Στις 12-8-03 ωρα 08:00 PM ο evans εγραψε:
OI ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ .
ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ , ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ....ΑΓΑΠΗ , ΠΟΥ Σ' ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ "ΧΑΜΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ" ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ , ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ!
ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ;
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ ;
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΤΗΤΙΚΕΣ , ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΙΣΩΣ,ΙΣΩΣ,ΙΣΩΣ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ , ΘΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ , ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ.
ΝΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!
Ημουν πολυ μικρη και σχεδον χωρις εμπειριες οταν καταλαβα, οχι πως να αγαπαω εναν αντρα, αλλα πως να ΜΗΝ τον αγαπαω!
Ο φιλος Εβανς εδωσε με σαφη και περιεκτικο τροπο εναν καταλογο με "οδηγιες προς ναυτιλομενες ψυχες που αγαπουν"
"Αγαπηστε με βρε παιδια, αλλα μη με πνιγετε παρακαλω!"
Ευτυχως την καταλαβα τη δουλεια αρκετα νωρις. Ειπα, το συναισθημα μου μου δινει μια τεραστια ενεργεια, γιατι να την σπαταλησω κανοντας πραγματα που δεν εχουν θετικο αποτελεσμα ουτε για μενα, ουτε για τον αλλο?
Κι εγω ζηλευα, αλλα καταλαβα πως η ζηλια ειναι παιχνιδι εγωισμου, κι αυτος ο τελευταιος δεν χωραει πουθενα σε μια σχεση που θελουμε να ονομαζουμε "σχεση αγαπης οπου το εγω καταργειται και αρχιζει το ΕΜΕΙΣ" Βημα πρωτο :Υπερβαση του εγω
Ορμωμενη απο το βιβλιο του Εριχ Φρομ "να εχεις ή να εισαι" , καταλαβα πως αν ηθελα να εχω κατι τις, ισως θα ηταν καλυτερο να αγοραζα ενα οικοπεδο και να φυτευα ντοματιες και κολοκυθακια.Θα ηταν ολοδικο μου, αλλα η ικανοποιηση δεν θα ειναι ποτε η ιδια. Βημα δευτερο:Υπερβαση της Κτητικοτητας
Ολοι θελουμε ανταλλαγματα, ειναι στη φυση μας, αλλα αν αγαπησω χωρις να ζητησω, αφ ενος ο αλλος δινει ο,τι εχει ευχαριστηση, αφ εταιρου αυτα που δινει λαμπουν κατω απο πιο καθαριο φως και ετσι βλεπω την πραγματικη τους αξια χωρις υπερβολες. Βημα τριτο:Υπερβαση των απαιτησεων
Βημα τεταρτο:Καινη Διαθηκη. Επιστολη προς Κορινθιους Α'.13:Ο Υμνος της Αγαπης
Πως να ανθισουν τα ομορφα μωρε αν δεν ξεριζωσουμε τα ζιζανια?
Η αναγκη για ελευθερη αναπνοη ειναι ζωτικη οχι μονο για τους αντρες, αλλα και για τις γυναικες.Δυσκολοτερα μια γυναικα ομως θα πει "πνιγομαι απο την αγαπη του"
Λοιπον, Πολυαγαπημενο πλασμα Αντρα, σκεφτηκες ποτε πως για να μην πνιγεις, εκτος απο μια ηρεμη θαλασσα χρειαζεται να ξερεις κι εσυ κολυμπι?
μια ακομα
στα social media