Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

απιστια = χωρισμος ?

Σελίδα : 1

angel79

# 1 στις 14/8/2003
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

απιστηα = χωρισμος ?

καλησπερα .. διαβασα ενα 8εμα πριν λιγο που ελεγε οτι αν καταλαβαινες οτι ο συντροφος σου σε απατισει τι κανεις? και απαντισατε τελος .. χωρισμος ..
μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι ? ποιος σημερα δεν απαταει το συντροφο του ? και μη μου πειτε οτι ολοι σας εισαστε αγγελουδια και δεν εχετε απατισει το συντροφο σας εστω και για μια φορα .. (ασχετο αν εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει μια φορα .. αν γινει 8α υπαρξει και 2 και 3 )
πριν λοιπον πειτε το εξω απο τη ζωη μου αχαριστε που εγω εκανα τοσα ...... η σε χωριζω απιστη μιχαλιδα .. ¨ μηπως λεω ... πρεπει να κοιταξουμε και εμεις τι εχουμε κανει .. ? αν εμεις ειμασταν σωστοι απενατι στο ταιρι μας ? μηπως να σκεφτομασταν γιατι αραγε με απατισε ? μηπως της /του ελειπε κατι απο τη σχεση μας ?
να σκεφτουμε με βαση της λογικης (οσο μπορουμε εκεινη τη στιγμη) .. και οχι με βαση του εγωισμου ?
δε 3ερω αν ειμαι σωστη σε αυτα που λεω 8α η8ελα λοιπον τη γνωμη σας και ισως παλιοτερα να το εχετε αναλισει το 8εμα .. καινουργια ειμαι εδω στη παρεα σας ..

raider7

# 2 στις 14/8/2003
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 120
Συμφωνώ κατά βαση με αυτά που λες ! Άλλωστε όπως θα είδες εκεί, έγραψα ότι το πιο σημαντικό είναι να γίνει μια κουβέντα με τον άλλο για να διαπιστωθεί τι οδήγησε στην απιστία...αν τα αίτια είναι βαθιά (ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι) το πιο πιθανό είναι να οδηγηθούν στο χωρισμό, αλλιώς μπορεί να γίνει μια προσπάθεια..και στις 2 περιπτώσεις όμως ο διάλογος θα ωφελήσει και τους 2

evans

# 3 στις 15/8/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
TO ΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ Η ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ.
ΕΓΩ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ !
ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΜΟΥ....

DeadDreamer

# 4 στις 15/8/2003
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 30
Signomi pedia, ego stis sxesis mou ipirxa kirios, oti kai na lete oi loipoi.
Prosopika, kai na ithela na sigxoriso tin sidrofo mou, den tha adexa tin idea oti kapios allos tin aggixe. Oxi oti the me ahdiaze, apla den.

-DeadDreamer
I have touched the stars and I have the scars to prove it...

silvia

# 5 στις 15/8/2003
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πολίχνη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 19
η απιστια ειναι το μονο πραγμα που δεν συγχωρω.ειδικα στην σχεση σκεπτομαι οτι αν εχω μια σχεση 1 χρονο και με απατησει σκεψου να ειμαστε μαζι 10 χρονια τι θα κανει!!δεν ειμαι παντρεμενη και δεν ξερω πως θα αντιμετοπιζα τετοια κατασταση στον γαμο.επισης πιστευω οτι αν παει με καποιον αλλο σημαινει οτι κατι δεν τον ικανοποιει ειτε συναισθηματικα ειτε σεξουαλικα.και αντι να συζυτησει το προβλημα θεωρει οτι αυτη ειναι μια λυση?.επισης δεν δεχομαι καμια δικαιολογια του τυπου ημουν μεθυσμενος!

donald

# 6 στις 30/8/2003
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Απαντήσεις: 102
Oute mporw na skeftw oti tha kanw kati tetoio, alla oute mporw na dexthw na mou kanei kati tetoio i gunaika mou. Oso kai na tin agapw, se mia tetoia periptwsi den prokeite na to suzitisw. Xwrizw amesws. Ki auto dioti den einai dunaton na dexthw kati tetoio, oso kai na lene alloi oti mporei na min tin ikanopoiouse kati apo tin sxesi mas opote uparxoun bathutera aitia. Exoume pei pos otan mas apasxolei kati, to lunoume panta oi duo mas mesa apo ti suzitisi i opoia apotelei tin basi tis sxesis mas. Opote meta apo mia tetoia kinisi ti na poume?!!?

# 7 στις 30/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by angel79
καλησπερα .. ..
μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι ? ποιος σημερα δεν απαταει το συντροφο του ? και μη μου πειτε οτι ολοι σας εισαστε αγγελουδια και δεν εχετε απατισει το συντροφο σας εστω και για μια φορα ..

Απιστία = χωρισμός ασυζητητί.

Παραλλήλησέ το, με τη ζωή και το θάνατο ή αν θες με το άσπρο-μαύρο, χωρίς τις ενδιάμεσες διαβαθμίσεις του γκρίζου.

# 8 στις 30/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nemrod

Παραλλήλησέ το, με τη ζωή και το θάνατο ή αν θες με το άσπρο-μαύρο, χωρίς τις ενδιάμεσες διαβαθμίσεις του γκρίζου.

Me kalypses plirws.

# 9 στις 3/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by periplanwmenos

Παράθεση:
Originally posted by nemrod

Me kalypses plirws.

Την προσωπική μου άποψη έγραψα.
Δεν αξίζει να θυμώνεις.......

# 10 στις 3/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σε τρεις σχέσεις μου έτυχε. Και στις τρεις έμεινα για διαφορετικούς λόγους.

Την πρώτη φορά μου το είπε και ήταν αφορμή να γίνει μια ειλικρινής συζήτηση μεταξύ μας. Η απόφασή μου ελήφθη μετά από πολλή σκέψη και προσπάθησα να διώξω όποια άσχημα συναισθήματα παρουσιάστηκαν τα επόμενα χρόνια. Δύσκολη φάση, γι αυτό κατανοώ και όσους θα χώριζαν ασυζητητί.

karios

# 11 στις 3/9/2003
author
Ανδρας / 44 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Απαντήσεις: 8

Όχι και πάλι όχι

Πιστεύω ότι η προσέγγιση 'έφταιγε κάτι στη σχέση και για αυτό έφτασε στην απάτη' είναι πραγματικά παιδαριώδης! Αν φταίει κάτι στη σχέση μπορεί πολύ απλά να την τελειώσει, και όχι να παίζει με τη σιγουριά που παρέχει μία παράλληλη σχέση. Λέγεται ειλικρίνεια, δεν είναι τόσο δύσκολη. Αν θέλεις κάτι άλλο, αφήνεις αυτό που έχεις και κυνηγάς το άλλο (με αύτη τη σειρά - είναι σημαντικό). Η κοροϊδία δεν είναι αποδεκτή λύση και πρέπει πάντα να αντιμετωπίζεται με άμεσο χωρισμό (για να μην έρθουν τα χειρότερα). Εξάλλου, δεν μπορώ, και ποτέ δεν μπόρεσα, να καταλάβω πώς μπορείς να γυρίσεις και να κοιτάξεις το σύντροφό σου με τα ίδια μάτια μετά από αυτο. Και πριν κανείς ρωτήσει, ναι δεν έχω απατήσει ποτέ καμοία από τις συντρόφους μου, γιατί όταν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες είπα απλά συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω.
||αριοσ

poniroula_1980

# 12 στις 3/9/2003
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 50
αυτο εννοειτε.

gallidoula

# 13 στις 4/9/2003
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646

Παράθεση:
Originally posted by angel79
καλησπερα .. διαβασα ενα 8εμα πριν λιγο που ελεγε οτι αν καταλαβαινες οτι ο συντροφος σου σε απατισει τι κανεις? και απαντισατε τελος .. χωρισμος ..
μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι ? ποιος σημερα δεν απαταει το συντροφο του ? και μη μου πειτε οτι ολοι σας εισαστε αγγελουδια και δεν εχετε απατισει το συντροφο σας εστω και για μια φορα .. (ασχετο αν εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει μια φορα .. αν γινει 8α υπαρξει και 2 και 3 )
πριν λοιπον πειτε το εξω απο τη ζωη μου αχαριστε που εγω εκανα τοσα ...... η σε χωριζω απιστη μιχαλιδα .. ¨ μηπως λεω ... πρεπει να κοιταξουμε και εμεις τι εχουμε κανει .. ? αν εμεις ειμασταν σωστοι απενατι στο ταιρι μας ? μηπως να σκεφτομασταν γιατι αραγε με απατισε ? μηπως της /του ελειπε κατι απο τη σχεση μας ?
να σκεφτουμε με βαση της λογικης (οσο μπορουμε εκεινη τη στιγμη) .. και οχι με βαση του εγωισμου ?
δε 3ερω αν ειμαι σωστη σε αυτα που λεω 8α η8ελα λοιπον τη γνωμη σας και ισως παλιοτερα να το εχετε αναλισει το 8εμα .. καινουργια ειμαι εδω στη παρεα σας ..

+Φωνώ μαζί σου.Δεν πρέπει να κρίνουμε με την 1η ματιά,επιπόλαια,χωρίς βάθος.Οπως και δεν πιστεύω ότι εμείς δεν έχουμε κάνει λάθοι,εξίσου σοβαρά με την απιστία.Κανείς μας δεν είναι τέλειος κι ούτε πρέπει να θεωρείται..αλάνθαστος.
Στην απιστία,είναι δύσκολη η συγχώρεση αλλά όχι αδύνατη..Αν υπάρξει ειλικρινής συζήτηση ανάμεσα στο ζευγάρι,μπορούν να λυθούν και να αντιμετωπιστούν πολλά.Το κλειδί της υπόθεσης σε μια σχέση είναι η έλλειψη του εγωισμού..Διότι καταστρέφει πολλά..
Ας κοιτάξουμε πρώτα τα λάθη μας και μετά ας κατακρίνουμε και τα λάθη του συντρόφου μας..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.