κατάθεση..

Όταν ήμουν πιο μικρή, ήμουν και αιθεροβάμων. Περίμενα αν όχι τον πρίγκιπα με το λευκό άτι, αλλά τουλάχιστον κάποιον υποκατάστατό του. Μεγαλώνοντας, έμαθα αρχικά τι είναι αυτό που δεν θέλω σε μια σχέση και ταυτόχρονα τι είναι αυτό που δεν θέλω σε έναν άντρα. Για να καταφέρω να βρω τι επιτέλους είναι αυτό που επιθυμώ, πέρασα από τις σχετικές απογοητεύσεις που τότε μου φαινόντουσαν ψυχολογικοί κρατήρες, το έπαιρνα όμως απόφαση και έβαζα ένα ακόμα κομματάκι στο παζλ που λέγεται ιδανικός σύντροφος. Είχα παραλείψει όμως μία βασική παράμετρο, δεν είχα κάτσει να ασχοληθώ με το ποια είμαι εγώ: σε όλη μου την αναζήτηση, έπαιζα και έναν ρόλο, alternative ήταν ο υπ’ όψιν κύριος, alternative το έπαιζα κι εγώ, σοφιστικέ εκείνος, σοφιστικέ κι εγώ. Κάποια στιγμή «ξύπνησα», κοίταξα μέσα μου και έριξα αυλαία στην θεατρική παράσταση. Τότε τον βρήκα, ακριβώς επειδή δεν χρειαζόταν πλέον να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν και πριν ακόμα δεθώ μαζί του, άνοιξα τα χαρτιά μου, μίλησα για μένα χωρίς υπεκφυγές κι ενδοιασμούς, έχοντας εντοπίσει τις «κακές» πτυχές του εαυτού μου, τις πρόβαλα και απλά περίμενα αντίδραση. Έγινα αποδεκτή για αυτό που είμαι και όχι για ότι θα ήθελα ή θα ήθελαν άλλοι να είμαι, κι έτσι άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και ένιωσα. Είδα την μεγάλη αλήθεια ότι αυτός που τελικά αγαπάμε είναι η αντανάκλαση του εαυτού μας στο άλλο φύλο, επειδή αυτό ψάχνουμε. Είμαι ευτυχισμένη. Δεν υπερβάλω για να του το δείξω δεν είναι στο χαρακτήρα μου, δεν εκφράζομαι ρομαντικά επειδή επίσης δεν είναι στο χαρακτήρα μου, δεν λέω τα λουλούδια μου αρέσουν, γυναίκα είμαι, δεν με νοιάζει όμως αν θα είναι τριαντάφυλλα από την Κορσική ή παπαρούνες από τον κήπο μου. Πώς εκφράζομαι; Είναι απλό: Ανταλλάσσω μαζί του το πρώτο τηλέφωνο της ημέρας, προσπαθώ να τον στηρίζω στις κάθε είδους αποφάσεις του, τον ακούω όταν θέλει να μιλήσει και περιμένω να το κάνει όταν δεν θέλει, αντιδρώ όταν δεν μου αρέσει κάτι, επειδή έχω επενδύσει στην ειλικρίνεια και επικροτώ όταν κάτι με ευχαριστεί, μου λείπει αν δεν τον δω μια μέρα και περιμένω να φτάσει σπίτι το βράδυ για να κοιμηθώ ήσυχη, τον ρωτάω για τις επαγγελματικές μου επιλογές (μολονότι δεν έχει καμία σχέση) και εκτιμώ την κρίση του, κάνω τα πράγματα που μου αρέσουν χωρίς να απαιτώ να με ακολουθεί αν δεν θέλει, σέβομαι τον ελεύθερο χρόνο του και την ελευθερία του εν γένει και την τιμώ. Δεν ξέρω αν έχω καλύψει με την απάντησή μου, ίσως είμαι πολύ απλή στις εκφράσεις μου, δεν μου αρέσουν όμως οι τυμπανοκρουσίες και δεν τις χρειάζομαι, γι αυτό και δεν τις περιμένω ούτε κι εγώ. Πιστεύω ότι η ζωή είναι απλή από μόνη της κι εμείς την δυσκολεύουμε περιμένοντας το όνειρο, ενώ το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται μπροστά μας η απάντηση και συχνά δεν την βλέπουμε. Δεν βρίσκεται η ευτυχία στην υπερβολή και γι αυτό δεν δέχομαι ότι υπάρχει τρόπος μέτρησης στην αγάπη, δεν μπορείς να αγαπάς πολύ ή λίγο, απλά αγαπάς ή όχι.

Nicks_Re_Loaded

# 70 στις 20/9/2004
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Πολύ σωστά.
Έτσι είσαι ερωτευμένη με δύο ανθρώπους.
Μ' εκείνον και με σένα. Double pleasure.
Στο φινάλε μια ζωή την έχει κανείς να ζήσει και τον εαυτό του.
Γιατί αυτό το τόσο απλό, να θέλει σε πολλούς τόσα κύματα και σφαλιάρες για να γίνει αντιληπτό?
Σινεμά και λογοτεχνία, κάνουν και ζημιούλα ειν' αλήθεια..
Μια γυναίκα οκ....αλλά ποια γυναίκα ακριβώς?

sinty

# 71 στις 20/9/2004
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Δωδεκανήσου / Ρόδος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 75
Τον είχα αγαπήσει ...
Τον αγαπάω ακόμη... και το ξέρει.
Του είχα δείξει όλη μου την αγάπη, με κάθε δυνατό τρόπο. Ζούσα για την στιγμή που θα τον έβλεπα , που θα τον άγγιζα ..
Κρεμόμουν από τα χείλη του , όταν μιλούσε, χανόμουν στο βλέμμα του κυριολεκτικά.
Λυπάμε που χάνονται τέτοιες αγάπες...

# 72 στις 21/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...........όταν μια γυναίκα αγαπάει δείχνει την αγάπη της πολλαπλασιασμένη απο τις δονούμενες σκέψεις της ,απο τα λεπτότερα αισθήματά της που τα στέλνει στον άνθρωπο που αγαπά μεταμορφωμένα απο τον ενθουσιασμό της,γίνεται το ιδεώδες του γιατί πραγματώνει τον έρωτα μέσα στην ψυχή της,γιατί η αγάπη είναι λησμονιά.Η γυνάικα που αγαπά ξεχναει τον εαυτό της και βυθίζεται στον έρωτά της,εκει βρίσκει την ουράνια αναγέννηση της,την φωτεινή κορώνα και την αθάνατη ακτινοβολία της ύπαρξής της!

METROLOGOS

# 73 στις 22/9/2004
author
Ανδρας / 64 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 151
οταν αγαπαει μια γυναικα πραγματικα εναν ανδρα εκεινος τις περισσοτερες φορεσ το μαθαινει οταν ειναι πολυ αργα πια .
Μετρολογοσ

venseremos

# 74 στις 23/9/2004
author
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Σάμου / Βαθύ
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 66
Απο τη μια "too much love will kill you", απο την άλλη "δε ξέρω πόσο σ' αγαπώ, μέτρο δεν έχει η αγάπη ", και τέλος "η αγάπη που χάθηκε στη σκόνη".
Τελικά "τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια".

Και χάριν ιλαρότητος: "Τι αξία έχει ο γάμος στην αγάπη μας μπροστα; κι αλλοι είναι παντερμένοι αλλά ζούνε χωριστα"

# 75 στις 23/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...όταν μια γυναίκα αγαπάει έναν άντρα, κάνει απίστευτα πράγματα ...που δεν αφορούν κανέναν άλλον παρά μόνο εκείνη.

split

# 76 στις 23/9/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437
Όταν μια Γυναίκα αγαπάει έναν Άντρα μπορεί να ''τον ακούει'' κατευθείαν στη καρδιά της χωρίς να της πει ούτε μια λέξη.
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

deerhunter

# 77 στις 23/9/2004
author
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 710
Για όσους είπαν ή μάλλον μετέφρασαν την αγάπη μιας γυναίκας σαν κλουβί σαν δεσμοφύλακας που σε κάνει να νιώθεις ασφυκτικά νομίζω ότι κάνουν λάθος.

Όταν μια γυναίκα αγαπάει δεν φυλακίζει....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει δεν φυλακίζεται....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει εμπνέει τον σύντροφο της....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει εμπνέεται από τον σύντροφο της.....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει συγχωρεί.....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει συγχωρείται....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει σέβεται.....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει την σέβονται....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει χαμογελά...
Όταν μια γυναίκα αγαπάει της χαμογελούν...
Όταν μια γυναίκα αγαπάει κατανοεί....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει την κατανοούν....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει είναι φίλη σου....
Όταν μια γυναίκα αγαπάει είσαι φίλος της....
Μια γυναίκα αγαπάει ακριβώς όπως και ο άντρας.Και οι δυο καταθέτουν ψυχή, σώμα και όνειρα......
super girl εεε Αφού όλοι οι άλλοι είναι έξυπνοι, εγώ έγινα χαζή!!! Αφού όλοι οι άλλοι είναι όμορφοι, εγώ έγινα άσχημη!!! Αφού όλοι οι άλλοι είναι αληθινοί, εγώ έγινα ψεύτικη!!! Έτσι, γιατί είμαι πνεύμα αντιλογίας!!!

# 78 στις 25/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στις 12-8-03 ωρα 08:00 PM ο evans εγραψε:

OI ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ .
ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ , ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ....ΑΓΑΠΗ , ΠΟΥ Σ' ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ "ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ" ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ , ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ!
ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ;
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ ;
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΤΗΤΙΚΕΣ , ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΙΣΩΣ,ΙΣΩΣ,ΙΣΩΣ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ , ΘΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ , ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ.
ΝΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!

Ημουν πολυ μικρη και σχεδον χωρις εμπειριες οταν καταλαβα, οχι πως να αγαπαω εναν αντρα, αλλα πως να ΜΗΝ τον αγαπαω!
Ο φιλος Εβανς εδωσε με σαφη και περιεκτικο τροπο εναν καταλογο με "οδηγιες προς ναυτιλομενες ψυχες που αγαπουν"

"Αγαπηστε με βρε παιδια, αλλα μη με πνιγετε παρακαλω!"

Ευτυχως την καταλαβα τη δουλεια αρκετα νωρις. Ειπα, το συναισθημα μου μου δινει μια τεραστια ενεργεια, γιατι να την σπαταλησω κανοντας πραγματα που δεν εχουν θετικο αποτελεσμα ουτε για μενα, ουτε για τον αλλο?

Κι εγω ζηλευα, αλλα καταλαβα πως η ζηλια ειναι παιχνιδι εγωισμου, κι αυτος ο τελευταιος δεν χωραει πουθενα σε μια σχεση που θελουμε να ονομαζουμε "σχεση αγαπης οπου το εγω καταργειται και αρχιζει το ΕΜΕΙΣ" Βημα πρωτο :Υπερβαση του εγω

Ορμωμενη απο το βιβλιο του Εριχ Φρομ "να εχεις ή να εισαι" , καταλαβα πως αν ηθελα να εχω κατι τις, ισως θα ηταν καλυτερο να αγοραζα ενα οικοπεδο και να φυτευα ντοματιες και κολοκυθακια.Θα ηταν ολοδικο μου, αλλα η ικανοποιηση δεν θα ειναι ποτε η ιδια. Βημα δευτερο:Υπερβαση της Κτητικοτητας

Ολοι θελουμε ανταλλαγματα, ειναι στη φυση μας, αλλα αν αγαπησω χωρις να ζητησω, αφ ενος ο αλλος δινει ο,τι εχει ευχαριστηση, αφ εταιρου αυτα που δινει λαμπουν κατω απο πιο καθαριο φως και ετσι βλεπω την πραγματικη τους αξια χωρις υπερβολες. Βημα τριτο:Υπερβαση των απαιτησεων

Βημα τεταρτο:Καινη Διαθηκη. Επιστολη προς Κορινθιους Α'.13:Ο Υμνος της Αγαπης

Πως να ανθισουν τα ομορφα μωρε αν δεν ξεριζωσουμε τα ζιζανια?

Η αναγκη για ελευθερη αναπνοη ειναι ζωτικη οχι μονο για τους αντρες, αλλα και για τις γυναικες.Δυσκολοτερα μια γυναικα ομως θα πει "πνιγομαι απο την αγαπη του"
Λοιπον, Πολυαγαπημενο πλασμα Αντρα, σκεφτηκες ποτε πως για να μην πνιγεις, εκτος απο μια ηρεμη θαλασσα χρειαζεται να ξερεις κι εσυ κολυμπι?

μια ακομα

Rochelle

# 79 στις 25/9/2004
author
Γυναίκα / 67 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
Eίμαι πολύ μακριά λες. Πόσο μακριά μπορεί να 'ναι μια ψυχή που νοιώθει όλα όσα νοιώθεις; Ποιά απόσταση μπορεί να εμποδίσει τη ψυχή σου να αγγίζει τη δικιά μου; Νοιώθω τη θλίψη σου να με πνίγει, το πόθο σου να με καίει, η χαρά σου με κάνει να χαμογελώ, η σκέψη σου σαν ζεστό κύμα με ζεσταίνει, η πίκρα σου κάνει το στομάχι μου να πονά, ο θυμός σου σαν καυτό λάδι με τσουρουφλίζει, κλαίω γιατί νοιώθω ότι πονάς. Οι ψυχές δεν ξέρουν από αποστάσεις καρδούλα μου.

lenio30

# 80 στις 26/9/2004
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Ν. Έβρου / Αλεξανδρούπολη
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 404
Οταν μια γυναικα αγαπα ..........................
χανετε σε ουρανο γαλαζιο................
σε πανεμορφο κηπο γεματο λουλουδια........
σε ενα ονειρο ζει ....................
σε ενα ονειρο γεματο αγαπη..........
ονειρο για δυο........!!!!!!!!
Ξερει να νιαζετε νασυχγωρει ξερει να δινει ξερει να κλαιει ξερει να ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!
...
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.