Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 45
Απαντήσεις: 204
'Aρεσαν+: 0%
Που παμε μετα τον θάνατο?
EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΑΡΑΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120-130 ΧΡΟΝΙΑ? ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΟΤΙ ΣΤΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΓΗΡΑΣ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ? ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ?
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 130
'Aρεσαν+: 0%
Αργά ή γρήγορα, όλοι θα πάμε στή Γη!
Τα πάντα είναι μια τεράστια ανακύκλωση!
# 3
στις 5/9/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ο θάνατος είναι ένα μεταβατικό στάδιο.
Η ανακύκλωση αφορά το σώμα, και η ενέργεια..η ψυχή όπως τη λέμε, ανβαθμίζεται ή υποβαθμίζεται στην ιεραρχία των ενεργειακών διαστάσεων.
Το σύμπαν είναι μια φουσκάλα του χωρόχρονου, η οποία φιλοξενεί ψυχές που περνούν στάδια εκπαίδευσης. Μετά απο αυτή την εκπαίδευση, ακολουθούν όλες το δρόμο που οι ίδιες διάλεξαν, και αυτό εξαρτάται βασικά, απο το αν ήταν υπέρ της ζωής..δηλαδή καλές ή κακές δηλαδή εναντίον της ζωής. Αυτό διδάσκουν σχεδόν όλες οι θρησκείες μέσες άκρες, κι είναι αληθινό 100%. Ο καθένας μας, ας αποφασίσει τελικά, με ποια στρατιά θα ταχτεί.
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 64
'Aρεσαν+: 0%
Πράγματι ό,τι έχεις αναφέρει σχετικά με το τι συμβαίνει μετά θάνατον φαίνεται να απασχολεί πολλούς, τόσο λόγιους και επιστήμονες όσο και απλούς ανθρώπους, απαρχής κόσμου.
Έχουν δοθεί ποικίλες απαντήσεις άλλοτε με θρησκευτικές, άλλοτε επιστημονικές, άλλοτε με φιλοσοφικές και άλλοτε, αν θες, με μεταφυσικές βάσεις.
Λες:
"ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?"
Μα, φυσικά, γιατί ό,τι διατυπώνεται, είναι απλά εικασίες. Δεν υπάρχει κανείς που να πέθανε και να ξαναγύρισε για να μας πει πού πήγε (ή τον πήγαν), τι έκανε, τι του συνέβη...
Κι εγώ βέβαια δεν έχω να σου δώσω κάποια απάντηση γιατί πολύ απλά δεν έχω ασχοληθεί να ερευνήσω τι ενδέχεται να μου συμβεί (σε εμένα ως ψυχή και πνεύμα, ως άυλη υπόσταση) αφής στιγμής πεθάνω.
Θέλω να πιστεύω ότι μου υπολοίπονται αρκετά χρόνια ζωής ακόμα με τη σημερινή μου υπόσταση. Προσπαθώ να ζω και να κάνω κτήμα μου το παρόν. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα πεθάνω. Αν εκεί είναι το τέλος, έχει καλώς. Αν υπάρχει κάποια συνέχεια, ακόμα καλύτερα.
Για να μην τα πολυλογώ, πιστεύω ότι οι θεωρίες περί μετεμψύχωσης, μετενσάρκωσης κτλ. έχουν εκφραστεί από τους ανθρώπους λόγω της δυσκολίας τους να αποδεχτούν το εφήμερο της ύπαρξής τους.
Όσο ζούμε, να ζούμε λοιπόν!
στα social media