Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Παράξενες Ιστορίες της γιαγιάς

Σελίδα : 1

neo-yio

# 1 στις 6/9/2003
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 45
Απαντήσεις: 204
'Aρεσαν+: 0%

Παράξενες Ιστορίες της γιαγιάς

Παιδια θα ήθελα να ανοίξω ενα θεμα σχετικά με παράξενες ιστορίες. Γι'αυτό κι εγω θα ήθελα να ρωτήσω εαν καποιος από εσάς εχει ακούσει είτε απο τις γιαγιάδες του, είτε απο τους γονείς του, ειτε απο γνωστούς, ή βιβλία, παράξενες ιστορίες (παλιές), με ξωτικά, ή αληθινές ιστορίες με παράξενη σημασία, που κανεις δεν μπορούσε να τις εξηγήσει.Τετοιου ίδους ιστορίες ακούγονταν παρα πολυ σε χωριά μακρινα που έλεγε και εβλεπε ο κοσμος.

Εχω ακούσει μια πριν λίγες μέρες:

Υπήρχε μια σπηλιά σε ένα χωριό απο την οποία ακουγόντουσαν τότε πολύ παράξενα ουρλιαχτά(σαν να τα έκανε καποιο τέρας) 2 άνθρωποι μπήκαν να το εξερευνήσουν και δεν ξαναβγήκαν.Απο τότε η σπηλια σφραγίστικε και μετα απο λίγο καιρό τα ουρλιαχτα δεν ξανακουστηκαν.

Ακουσα επίσης παρα πολλες ιστορίες με καλικάντζαρους που επιτίθονταν στον κόσμο τις νύχτες. Ενα καλικάντζαρο πριν πολλα χρόνια είχε δει και η γιαγιά μου. Εγω να πω την αλήθεια δεν πιστευω στους καλικάντζαρους.

Περιμενω κι εγω απο εσας καμια παράξενη ιστοριούλλα.
Και η ζωή συνεχίζεται...

blossom

# 2 στις 6/9/2003
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766
'Aρεσαν+: 0%
Τις ίδιες ιστορίες έλεγαν ο παππούς και η γιαγιά στον πατέρα μου όταν ήταν μικρός στο χωριό. Ο πατέρας μου 4 ετών αναγκάστηκε να βόσκει μόνος του τα πρόβατα στο βουνό και να κοιμάται στο βουνό μόνος του τη νύχτα. Στην αρχή φοβόταν αλλά μετά έμαθε να ακούει του ήχους της φύσης και να τους ξεχωρίζει. Μου είπε ότι δεν είδε ποτέ τίποτα. Οτι όλα είναι φαντασίες των ανθρώπων γιατί πραγματικά πολλές φορές οι ήχοι που κάνουν τα δέντρα σε συνδυασμό με τον αέρα σε κάνουν να νομίζεις ότι κάτι άλλο υπάρχει.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.