Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Chat Moderators!!!!

Σελίδα : 1

nikiforos20

# 1 στις 13/10/2007
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Μαραθώνας
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 97
'Aρεσαν+: 0%

ψηατ μοδερατορς!!!

πλεον ολοι μπορουν να γινουν Moderators.. μπορουν ομως να ανταπεξελθουν σε αυτο το ρολο..??? ή το κανουν μονο και μονο για να μπουν στο ματι καποιου αλλου ή ακομα χειροτερα,, να δημιουργησουν προβληματα στην παρεα του σχεσεις??? οσοι εχουμε βαλει υποψηφιοτητα ειμαστε σιγουροι γιατι το θελουμε???

βμω: βρινγς με ωομεν φιατ: φαιλυρε ιν ιταλιαν αυτομοτιβε τεψηνολογυ φορδ: φαστ ονλυ ρολλινγ δωωνηιλλ πορσψηε: προοφ οφ ριψη σποιλεδ ψηιλδρεν ηαβινγ εβερυθινγ

selini

# 2 στις 13/10/2007
author
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733
Φίλε Νικηφόρε,
πρώτα-πρώτα, πολλοί φορουμίστες, δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των τσατάδων. Οι περισσότεροι μάλιστα, αγνοούν τί σημαίνει Μοντ ή Οπερ...

Επειτα, όσοι έβαλαν υποψηφιότητα, νά ΄σαι σίγουρος ότι το ήθελαν. Εγώ για παράδειγμα, δεν έβαλα υποψηφιότητα επειδή δεν το ήθελα.

Ομως, πιστεύω πως δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου. Μάλλον το πρόβλημα εστιάζεται στην ερώτησή σου που λέει: "...το κάνουν για να μπουν στο μάτι κάποιου ή για να χαλάσουν την παρέα του τσατ".

Αν έχεις αποδείξεις, μπορείς να τις καταθέσεις με στοιχεία και ονόματα.
Γιατί εδώ στο φόρουμ, μόνο έτσι κατηγορούμε κάποιον.

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει ένας σωστός και εποικοδομητικός διάλογος, πρέπει να καταθέσεις ώρα, τόπο, γεγονός.

Αλλιώς, σπέρνεις ζιζάνια!
Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."

nikiforos20

# 3 στις 13/10/2007
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by selini

Φίλε Νικηφόρε,
πρώτα-πρώτα, πολλοί φορουμίστες, δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των τσατάδων. Οι περισσότεροι μάλιστα, αγνοούν τί σημαίνει Μοντ ή Οπερ...

Επειτα, όσοι έβαλαν υποψηφιότητα, νά ΄σαι σίγουρος ότι το ήθελαν. Εγώ για παράδειγμα, δεν έβαλα υποψηφιότητα επειδή δεν το ήθελα.

Ομως, πιστεύω πως δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου. Μάλλον το πρόβλημα εστιάζεται στην ερώτησή σου που λέει: "...το κάνουν για να μπουν στο μάτι κάποιου ή για να χαλάσουν την παρέα του τσατ".

Αν έχεις αποδείξεις, μπορείς να τις καταθέσεις με στοιχεία και ονόματα.
Γιατί εδώ στο φόρουμ, μόνο έτσι κατηγορούμε κάποιον.

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει ένας σωστός και εποικοδομητικός διάλογος, πρέπει να καταθέσεις ώρα, τόπο, γεγονός.

Αλλιώς, σπέρνεις ζιζάνια!

Κατα ρχας δεν σπερνω τιποτα. δευτερον, δεν εχω προβλημα με τιποτα και με κανεναν. τριτον, το οτι οι φορουμιστες δεν ενδιαφερονται για τα προβληματα των τσαταδων μου ακουγεται γελοιο και μονο στο ακουσμα... για μενα δεν υπαρχει τετοιος διαχωρισμος αλλα αυτο ειναι ασχετο για εδω.. Η ερωτησουλα μου ειναι πολυ χαλαρου υφους. ρωταω απλως τι σκεψη που εχει ο καθενας που θελει να γινει moderator. τιποτα παραπανω. μαλλον λαθος εχει κατανοησει..
βμω: βρινγς με ωομεν φιατ: φαιλυρε ιν ιταλιαν αυτομοτιβε τεψηνολογυ φορδ: φαστ ονλυ ρολλινγ δωωνηιλλ πορσψηε: προοφ οφ ριψη σποιλεδ ψηιλδρεν ηαβινγ εβερυθινγ

aerati

# 4 στις 13/10/2007
author
Γυναίκα / 63 / Διαζευγμένη
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 322
Απαντήσεις: 66.664

... Χ α ί ρ ε,νικι ...

Παράθεση:
Από το μέλος nikiforos20 - 13/10/07 05:16
... το οτι οι φορουμιστες δεν ενδιαφερονται για τα προβληματα των τσαταδων μου ακουγεται γελοιο και μονο στο ακουσμα... για μενα δεν υπαρχει τετοιος διαχωρισμος αλλα αυτο ειναι ασχετο για εδω.. ...

Παράθεση:
.... Θεωρώ,πως..είσαι λάθος..εδώ..μικρό μου..

Πραγματικά,ελαχιστότατοι Φορουμίστες,έχουν γνώσιν..περί chat..

Κ ελαχιστότατοι - επίσης - γνωρίζουν..τ ί εστί : oper κ mod..( Εξαίρεση - αποτελεί - ο admin..Αυτόν,τον γνωρίζουν !

Αμφίδρομα,λειτουργεί..
Μήπως,οι τσατάκηδες..ενδιαφέρονται..για τους Φορουμάκηδες ; !

Είναι,λίγα..τα άτομα..που παίρνουν μέρος κ στα 2..

Πάντως - προσωπικά - η γνώμη μου,είναι..πως θα δημιουργηθούν..αντιπαραθεσούλες κ '' τριγμοί '' ..με την ψηφοφορία..
Μ α κ ά ρ ι,να διαψευσθώ..βεβαίως - βεβαίως..

Εγώ,προτιμούσα..τον παλιό τρόπο..επιλογής τους..
{ Λέω,την άλλη εβδομάς ( ! ) ..να βάλω κι εγώ..υποψηφιότητα !
Θα σαρώσω,το ξέρω ! ! } ....

... Τί έγινε.. 'ρε παιδιά ΝΎ ! Ξέχασα - μήπως - να πληρώσω..το * λογαριασμό μυαλού * ΝΎ !...

nikiforos20

# 5 στις 13/10/2007
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by aerati

Παράθεση:
Από το μέλος nikiforos20 - 13/10/07 05:16
... το οτι οι φορουμιστες δεν ενδιαφερονται για τα προβληματα των τσαταδων μου ακουγεται γελοιο και μονο στο ακουσμα... για μενα δεν υπαρχει τετοιος διαχωρισμος αλλα αυτο ειναι ασχετο για εδω.. ...

Παράθεση:
.... Θεωρώ,πως..είσαι λάθος..εδώ..μικρό μου..

Πραγματικά,ελαχιστότατοι Φορουμίστες,έχουν γνώσιν..περί chat..

Κ ελαχιστότατοι - επίσης - γνωρίζουν..τ ί εστί : oper κ mod..( Εξαίρεση - αποτελεί - ο admin..Αυτόν,τον γνωρίζουν !

Αμφίδρομα,λειτουργεί..
Μήπως,οι τσατάκηδες..ενδιαφέρονται..για τους Φορουμάκηδες ; !

Είναι,λίγα..τα άτομα..που παίρνουν μέρος κ στα 2..

Πάντως - προσωπικά - η γνώμη μου,είναι..πως θα δημιουργηθούν..αντιπαραθεσούλες κ '' τριγμοί '' ..με την ψηφοφορία..
Μ α κ ά ρ ι,να διαψευσθώ..βεβαίως - βεβαίως..

Εγώ,προτιμούσα..τον παλιό τρόπο..επιλογής τους..
{ Λέω,την άλλη εβδομάς ( ! ) ..να βάλω κι εγώ..υποψηφιότητα !
Θα σαρώσω,το ξέρω ! ! } ....

βρε αερατη μου!!!! το φορουμ και το τσατ ειναι για ολους!!! γιατι διαχωριζεται τα ατομα??? πολλοι ειναι και στο φορουμ και στο τσατ. αυτοι δηλαδη ειναι τα αμφιβια???? αφου υπαρχουν κατηγοριες στο φορουμ δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχει ο καθενας φορουμιστας. ετσι και αλλιως ολοι τις ιδιες δυνατοτητες εχουν σε ολα. και οι τσατικοι εδω και οι φορουμιστες στο τσατ. οποτε τι χαλιεστε..

βαλε βαλε!!! πανικο; θΑ ΓΙΝΕΙ!!!!

# 6 στις 13/10/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Νικηφόρε
[img]http://www.moblog.com.sg/moStore/HostSara/vgift/thumb/HL0Gv.gif[/img]

nikiforos20

# 7 στις 13/10/2007
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Βασσια μου!!!! βαλε την ταξη!!!!! θελω να γινεις η προσωπικη μου γραμματεας!!!!! χαχαχα!!!

# 8 στις 13/10/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nikiforos20
πολλοι ειναι και στο φορουμ και στο τσατ. αυτοι δηλαδη ειναι τα αμφιβια????

[img]http://www.crazy-frog.us/donthotlink-crazy-frog-1024x768-2.jpg[/img]

# 9 στις 13/10/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

# 10 στις 14/10/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nikiforos20
Βασσια μου!!!! βαλε την ταξη!!!!! θελω να γινεις η προσωπικη μου γραμματεας!!!!! χαχαχα!!!

Καλά αν είναι για γραμματειακή υποστήριξη........

χαλάλι.

Κι ας αρχίσουμε από τους τόνους - βάλε και κανέναν.

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.