Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

όλοι οι άντρες είναι ίδιοι

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

xristinaki

# 1 στις 26/8/2003
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%

όλοι οι άντρες είναι ίδιοι

όλοι οι άντρες είναι ίδιοι.επιτέλους πρέπει και οι ίδιοι να το παραδεχτούν.το μόνο που αλλάζει είναι οι φάτσες.λένε όλοι τα ίδια,σκέφτονται μόνο το σεξ και τους νοιάζει κυρίως ο εαυτός τους...τα θέλουν όλα στο χέρι και δεν ξέρουν πως να φερθούν.παρόλα αυτά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς.αχ!τι να κάνουμε;

split

# 2 στις 26/8/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Παράθεση:
Originally posted by xristinaki
όλοι οι άντρες είναι ίδιοι.επιτέλους πρέπει και οι ίδιοι να το παραδεχτούν.το μόνο που αλλάζει είναι οι φάτσες.λένε όλοι τα ίδια,σκέφτονται μόνο το σεξ και τους νοιάζει κυρίως ο εαυτός τους...τα θέλουν όλα στο χέρι και δεν ξέρουν πως να φερθούν.

Οχι καλη μου δεν ειναι οι ιδιοι. Οταν γνωρισεις εναν αληθινο αντρα θα καταλαβεις. Κανε λιγη υπομονη.
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

evans

# 3 στις 26/8/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
NAI , ΣΙΓΟΥΡΑ , ΣΥΜΦΩΝΩ , ΒΕΒΑΙΑ !
ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ , ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΜΕ , ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΕΣ , ΣΑΣ ΑΠΑΤΑΜΕ , ΣΑΣ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ , ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΑΣ .......

ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΤΙ όλΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚες είναι ίδιΕΣ.επιτέλους πρέπει και οι ίδιΕΣ να το παραδεχτούν.το μόνο που αλλάζει είναι οι φάτσες.λένε όλΕΣ τα ίδια,σκέφτονται μόνο το σεξ και τους νοιάζει κυρίως ο εαυτός τους...τα θέλουν όλα στο χέρι και δεν ξέρουν πως να φερθούν.παρόλα αυτά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτΕς.αχ!τι να κάνουμε..........

# 4 στις 26/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ευτυχώς όλοι οι άντρες δεν είναι ίδιοι.
Δεν είναι όλοι σεξομανης και ούτε όλοι λένε τα ίδια πράγματα

Υπάρχουν άντρες που είναι αξιαγάπητοι και αξιολάτρευτοι, και δεν διαφέρουν σε συναισθήματα από εμάς τις γυναίκες.
Υπάρχουν άνθρωποι (άντρες) που είναι αληθινοί.
Είσαι πολύ μικρή φίλη μου για να σκέφτεσαι τόσο αρνητικά για το άλλο φύλο, και τα αγόρια που γνωρίζεις δεν είναι άντρες ακόμα αλλά έφηβοι.
Δυστυχώς ή ευτυχώς η ωριμότητα σε έναν άνθρωπο συνήθως έρχεται με τον καιρό.

# 5 στις 26/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by evans
ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ , ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΜΕ , ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΕΣ , ΣΑΣ ΑΠΑΤΑΜΕ , ΣΑΣ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ , ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΑΣ .......

ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΤΙ όλΕΣ οι ΓΥΝΑΙΚες είναι ίδιΕΣ.επιτέλους πρέπει και οι ίδιΕΣ να το παραδεχτούν.το μόνο που αλλάζει είναι οι φάτσες.λένε όλΕΣ τα ίδια,σκέφτονται μόνο το σεξ και τους νοιάζει κυρίως ο εαυτός τους...τα θέλουν όλα στο χέρι και δεν ξέρουν πως να φερθούν.παρόλα αυτά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτΕς.αχ!τι να κάνουμε..........

Ενώ είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος απορώ γιατί πάντα είσαι τόσο επιθετικός στις απαντήσεις σου στα διάφορα θέματα.
Μου δίνεις την εντύπωση ότι σε λίγο θα πιάσεις και το μαστίγιο.

evans

# 6 στις 26/8/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by janekr

Παράθεση:

Ενώ είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος απορώ γιατί πάντα είσαι τόσο επιθετικός στις απαντήσεις σου στα διάφορα θέματα.

H AΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ !
ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ!
ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΤΙΓΙΟ !

neo-yio

# 7 στις 26/8/2003
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 45
Απαντήσεις: 204
Οι αντρες ειναι ολοι οι ιδιοι. Και οι γυναικες δεν νομιζεις οτι ειναι κι αυτες ολες οι ιδιες? Οι ανθρωποι ολοι ανεξαρτήτου φύλλου, ειναι οι ιδιοι. Ολοι μας σκεφτομαστε με τον ιδιο τρόπο, ζούμε με τον ίδιο τρόπο, ολοι ονειρευόμαστε τα ιδια πραγματα, ολοι αποφασίζουμε για τα ιδια θεματα και πράγματα. Δεν ειναι ολοι μας που θελουμε να βρούμε τον τελειο ή την τελεια? Δεν ειναι ολοι μας που θα θελουμε να μας αγαπούν. Δεν ειναι ολοι μας που εχουμε ιδιοτροποίες και εκκεντρισμούς? Δεν ειναι ολοι μας που αποζητούμε ΤΟ τελειο σε οτιδηποτε ειτε αυτο ειναι το σεξ, ειται αυτο ειναι η οικογένεια, ειτε αυτο ειναι ο επαγγελματικος τομεας, ειται ειναι τα αισθηματικα. Οποτε ολοι αποζητούμε κατι απο τα ίδια. Ολοι ειμαστε οι ιδιοι και αντρες και γυναικες...

# 8 στις 26/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ!
ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΤΙΓΙΟ !

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.....

evans

# 9 στις 26/8/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ!
ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΤΙΓΙΟ !

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.....

MONO ME TΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ!

# 10 στις 26/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πειράζει που διαφωνώ;

Γιατί ξέρω άντρες πιο ευαίσθητους και από γυναίκες...

Γιατί ξέρω άντρες πιο ρομαντικούς ακόμα κι από μένα...

Γιατί ξέρω άντρες που όταν αγαπάνε, δίνουν την ψυχή τους...

Γιατί ξέρω άντρες που το αντριλίκι και η μαγκιά τους δεν ξεχειλίζει από τα λόγια τους αλλά από ένα τους βλέμμα..

Γιατί ξέρω άντρες που είναι ΚΥΡΙΟΙ...και πάνω από όλα άνθρωποι...

evans

# 11 στις 26/8/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by Natalia

Γιατί ξέρω άντρες που το αντριλίκι και η μαγκιά τους δεν ξεχειλίζει από τα λόγια τους αλλά από ένα τους βλέμμα..

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !

haridimosgs

# 12 στις 26/8/2003
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 63

Παράθεση:

Κάτι μου θυμίζει αυτό...Το ξέρεις όμως ότι αυτοί οι άντρες δεν τυγχάνουν αποδοχής!!Όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες το θέλουν το άγριο τους,το φτύσιμό τους,το γράψιμό τους κτλ
Γι αυτό μπορεί συνέχεια να παραπονιούνται,αλλά όταν βρεθεί ένας διαφορετικός άντρας αμέσως λακίζουν...Μάλλον φταίει η διαφορετικότητα,δεν εξηγείται αλλιώς

# 13 στις 26/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Όλοι ίδιοι ??? Αμφιβάλλω . Βέβαια , για να είμαι ειλικρινής κι εγώ το'χω πει πολλές φορές αλλά στη τελική έχω καταλάβει πως μας φαίνονται ίδιοι αν και δεν είναι γιατί πολύ απλά η κάθε μία από μας ελκύεται ερωτικά από ένα συγκεκριμένο στυλ άντρα . Έτσι αν για παράδειγμα κάποια ελκύεται από άντρες που τους αρέσει να το παίζουν καζανόβες , πάντα με αυτούς θα κάνει σχέση και πάντα άμα κάνουν κάποια στραβή θα της φαίνονται ίδιοι .

# 14 στις 26/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μα ιδιους δε τους θελετε?Οσοι οπως λες δεν ξερουνε να φερθουνε εχουνε τις γυναικες,το εχω δει τοσο πολυ που με πονεσανε τα ματια μου.

Απλως μετα απο αρκετους πειραματισμους οι περισσοτεροι αντρες καταλαβαινουν οτι ο μαλα**σ εχει τις γυναικες γι αυτο και ρυθμιζουν τη συμπεριφορα τους αναλογα.Αν θελετε αντρες καλους ανοιξτε λιγο τα ματια σας και ξεκολληστε τα μυαλα σας.

# 15 στις 26/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τίποτα μα τίποτα στη φύση δεν είναι το ίδιο, τίποτα δεν έχει πιστό αντίγραφο.
Ακόμη και τα κλωνοποιημένα πρόβατα, έχουν ίδια φάτσα αλλά διαφορετική ψυχή.
Όσοι πιστέυουν ότι οι άνθρωποι είναι ακριβώς ίδιοι, μάλλον μέχρι τώρα, σε κάθε πρόσωπο και ψυχή που κοιτούν, βλέπουν μόνο τον εαυτό τους κι αυτό που θέλουν να δουν. Λάθος λοιπόν αυτή η άποψη, Άνθρακες είναι και το κάρβουνο και το διαμάντι, δεν έχουν όμως καμοιά σχέση.....

adult

# 16 στις 26/8/2003
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 157

Παράθεση:
Originally posted by xristinaki
όλοι οι άντρες είναι ίδιοι.επιτέλους πρέπει και οι ίδιοι να το παραδεχτούν.το μόνο που αλλάζει είναι οι φάτσες.λένε όλοι τα ίδια,σκέφτονται μόνο το σεξ και τους νοιάζει κυρίως ο εαυτός τους...τα θέλουν όλα στο χέρι και δεν ξέρουν πως να φερθούν.παρόλα αυτά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς.αχ!τι να κάνουμε;

Παιδική η άποψη σου, επιρεασμένη από συμπεριφορές παιδιών που έχεις γνωρίσει, ΑΝΤΡΑ δεν έχεις γνωρίσει σε καμμιά 10αριά χρόνια τα λέμε.
Ζήσε την καλύτερη ηλικία σου και άσε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς δεν είναι της ώρας ακόμα
Φιλικά

# 17 στις 26/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Xristiinaki, me kalypse plirws o evans, den exw kati parapanw na pw. Apla tha proteina na min afineis ton isopedwtiko arnitismo na se parasyrei kai na vazeis olous tous antres stin idia katigoria. Keep that in mind kai den tha xaseis. Filika...

botsp

# 18 στις 26/8/2003
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βύρωνας
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 277
Κανείς δεν είναι ίδιος με κανέναν.

Ολοι, ανδρες και γυναικες ειμαστε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ.

Ειμαστε ο καθενας ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Το καθε φύλλο εχει βέβαια κοινά χαρακτηριστικά.
Ιδιος ομως δεν ειναι κανεις.

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕ!

Καιο ολοι εχουμε ζησει διαφορετικα πραγματα.

Θα πω ενα παραδειγμα για να γινω κατανοητος.

Οι εμπειριες και τα βιωματα που ζει ο καθενας επηρεαζουν την αναπτυξη των φωνιτικων του χορδων.
Οι ψυχολογοι που εχουν ειδικευτει στην αγωγη του λογου μπορουν απο εκει να δουν τον χαρακτηρα του ανθρωπου ακουγωντας τον να μιλαει,να φωναζει κτλ.
Λογω της μοναδικοτητας του καθενος λοιπον η επιστημη δεν εχει καταφερει και οπως λενε οι ειδικοι δεν θα καταφερει ποτε να αντιγραψει την ανθρωπινη φωνη γιατι ειναι μοναδικη.
κανεις υπολογιστης δηλαδη ,κανενα κομπιουτερ δεν μπορει να εχει φωνη που να ακουγεται ανθρωπινη.
Αν βεβαια καποιοι τους βλέπουν ολους και ολες ιδιους και ιδιες τοτε πρεπει να αναζητησουν την λύση μεσα τους.
Και εξηγουμε.

Συνηθιζουμε να "βλέπουμε και να ακουμε" οτι θελουμε εμεις.
Οχι οτι μας δείχνει η μας λέει ο αλλος.

Το χω γραψει τοσες φορες.Βαρεθηκα.

Πριν πουμε οτι ολοι ειναι ιδιοι.Ας κανουμε τον κοπο να ανακαλυψουμε τους ανθρωπους εναν- εναν και σιγα- σιγα.
Να δουμε και να ακουσουμε προσπαθωντας να ερθουμε στην θεση του για να τον κατανοησουμε.

Τοτε θα δουμε οτι ο καθενας ειναι διαφορετικος.
Κι ας υπαρχουν κοινα χαρακτηριστικα απο την φυση του ανθρωπου.

FILLEGRACIEUSE

# 19 στις 26/8/2003
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 124

Το φυλο δεν ειναι καθοριστικο της προσωπικοτητας ενος ατομου...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΣΤΑΣΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟΙΟ.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Φ Υ Λ Ο Υ

# 20 στις 27/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by haridimosgs

Παράθεση:

Κάτι μου θυμίζει αυτό...Το ξέρεις όμως ότι αυτοί οι άντρες δεν τυγχάνουν αποδοχής!!Όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες το θέλουν το άγριο τους,το φτύσιμό τους,το γράψιμό τους κτλ
Γι αυτό μπορεί συνέχεια να παραπονιούνται,αλλά όταν βρεθεί ένας διαφορετικός άντρας αμέσως λακίζουν...Μάλλον φταίει η διαφορετικότητα,δεν εξηγείται αλλιώς

Μην είσαι απόλυτος..Για να έχω αυτή την άποψη, και να τους έχω γνωρίσει, τους έχω αποδεχτεί.

Και ευτυχώς για όσους είναι κάπως έτσι ή έτσι ακριβώς, υπάρχουν κι άλλες με την ίδια άποψη με μένα.

Και δεν φτάνει να το έχεις ακούσει μόνο..Θα πρέπει να στο έχουν πει κιόλας για να το πιστέψεις...
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.