Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αυτό ήταν?Κόλλησα????

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

kawai

# 21 στις 28/12/2007
author
Γυναίκα / 42 / Διαζευγμένη
Γερμανία
Θέματα: 51
Απαντήσεις: 736
'Aρεσαν+: 0%
Αυτος μπορει να λεει οτι εχει παει μονο με δυο και αναμεσα μπορει να ειχε αλλες τοσες.Τωρα αν εχει κανει εξετασεις η οχι αν ισχυ και αν ειναι αληθεια δεν ξερουμε.Θυμαμαι μια συναδελφος μου ζητησε απο τον φιλο της να εξεταστει εκανε εξετασει ιπατιτιδας νομιζω λεγετε και της εφερε της εξετασεις απο τον γιατρο για να ειναι σιγουροι γιατι δεν ηθελε να χρησιμοποιησει προφυλαξεις.Το τι εχει ο καθενας δεν μπορουμε να το ξερουμε δεν το γραφει στο μετωπο μας.Το καλυτερο ειναι να πας στον γυναικολογο.Προσπαθα να μην πανικοβαλες και για να εισαι σιγουροι απευθηνσου σε καποιο ειδικο.

-SOROR-MYSTICA

# 22 στις 29/12/2007
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 1.237
Καλή μου consuelo,
πιστεύω να κατανοείς ότι κανείς από τους συνδίκτυους
δεν είναι σε θέση να σου πει αν κόλλησες ή όχι.
Για να λάβεις αξιόπιστη απάντηση,
θα χρειαστείς τουλάχιστον 3 μήνες αναμονής,
και φυσικά μιαν εξέταση αίματος.

Θα σου προτεινα όμως στο μεταξύ,
να αναρωτηθείς σοβαρά,
προς τι και από που τόσος πανικός....και μάλιστα κατόπιν εορτής.
Οκ,είχες ένα ατύχημα-αυτό στους περισσότερους νομίζω έχει συμβεί.
Δεν λέω ότι είναι απίθανο να κόλλησες κάτι,
αλλά είναι πιθανότερο να μην έχεις κολλήσει τίποτα σοβαρό.
Πιθανότητες να μας συμβεί μια στραβή,υπάρχουν καθημερινά πολλές,
σε οτιδήποτε-ακόμη και να μας χτυπήσει αμάξι καθώς προχωράμε.
Φαντάζεσαι να τρελλαινόμαστε στη σκέψη μη τυχόν και μας συμβεί,
οπότε και παύαμε να κυκλοφορούμε στο δρόμο?
.......................................................................................................
Νομίζω είναι καλύτερα να χαλαρώσεις και να δοκιμάσεις να σκεφτεσαι ψύχραιμα.
Εξίσου πριν το σεξ,όσο και μετά.

Μέσα σε ένα καράβι πειρατικό, είδα φωτιά νανάβει και φονικό...

DAMASTHS

# 23 στις 29/12/2007
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 160

Δυσκολες εποχες...

Οι εποχες ειναι δυσκολες και εγκυμονουν πολλους κινδυνους για καποιον-α που δεν εχει σταθερη σεξουαλικη ζωη και αλλαζει τακτικα ερωτικους συντροφους.Δεν προσπαθω να σε πανικοβαλω,ομως πρεπει να εισαι προσεκτικη ως προς τις επιλογες σου,καθως και τα μετρα προφυλαξης που λαμβανεις.Απο οτι βλεπω βεβαια,χρησιμοποιεις ως μεσον το προφυλακτικο,το οποιο δεν σε εξασφαλιζει ποτε εκατο τις εκατο!!!Οπωτε, ειτε ζεις παντα με το αγχος καποιου ατυχηματος που μπορει να συμβει ανα πασα ωρα και στιγμη,ειτε περιοριζεις κατα καποιο τροπο τους ερωτικους σου συντροφους ,για να μειωσεις και τις πιθανοτητες να συμβει κατι κακο,καθως αυτα ειναι αλληλενδετα.Οπως πολυ σωστα επισημαινει και ο μπαρακουντα,οι πιθανοτητες να εχεις κολησει κατι ειναι λιγες,μην φθανεις σε κατασταση πανικου και μετα απο κανα εξαμηνο κανε καμια εξεταση για να σιγουρευτεις...

Consuelo

# 24 στις 29/12/2007
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Θέματα: 94
Απαντήσεις: 636

Τα καινούρια νέα...

Λοιπον παιδια πηγα σπιτι του προχθες να μαζεψω κατι αντικειμενα και να χωρισουμε οπως ενοειται μετα τη συμπεριφορα του-αλλωστε δεν ειναι και ο ερωτας μου ο βαρυς αλλα κατι περαστικο. Τελος παντων καναμε με δικη μου προσπαθεια μια πολυ πολιτισμενη συζητηση και μου επιβεβαιωσε πολλες φορες οτι εκανε εξετασεις για ολα περυσι το Γεναρη που ειχε και την τελευταια του σχεση.Και οτι απο τοτε δεν ξαναειχε κοπελα μεχρι τωρα.Θελω να τον πιστεψω.Γιατι του ζητησα να ειναι ειλικρινης,αφου με την υγεια του αλλου δεν παιζουμε.Αλλωστε αν εχει κατι και το κρυβει θα βρεθει σφαγμενος-πρωτα απο τα αδερφια μου ετσι και το μαθουν...Ναι ναι το γνησιο πατρινο σοι μου.Ο Θεος βοηθος!Φιλακια!
Το παθος ειναι σαν τη φωτια:Εντονο,ξαφνικο,επικινδυνο, αλλα σε μεγαλη ποσοτητα μπορει να σε καψει. Η αγαπη ειναι σαν το νερο.Ηρεμη,διαφανη,δροσερη.Ομως η υπερβολικη αγαπη μπορει να σε πνιξει. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να πεθανεις? Διαλεγετε και παιρνετε... Εγω προσωπικα,επιλεγω να καω!

alternative

# 25 στις 29/12/2007
author
Ανδρας / 43 / Σε σχέση
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 832
Κοίτα κάτι μυαλά που κουβαλάει ο κόσμος. Κάνει σεξ με το πρώτο τυγχόντα και απαιτεί να της πει κ αλήθεια. Τα αδέρφια σου, πρέπει να σου ρίξουν 2 χαστούκια να συνέλθεις, μιας κ είσαι ανώριμη και κακομαθημένη.

Aderfia_Soste_Me

# 26 στις 30/12/2007
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Κυκλάδων / Αμοργός
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 492
Κάνε μια γενική εξέταση αίματος και ζήτα εξτρά τέστ για υπατίτιδα b,c και AIDS για να σου φύγει πάσα αμφιβολία. Μικροβιολόγους δεν έχει στην Πάτρα?
Αλλά αυτό θα σου κοστίσει παραπάνω από τα 9 Ευρώ που έδωσες για το χάπι.
Πάντως τσιγκούνα και κουνελοπνίχτρα ταυτόχρονα δεν κολάει...
Το σεξ θεωρείται βρόμικο μόνο όταν το κάνεις σωστά!

# 27 στις 30/12/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Καλή μου consuelo δεν κάνω την έξυπνη ούτε την ηθικολόγα... αλλά έλεος!!!!!
Πας με κάποιον που δεν τον ξέρεις καν...
λες έχεις πάει με πολλούς....
Φοβάσαι με μια φορά και ένα άτυχο περιστατικό μήπως κόλλησες έϊτζ...
Σκέφτηκες καθόλου το γεγονός πως ίσως κάποιος από τους πολλούς που εσύ έχεις πάει... σε κόλλησε κάτι και με την σειρά σου κόλλησες κάποιον???
Θεωρείς πως σε σοβαρές ασθένειες το προφυλλακτικό είναι σιγουριά????...
Σε στοματική πράξη δηλ... χρησιμοποιείς προφυλακτικό???...:>

gogas

# 28 στις 30/12/2007
author
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 23
Ήμαρτον! Τι υποχονδρία είναι αυτή. Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να έχεις κολλήσει AIDS από τα φιλάκια που έδινες με αυτούς τους "πολλούς" που έχει πάει παρά με έναν φουκαρά που του έσπασε το προφυλακτικό εν ώρα συνουσίας.

KONSTANTINOS__22

# 29 στις 28/12/2007
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Ευβοίας / Αιδηψός
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ. ΚΑΝΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΙDS. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, ΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ.

riddle_

# 30 στις 30/12/2007
author
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Μάνδρα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.706

Παράθεση:
Originally posted by Consuelo
Λοιπον παιδια πηγα σπιτι του προχθες να μαζεψω κατι αντικειμενα και να χωρισουμε οπως ενοειται μετα τη συμπεριφορα του-αλλωστε δεν ειναι και ο ερωτας μου ο βαρυς αλλα κατι περαστικο.
Οπως και οι προηγουμενοι!!!

Τελος παντων καναμε με δικη μου προσπαθεια μια πολυ πολιτισμενη συζητηση και μου επιβεβαιωσε πολλες φορες οτι εκανε εξετασεις για ολα περυσι το Γεναρη που ειχε και την τελευταια του σχεση.

Να του απαιτησεις να τις δεις!!!

Και οτι απο τοτε δεν ξαναειχε κοπελα μεχρι τωρα.Θελω να τον πιστεψω.Γιατι του ζητησα να ειναι ειλικρινης,αφου με την υγεια του αλλου δεν παιζουμε.

Μπα? σοβαρα? Αν δεν προσεξουμε εμεις την δικη μας υγεια,δεν προκειται να μας την προσεξει κανεις!

Αλλωστε αν εχει κατι και το κρυβει θα βρεθει σφαγμενος-πρωτα απο τα αδερφια μου ετσι και το μαθουν...Ναι ναι το γνησιο πατρινο σοι μου.Ο Θεος βοηθος!

Μαλλον εσενα πρεπει να σφαξουν τ'αδελφια σου,που πας και το ''δινεις'' οπου να'ναι,χωρις να παιρνεις προφυλαξεις και θετεις σε κινδυνο πρωτα τους αλλους και μετα την δικη σου υγεια...(Γιατι δικη σου ειναι η υγεια και την κανεις οτι θελεις...οι αλλοι τι σου φταινε?)
Οσο για το Θεος φυλαξοι,μας εδωσε μυαλο κατα την δημιουργια μας...σ'εσενα φαινεται πως ...ξεχασε!

Απ'οτι καταλαβαινω απο τα γραφομενα,δεν θα πρεπει να ειναι και ιδιαιτερα σοι ο κυκλος που συναναστρεφεσαι...σκεψου λιγο τον εαυτο σου...για λιγα λεπτα ηδονης και απολαυσης,δεν αξιζει να χαραμισουμε την ζωη μας!

mikrh22

# 31 στις 30/12/2007
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Θέματα: 52
Απαντήσεις: 14.276
η τελευταια του σχεση ηταν περυσι το γεναρηεχεις την εντυπωση πως απο τοτε καθησε απραγος?οχι βεβαια,εκτος κι αν χρησιμοποιουσε αλλους τροπους!δε φταιει κανενας αλλος εαν εσυ δεν προσεχεις την υγεια σου!εσυ εχεις κανει εξετασεις?και τα αδελφια σου δηλαδη θα καθαρισουν σε περιπτωση που καποιος σε κολλησει κτ?με συγχωρεις που θα στο πω αλλα αν ειχα γιο και συνεβαινε κτ τετοιο μαλλον τα αδελφια της κοπελιας θα ειχαν γινει κεντερηδες μη σου πω σπυρος λουης!

# 32 στις 30/12/2007
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Διάβασα όλες τις απαντήσεις, καί τις δικές σου και αυτό που έχω να πώ είναι οτι είσαι πολύ OMG κοπελιά!

Λυπάμαι το παληκάρι που έμπλεξε μαζί σου.

Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου δείχνει ότι είσαι ματζίρισα,ότι τα θέλεις όλα δικά σου,έχεις μάθει να σε υπακούουν οι άλλοι(αν όχι τους απειλείς κίολας), παίρνεις μια ευθύνη στην οποία δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και στο τέλος ζητάς ευθύνες από τον άλλον,πανικοβάλεσαι και τα χάνεις με την πρώτη δυσκολία,τον χωρίζεις και του ζητάς εξετάσεις και απαιτείς πράγματα από αυτόν...Με ποιο δικαίωμα?

Συνελθε.

Και στην τελική εύχομαι να μην κόλλησε αυτός τίποτα γιατί αυτό θα ήταν και το πιθανότερο απ'ότι κατάλαβα..

mikrh22

# 33 στην 1/1/2008
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Θέματα: 52
Απαντήσεις: 14.276

Consuelo

# 34 στην 1/1/2008
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Δε μου λετε ρε αγορακια...Οι δικες σας σχεσεις δηλαδη δεν ειναι περαστικες?Α ξεχασα.Ενας αντρας οταν παει με πολλες ειναι μαγκας ενω μια γυναικα π.......
Λοιπον κοιταξτε να μνη προσβαλλετε.Δε ζητησα κριτικη για τις σεξουαλικες μου προτιμησεις, οτι εκανα το γουσταρα,πηγα με αρκετους και θα ξαναπαω.Ξερω πολυ καλα με ποιον πηγα στη ζωη μου και εχω εξεταστει απο αυτους.Οσο για τον τελευταιο δεν ειναι μια ξεπετα απο ενα κλαμπακι αλλα ενας δασκαλος χορου που γνωρισα στη σχολη και ξεκινησαμε κατι.Εσεις δηλαδη οταν κανετε σεξ ειναι μετα το 8μηνο?Ελα μην ακουω αηδιες και ηθικολογιες της γιαγιας μου.Ημουν μαζι του δυο μηνες και ειμαι 22 χρονων,δηλαδη σε ποσο καιρο επρεπε να κανουμε σεξ,οταν λογοδοθουμε? Αλλα βεβαια,ξεχασα οτι σας καιει οταν μια γυναικα κανει σεξ σαν αντρας. Σορυ που δεν ειμαι το καλο το κοριτσακι που πηγε μονο με δυο αντρες και περιμενει ενα παιδακι να παντρευτει και να κανει νοικοκυριο. Αυτη ειμαι και δε ζητησα κριτικη,ειδικα απο καποιους που ειστε πολυ προσβλητικοι.Εγω δεν προσβαλλα εσας,να μιλατε καλυτερα στις γυναικες.Αλλα ετσι μιλατε και μετα σας παραμυθιαζουν ''Εγωωωω???Α μωρε δεν εχω παει με πολλους,με κανα δυο...Τι νομιζεις,οτι ειμαι καμια τετοια''??? Ναι,καλα....
Το παθος ειναι σαν τη φωτια:Εντονο,ξαφνικο,επικινδυνο, αλλα σε μεγαλη ποσοτητα μπορει να σε καψει. Η αγαπη ειναι σαν το νερο.Ηρεμη,διαφανη,δροσερη.Ομως η υπερβολικη αγαπη μπορει να σε πνιξει. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να πεθανεις? Διαλεγετε και παιρνετε... Εγω προσωπικα,επιλεγω να καω!

Consuelo

# 35 στην 1/1/2008
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by alternative
Κοίτα κάτι μυαλά που κουβαλάει ο κόσμος. Κάνει σεξ με το πρώτο τυγχόντα και απαιτεί να της πει κ αλήθεια. Τα αδέρφια σου, πρέπει να σου ρίξουν 2 χαστούκια να συνέλθεις, μιας κ είσαι ανώριμη και κακομαθημένη.

Μαλιστα...Ανωριμη επειδη τα ειχα με ενα παιδι και εκανα σεξ...Κακομαθημενη επειδη ζητησα το βασικο¨Να βοηθησει την κατασταση και να μην καθεται σαν τον αναισθητο να βλεπει τηλεοραση. Τι να σου πω...

Consuelo

# 36 στην 1/1/2008
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by Konstantinos_peraia
Διάβασα όλες τις απαντήσεις, καί τις δικές σου και αυτό που έχω να πώ είναι οτι είσαι πολύ OMG κοπελιά!

Λυπάμαι το παληκάρι που έμπλεξε μαζί σου.

Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου δείχνει ότι είσαι ματζίρισα,ότι τα θέλεις όλα δικά σου,έχεις μάθει να σε υπακούουν οι άλλοι(αν όχι τους απειλείς κίολας), παίρνεις μια ευθύνη στην οποία δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και στο τέλος ζητάς ευθύνες από τον άλλον,πανικοβάλεσαι και τα χάνεις με την πρώτη δυσκολία,τον χωρίζεις και του ζητάς εξετάσεις και απαιτείς πράγματα από αυτόν...Με ποιο δικαίωμα?

Συνελθε.

Και στην τελική εύχομαι να μην κόλλησε αυτός τίποτα γιατί αυτό θα ήταν και το πιθανότερο απ'ότι κατάλαβα..

Θα μπορουσες να εισαι λιγοτερο προσβλητικος. Εχω κανει εξετασεις και ειμαι μια χαρα. Οσο για το οτι τα θελω ολα δικα μου, σας αντρας,και εφοσον δεν το εκανα μονη μου αλλα μαζι του,και επομενως μαζι σπασαμε το προφυλακτικο,επρεπε να σηκωθει και να με βοηθησει,αλλα ετρεχα μονη μου να βρω ανοιχτο φαρμακειο,δανεικα χρηματα,νοσοκομειο,με 38 πυρετο.Αν ειμαι και αχαριστη τι να πω...Αλλη φορα θα του λεω και ευχαριστω.Λυπαμαι αυτη που θα παει μαζι σου.

Consuelo

# 37 στην 1/1/2008
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by _Tolerant_
Καλή μου consuelo δεν κάνω την έξυπνη ούτε την ηθικολόγα... αλλά έλεος!!!!!
Πας με κάποιον που δεν τον ξέρεις καν...
λες έχεις πάει με πολλούς....
Φοβάσαι με μια φορά και ένα άτυχο περιστατικό μήπως κόλλησες έϊτζ...
Σκέφτηκες καθόλου το γεγονός πως ίσως κάποιος από τους πολλούς που εσύ έχεις πάει... σε κόλλησε κάτι και με την σειρά σου κόλλησες κάποιον???
Θεωρείς πως σε σοβαρές ασθένειες το προφυλλακτικό είναι σιγουριά????...
Σε στοματική πράξη δηλ... χρησιμοποιείς προφυλακτικό???...:>

Δεν κανω στοματικα και τετοια αγαπη μου...Δεν ειμαι τοσο προχωρημενη,ουτε ο αριθμος των αντρων που εχω παει ειναι απεραντος,απλως ειναι πανω απο 4.Και οσον αφορα αυτους,αν εξαιρεσουμε τους 2 μετα απο τους οποιους εξεταστηκα,οι αλλοι δυο ηταν σοβαρη σχεση και εχω κανει εξετασεις.Θα ημουν ζωον αν εκανα στοματικο στον καθενα.Οσο για το σεξ,δε μαρεσει να το παιζω καλο κοριτσακι,ειναι μια βιολογικη αναγκη και το εκανα γιατι το γουσταρα.Τωρα εαν εσεις θεωρειτε οτι τα καταφερνετε καλυτερα και ειστε πιο ευτυχισμενοι απο εμενα,μπραβο σας.Δε θα αλλαζα παντως ουτε μια στιγμη της ζωης μου.

Consuelo

# 38 στην 1/1/2008
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by Aderfia_Soste_Me
.
Πάντως τσιγκούνα και κουνελοπνίχτρα ταυτόχρονα δεν κολάει...

Σορυ που το κανω θεμα.Οποιος δηλαδη δεν εχει λεφτα δεν κανει σεξ...Μαλιστα.μΕ ΤΗ δικη σου λογικη δηλαδη πρεπει ενα ποσοστο των φοιτητων της ελλαδας να μενει με το ..... στο χερι...ρε πας καλα???

# 39 στην 1/1/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Consuelo

Παράθεση:
Originally posted by alternative

Μαλιστα... Ανωριμη επειδη τα ειχα με ενα παιδι και εκανα σεξ... Κακομαθημενη επειδη ζητησα το βασικο: Να βοηθησει την κατασταση και να μην καθεται σαν τον αναισθητο να βλεπει τηλεοραση. Τι να σου πω...

Στο "γλυκό" να συμμετέχει ο άνδρας και στο "ξινό" να απέχει... τουλάχιστον αν σε ρωτούσε "τι να κάνουμε (για την άσχημη κατάσταση)", "τι να κάνω" (να του πεις εσύ κι αυτός να πράξει).

Μου δημιουργείται η εντύπωση πως πολλοί άντρες "πάσχουν" βαθιά από αυτή τη λάθος νοοτροπία που δεν περιορίζεται μόνο στο σεξ: στις δύσκολες στιγμές να είναι απρόθυμοι να κάνουν αυτό που λες "βασικό". Και βέβαια δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε γυναίκα απαιτεί από τον άντρα να είναι παντογνώστης ή τέρας ψυχραιμίας, αλλά πιστεύω η μη-φυγή είναι βασική απαίτηση.

Θίγεις ωραίο θέμα με αφορμή το περιστατικό σου.

Barracuda

# 40 στις 2/1/2008
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 9.408

Ναι ήταν λίγο παραπάνω δηκτικοί οι συνδίκτυοι

Έχω την εντύπωση ότι τους προκάλεσε περισσότερο
ο τρόπος αντίδρασής σου που έδειξε κάποια ψήγματα υποχονδριασμού.
Αυτή η συνεχής αναφορά σε εξετάσεις , γιατρούς και έλεγχο του συντρόφου,
ίσως και να ήταν υπέρ το δέον αναλυτική, εντελώς αγχωτική
και φυσικά σε αρκετά σημεία υπερβολική.

Η ψυχική κατάσταση μιας γυναίκας σε τέτοιες περιπτώσεις
όταν δηλαδή αισθάνεται ή και είναι αφημένη στην τύχη της
από τον σύντροφο ή και παρτενέρ αν θές
κατά την ταπεινή μου άποψη , δικαιολογεί κάτι τέτοιο.

Δεν χρειάζεται να πυροβολούμε ότι δεν μας αρέσει όμως

Καλή χρονιά σε όλους
Το Barracuda ή θα σε κατασπαράξει ή θα σε σώσει κατασπαράσσοντας τους διώκτες σου. Πρέπει όμως να αποφασίσεις να μπείς στο νερό. The Shark...God or demon ?
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.