Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

CLUBS

Σελίδα : 1

marina29

# 1 στις 22/10/2007
author
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 51
Απαντήσεις: 909
'Aρεσαν+: 0%

ψλυβσ

Μυρτουλα, ειμαι μελος σε ενα κλαμπ:Ευρωπη,Παρίσι.
Πως μπορώ να γραψω ενα θεμα?
Ειμαι τοσο χαζουλα και δεν βλεπω...(Νεο Αρθρο) ή κατι τετοιο.
Στα forum ολα οκ, εκει γιατι? Για πειτε μου τι να κανω

Sxeseis

# 2 στις 23/10/2007
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 358
Απαντήσεις: 1.282
'Aρεσαν+: 0%
Αγαπητή Μαρίνα απολογούμαστε για την καθυστέρηση της απάντησης.
Σου παραθέτουμε όλες τις πληροφορίες για τα Clubs.

Tι είναι τα Clubs;

Τα Clubs είναι ένας ακόμα τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε με ανθρώπους με τους οποίους έχετε κοινά ενδιαφέροντα! Τα Sxeseis.Clubs δημιουργούνται από τα μέλη του Sxeseis.gr που έχουν ένα ιδιαίτερο χόμπι ή κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα θέμα. Μπορείτε να γίνετε μέλος σε ένα Club που σας ενδιαφέρει και σας εκφράζει ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας Club για να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά χαρακτηριστικά!

Τι μου προσφέρουν τα Clubs;

Τα Clubs σας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα προσωπικό χώρο μέσα στο Sxeseis.gr ο οποίος θα αφορά ένα θέμα που σας ενδιαφέρει ή κάποιο χόμπι σας. Σας επιτρέπουν να επιλέξετε, ανάλογα με την συνδρομή σας, τα μέλη του Club σας και τους συντονιστές. Στα Clubs μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Sxeseis.gr ενώ Clubs μπορούν να δημιουργήσουν μόνο τα Premium κα τα VIP μέλη.

Δημιουργήστε λοιπόν την δική σας σελίδα , εύκολα και γρήγορα.
Πως μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου Club;

Για να δημιουργήσετε το δικό σας Club πρέπει α να είσαστε Premium ή VIP μέλος.

Για να δημιουργήσετε το Club σας ακολουθήστε τις εξής οδηγίες :

Στο αριστερό μέρος της Κεντρικής Σελίδας θα δείτε τις επιλογές σας. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Clubs και θα μεταφερθείτε στην οθόνη που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες των Clubs. Aποφασίστε, σε ποια θεματική κατηγορία και υποκατηγορία πιστεύετε ότι ανήκει το Club σας. Εάν δεν υπάρχει η ανάλογη θεματική κατηγορία κατά τη διάρκεια δημιουργίας του Club σας μπορείτε να εισηγηθείτε μια καινούργια Κατηγορία και καινούργια Υποκατηγορία.

Ας πάρουμε για παράδειγμα ότι θέλετε να ανοίξετε ένα Club στην Κατηγορία Κοινωνία και πολιτισμός και στην Υποκατηγορία Φιλοζωία αφού το Club σας θέλετε να είναι αφιερωμένο στις γάτες!

Κάντε κλικ στην κατηγορία Κοινωνία και πολιτισμός και αμέσως μετά κάντε κλικ στην υποκατηγορία Φιλοζωία. Θα εμφανιστεί στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης σας το κουμπί με την ένδειξη Νέο Club. Κάντε κλικ στο κουμπί Νέο Club και θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η δυνατότητα δημιουργίας ενός καινούργιου Club. Συμπληρώστε όλα τα σχετικά στοιχεία που σας ζητούνται.

Το Club σας παρέχει την δυνατότητα τεσσάρων φόρουμ τα οποία εσείς ονοματίζετε και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για άρθρα είτε για συζητήσεις. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Θα πρέπει να ονοματίσετε το κάθε φόρουμ και να κάνετε μια σύντομη περιγραφή του. Μετά έχετε την δυνατότητα να καθορίσετε ποια μέλη μπορούν να θέτουν θέματα στο φόρουμ αυτό και ποια μέλη έχουν το δικαίωμα να απαντούν.Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα υπάρχει δυνατότητα δημοσκοπήσεων στο φόρουμ και ποιοι θα είναι οι συντονιστές του.

Αφού αποδεχτείτε τους όρους χρήσης στο τέλος της σελίδας πατήστε το κουμπί με την ένδειξη Αποστολή.

Το Club σας έχει δημιουργηθεί. Θα αναμείνετε για την έγκριση του Club σας από τους διαχειριστές του Sxeseis.gr

Prive Club έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν μόνο τα VIP μέλη. Το Prive Club δίνει την δυνατότητα στο διαχειριστή του Club να επιλέγει και τα μέλη που θα ήθελε να συμμετέχουν στο Club του ενώ παράλληλα του επιτρέπει να απορρίπτει τα μέλη που δεν θέλει να συμμετέχουν. (ban)
Τι είναι ο συντονιστής και τι ο διαχειριστής ενός Club;

Ο συντονιστής (moderator) ενός Club είναι το άτομο που θα οριστεί από τον διαχειριστή (δημιουργό) του Club για να ελέγχει τις καταχωρήσεις στις συζητήσεις του συγκεκριμένου Club και θα ακολουθεί τις οδηγίες που ο διαχειριστής του συγκεκριμένου Club θα του δώσει.

Ο διαχειριστής ενός Club είναι ο ιδρυτής του Club. Έχει την ευθύνη της σωστής λειτουργίας και της επιτυχίας του Club του.
Πως μπορώ να πάω στη σελίδα ενός Club ;

Στο αριστερό μέρος της Κεντρικής Σελίδας θα δείτε τις επιλογές σας. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Clubs και θα μεταφερθείτε στην οθόνη που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες των Clubs. Επιλέξτε μια θεματική κατηγορία και υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει και κάντε κλικ πάνω στο όνομα του Club που θα θέλατε να επισκεφτείτε. Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί το Club αυτό.

Από τις επιλογές στην αριστερή πλευρά της σελίδας , μπορείτε εάν θέλετε να γίνετε μέλος του συγκεκριμένου Club κάνοντας κλικ πάνω στο σύνδεσμο Γίνετε Μέλος του Club. Αφού γίνετε μέλος στο Club στα αριστερά της οθόνης σας εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο Club. Μπορείτε να διαγραφείτε από το Club εάν επιθυμείτε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Διαγραφή από το Club.

Πως γίνομαι μέλος σε ένα Club;

Για να γίνετε μέλος σε ένα Club επιλέξτε αρχικά το Club που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο όνομα του. Θα μεταφερθείτε στην οθόνη του Club όπου εμφανίζονται όλα τα σχετικά φόρουμ του. Στα αριστερά της οθόνης σας , στα Quick Links , θα δείτε τον σύνδεσμο Εγγραφή στο Club. Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο και αυτομάτως γίνεστε μέλος του Club. Θα εμφανιστεί μπροστά σας η οθόνη : Γίνατε επιτυχώς μέλος του Club! Θα μεταφερθείτε αυτόματα στην γενική λίστα των Club όπου , εάν κοιτάξετε στα αριστερά της σελίδας σας αναφέρονται τα Clubs στα οποία είστε μέλος. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο με το όνομα του Club που μόλις έχετε εγγραφή και είστε έτοιμοι να συμμετέχετε στις συζητήσεις του.
Πως διαγράφομαι από ένα Club;

Για να διαγραφείτε από ένα Club επιλέξτε αρχικά το Club που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο όνομα του. Θα μεταφερθείτε στην οθόνη του Club όπου εμφανίζονται όλα τα σχετικά φόρουμ του. Στα αριστερά της οθόνης σας , στα Quick Links , θα δείτε τον σύνδεσμο Διαγραφή από το Club. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο αυτό και αμέσως θα διαγραφείτε από το σχετικό Club.
Πως καταχωρώ θέμα ή απάντηση σε ένα Club;

Για να καταχωρήσετε θέμα ή απάντηση σε ένα Club επιλέξτε αρχικά το Club που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο όνομα του. Θα μεταφερθείτε στην οθόνη του Club όπου εμφανίζονται όλα τα σχετικά φόρουμ του. Για να μπορέσετε να καταχωρήσετε θέμα ή απάντηση θα πρέπει πρώτα να είστε μέλος στο συγκεκριμένο Club. Εάν δεν είστε ακολουθείστε την πιο πάνω διαδικασία εγγραφής στο Club. Εάν είστε μέλος , κάντε κλικ πάνω στο φόρουμ στο οποίο θέλετε να καταχωρήσετε απάντηση ή νέο θέμα. Θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη όμοια με αυτή των Forums. Για να καταχωρήσετε νέο θέμα επιλέξτε το κουμπί με την ένδειξη Νέο Θέμα πάνω δεξιά στην σελίδα σας. Ομοίως κάντε κλικ στο κουμπί Απάντηση εάν θέλετε να καταχωρήσετε μια απάντηση σε ένα υπάρχον θέμα.

Δεν εμφανίζονται forums στο Club που δημιούργησα , γιατί;

Εάν δεν εμφανίζονται forums στο Club που δημιουργήσατε σημαίνει ότι απλά κατά τη δημιουργία του δεν βάλατε τίτλο (Ονομασία) στα φόρουμ του Club. Κάντε τις αλλαγές συμπληρώνοντας όνομα για κάθε φόρουμ και αποστείλετε τις αλλαγές. Το πρόβλημα θα διορθωθεί.
Ποιες δυνατότητες θα έχω ως διαχειριστής του Club μου;

Ο διαχειριστής ενός Club στα αριστερά της οθόνης του έχει όλες τις λειτουργίες που του επιτρέπει να τροποποιεί τα στοιχεία του Club του (εκτός από το όνομα του Club) να καθορίζει συντονιστές και να απαγορεύει την πρόσβαση στα μέλη που δεν επιθυμεί.

Ο διαχειριστής , σύμφωνα με τους όρους χρήσης των Clubs , μπορεί να τοποθετεί άρθρα και θέματα καθώς και να διαγράφει περιεχόμενο που δεν εγκρίνει.
Υπάρχουν περιορισμοί σε σχέση με το περιεχόμενο των Clubs;

.
Τα κείμενα που αποστέλλονται στα Clubs του Sxeseis.gr πρέπει να αποτελούν προσωπικές απόψεις των μελών του site και να είναι βασισμένα στις δικές τους γνώσεις και εμπειρίες.

Απαγορεύεται η δημιουργία Club και η αποστολή κειμένων που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων καθώς και κειμένων τα οποία είναι : ασαφή, ασύντακτα, χωρίς νόημα, αγενή, δυσφημιστικά, υβριστικά, χυδαία, προκλητικά, απειλητικά , ή κειμένων που αναφέρουν προσωπικά στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμα, τηλέφωνα καθώς και διευθύνσεις ηλεκτρονικές ή μη. Επίσης απαγορεύεται η δημιουργία Clubs και η αποστολή κειμένων που περιέχουν άμεση ή έμμεση διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών καθώς και κειμένων που μπορούν να προκαλέσουν οικονομική ή ηθική ζημία σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Τα Clubs και τα κείμενα που αναρτούνται σε αυτά θα πρέπει να κινούνται στα πλαίσια της νομιμότητας και στα χρηστά ήθη.
Πως μπορώ να διαγράψω το δικό μου Club;

Δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής ενός Club.
Τι γίνεται στην περίπτωση που είμαι διαχειριστής ενός Club αλλά πάψω να είμαι Premium ή VIP μέλος;

Εάν δεν είστε πλέον Premium ή VIP μέλος δεν μπορείτε να είσαστε διαχειριστής του Club. Η διαχείριση του Club αυτομάτως περνάει στο πρώτο Premium ή VIP μέλος το οποίο θα ζητήσει την διαχείριση του Club.

Σε πόσα Club μπορώ να είμαι μέλος;

Δείτε το σχετικό πίνακα
Τι γίνεται στη περίπτωση που εγγράφομαι και διαγράφομαι από ένα Club προκειμένου να στείλω ένα θέμα;
Παρόλο που υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής και διαγραφής από ένα Club για όσες φορές επιθυμείτε υπάρχει ένα χρονικό διάστημα μετά τη διαγραφή σας κατά το οποίο δεν μπορείτε να κάνετε πάλι εγγραφή εάν διαγράψατε τη συμμετοχή σας. Το διάστημα αυτό είναι ένας μήνας.
Πόσα Clubs μπορώ να δημιουργήσω;

Δείτε το σχετικό πίνακα
Ποιος είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο ενός Club;

Ο διαχειριστής του Club. Στην περίπτωση που παρατηρηθούν ακραίες περιπτώσεις παραβίασης των όρων χρήσης του Sxeseis.gr το Club είναι δυνατό να διαγραφεί ή να απενεργοποιηθεί από το Sxeseis.gr

marina29

# 3 στις 24/10/2007
author
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 51
Απαντήσεις: 909
'Aρεσαν+: 0%
Αγαπητέ sxesouli,
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Η απάντηση ήρθε με καθυστέρηση 1μέρας και 22 λεπτών.
Παρακαλώ να μην ξανασυμβεί....
Ερε ένας συνήγορος του Πολίτη που σας χρειάζεται, εγώ τώρα πως θα αποζημιωθώ για την ψυχική οδύνη που έχω υποστεί???
Από εδώ και στο εξής θα μιλάτε μόνο με τον δικηγόρο μου

Έτσι επειδή ξέρω ότι έχετε χιούμορ.
Καλημέρααααααα

Sxeseis

# 4 στις 24/10/2007
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 358
Απαντήσεις: 1.282
'Aρεσαν+: 0%
Oκ... ας είναι λοιπόν!!!

Θα μιλήσουν οι δικηγόροι μας....


Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost