Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αυτό ήταν?Κόλλησα????

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

cerise

# 41 στις 3/1/2008
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Consuelo
Λοιπον παιδια πηγα σπιτι του προχθες να μαζεψω κατι αντικειμενα και να χωρισουμε οπως ενοειται μετα τη συμπεριφορα του-αλλωστε δεν ειναι και ο ερωτας μου ο βαρυς αλλα κατι περαστικο. Τελος παντων καναμε με δικη μου προσπαθεια μια πολυ πολιτισμενη συζητηση και μου επιβεβαιωσε πολλες φορες οτι εκανε εξετασεις για ολα περυσι το Γεναρη που ειχε και την τελευταια του σχεση.Και οτι απο τοτε δεν ξαναειχε κοπελα μεχρι τωρα.Θελω να τον πιστεψω.Γιατι του ζητησα να ειναι ειλικρινης,αφου με την υγεια του αλλου δεν παιζουμε.Αλλωστε αν εχει κατι και το κρυβει θα βρεθει σφαγμενος-πρωτα απο τα αδερφια μου ετσι και το μαθουν...Ναι ναι το γνησιο πατρινο σοι μου.Ο Θεος βοηθος!Φιλακια!

Το να βρεθεί σφαγμένος απ τους δικούς σου είναι ατυχής, ανώριμη και εγωϊστική έκφραση .

Μπορεί να είναι επικίνδυνο αν δεν τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης ή συμβεί κάποιο ατύχημα στα μέτρα προφύλαξης Αλλά αυτό συμβαίνει συχνά Κι αν ήταν να παθαίνουμε ΑΙDS έτσι τότε όλος ο πλανήτης θα είχε αρρωστήσει.

Η πιθανότητα είναι λόττο . Η αντίδρασή σου όμως και το άγχος σου είναι τόσο υπερβολικό όσο και επικίνδυνο για την υγεία σου ολόκληρη. Ολα θέλουν ψυχραιμία και υπομονή. Κι αυτός έχει το ίδιο πρόβλημα με σένα Ατύχημα έγινε τί να κάνει? Και το χάπι για την αποτροπή της εγκυμοσύνης το έχει πάρει η μισή Ελλάδα και όλη η Ευρώπη τουλάχιστον 2-3 φορές. Απλά είναι παρεξηγημένο γιατί χάνουν τη δουλειά τους αυτοί που κάνουν τις εκτρώσεις
ίσως λέω ίσως χωρίς να είμαι σίγουρη προς Θεού για το αν είναι επικίνδυνο.
΄Πάντως να ξέρεις πως πολλές κοπέλλες έχουν περάσει τα ίδια με σένα Τόσες όσες δεν μπορεις να φανταστείς Γιατί όσο και να προσέχουμε αυτά συμβαίνουν κάποια στιγμή Χαλάρωσε και βάλε άλλες βάσεις και στόχους στο΄είδος και την ποιότητα των ΄σχέσεών σου στο μέλλον . Πρώτα επικοινωνία με κάποιον να δεις τί καπνό φουμάρει και μετά τα υπόλοιπα Κι όσο ποιο δύσκολη είσε τόσο ποιό επιτυχημένη θα είσαι Αλλά θα τον σφάξουν κλπ κλπ είναι άουτ στη σύγχρονη κοινωνία που έχουμε παιδεία και πολιτισμό Τί είναι αυτά? Μόνο γι αστείο να τα λες !

riddle_

# 42 στις 4/1/2008
author
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Μάνδρα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.706

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by alternative
Κοίτα κάτι μυαλά που κουβαλάει ο κόσμος. Κάνει σεξ με το πρώτο τυγχόντα και απαιτεί να της πει κ αλήθεια. Τα αδέρφια σου, πρέπει να σου ρίξουν 2 χαστούκια να συνέλθεις, μιας κ είσαι ανώριμη και κακομαθημένη.

Μαλιστα...Ανωριμη επειδη τα ειχα με ενα παιδι και εκανα σεξ...Κακομαθημενη επειδη ζητησα το βασικο¨Να βοηθησει την κατασταση και να μην καθεται σαν τον αναισθητο να βλεπει τηλεοραση. Τι να σου πω...

Μ ενα παιδι??

Μα σε συνεχεια του ποστ σου,ειπες οτι απλως ειναι ΠΑΝΩ απο 4!!!

Και εισαι μονο 22 χρ!!!

Ημαρτον!!!

lenara

# 43 στις 2/1/2008
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
Η κοπέλα έχει πρόβλημα και με το να της τα χώνετε δεν τη βοηθάτε. Αν θέλετε να βγάλετε κάπου τα νεοσυντηρητικά κομπλεξιλίκια σας, στις γκόμενές σας και στις μανούλες σας.
Κονσουέλο μην αγχώνεσαι, όλοι βρεθήκαμε/θα βρεθούμε στη θέση σου κάποια στιγμή στη ζωή μας. Καλά κάνεις και χαίρεσαι το σεξ με όσους και όποτε θες, αρκεί να μην ξεχνάς το σκουφάκι Ατυχήματα συμβαίνουν και δεν φταις εσύ γι'αυτό. Εγώ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα το δεις σε κανά εξάμηνο. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!
Και όσοι πιστεύουν ότι η μονογαμικότητα τους προφυλάσσει απ' το aids επειδή οι σύντροφοί τους είναι πιστοί... ακούστε κι αυτό: δεν υπάρχει Αϊ-Βασίλης!

lenara

# 44 στις 2/1/2008
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Ζητάς την γνώμη μας... και στην λέμε..,
Ο καθένας εδώ μέσα έχει την δική του γνώμη και την εκφράζει ελευθερα...
Αν οι απόψεις μας σε ενοχλούν... μην ζητάς να τις ακούσεις... αν θέλεις να ακούς μόνο αυτό που θες... μίλα με τον καθρέφτη σου...
Ξεχνάς πως δεν είμαστε ούτε γιατροί... ούτε ψυχολόγοι... ούτε σύμβουλοι τέτοιων προβλημάτων....
Ελπίζω να κατάλαβες..(ρε)... όπως συνηθίζεις να μιλάς!!!

# 45 στις 2/1/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Οχι πανικο κατ αρχην...Τι πρεπει να κανεις???
Θα πρεπει να διαπιστωσεις οτι δεν εισαι φορεας καποιας νοσου τωρα...που το διαστημα απο την επαφη ειναι μικρο και οι πιθανοτητες να κολλησες κατι απο εκεινη την επαφη ειναι μικρες.
Θα πας αυριο να δωσεις αιμα σε μικροβιολογικο εργαστηριο και θα ζητησεις εξετασεις οχι μονο για το aids αλλα για αλλα νοσηματα σεξουαλικως μεταδιδομενα,ηπατιτιδα β και c...
Αν τα αποτελεσματα ειναι οκ ..τοτε σε 4 μηνες και μετα σε 8 ξανακανεις τα τεστ,γιατι ο χρονος εμφανησης της νοσου ειναι απο 1 μηνα ως 8 μηνες περιπου...
Ξερω τρομαζεις με αυτα που σου γραφω ,αλλα εσυ ζητας γνωμη ειδικου....
Κοιμησου ηρεμα ...αν κολλαγαμε ετσι ευκολα δεν θα προφτανε ο παππας να θαψει ...που λεει και το ρητο....
Μετα απο ολα αυτα ασ σου ευχηθω και χρονια πολλα,,

# 46 στην 1/1/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Από το μέλος Consuelo - 01/01/08 06:29
... Θα μπορουσες να εισαι λιγοτερο προσβλητικος. Εχω κανει εξετασεις και ειμαι μια χαρα. Οσο για το οτι τα θελω ολα δικα μου, σας αντρας,και εφοσον δεν το εκανα μονη μου αλλα μαζι του,και επομενως μαζι σπασαμε το προφυλακτικο,επρεπε να σηκωθει και να με βοηθησει,αλλα ετρεχα μονη μου να βρω ανοιχτο φαρμακειο,δανεικα χρηματα,νοσοκομειο,με 38 πυρετο.Αν ειμαι και αχαριστη τι να πω...Αλλη φορα θα του λεω και ευχαριστω.Λυπαμαι αυτη που θα παει μαζι σου. ...

Παράθεση:
Σου είπα τη εντύπωση αποκόμισα έχοντας διαβάσει αυτά που εσύ έγραψες..

Νοσοκομείο γιατί να βρείς???? Τόσο άσχετη??
Γιατί,για να σε μπερδέψει και άλλο??... κολπικές πλύσεις.....
Φαρμακείο μπορούσες να πας και το πρωί(αν είχε τελειώσει μέσα σου).Δε θα είχε διαφορά.
Πριν κάνουμε σεξ καλό θα ήταν να ενημερωνόμαστε για τρόπους προφύλαξης,τρόπους αντιμετώπισης 'των ατυχημάτων' τρόπους μετάδοσης των ΣΜΝ,περίπτωση εγκυμοσύνης κτλ.....

Φυσικά δεν συγχαίρω τη δικιά του συμπεριφορά ώπου φαίνεται πως και αυτός είναι άπειρος (μπορούσε έστω να σε καθησυχάσει,να σε ηρεμήσει) όπως και συ..
Εσύ, την λυπάσαι?Πλάκα με κάνεις?Τουλάχιστον εγώ κοπέλα μου ξέρω πως να φερθώ σε παρόμοια κατάσταση.Δεν πανικοβάλομαι ούτε κάνω παράλογα πράγματα ούτε τα βάζω με το ταίρι μου ούτε ψάχνω εκ των υστέρων με πόσες πήγε...

Επίσης ΔΕ θα άφηνα καμία να μου φορέσει το προφυλακτικό το οποίο και κατα τη διάρκεια της ερωτικής πράξης το ελέγχω κατα διαστήματα (πχ αλλαγή στάσης, ή αν αισθανθώ οτι κάτι δεν πάει καλά)

silverstone

# 47 στις 3/1/2008
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 78
αυτός ειναι ο ρομαντικός εραστής του Λαγανα της Ζακυνθου που ειναι στην Αγγλια και θα πας να μετακομισεις; ή αλλη ρεζερβα εδω στην Ελλαδα; Μηπως ο Λαγανεζος και εξελιχτηκε σε ελευθερη σχεση;
Mας εχεις μπερδεψει
Τα αυτιά πιστεύουν πιο δύσκολα από τα μάτια. <b>Ηρόδοτος</b> Somebody please tell me that I'm dreaming..

# 48 στις 4/1/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by riddle_

Μ ενα παιδι??

Μα σε συνεχεια του ποστ σου,ειπες οτι απλως ειναι ΠΑΝΩ απο 4!!!

Και εισαι μονο 22 χρ!!!

Ημαρτον!!!

Δηλαδή... με έναν απλό υπολογισμό...
αν υποθέσουμε πως άρχισε στα 20...
έχουμε περίπου 2 τον χρόνο...
στην ηλικία μου... θα έχουν φτάσει...μμμμμμμμμ..... τους 98...
βάλλε και κανένα έκτακτο ενδιάμεσα... τους εκατοστήσαμε!!!!.....
Εγώ τι θκατά έκανα τόσα χρόνια.... είμαι μήπως οπισθοδρομική

# 49 στις 4/1/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σόρυ.... ξέχασα πως διόρθωσα την ηλικία μου...
είχα μείνει ακόμη στα 70..!!!!!...

Consuelo

# 50 στις 15/1/2008
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Θέματα: 94
Απαντήσεις: 636
Η σεξουαλικη μου ζωη εχει αρχισει απο τα 18. Δε θελω να σας πληγωσω αλλα τα αλλα κοριτσια της ηλικιας μου ειχαν πανω απο 20...
Και στην τελικη οσους και να ειχα ειναι προβλημα μου και επιλογη μου.Δε ζητησα αποψεις για τον αριθμο των συντροφων μου,αλλωστε εχω εξεταστει πριν απο αυτο το παιδι και ημουν καθαροτατη,και παντα πηρα προφυλαξεις και χωρις ατυχηματα.
Συμβουλη περι θεματα νοσου ζητησα.Και οσο για τα αγορακια που ενοχλουνται,ας βρειτε κανενα καλο κοριτσακι...Με τη διαφορα οτι μας εχετε καταντησει να σας λεμε ψεματα,ακριβως γιατι εσεις εχετε δικαιωμα να πατε με πολλες,εμεις οχι...Και θα μεινετε με μια που θα σας λεει οτι ειχε κανα δυο πριν απο σας και θα εχει 20...
Οσο για τη μονογαμια,θα την επιλεξω οταν βρω συντροφο που να κολλαμε σε ολα τα αλλα και εκτος του σεξ.Αλλιως δεν εχω λογο να παραμεινω.Οι λογοι που ειχα αρκετους δεν ηταν επειδη μου τη βιδωσε αλλα πολλοι και προσωπικοι και καλυτερα να μην εισβαλλετε σε τετοια θεματα...
Το παθος ειναι σαν τη φωτια:Εντονο,ξαφνικο,επικινδυνο, αλλα σε μεγαλη ποσοτητα μπορει να σε καψει. Η αγαπη ειναι σαν το νερο.Ηρεμη,διαφανη,δροσερη.Ομως η υπερβολικη αγαπη μπορει να σε πνιξει. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να πεθανεις? Διαλεγετε και παιρνετε... Εγω προσωπικα,επιλεγω να καω!

riddle_

# 51 στις 16/1/2008
author
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Μάνδρα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.706

Παράθεση:

Οσο για τη μονογαμια,θα την επιλεξω οταν βρω συντροφο που να κολλαμε σε ολα τα αλλα και εκτος του σεξ.

Σιγουρα θα κολλησετε και εκτος του σεξ,αφου τα επακολουθα θα ειναι ηδη προιοντα του σεξ...

# 52 στις 19/1/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Text

-_Rose_-

# 53 στις 2/2/2008
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Agapiti Consuelo antilambanomai plirws ton fobo sou kai malista brika auto to thema psaxnontas sto google dedomenou oti ki egw autin tin stigmi briskomai se paromoia fasi me tin diafora oti emeis den balame profulaktiko alla den teleiwse mesa mou. Ton tupo ton kserw apo kairo alla den eimastan pote mazi kai kserw oti einai alitakos. Ekana ki egw megali blakeia. Oi apantiseis twn paidiwn edw sto siko sou thema me exoun kathisixasei ligo, xwris auto na simainei oti den tha kanw eksetaseis se 3 mines kai ennoieitai oti mexri tote sen agizw anthrwpo! Toulaxiston i perptwsi sou itan atixima. Opws blepeis uparxei ki allos kosmos stin idia fasi. Pisteuw omws oti ola tha pane kala kai gia tis duo mas!

-_Rose_-

# 54 στις 9/2/2008
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Agapiti Consuelo antilambanomai plirws ton fobo sou kai malista brika auto to thema psaxnontas sto google dedomenou oti ki egw autin tin stigmi briskomai se paromoia fasi me tin diafora oti emeis den balame profulaktiko alla den teleiwse mesa mou. Ton tupo ton kserw apo kairo alla den eimastan pote mazi kai kserw oti einai alitakos. Ekana ki egw megali blakeia. Oi apantiseis twn paidiwn edw sto siko sou thema me exoun kathisixasei ligo, xwris auto na simainei oti den tha kanw eksetaseis se 3 mines kai ennoieitai oti mexri tote sen agizw anthrwpo! Toulaxiston i perptwsi sou itan atixima. Opws blepeis uparxei ki allos kosmos stin idia fasi. Pisteuw omws oti ola tha pane kala kai gia tis duo mas!

The_koutgeor22

# 55 στις 30/10/2022
author
Ανδρας / 33 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Απαντήσεις: 1
Τελικά τι έγινε;

alisida

# 56 στις 31/10/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Από το 2007 έως σήμερα, η κοπέλα είναι ήδη παντρεμένη και έχει και τρία παιδιά, το ένα στο Λύκειο και τα δίδυμα στην έκτη δημοτικού.

(Παραμένει πιστή στον σύντροφό της,αν και για ψυχογικους λόγους έχει ακόμα στην τσάντα της προφυλακτικά και ένα κουτάκι με το χάπι της επόμενης μέρας) 

trolAlis 

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από The_koutgeor22
Τελικά τι έγινε;

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

NightWsh

# 57 στις 31/10/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 666

Νωρίς το θυμήθηκες αγαπητέ...

Τι είναι 14 χρόνια...

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 58 στις 31/10/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Καλωστο . . . . . . .

Οθπσ! Το κείμενο σας  μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, NightWsh
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost