Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ζητούν βοήθεια, ποιός θα τους τη δώσει όμως;

Σελίδα : 1

George74

# 1 στις 4/9/2003
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 130
'Aρεσαν+: 0%

Ζητούν βοήθεια, ποιός θα τους τη δώσει όμως;

Θέμα "σηκωμένο" απο το flash

http://world.flash.gr//iraq/2003/9/3/17821id/

Δέν έχει γέλιο;


Βοήθεια ζητούν τώρα από τον ΟΗΕ οι ΗΠΑ καθώς το Ιράκ κάθε ημέρα που περνά βυθίζεται στο απόλυτο χάος την ώρα μάλιστα που τόσο ο Τζορτζ Μπους όσο και ο Τόνι Μπλερ παρακολουθούν την μεταστροφή της αμερικανικής και της βρετανικής κοινής γνώμης.

Ο αμερικανός πρόεδρος ενέκρινε σχέδιο απόφασης που θα υποβληθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και το οποίο διευρύνει την εντολή του οργανισμού στο Ιράκ. Απώτερος στόχος του σχεδίου απόφασης είναι ενθαρρυνθούν τα άλλα κράτη να στείλουν στρατιωτικές δυνάμεις στο Ιράκ αλλά και να αναλάβει ρόλο ο ΟΗΕ για την εγκαθίδρυση της πολιτικής σταθερότητας. Στους Πολωνούς στρατιώτες παρέδωσαν οι Αμερικανοί τον έλεγχο ζώνης στο κεντρικό Ιράκ.

Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι το κείμενο θα υποβληθεί προσεχώς στα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου αφού προηγουμένως υπάρξουν χωριστές συνομιλίες με τη Ρωσία, τη Γαλλία και την Κίνα. Την ώρα όμως που η Ουάσινγκτον επιδιώκει την αύξηση της στρατιωτικής δύναμης στο Ιράκ, έκθεση του Κογκρέσου διαπιστώνει ότι αντιθέτως θα χρειαστεί να μειωθούν κατά περισσότερο από 50% οι αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ, για να αντιμετωπίσουν οι ΗΠΑ και άλλες ενδεχόμενες απειλές.

Η υπηρεσία προϋπολογισμού του Κογκρέσου εκτιμά ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, το Πεντάγωνο θα μπορεί να διατηρεί δύναμη κατοχής στο Ιράκ που θα αριθμεί 38-64 χιλιάδες άνδρες

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.