Παράθεση:
Originally posted by selini
Φίλε Νικηφόρε,
πρώτα-πρώτα, πολλοί φορουμίστες, δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα των τσατάδων. Οι περισσότεροι μάλιστα, αγνοούν τί σημαίνει Μοντ ή Οπερ...
Επειτα, όσοι έβαλαν υποψηφιότητα, νά ΄σαι σίγουρος ότι το ήθελαν. Εγώ για παράδειγμα, δεν έβαλα υποψηφιότητα επειδή δεν το ήθελα.
Ομως, πιστεύω πως δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου. Μάλλον το πρόβλημα εστιάζεται στην ερώτησή σου που λέει: "...το κάνουν για να μπουν στο μάτι κάποιου ή για να χαλάσουν την παρέα του τσατ".
Αν έχεις αποδείξεις, μπορείς να τις καταθέσεις με στοιχεία και ονόματα.
Γιατί εδώ στο φόρουμ, μόνο έτσι κατηγορούμε κάποιον.
Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει ένας σωστός και εποικοδομητικός διάλογος, πρέπει να καταθέσεις ώρα, τόπο, γεγονός.
Αλλιώς, σπέρνεις ζιζάνια!
Παράθεση:
Από το μέλος nikiforos20 - 13/10/07 05:16
... το οτι οι φορουμιστες δεν ενδιαφερονται για τα προβληματα των τσαταδων μου ακουγεται γελοιο και μονο στο ακουσμα...για μενα δεν υπαρχει τετοιος διαχωρισμος αλλα αυτο ειναι ασχετο για εδω.. ...
Παράθεση:
.... Θεωρώ,πως..είσαι λάθος..εδώ..μικρό μου..
Πραγματικά,ελαχιστότατοι Φορουμίστες,έχουν γνώσιν..περί chat..
Κ ελαχιστότατοι - επίσης - γνωρίζουν..τ ί εστί : oper κ mod..( Εξαίρεση - αποτελεί - ο admin..Αυτόν,τον γνωρίζουν !
Αμφίδρομα,λειτουργεί..
Μήπως,οι τσατάκηδες..ενδιαφέρονται..για τους Φορουμάκηδες ; !
Είναι,λίγα..τα άτομα..που παίρνουν μέρος κ στα 2..
Πάντως - προσωπικά - η γνώμη μου,είναι..πως θα δημιουργηθούν..αντιπαραθεσούλες κ '' τριγμοί '' ..με την ψηφοφορία..
Μ α κ ά ρ ι,να διαψευσθώ..βεβαίως - βεβαίως..
Εγώ,προτιμούσα..τον παλιό τρόπο..επιλογής τους..
{ Λέω,την άλλη εβδομάς ( ! ) ..να βάλω κι εγώ..υποψηφιότητα !
Θα σαρώσω,το ξέρω ! ! } ....![]()
Παράθεση:
Originally posted by aerati
Παράθεση:
Από το μέλος nikiforos20 - 13/10/07 05:16
... το οτι οι φορουμιστες δεν ενδιαφερονται για τα προβληματα των τσαταδων μου ακουγεται γελοιο και μονο στο ακουσμα...για μενα δεν υπαρχει τετοιος διαχωρισμος αλλα αυτο ειναι ασχετο για εδω.. ...
Παράθεση:
.... Θεωρώ,πως..είσαι λάθος..εδώ..μικρό μου..
Πραγματικά,ελαχιστότατοι Φορουμίστες,έχουν γνώσιν..περί chat..
Κ ελαχιστότατοι - επίσης - γνωρίζουν..τ ί εστί : oper κ mod..( Εξαίρεση - αποτελεί - ο admin..Αυτόν,τον γνωρίζουν !
Αμφίδρομα,λειτουργεί..
Μήπως,οι τσατάκηδες..ενδιαφέρονται..για τους Φορουμάκηδες ; !
Είναι,λίγα..τα άτομα..που παίρνουν μέρος κ στα 2..
Πάντως - προσωπικά - η γνώμη μου,είναι..πως θα δημιουργηθούν..αντιπαραθεσούλες κ '' τριγμοί '' ..με την ψηφοφορία..
Μ α κ ά ρ ι,να διαψευσθώ..βεβαίως - βεβαίως..
Εγώ,προτιμούσα..τον παλιό τρόπο..επιλογής τους..
{ Λέω,την άλλη εβδομάς ( ! ) ..να βάλω κι εγώ..υποψηφιότητα !
Θα σαρώσω,το ξέρω ! ! } ....![]()
βρε αερατη μου!!!! το φορουμ και το τσατ ειναι για ολους!!! γιατι διαχωριζεται τα ατομα??? πολλοι ειναι και στο φορουμ και στο τσατ. αυτοι δηλαδη ειναι τα αμφιβια????αφου υπαρχουν κατηγοριες στο φορουμ δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχει ο καθενας φορουμιστας. ετσι και αλλιως ολοι τις ιδιες δυνατοτητες εχουν σε ολα. και οι τσατικοι εδω και οι φορουμιστες στο τσατ. οποτε τι χαλιεστε..
βαλε βαλε!!! πανικο; θΑ ΓΙΝΕΙ!!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by nikiforos20
πολλοι ειναι και στο φορουμ και στο τσατ. αυτοι δηλαδη ειναι τα αμφιβια????![]()
Παράθεση:
Originally posted by nikiforos20
Βασσια μου!!!!βαλε την ταξη!!!!!
θελω να γινεις η προσωπικη μου γραμματεας!!!!! χαχαχα!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media