Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

το' πιασες το υπονοούμενο μεγάλε

Σελίδα : 1

wiirah

# 1 στις 29/8/2007
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Σταυρούπολη
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 96
'Aρεσαν+: 0%

το' πιασες το υπονοούμενο μεγάλε

Της Shang δυναστείας ο πρωθυπουργός ονομαζόμενος Dang (το όνομα σημαίνει «Λιμνούλα Με Καθαρό Νερό») ρώτησε τί είναι η ανθρωπιά τον (περίφημο σοφό) Zhuang Zi. Ο Zhuang Zi απάντησε: «οι τίγρεις και οι λύκοι δείχνουνε τί είναι η ανθρωπιά» - «τί εννοείτε;!» - ο Zhuang Zi απάντησε: «σε όλα τα άγρια θηρία οι πατεράδες με τα παιδιά έχουν αμοιβαίο αίσθημα συγγενικής οικειότητας, πώς λοιπόν δέν έχουν ανθρωπιά;» - «εντάξει, αλλα παρακαλώ να μου εξηγήσετε τί είναι η ανθρωπιά στην πληρότητατης» - ο Zhuang Zi απάντησε: «η πλήρης ανθρωπιά δέν έχει συγγενική οικειότητα» - ο πρωθυπουργός είπε: «ο Dang (=εγώ) έχει ακούσει τα εξής: ‘όποιος δέν έχει συγγενική οικειότητα, θα πεί πως δέν έχει αγάπη, και όποιος δέν έχει αγάπη θα πεί οτι δέν σέβεται τους γονείςτου’. Τώρα εσείς λέτε οτι η πλήρης ανθρωπιά δέν έχει σεβασμό προς τους γονείς; Είναι δυνατόν;!» - ο Zhuang Zi απάντησε: «όχι, δέν λέω αυτό. Η πλήρης ανθρωπιά είναι κάτι πολύ υψηλότερο, που ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ με τον όρο «σεβασμός προς τους γονείς».
(τί είναι λοιπόν αυτό το "υψηλότερο"?)
Ό καλός είναι άοπλος, τον άοπλο τον κάνουν κομμάτια. Με την προστυχιά πετυχαίνονται όλα. Αντίθετα η καλοσύνη χρειάζεται φρουρό. δέν βρίσκει όμως κανέναν.

unreal

# 2 στις 30/8/2007
author
Ανδρας / 51 / Σε διάσταση
Ελλάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.115
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by wiirah
το' πιασες το υπονοούμενο μεγάλεΕυπειθώς αναφέρω κύριε διοικητά πως .....τσούκου.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε
lastpost