Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Οι Χλιδάνεργοι - Ζουν ανάμεσά μας.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

AITNA

# 1 στις 31/10/2007
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Καναδάς
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

Οι Χλιδάνεργοι - Ζουν ανάμεσά μας.

Μια γενιά μορφωμένων Ελλήνων που ζουν με τους γονείς τους, βγαίνουν κάθε βράδι, δουλεύουν σποραδικά και για ψίχουλα, ταξιδεύουν, και τσακίζουν Prada, Fendi και LV όπου τα πετύχουν.

Η φίλη μου η Μαρία ήρθε και με βρήκε για πρώτη φορά τον περσινό Σεπτέμβριο.
Λίγους μήνες νωρίτερα είχε επιστρέψει από την Αγγλία με το μεταπτυχιακό της, μετά είχε πάει τέσσερις μήνες διακοπές (στο Μπαλί, τη Μύκονο και τη Φλωρεντία), και τώρα είχε έρθει μαυρισμένη και έτοιμη να ξεκινήσει την καριέρα της, και μια νέα ζωή.
"Θέλω να μου βρεις δουλειά στην εταιρία σου", μου είπε με τον επιτακτικό τρόπο που λέει τα πάντα. Ήταν 26 χρονών.

Αν και είμαι εντελώς ακατάλληλος για τέτοιου είδους διαμεσολαβήσεις, μισάνθρωπος ων, σεβάστηκα το αίτημα της καλής φίλης, ρώτησα και έμαθα ότι πράγματι, υπήρχε μια ανοιχτή θέση στο διαφημιστικό τμήμα μιας εταιρίας για την οποία είχα κάνει κάποιες μεταφράσεις, προώθησα το βιογραφικό της και, ικανοποιημένος που έκανα το καλό για έναν συνάνθρωπο, το ξέχασα εντελώς.

Μετά από τρεις μέρες η Μαρία με πήρε τηλέφωνο, έξαλλη.

"Υποδοχή διαφήμισης; Η θέση που μου βρήκες είναι για υποδοχή διαφήμισης;"

"Ποιος; Τι; Ποιος είναι;" είπα (με είχε ξυπνήσει).

"Εγώ έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Ιστορία της Τέχνης στο Λονδίνο και θα πάω να σηκώνω τηλέφωνα για 600 ευρώ;"

Τι είχε γίνει: Η Μαρία δεν είχε πάει στο ραντεβού. Όταν την πήραν τηλέφωνο για να την καλέσουν έμαθε όσα χρειαζόταν να μάθει, και απέρριψε τη δουλειά μονομιάς.

Η Μαρία, βλέπετε, ανήκει σε μια εντελώς νέα κατηγορία Ελλήνων. Πρόκειται για μια υποκατηγορία της διαβόητης «γενιάς των 700 ευρώ», των νεαρών Ελλήνων, δηλαδή, που έχουν αποκτήσει πολύ καλή μόρφωση, και οι οποίοι βγαίνουν σε μια αγορά εργασίας η οποία δεν τους πολυχρειάζεται, και έτσι δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει μισθό αντίστοιχο των σπουδών τους, ή έστω επαρκή για να συντηρηθούν.

Η συγκεκριμένη υποκατηγορία της Μαρίας περιλαμβάνει τους νέους που, αν και δεν βρίσκουν μια καλοπληρωμένη δουλειά, αρνούνται να κάνουν οποιονδήποτε συμβιβασμό στον τρόπο ζωής τους. Μαθημένοι στο χαρτζιλίκι από τους γονείς κατά τη διάρκεια της εφηβείας και των σπουδών,
βγαίνοντας στην «αγορά» εξακολουθούν να επιθυμούν να συχνάζουν στα ίδια μαγαζιά, να ψωνίζουν το ίδιο ακριβά προϊόντα, και να κάνουν ακριβώς την ίδια άνετη ζωή που έκαναν πριν.

Είναι οι χλιδάνεργοι, και δεν πρόκειται να θυσιάσουν ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια απ' το lifestyle τους. Όσα κι αν τους πληρώνουν.

___

Σύμφωνα με μια έρευνα των Νέων, 8 στους 10 νεοπροσληφθέντες στην Ελλάδα αμείβονται με λιγότερα από 1000 ευρώ. Σύμφωνα με άλλη έρευνα της Marc για το Έθνος, τo 56% των Ελλήνων ηλικίας 18-30 αμείβεται με λιγότερα από 700 ευρώ το μήνα. Ένας στους δύο νέους είναι άνεργος.

Από τους τριαντάρηδες, μόνο το 29,5% ζουν εντελώς ανεξάρτητοι από τους γονείς.

Ένα 31,4% συντηρείται αποκλειστικά από αυτούς.

Μπορείτε να συλλάβετε αυτά τα νούμερα;

Αν κάποιος ξένος τα διαβάσει θα συμπεράνει πως είμαστε μια κοινωνία υπό κατάρρευση, όπου οι νέοι δεν μπορούν να παράγουν πλούτο, οπότε τρώνε τον πλούτο που έχει συσσωρεύσει η προηγούμενη γενιά, μέχρι αυτός να τελειώσει, οπότε προφανώς η χώρα μας θα χρεοκοπήσει.

Η ίδια η οικογένεια έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Σε όλους τους Μεσογειακούς λαούς εμφανίζεται αυτή η απεριόριστη λατρεία για τα παιδιά, η οποία εύκολα παίρνει όχι-και-πολύ-υγιείς διαστάσεις.
Οι γονείς ουσιαστικά «πληρώνουν» το παιδί για να μην τους φύγει. Σε άλλες, βορειότερες χώρες συνηθίζεται να το σουτάρουν (με αγάπη) μόλις τελειώσει το σχολείο, για να τραβήξει το δικό του δρόμο, να κάνει τα δικά του λάθη, να σταθεί στα δικά του πόδια, να μάθει και ωριμάσει. Εδώ έχουμε περιπτώσεις σαν το Θεσσαλονικιό φίλο μου το Στέλιο, που οι γονείς του υποσχέθηκαν αυτοκίνητο αν περάσει στις Πανελλήνιες, με τον όρο να περάσει σε σχολή της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι νέοι που ανήκουν στη «Γενιά των 700 ευρώ», όλων οι γονείς θέλουν να τους φροντίσουν, κάμποσοι από αυτούς τους γονείς είναι και ευκατάστατοι, αλλά δεν γίνονται όλα τα παιδιά χλιδάνεργοι.

Βλέπετε, είναι στη φύση του νέου να θέλει να αυτονομηθεί, να κάνει κάτι στηριγμένος στα δικά του ποδάρια, μόνος, ανεξάρτητος. Είναι μια ανθρώπινη ανάγκη αυτή. Στην πρώτη μου δουλειά προσελήφθην με μισθό 180.000 δραχμές το μήνα (520 ευρώ), εν έτει 2000, σε ηλικία 23 ετών, και ήμουν πανευτυχής. Εκστατικός. Ακόμα θυμάμαι το πρώτο ζευγάρι παπούτσια που πήρα με τα δικά μου λεφτά.

Μπορεί αυτό να ακούγεται λίγο «Βασιλάκης Καϊλας», αλλά η ανάγκη του ανθρώπου να κάνει πράγματα μόνος του -και κατά συνέπεια να αυτοεπιβεβαιωθεί ως αυτόνομη οντότητα- είναι πανίσχυρη.

Γιατί τότε τόσοι τριαντάρηδες καταπιέζουν αυτή την ανάγκη για να μείνουν στη σφιχτή και γεμάτη ασφάλεια αγκαλιά της τσέπης του μπαμπά;

Είναι απλό: Είναι αρρώστια.

Οι χλιδάνεργοι, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι lifestyle junkies, που επιτρέπουν τον εθισμό τους στην ηδονιστική πλευρά της ζωής, κι ας εγκλωβίζονται έτσι σε μια αέναη εφηβεία.

«Δεν μπορώ να μην ψωνίζω. Δεν γίνεται», λέει μια άλλη φίλη, ας την πούμε Πόπη. «Είναι εθισμός, πηγαίνω στο Mall και θέλω να κατεβάσω τα ράφια, να τα δοκιμάσω όλα, να δώσω την κάρτα μου και να τα πάρω σπίτι μου. Η ντουλάπα μου είναι γεμάτη με ρούχα που δεν φοράω ποτέ, αλλά δεν μπορώ
να σταματήσω να αγοράζω διαρκώς καινούρια. Το τηλέφωνό μου στο σπίτι είναι μονίμως κατεβασμένο για να μην με πρήζουν από την τράπεζα -χρωστάω πολλά στην κάρτα. Έχω φεσώσει συγγενείς μέχρι και τρίτου βαθμού, το χαρτζιλίκι με το που το παίρνω φεύγει, ο μισθός το ίδιο».

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί κανείς να καταλογίσει στην κοινωνία του υπερκαταναλωτισμού, και η ύπαρξη των χλιδάνεργων είναι ένα από αυτά. Αλλά δεν φταίνε οι τσάντες και τα παπούτσια αν η γυναίκα που τις ψωνίζει το κάνει με λεφτά που δεν έχει ή δεν έχει βγάλει με τον ιδρώτα της.
Ο σφιχτός-όσο-δεν-παίρνει εναγκαλισμός της ελληνικής οικογένειας, που αρνείται να αφήσει τα παιδιά της να ωριμάσουν, δημιουργεί σε συνδυασμό με όλες τις χαρές του lifestyle αυτούς τους αιώνιους εφήβους που προτιμούν να ζήσουν σήμερα ό,τι έχει να τους προσφέρει η ζωή (ο μπαμπάς), παρά να ταλαιπωρηθούν για να το απολαύσουν αύριο.

Ως στάση ζωής αυτή δεν είναι απολύτως καταδικαστέα. Αναρωτιέται όμως κανείς, όταν ο μπαμπάς (ζωή) πάψει να παρέχει, τι θα καταναλώσει ο χλιδάνεργος; Και, ακόμα χειρότερα: Τι θα καταναλώσουν τα παιδιά του;

Προς το παρόν οι χλιδάνεργοι εξακολουθούν να βγαίνουν, να ψωνίζουν, να ταξιδεύουν, να πηγαίνουν σε interviews για δουλειές που δεν χρειάζονται, καθώς ο χρόνος περνά χωρίς συνέπειες. Θα έρθουν συνέπειες στο μέλλον; Έλα ντε.

Είδα τη Μαρία πρόσφατα, καλοντυμένη, αψεγάδιαστη, σε ακριβό εστιατόριο να τρώει με τον -πολύ μεγαλύτερο- φίλο της. Ήταν μια χαρά: Χαρούμενη, ξεκούραστη και, ενάμιση χρόνο μετά το τέλος των σπουδών της, ακόμα χλιδάνεργη.

Νομίζω ότι θα τα πάει μια χαρά.
(ΥΓ: O φίλος που έγραψε το ανωτέρω κείμενο δεν είχε ποτέ κάποια σχέση με την.... Μαρία)

mboumbi

# 2 στις 31/10/2007
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 66
Απαντήσεις: 9.122
'Aρεσαν+: 0%
Γιούπι!!!!!!!!!......(πηγή)
Η ζωή είναι υπέροχη!

Μυρτώ

# 3 στις 31/10/2007
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%
Eμένα μου το στείλανε σε forward το πρωί...

Σωστότατο κατά την γνωμη μου σε αρκετά πράγματα....
(Υ.Γ Πειράζει που έχω μια καψούρα LV εδώ και χρόνια....αλλά τουλάχιστον δουλεύω... )

Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

# 4 στις 31/10/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ

(Υ.Γ αλλά τουλάχιστον δουλεύω... )δουλευεις;;

να σταματησεις αμεσως!!

Κινδυνευουμε να μολυνθουμε απαντες!!

perfetta

# 5 στις 31/10/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %


Πω πω!!!! Κι εγώ μέχρι τώρα ένιωθα τύψεις που ξόδευα αρκετά απο τα χρήματά μου στα ρούχα και τα λούσα γενικότερα.... Τουλάχιστον εγώ δουλέυω απο τα 19 μου... και από τότε έχω να ζητήσω χρήματα απο τους δικούς μου....(αντιθέτως, τους δίνω και κανένα χαρτζηλικάκι )

Dardana

# 6 στις 31/10/2007
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
'Aρεσαν+: 0%
Το προβλημα θα "λυθει" απο μονο του οταν φυγουν οι γονεις-χορηγοι κι οταν τελιωσουν τα "ετοιμα"...(που θα τελειωσουν, δεν τιθεται θεμα)
τοτε η Μαρια ισως αναγκαστει να δουλεψει ως ρεσεψιονιστ με 600 ευρω μισθο.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

Dardana

# 7 στις 31/10/2007
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by kodikas

Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ

(Υ.Γ αλλά τουλάχιστον δουλεύω... )δουλευεις;;

να σταματησεις αμεσως!!

Κινδυνευουμε να μολυνθουμε απαντες!!εγω δηλαδη που πληρωνω ολα τα "γαμησιάτικα" μου απο 20 χρονων, να αυτοκτονησω εδω και τωρα;;

Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

perfetta

# 8 στις 31/10/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Dardana

εγω δηλαδη που πληρωνω ολα τα "γαμησιάτικα" μου απο 20 χρονων, να αυτοκτονησω εδω και τωρα;;Οπωσδήποτε... Και αν φοβάσαι να το κάνεις θα σε βοηθήσω εγώ....
[IMG]http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Combat/0034.gif[/IMG]

# 9 στις 31/10/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Kι εγώ δουλεύω. Αλλά τα τρώω όλα στο Mall! Και τώρα τελευταία και στο tango!

Μυρτώ

# 10 στις 31/10/2007
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by kodikas

Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ

(Υ.Γ αλλά τουλάχιστον δουλεύω... )δουλευεις;;

να σταματησεις αμεσως!!

Κινδυνευουμε να μολυνθουμε απαντες!!


Δουλεύω η τρισάθλια...και είμαι και διπλοθεσίτησσα !!!! Μην πω και τριπλο...

Μια LV την δικαιούμαι ε ; ( T' ακούς άντραααααα μουυυυυυ; Αυτή θέλω...να μου κάνεις έκπληξη )

Το μέλος Μυρτώ έχει επισυνάψει το αρχείο: LV-822.jpg (23.26KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 695 φορές
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

broxi

# 11 στις 31/10/2007
author
Γυναίκα / 45 / Διαζευγμένη
Ν. Αιτωλοακαρνανίας / Αγρίνιο
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 520
'Aρεσαν+: 0%
LV ;;; τσαντα είναι;;; δουλεύω απο τα 17 μου, τις μάρκες δεν τις πεθύμησα ποτέ!!! Αγοράζω αυτό που μου αρέσει!! Δεν κάνω καβάντζες, τα χαλάω όλα! Είμαι στα 30 και έχω δική μου επιχείρηση , και όταν την ξεχρεώσω θα είναι καλύτερα τα πράγματα και για μένα! Ότι έχω κάνει το έκανα με τις δικές μου πλάτες! Οι γονείς μου με στηρίζουν ψυχολογικά και με τις υπογραφές τους όταν ήθελα να πάρω δάνειο, μέχρι εκεί!
Ήμουν πάντα ανεξάρτητη και χαίρομαι που ποτέ δεν είπα όχι στη δουλειά, που σε αρκετές περιπτώσεις δεν ανταποκρινοταν στο πτυχίο μου ή στις γνώσεις μου! Δουλειά να είναι κι ότι να ΄ναι!!
Σημασία δεν έχει να βρείς έναν άνθρωπο να περασεις τη ζωή σου μαζί του...αλλά κάποιον που να μην μπορείς να ζήσεις μακριά του...

# 12 στις 31/10/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Louis Vuitton? Μπα... Έχουν βγει τόσες μαιμούδες, που και οι αυθεντικές έχουν χάσει την αίγλη τους. Εγώ θα προτιμούσα μια Birkin.

Μυρτώ

# 13 στις 31/10/2007
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%
Kαι για νακ όψω την πλάκα.. γιατί μάλλον θα μου τα χώσετε... και θα είναι και άδικα...

Είμαι 35 , δουλεύω σαν σκυλί από τα 22 μου... έχω την δουλειά μου στην οποία τα πάω πάρααα πολύ καλά δόξα το Θεό έχω φτιάξει και μια αγάπη - επιχείρηση στον ελεύθερο μου χρόνο, γράφω βιβλία ... ετοιμάζω μαζί με άλλες δύο αγάπες (την μεγάλη μου και μια φιλική) ακόμα ένα site, παράλληλα διαβάζω για να πάρω και κάποια επιπλέον προσόντα για την κύρια μου δουλειά ... δεν έχω πάρει φράγκο από τους γονείς μου μετά που τελείωσα το Πανεπιστήμιο (εκτός από την προίκα μου.. που δεν την ζήτησα , μου την δώσανε.. όχι θα έλεγα; χε χε χε χε)
Θα το θεωρούσα ντροπή να με ζούσαν οι γονείς μου... ακόμα μεγαλύτερη να με ζεί ο άντρας μου... και ακόμα ακόμα μεγαλύτερη ντροπή να ξόδευα τα λεφτά των "επιχορηγήσεων" τους Louis Vuitton και σε σουβλάκια Burberry (ναι βγήκε και αυτό ...για όσους δεν το είδαν!)

Το άρθρο που έβαλε η/ο ΑΙΤΝΑ (σόρρυ δεν είδα ο προφίλ) πραγματικά δίνει την εικόνα είτε μιας νεόπλουτης ντεκατάνς μερίδας της κοινωνίας ή είτε μια τραγικής μερίδας της κοινωνίας που προσπαθεί να φανεί ... νεόπλουτη ενώ ουσιαστικά δεν έχει φράγκο.

Δυστυχώς πρώτο μέλημα σε αυτή τη χώρα έχει γίνει το "φαίνεσθαι" και όχι το τι πραγματικά είναι ο καθένας. Και ακόμα πιο τραγική είναι η πεποίθηση των ανθρώπων ότι ένα επώνυμο ρούχο ή ένα καλό αυτοκίνητο θα τους χαρίσει την ευτυχία ή την αναγνώριση που τους λείπει.
Οσο για το τι αγοράζω... αγοράζω ότι με παίρνει...με τα λεφτά που βγάζω με τον κόπο μου , χωρίς να αισθάνομαι ενοχές και χρέος απέναντι σε κανένα.
Και αυτό είναι πιο γλυκό...

Το να ξοδεύεις τα λεφτά ΣΟΥ , που τα έβγαλες με τον δικό σου κόπο... είναι μια ευχαρίστηση που καμία "χορηγία" δεν θα σου χαρίσει και που εύχομαι να την έχουμε όλοι μας..
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

PROBLEM

# 14 στις 31/10/2007
author
Ανδρας / 52 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Dardana
... οταν φυγουν οι γονεις-χορηγοι .........τοτε η Μαρια ισως αναγκαστει να δουλεψει .........

Μα το λέει καθαρά ο άνθρωπος...........

Είδα τη Μαρία πρόσφατα, καλοντυμένη, αψεγάδιαστη, σε ακριβό εστιατόριο να τρώει με τον -πολύ μεγαλύτερο- φίλο της.

.....βρήκε εργασία, η οποία αρμόζει στους τίτλους σπουδών της, η οποία της αποδίδει τόσα χρήματα όσα ζητά, η οποία κανέναν δεν βγάζει στην ανεργία.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα

# 15 στις 31/10/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Πάλι η γυναίκα είναι τατάνα.

Κάτι πήγαινε να πει το άρθρο, αλλά...

ZHNAKI

# 16 στις 31/10/2007
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Θέματα: 47
Απαντήσεις: 7.265
'Aρεσαν+: 0%
Oντως μόλις στερέψουν οι χορηγοί γονείς, θα κλάψει κάθε πικραμένος!

Βέβαια μην ξεχνάμε, ότι ένας πλούσιος γαμπρός ή νύφη από "μεγάλο τζάκι", του κυκλου τους, σώζει πολλές φορές αυτά τα πλάσματα και διαιωνίζεται η κατάσταση!

Ran_Tan_Plan

# 17 στις 31/10/2007
author
Ανδρας / 62 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Το προβλημα θα "λυθει" απο μονο του οταν φυγουν οι γονεις-χορηγοι κι οταν τελιωσουν τα "ετοιμα"...(που θα τελειωσουν, δεν τιθεται θεμα)
τοτε η Μαρια ισως αναγκαστει να δουλεψει ως ρεσεψιονιστ με 600 ευρω μισθο.


....εκτος κι αν της προσφερει την ζωη που επιθυμει ο κατα πολυ μεγαλυτερος της φιλος (γκομενος).
Εκεινος την πιτσιρικα την μπάνικη και με μεταπτυχιακο στην Ιστορια της τεχνης παρακαλω (αλλο καβαλημα κι αυτο...οποια δεν εχει πως να ξοδεψει τα λεφτα του μπαμπα τραβαει κι ενα μεταπτυχιακο στην ιστορια της τεχνης να της βρισκεται...ειναι κατι σαν το "πιανο και γαλλικα " της δικης μας εποχης..) και εκεινη τον μπαρμπουλη τον φραγκατο με το 40ρι και το εξοχικο στη Μυκονο και ενιοτε και με παιδια στην ηλικια της και με καμμια κυριουλα που ξερει το κερατο που τρωει αλλα μενει γιατι εχει συνηθισει στη χλιδη που της παρεχει ο συζυγος και που να τρεχει τωρα για διαζυγια και τετοια....
Σημαδια των καιρων.....

Υ.Γ Βεβαιαως και εχει δικιο η Ζουμερη και για να καλυψω το χασμα πιστευω οτι το ιδιο συμβαινει και αντιστροφα.
Ο μπανικος προσοντουχος κλπ νεαρος με την κυρια Χρυσολιριδου που εχει και μια καποια ηλικια και παιδια και συζυγο τον γνωστο Χρυσολιριδη τον εφοπλιστη.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

_Flymoon_

# 18 στις 31/10/2007
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 51
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Πάλι η γυναίκα είναι τατάνα.

Κάτι πήγαινε να πει το άρθρο, αλλά...


Γιατι εχεις καμια αντιρηση οτι η συγκεκριμενη κατηγορια
ανδρων/γυναικων............δεν πουλιονται προκειμενου να εξασφαλισουν τα υπολοιπα χρονια της ζωης τους ενα υλικα ανετο βιο ?

εδω το κανουν καποιοι / καποιες οι οποιοι δεν εχουν ευκαταστατους γονεις
.........και θα κολησουν καποιοι/ες οι οποιοι μεγαλωσαν μεσα στο ΝΑΙ ?

Η ΠOY...τανια ............ειναι τροπος και σταση ζωης για καποιους.......
απλα ..............
οταν θα σταματησουν να απομηζουν τους γονεις .......θα πουληθουν στους επομενους/ες..........

ειλικρινα δεν ξερω ..........αλλα γενικα πιστευω οτι οι τυποι /σες για τους οποιους αναφερεται το ποστ.........θα εκαναν/κανουν......τα παντα.....
για ναεχει παντα ο κωλος τους ενα μεταξωτο βρακι..............

Dardana

# 19 στις 31/10/2007
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan

Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Το προβλημα θα "λυθει" απο μονο του οταν φυγουν οι γονεις-χορηγοι κι οταν τελιωσουν τα "ετοιμα"...(που θα τελειωσουν, δεν τιθεται θεμα)
τοτε η Μαρια ισως αναγκαστει να δουλεψει ως ρεσεψιονιστ με 600 ευρω μισθο.


....εκτος κι αν της προσφερει την ζωη που επιθυμει ο κατα πολυ μεγαλυτερος της φιλος (γκομενος).
Εκεινος την πιτσιρικα την μπάνικη και με μεταπτυχιακο στην Ιστορια της τεχνης παρακαλω (αλλο καβαλημα κι αυτο...οποια δεν εχει πως να ξοδεψει τα λεφτα του μπαμπα τραβαει κι ενα μεταπτυχιακο στην ιστορια της τεχνης να της βρισκεται...ειναι κατι σαν το "πιανο και γαλλικα " της δικης μας εποχης..) και εκεινη τον μπαρμπουλη τον φραγκατο με το 40ρι και το εξοχικο στη Μυκονο και ενιοτε και με παιδια στην ηλικια της και με καμμια κυριουλα που ξερει το κερατο που τρωει αλλα μενει γιατι εχει συνηθισει στη χλιδη που της παρεχει ο συζυγος και που να τρεχει τωρα για διαζυγια και τετοια....
Σημαδια των καιρων.....

Υ.Γ Βεβαιαως και εχει δικιο η Ζουμερη και για να καλυψω το χασμα πιστευω οτι το ιδιο συμβαινει και αντιστροφα.
Ο μπανικος προσοντουχος κλπ νεαρος με την κυρια Χρυσολιριδου που εχει και μια καποια ηλικια και παιδια και συζυγο τον γνωστο Χρυσολιριδη τον εφοπλιστη.αυτο ειναι το αισιοδοξο σενάριο.

το λιγοτερο αισιοδοξο, λεει οτι ο Κυριος Χρυσολιριδης μετα απο λιγο καιρό βρισκει πιο μπάνικο μωρο και πιο πιπίνι, και σουταρει το Μαρακι..(δεν καναν και συμβολαιο..) ..το δε Μαρακι, ζοριζεται να βρει αλλον Χρυσολιριδη, γιατι που πας κυρια μου, δεν εισαι πια πιπίνι που'χει και πιο πολλη πέραση, υπαρχει φρεσκοτερο πραμα και σπαρταραει κιολας. Οπότε το Μαρακι οντως αναγκαζεται να δουλεψει στην Κωλος Α.Ε. για 600 ευρω, το δε πτυχιο το'χει για σουβερ, και τωρα αγοραζει απομιμησεις απο τους Αφρικανους στην Ερμου.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

PROBLEM

# 20 στις 31/10/2007
author
Ανδρας / 52 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Κάτι πήγαινε να πει το άρθρο, αλλά...

Τι ακριβώς ήθελε να πει το άρθρο, που δεν το ζούμε?

Μεγάλα παιδιά έχεις και πιστεύω ξέρεις.

Αν από μικρά δεν τα μάθεις ότι στην ζωή όλα αποκτούνται με προσωπικό κόπο και ιδρώτα, όταν μεγαλώσουν θα σου πάρουν και τα σώβρακα.

Δεν φταίει η Μαρία ή ο εκάστοτε Παπανδρέου (για να είμαστε και στο κλίμα της εποχής), που από μικρούς τους ανέτρεφαν μακριά από την φτώχια, την μιζέρια και την χειρονακτική εργασία.

Μεγάλωσαν τώρα και έχουν απαιτήσεις.
Πρώτη εργασία "βουλευτής", δεύτερος μισθός "υπουργός", τρίτος μήνας "Πρωθυπουργός", γιατί αν δεν γίνει ο Γιωργάκης που μεγάλωσε για αυτήν την θέση ............. μην έρθει κάποιος από την εργατική τάξη και αποκτήσει δικαιώματα.....
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε