Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αυτό ήταν?Κόλλησα????

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Consuelo

# 1 στις 27/12/2007
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 94
Απαντήσεις: 636
'Aρεσαν+: 0%

Αυτό ήταν?Κόλλησα???

Θα ηθελα να μου απαντησουν σε αυτο το θεμα μονο οσοι δεν εχουν διαθεση για αστεια και δουλεμα,γιατι πραγματικα χρειαζομαι μια συμβουλη και ειμαι τρομοκρατημενη.Ειχα σεξουαλικες σχεσεις με καποιον εδω και δυο περιπου μηνες,ωστοσο οχι σχεση,χανομασταν και βρισκομασταν,μονο προς το τελος το πηγαιναμε και οι δυο για σχεση.
Παντα εγω η ιδια του φορουσα το προφυλακτικο,για να ειμαι σιγουρη οτι ουτε αερας εχει μπει,ουτε τιποτα.Χθες ομως για καποιο λογο που δε ξερω εσπασε αν και το εβαλα ΠΟΛΥ προσεκτικα.Τελικα το ατομο αποδειχτηκε ανευθυνο το λιγοτερο,αφου οχι μονο δε με βοηθησε να αγορασω και να πληρωσω το χαπι αλλα μου την ειπε...
Φοβαμαι μηπως κολλησω aids η δεν ξερω τι αλλο,γιατι δεν τον ξερω καλα,ειναι καινουριος στην πολη,και πολυ κοινωνικος...
Ο ιδιος βεβαια επιμενει επανειλλημενα πως ειμαι η δευτερη κοπελα με την οποια κανει σεξ και οτι με την προηγουμενη ειχε κανει και εξετασεις και ηταν υγιης...Δε ξερω αν μπορω να το πιστεψω δεδομενου οτι ειναι 25 χρονων,αν και επιμενει και δε ξερω γιατι να κρυψει το ποσες ειχε???(μηπως εκτεθει???!!!! η μηπως δεν τον αποκαταστησω η τι??)
Μαλιστα τσακωθηκαμε γιατι μου ειπε πως αυτος πρεπει να ανησυχει αφου εγω ειμαι αυτη που εχει παει με πολλους...(οχι οτι ειναι ψεμματα,αλλα ουτε και το κρυβω)!
Δε ξερω τι να κανω...Ξερει καποιος απο αυτα?Το χαπι το πηρα...Οσον αφορα τα αλλα?
Το παθος ειναι σαν τη φωτια:Εντονο,ξαφνικο,επικινδυνο, αλλα σε μεγαλη ποσοτητα μπορει να σε καψει. Η αγαπη ειναι σαν το νερο.Ηρεμη,διαφανη,δροσερη.Ομως η υπερβολικη αγαπη μπορει να σε πνιξει. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να πεθανεις? Διαλεγετε και παιρνετε... Εγω προσωπικα,επιλεγω να καω!

mikrh22

# 2 στις 27/12/2007
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Θέματα: 52
Απαντήσεις: 14.276
επειδη εισαι και πατριωτακι κι επειδη μου μοιαζεις λιγο στο θεμα φοβιας ο τυπος καταρχην ειναι καφρος που γυρισε και σου πε κτ τετοιο καθως δεν αφορα κανενα η σεξουαλικη σου ζωη παρα μονο εσενα.τωρα για το εαν εχεις κολλησει,αυτο δυστυχως εαν εχει συμβει δε μπορεις να το ξερεις πριν περασουν 3-6 μηνες.τι θα κανεις ομως?θα κατσεις να αγχωθεις μηπως εχεις κολλησει? γνωμη μου να επισκεφθεις ενα γυναικολογο,θα σε διαφωτισει και μακρυα απο τον τυπο-καφρο!!

mikrh22

# 3 στις 27/12/2007
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
α!σε ενα σημειο γραφεις πως δεν τον ξερεις καλα...δε θελω να σε κρινω αλλα μηπως πρεπει να προσεχεις κι εσυ λιγο περισσοτερο στο θεμα συντροφου??διοτι δεν τον ξερεις οπως λες.δεν ειναι κριμα λοιπον?για τον εαυτο σου προκειται κ για την υγεια σου...φιλικα

Barracuda

# 4 στις 27/12/2007
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 9.408
Έλα τώρα βρε κοπέλα μου ,
δεν κερδίζεις έτσι τον πρώτο αριθμό του λαχείου .
Δεν θέλει ούτε πανικό ,ούτε υστερίες , ούτε φυσικά τρόμο .

Πως καταφέρατε από το κρεββάτι να γίνεται κομμάτια
και να ανταλλάξετε τόσο μειωτικές γνώμες ο ένας για τον άλλο
εσείς μόνο το ξέρετε και το πηγαίνατε και για σχέση .

Το να κολλήσεις ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα
ή κάτι σοβαρότερο
από ένα και μοναδικό ατύχημα προφυλακτικού
και μάλιστα από γνωστό ερωτικό σύντροφο (έστω και έτσι )
έχει ελάχιστες πιθανότητες.

Αλλά για να το βγάλεις από το μυαλό σου, να μην έχεις αγωνίες ,
και να μην περάσεις μαύρες μέρες ,
συμβουλεύσου για να σε καθησυχάσει το γυναικολόγο σου .

Όσα και να σου πούμε εμείς εδώ δεν νομίζω να σε πείσουν
και στα θέματα ασφάλειας και υγείας
μοναδικό αποδεκτό νούμερο στις πιθανότητες
χρειάζεται να είναι το μηδέν.
Αρέσει στο μέλος aggelos2022
Το Barracuda ή θα σε κατασπαράξει ή θα σε σώσει κατασπαράσσοντας τους διώκτες σου. Πρέπει όμως να αποφασίσεις να μπείς στο νερό. The Shark...God or demon ?

# 5 στις 27/12/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο που έχεις χάσει την εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου. Αυτό όμως δε δικαιολογεί πανικό.

Ο γιατρός είναι ο μόνος που μπορεί να πει αν έχεις κολλήσει κάτι ή όχι. Αν θες να αποφύγεις την τυχόν ταλαιπωρία των ιατρικών εξετάσεων θα μείνεις με την αμφιβολία και την πιθανότητα ενός πραγματικού κινδύνου (ο οποίος και να εξαλείφεται αν αντιμετωπιστεί αμέσως). Ένα τηλέφωνο δεν είναι κακό.

Εγώ δε μπορώ να ξέρω τι είναι αλήθεια και τι ψέματα για το σύντροφό σου. Μου φαίνεται όμως ότι έχασε και αυτός την ψυχραιμία του εξαιτίας της... άτυχης στιγμής και αντέδρασε με θυμό.

Τώρα είστε καχύποτοι ο ένας για τον άλλον. Οπότε το να πει ο ένας στον άλλο να κάνει εξετάσεις ακούγεται σαν "είμαι άρρωστος" και μπορεί να εκτρέψει κι άλλο την άσχημη κατάσταση, εκτός αν υπάρχει μια ελάχιστη διάθεση για συνεννόηση.

Επομένως λέω ότι είναι δύσκολο να τον πείσεις να κάνει αυτός τις εξετάσεις και σε περίπτωση που τις κάνει πιθανότερο είναι να κρατήσει για τον εαυτό του τα αποτελέσματα και να σ' τα κρύψει.

Από τον δικό του πανικό και εκνευρισμό μπορεί ειλικρινά να μην ξέρει αν έχει κάτι, αλλά αυτό είναι γνώμη μου. Επίσης η πιθανότητα να μην υπάρχει κίνδυνος για την υγεία καθενός είναι πολύ μεγάλη, πάλι κατά τη γνώμη μου. Γιατί και οι δυο είσαστε άνθρωποι που προσέχουν. Η επιπολαιότητα θα φαινόταν νωρίτερα, ενώ εσείς είχατε και μια κακή στιγμή!

Όμως μην ασχολείσαι μ' αυτόν και κάνε ό,τι καλύτερο νομίζεις από μόνη σου.

Consuelo

# 6 στις 27/12/2007
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Παιδια πραγματικα πηγα σε γυναικολογο,στο νοσοκομειο,γιατι δεν παιζουν χρηματα,και για να καταλαβετε ποσο καλη ειναι η δημοσια υγεια στη ελλαδα, μου ειπε ''κι εγω τι θες να κανω''??? Μου ειπε πως το μονο που πρεπει να κανω ειναι λεει κατι κολπικες πλυσεις!!!!!!!!!! Ουτε ενημερωση ουτε εστω μια εξεταση.,...Τιποτα!
Το παθος ειναι σαν τη φωτια:Εντονο,ξαφνικο,επικινδυνο, αλλα σε μεγαλη ποσοτητα μπορει να σε καψει. Η αγαπη ειναι σαν το νερο.Ηρεμη,διαφανη,δροσερη.Ομως η υπερβολικη αγαπη μπορει να σε πνιξει. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να πεθανεις? Διαλεγετε και παιρνετε... Εγω προσωπικα,επιλεγω να καω!

mikrh22

# 7 στις 27/12/2007
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
μαλιστα!!!!αυτο ειλικρινα το πιστευω αλλα οι κολπικες πλυσεις δε νομιζω πως σε προστατευουν απο νοσηματα οπως το aids!τωρα αν αλλαξαν τα πραγματα τι να πω?απορω!η αληθεια ειναι πως πολλοι γυναικολογοι ειναι καφροι!πηγαινε αλλου

Consuelo

# 8 στις 27/12/2007
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση

Παράθεση:
Από το μέλος mikrh22 - 27/12/07 06:48
... α!σε ενα σημειο γραφεις πως δεν τον ξερεις καλα...δε θελω να σε κρινω αλλα μηπως πρεπει να προσεχεις κι εσυ λιγο περισσοτερο στο θεμα συντροφου??διοτι δεν τον ξερεις οπως λες.δεν ειναι κριμα λοιπον?για τον εαυτο σου προκειται κ για την υγεια σου...φιλικα ...

Παράθεση:

Εχεις απολυτο δικιο...Αν ομως εισαι 22 οπως λεει το ονομα σου θα ξερεις οτι δεν παιζουν σταθερα πραγματα πια στη γεννια μας.Κανενας αντρας πλεον δε δεσμευεται και δε μπορει να ειναι σταθερος συντροφος.Ασε που ειχα να ........ ενα χρονο...Ανθρωπος ειμαι,τι να κανα?Οχι οτι με δικαολογει,πραγματικα εχεις δικιο.

Barracuda

# 9 στις 27/12/2007
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 9.408
Κοίταξε μπαίνουμε σε ευαίσθητα θέματα και σε θέματα υγείας
και αυτό πλέον δεν είναι θέμα άποψης αλλά καθαρά θέμα γνώσης
και μάλιστα εξειδικευμένης την οποία και δεν έχω .

Όμως θα σου πω απλά μερικές ανεύθυνες απόψεις
περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους

Οι κολπικές πλύσεις με οποιοδήποτε φαρμακευτικό σκεύασμα
λειτουργούν ενάντια σε μικροβιακές λοιμώξεις
και όχι ενάντια σε κάτι ισχυρότερο.

Το κάτι ισχυρότερο χρειάζεται πρώτα διάγνωση
και μετά ( αν υπάρχει φυσικά λόγος )κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Μάλλον δεν το χειρίστηκες σωστά , οι γιατροί δεν διώχνουν έτσι

Κάνε μια βόλτα ακόμη αφού δεν μπορείς να ησυχάσεις ,από εκεί
και ζήτησε να κάνεις διαγνωστικές εξετάσεις ,
αν και μερικές απαιτούν και κάποιο χρόνο επώασης ( αν συμβαίνει κάτι)
και δεν γίνονται άμεσα με την υποψία και μόνο.

Μια καλή ιδέα θα ήταν να απευθυνθείς πρώτα
σε κάποιο δημοτικό συμβουλευτικό κέντρο ,
όπου θα σου λύσουν δωρεάν τις απορίες σου
και θα σου δείξουν τον τρόπο να κάνεις ανέξοδα
ότι εξετάσεις χρειάζονται , αν χρειάζονται.
Πάντως επαναλαμβάνω δεν θέλει πανικό
και ποτέ δεν αφήνουμε να μας παλαβώσει
ένα "υποθετικό" πρόβλημα.
Το Barracuda ή θα σε κατασπαράξει ή θα σε σώσει κατασπαράσσοντας τους διώκτες σου. Πρέπει όμως να αποφασίσεις να μπείς στο νερό. The Shark...God or demon ?

# 10 στις 27/12/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και μένα δε με ικανοποιεί η απάντηση, θα έπρεπε να σου εξηγήσει γιατί το λέει αυτό... κάτι με περισσότερο φιλότιμο, π.χ.

• κρατάει στατιστικές και σύμφωνα με αυτές δε κινδυνεύεις
  • είναι ακριβές οι εξετάσεις και ήθελε να σε αποθαρρύνει να τις κάνεις
  • πιστεύει ότι είναι μικρός ο κίνδυνος γιατί και οι δυο σας είστε προσεκτικοί

Τι περιμένει να ακούσει ένας γυναικολόγος... μπορεί να του ακούγεται ασήμαντο, αλλά έγινε και για τα "ασήμαντα" γιατρός... όλοι προβληματιζόμαστε σε τέτοια απρόοπτα, ακόμη κι όταν τα ξέρουμε καλά γιατί ποτέ δεν έχουμε τη σιγουριά του γιατρού. Δε θα ήταν κακό να σ' ενημερώσει όπως λες.

Συμφωνώ και εγώ, να πας σε κάποιον άλλον και εξήγησέ του ότι αισθάνεσαι προβληματισμένη, όχι πανικοβλημένη, και ότι αξίζει η ταλαιπωρία σου μια ενημέρωση.

argaard

# 11 στις 27/12/2007
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Αρχικά ρίξε μια ματιά για να ενημερωθείς για τα σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα http://en.wikipedia.org/wiki/Sexually_transmitted_disease
ασθένειες όπως ο hiv δεν μπορούν να διαγνωσθούν άμεσα αλλά δεν κολλάνε και τόσο εύκολα.

Τέλος όπως σου έδειξε η πράξη το προφυλακτικό δεν είναι πανάκεια λύση για να προστατευθεί κανείς ούτε από την εγκυμοσύνη ούτε από ασθένειες, καλό θα ήταν να προσέξεις την ερωτική σου ζωή και να ξέρεις πως η καλύτερη προστασία είναι να κάνεις σταθερές σχέσεις και σχέσεις εμπιστοσύνης όλες οι άλλες μέθοδοι προστασίας πάντα διαθέτουν ένα ποσοστό αποτυχίας.

Ελπίζω να είσαι καλά.
There is no justice, it's just me

calista

# 12 στις 27/12/2007
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 1.528

Παράθεση:
Originally posted by Consuelo
Παιδια πραγματικα πηγα σε γυναικολογο,στο νοσοκομειο,γιατι δεν παιζουν χρηματα,και για να καταλαβετε ποσο καλη ειναι η δημοσια υγεια στη ελλαδα, μου ειπε ''κι εγω τι θες να κανω''??? Μου ειπε πως το μονο που πρεπει να κανω ειναι λεει κατι κολπικες πλυσεις!!!!!!!!!! Ουτε ενημερωση ουτε εστω μια εξεταση.,...Τιποτα!

Προφανώς πήγες σε γυναικολόγο στο νοσοκομείο
για να σου δώσει συνταγή για το λεγόμενο "χάπι της άμβλωσης".
Ή τουλάχιστον φαντάζομαι ότι ο γιατρός αυτό κατάλαβε...
Γι αυτό και η συμβουλή για τις "κολπικές πλύσεις",
είναι μία ...λάθος μέθοδος αντισύλληψης αυτή.
Του μίλησες για τους φόβους σου που αφορούν
στα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα?
Όπως λέει και ο Barracuda,
ηρέμησε και δοκίμασε σε άλλον γιατρό,
αύριο που θα έχουν αλλάξει οι εφημερίες.
Να πληροφορηθείς ΣΩΣΤΑ για το τι πρέπει
και τι μπορείς να κάνεις.
Ψυχραιμία...
Λίγοι άνθρωποι φτάνουν στην απέναντι όχθη. Οι υπόλοιποι τρέχουν πάνω - κάτω σ' αυτή την πλευρά της στεριάς.

# 13 στις 27/12/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να είσαι η δεύτερή του είναι πολύ απίθανο, και να ξέρεις ότι οι περισσότεροι άνδρες τα λένε αυτά τα ψέμματα. (κι εσύ καλά θα κάνεις να μην λες με πόσους πήγες).

Το χάπι είναι δική σου ευθύνη να το αγοράσεις και τα προφυλακτικά δική του.

Το χάπι είναι λύση μόνο όταν είσαι 100% σίγουρος για τον άλλον και έχεις μακροχρόνια και σταθερή σχέση.

Τώρα για το αν κόλλησες κάτι, δεν έχεις παρά να κάνεις εξετάσεις.

Παράθεση:
Θα ηθελα να μου απαντησουν σε αυτο το θεμα μονο οσοι δεν εχουν διαθεση για αστεια και δουλεμα,γιατι πραγματικα χρειαζομαι μια συμβουλη και ειμαι τρομοκρατημενη.Ειχα σεξουαλικες σχεσεις με καποιον εδω και δυο περιπου μηνες,ωστοσο οχι σχεση,χανομασταν και βρισκομασταν,μονο προς το τελος το πηγαιναμε και οι δυο για σχεση.
Παντα εγω η ιδια του φορουσα το προφυλακτικο,για να ειμαι σιγουρη οτι ουτε αερας εχει μπει,ουτε τιποτα.Χθες ομως για καποιο λογο που δε ξερω εσπασε αν και το εβαλα ΠΟΛΥ προσεκτικα.Τελικα το ατομο αποδειχτηκε ανευθυνο το λιγοτερο,αφου οχι μονο δε με βοηθησε να αγορασω και να πληρωσω το χαπι αλλα μου την ειπε...
Φοβαμαι μηπως κολλησω aids η δεν ξερω τι αλλο,γιατι δεν τον ξερω καλα,ειναι καινουριος στην πολη,και πολυ κοινωνικος...
Ο ιδιος βεβαια επιμενει επανειλλημενα πως ειμαι η δευτερη κοπελα με την οποια κανει σεξ και οτι με την προηγουμενη ειχε κανει και εξετασεις και ηταν υγιης...Δε ξερω αν μπορω να το πιστεψω δεδομενου οτι ειναι 25 χρονων,αν και επιμενει και δε ξερω γιατι να κρυψει το ποσες ειχε???(μηπως εκτεθει???!!!! η μηπως δεν τον αποκαταστησω η τι??)
Μαλιστα τσακωθηκαμε γιατι μου ειπε πως αυτος πρεπει να ανησυχει αφου εγω ειμαι αυτη που εχει παει με πολλους...(οχι οτι ειναι ψεμματα,αλλα ουτε και το κρυβω)!
Δε ξερω τι να κανω...Ξερει καποιος απο αυτα?Το χαπι το πηρα...Οσον αφορα τα αλλα?

alternative

# 14 στις 27/12/2007
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 832
Προσοχή με το χάπι της επόμενης μέρας. Έχει πολύ σοβαρή παρενέργεια (έκτοπη κύηση) που μπορεί να σε στείλει στον Α.Πέτρο.

Όσο για την περίπτωση να κόλλησες AIDS μην αγχώνεσαι. Οι πιθανότητες να κολλήσεις είναι πολύ λίγες και ακόμα λιγότερες από τη στιγμή που φόραγες προφυλακτικό έστω κ αν αυτό έσπασε. Καλά είναι να συμβουλευτείς ειδικό και να κάνεις κάποιες εξετάσεις, αν και ο ιός δεν ανιχνεύεται τόσο πρώιμα. Περνάει μια χρονική περίοδος (παράθυρο) που είναι μη ανιχνεύσιμος.

fyri_fyri

# 15 στις 28/12/2007
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 26
Απαντήσεις: 2.622
Αν εχω καταλαβει καλα...

Ο φοβος σου ειναι για AIDS....

Το ποσοστο μιας τυχαιας σεξουαλικης επαφης μιας γυναικας με εναν ανδρα...φορεα της νοσου...ειναι γύρω στο 8%....

Το ποσοστο μιας τυχαιας σεξουαλικης επαφης ενος ανδρα...με γυναικα φορεα της νοσου...ειναι κατω του μηδενος...εφ οσον...για να το πω εντελως...λαϊκα...ο ανδρας δεν ματωσει κατα την επαφη...

Αν θεωρησουμε οτι ο φιλαρακος σου λοιπον....ειναι straight....μαλλον εχεις ελαχιστες πιθανοτητες να εχεις τραβηξει εσυ τον πρωτο αριθμο του λαχειου...

Μην πανικοβαλλεσαι...αφου αυτη τη στιγμη δεν μπορεις να κανεις τιποτα...

Ο κόσμος είναι πολύς για να κάνεις σε όλους το χατίρι...

mikrh22

# 16 στις 28/12/2007
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
κονσουελο...κ τα προφυλακτικα ειναι δικη σου ευθυνη,οχι μονο δικη του.τωρα εαν σε κακοχαρακτηρισει και γι αυτο τοτε προβλημα του-ς οχι δικο σου...για την υγεια σου προκειται και με συγχωρεις,προτιμω να με χαρακτηρισουν καπως που εχω προφυλακτικο παρα να κολλησω κτ!ξερω πολυ καλα πως δεν υπαρχουν σταθερα πραγματα στη γενια μας κι αυτο που λες για τους ανδρες κι αν και ειμαι μολις 22,μου χουν συμβει αρκετα που μεκαναν να αποκλειω επαφες με ατομα που δεν ξερω καλα..καλυτερα να προσεχεις λιγο περισσοτερο και να μην αφηνεις το παθος σου η την ελξη σου για εναν αντρα να σε κυριευουν και να μη λες με ποσους εχεις παει,δικαιωμα σου ειναι και κανενος αλλου!κι ολα αυτα οπως σου ειπα στα λεω διοτι εισαι πατριωτακι(η μητερα μου ειναι απο πατρα)και εισαι και μολις 1 χρονο μικροτερη μου...εχει τυχει σε συνομιληκη μου να γυρισει να την πει καποιος προβληματικη επειδη δεν εχει κανει ερωτακαι σε αλλη,να την εχουν πει τσουλα επειδη αν και 22 ειχε 10 εμπειριες!ελεος πια αυτοι οι αντρες,οχι ολοι,οι περισσοτεροι τουλαχιστον..δεν ειναι καλυτερο να ψαξεις για κτ πιο σταθερο,που να σε ολοκληρωνει,για καποιον που δε θα σε κρινει?

Dardana

# 17 στις 28/12/2007
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:

Εννοεις το χαπι της επομενης μερας...αυτο αφορα το ενδεχομενο εγκυμοσυνης.
Για τα υπολοιπα, κανεις δεν μπορει να σε διαβεβαιωσει στα σιγουρα για τιποτα....ουτε μπορουμε να ξερουμε με ποιες εχει παει ο φιλος σου, κι αν ειχαν κατι αυτες ή οι προηγουμενοι εραστες τους και παει λεγοντας. οπως και εσυ δεν μπορεις να'σαι ποτέ σιγουρη για οποιονδηποτε απο τους προηγουμενους εραστες σου και το "ιστορικο" τους. καταλαβαινεις φανταζομαι οτι δεν ειναι δυνατον ξερουμε, ουτε εμεις ουτε και κανεις αλλος..
το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι υπομονη.
οσο για το ενδεχομενο να κολλησες aids, οι πιθανοτητες δεν ειναι και τοσο μεγαλες οπως αναφερθηκε και πιο πανω.
Ακομα κι αν αυριο εκανες εξεταση για aids, αυτο δεν ανιχνευεται άμεσα, παρα μονο μετα απο καποιους μηνες απο την "επιφοβη" επαφη.
Ευχομαι και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα τελικα.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

Dardana

# 18 στις 28/12/2007
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:

δεν το πιστευω οτι στο ετος 2007 γιατρος σου προτεινε κολπικες πλυσεις ειτε για προστασια απο το aids, ειτε για "αντισυλληψη" εχω κουφαθει τελειως λεμε.
οσο για την απαντηση που πηρες, μπορει να ηταν απαξιωτικη, αλλά δεν ηταν και άτοπη, γιατι πραγματικα δεν μπορεις να κανεις κατι στην περιπτωση που - ω μη γενητω - ο φιλος σου εχει aids και σε κολλησε. (το οποιο οπως ειπαμε ειναι μαλλον απιθανο)

Γι αυτο προσπαθησε να ηρεμησεις...ετσι κι αλλιως δεν εχει κανενα νοημα ή οφελος να το σκεφτεσαι πια.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

# 19 στις 28/12/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Από το μέλος Cutie_pie - 27/12/07 08:33
... Το χάπι είναι λύση μόνο όταν είσαι 100% σίγουρος για τον άλλον και έχεις μακροχρόνια και σταθερή σχέση. ...

Παράθεση:

ΟΜG!! Ti λες?????

Το χάπι της επόμενης μέρας ΔΕΝ είναι μέθοδος αντισύλληψης.

Είναι μία επίπονη μέθοδος διόρθωσης της αποτυχημένης αντισύλληψης που προηγήθηκε.
Απαγορεύεται σε κάποιο χρονικό διάστημα πχ 2 μηνών να το πάρεις 2η φορά.
Ελπίζω να το μπέρδεψες με τα αντισυλληπτικά χάπια...

# 20 στις 27/12/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν το πήρατε χαμπάρι κατευθείαν(πριν τελειώσει) τότε οι πιθανότητες να κόλλησες κάτι απο αυτόν, (αν είχε κάτι) είναι ελάχιστες ενώ αντίστοιχα για αυτόν σχεδόν 100%.
Και αυτό γιατί αυτός ήρθε σε επαφή με τα υγρά σου ενώ εσύ όχι.
Δε χρειάζεται πανικός σε αυτές τις περιπτώσεις.
Πιθανόν να τον άγχωσες και κακα τα ψέματα εσύ πήρες την ευθύνη να του το φοράς λες και αυτός είναι μωρό και δεν ξέρει.(25 ετών μαντράχαλος).
Για αυτούς τους 2 λόγους πιθανόν και να στην είπε(δε μας λες τι του είπες εσύ..).
Αφού πήρες και το χάπι(κατα τη γνώμη τζάμπα έβαλες τον εαυτό σου σε αυτήν τη επίπονη διαδικασία, επαναλαμβάνω αν το αντιληφτήκατε εκείνη τη στιγμή και δεν τελείωσε μέσα)δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις και να είστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά όπως το φοράτε..
Αν τώρα τελείωσε μέσα σου είναι θέμα ελάχιστων πιθανοτήτων τις οποίες τις ξέρεις πολύ καλά εσύ και όλοι μας φαντάζομαι.
Αν κόλλησες κάτι σοβαρό η εξέταση δε θα το δείξει τώρα.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.