Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Θεώρησα σκόπιμο να κάνω μια κρούση προς την Εθνική συνείδηση, που τόσο μας λείπει κατά καιρούς.''
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1176#pid6812
Παράθεση:
<<Oι Τούρκοι απο όπου πέρασαν, τα πάντα μεταβλήθηκαν σε ερείπια και πένθος>>
''Βίκτωρ Ουγκώ''
<<Η Τουρκία απο οπουδήποτε και αν πέρασε έφερε την Καταστροφή>>
''Κλεμανσώ''
<<Οι Τούρκοι είναι ένας πρωτόγονος και βάρβαρος λαός, που για μόνη του έκφραση έχει τον πόλεμο>>
''Τζών Κρόου,Αμερικανός Ιστορικός''
<<Οι Τούρκοι δεν γνωρίζουν κανέναν νόμο, εκτός απο τον νόμο της Βίας. Ανέκαθεν υπήρξε λαός βάρβαρος και λαφυραγωγός. Για αυτόν νίκη σημαίνει να συντρίβει και να λεηλατεί τους λαούς>>
''Χένρυ Μοργκεντάου, Πρεσβευτής ΗΠΑ στην Τουρκία''
Παράθεση:
Originally posted by observer1
..........................................
Τότε τι θα γίνει; Θα του δώσουμε τη Σημαία μας να παρελαύνει την 25η Μαρτίου; Θα κρατάει Τούρκος την Γαλανόλευκη την ημέρα που θα γιορτάζουμε, γιατί οι πρόγονοί μας πέθαιναν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι;
Μήπως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει; Μήπως θα έρθει καιρός που θα λέμε 10 φορές καλύτερα με τους Αλβανούς;
Μπρρρρ. Οχι, Παναγία μου.
Παράθεση:
Originally posted by morelli
Η μηπως οι κακοι δασκαλοι μου , μου εχουν διδαξει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορια λαθος ;
Σας παρακαλω ,καλοι μου φιλοι , απαντηστε μου γιατι εχω μπερδευτει τελειως.
Παράθεση:
Παρακαλούνται τα μέλη που ήδη έχουν γράψει εδώ, να μεταφέρουν τα κείμενα τους (copy+paste) στο ήδη υπάρχον θέμα: Ελληνοτουρκική φιλία. . Μετά απο αυτό το υπάρχον θέμα θα διαγραφεί.
Παράθεση:
Originally posted by MANSUMBOL
Όχι δεν μπορώ να δώ ποτέ σαν φίλο τον Τούρκο.Μπορεί και αυτός να είναι άνθρωπος αλλά καταδικασμένος εχθρός μου απο τις επιλογές των προγώνων του.
Θα ήταν εσχάτη προδωσία στήν μνήμη όλων εκείνων που έδωσαν το αίμα τους για να ήμαστε εμείς τώρα ελεύθεροι.
Καλύτερα χωρίς φίλο στην ζωή παρά με φίλο Τούρκο.
Έχω εκφράσει και σε άλλο ανάλογο άρθρο ότι είμαι εθνικιστής προσθέτοντας μια μικρή διευκρίνηση.Είμαι Εθνικιστής αλλά όχι ρατσιστής.Τα έχω μόνο με τους Τούρκους και τώρα τελευταία και με τους Αλβανούς γιατί πολύ γλώσσα αρχίζουν να βγάζουν και ομολογό ότι απο εμένα όταν γίνετε κάτι μπροστά μου τρώνε καλά.Έτσι για να μαθαίνουν να σέβονται το ψωμί που τρώνε στην χώρα μας.
Παράθεση:
Originally posted by blossom
Οχι ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω.
Δεν γίνεται να αναπτυχθεί φιλία ανάμεσα στον αετό και στο κοράκι.
Δεν γίνεται να αναπτυχθεί φιλία ανάμεσα στο πρόβατο και τον λύκο.
Δεν γίνεται να αναπτυχθεί φιλία ανάμεσα στον σκύλο και το φίδι.
Δεν γίνεται να αναπτυχθεί φιλία ανάμεσα στο καλό και στο κακό.
Δεν γίνεται να αναπτυχθεί φιλία ανάμεσα στον Έλληνα και στον Τούρκο.![]()
Παράθεση:
Originally posted by mmanos
...το σώμα μου θέλει να τους πετσοκόψει και το πνεύμα να στείλει τις ψυχές τους στο Άδη.
αναρωτιέσαι γιατί τόσο μίσος;
Δεν είναι μίσος , αλλά ένστικτο.
Είναι το ένστικτο της επιβίωσης ενός Έλληνα νοιώθει τον πολιτισμό του να χάνεται , την οικογένεια να διαλύεται την Ορθοδοξία να παίζει ροκ...
το Ελληνικό πνεύμα είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Άνθρωπο Έλληνα και όχι το DNA.
Και υπάρχουν και οι βάρβαροι , οι καταστροφείς των πολιτισμών , αυτοί που λεηλατούν και βιάζουν οτιδήποτε ιερό και όσιο κάθε λαού , πως οι Τούρκοι.
Αν θέλουμε να επιβιώσουμε σαν έθνος πρέπει να αφυπνιστούμε. Ο πόλεμος είναι κοντά και είναι αναπόφεκτος.
Οι Αλβανοί αγωνίζονται με κάθε τρόπο να γίνει το όραμα πραγματικότητα , η Μεγάλη Αλβανία.Σε 15 χρόνια θα είναι περισσότεροι από εμάς.
Τα Σκόπια σφετερίστικαν και κέρδισαν την ονομασία Μακεδονία.
Είμαστε τυχεροί που οι Γερμανία κατάφερε και διελυσε την Γιουγκοσλαβία και μαζί τα σχέδια του Τίτο για σύνορα μέχρι το Αιγαίο.
Ξεχάσατε μωρέ τον Ελληνοβουλγαρικό πόλεμο; τώρα είναι ήσυχοι γιατί έχουν ενάμισυ εκατομμύριο τούρκους στις νότιες επαρχίες τους.
Όσο για τους Τούρκους; Διάβαστε την ιστορία , αλλά όχι την σχολική , γιατί οι πολιτικές άλλαξαν και δεν πρέπει να θίγουμε τους φίλους μας...
Όσο αφορά την προϊστορία , οι Τούρκοι κατάγονται από νομαδικές φυλές της βορειοανατολικής Ασίας που ενώθηκαν την περίοδο του Τζέκινγκς Χαν και λεηλάτησαν τα πάντα μέχρι βαθιά μέσα στην Ευρώπη.
Η ιδέα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είναι πιο ισχυρή από ποτέ και οι Τούρκοι το αποδεικνείουν έμπρακτα.
Η ιδέα της Μεγάλης Ελλάδας τί έγινε;
φοβάστε ακόμη και να το προφέρτε , ραγιάδες...
Αυτοί που μισώ δεν είναι οι Τούρκοι , είναι αυτοί που σκήβουν το κεφάλι , αυτοί που σε χαιρετούν και δεν σε κοιτούν στα μάτια, οι φοβισμένοι , αυτοί που θέλουν να τα βρούν με τον εχθρο τους.
....θέλω να πώ κι΄άλλα άστο ,φτάνει...
Παράθεση:
<<Oι Τούρκοι απο όπου πέρασαν, τα πάντα μεταβλήθηκαν σε ερείπια και πένθος>>
''Βίκτωρ Ουγκώ''
<<Η Τουρκία απο οπουδήποτε και αν πέρασε έφερε την Καταστροφή>>
''Κλεμανσώ''
<<Οι Τούρκοι είναι ένας πρωτόγονος και βάρβαρος λαός, που για μόνη του έκφραση έχει τον πόλεμο>>
''Τζών Κρόου,Αμερικανός Ιστορικός''
<<Οι Τούρκοι δεν γνωρίζουν κανέναν νόμο, εκτός απο τον νόμο της Βίας. Ανέκαθεν υπήρξε λαός βάρβαρος και λαφυραγωγός. Για αυτόν νίκη σημαίνει να συντρίβει και να λεηλατεί τους λαούς>>
''Χένρυ Μοργκεντάου, Πρεσβευτής ΗΠΑ στην Τουρκία''
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media