Παράθεση:
Originally posted by sentinel
Με αφήνει παγερά αδιάφορο
Η προσωπική ευθιξία που επικαλέστηκε ο Υπουργός Γεωργίας για να δικαιολογήσει την παραίτησή του. Κύριε Υπουργέ, όταν κάνατε τη λαμακία, δεν είχατε ευθιξία? Την αποκτήσατε όταν σας έκραξαν οι εφημερίδες?
Παράθεση:
Originally posted by daskala
Με φτιάχνουν τα πρωτάκια μου που βρίσκονται σε στάδιο προσαρμογής και τα έχουν χαμένα. Που ασχολούνται με την προγραφική τους δραστηριότητα με επιστημονικό ύφος και μετά με κοιτάζουν με τα αθώα ματάκια τους ρωτώντας με αν τους έχω βάλει Άριστα. Κι όταν τους πω ότι έβαλα άριστα και αυτοκόλλητο γελούν και τα αυτιά τους και το δείχνουν παντού.
Προχτές άργησα να ξυπνήσω και έκανα αγώνα ράλι για να φτάσω στην ώρα μου(40 χμ απόσταση βλέπετε). Η διάθεση μου ήταν χάλια από το άγχος που με είχε πιάσει. Με το που άρχισε το μάθημα έφτιαξε και η διάθεση καθώς ένα μικρούλι ήρθε πολύ σοβαρο και μου ανακοίνωσε ότι γράφω λάθος το όνομά του. Και όταν τον ρώτησα τι λάθος κάνω μου απάντησε ότι θυμόταν μία σκάλα στο όνομά του. Σκάλα; Μετά κατάλαβα. Το ζουζούνι λέγεται Μανώλης αλλά τον φωνάζουν Μάνο. Εγώ τον έγραφα Μάνο και η σκάλα ήταν το ήτα(Η). Πώς να μη γελάσεις;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media