Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Στο τέλος, το πρώτο video λέει: Πόσα ματάκια κλάψανε;
Τα δικά μου όχι! Θα κλαίγαν αν είχα 'πνίξει' το παιδί που έχουμε όλοι μέσα μας.
Και αυτό φροντίζω να το κρατάω πάντα ζωντανό και το αφήνω να παίζει και να μου θυμίζει το πως θα έπρεπε όλη μας η ζωή να είναι..
Και παιχνίδια υπάρχουν πάντα γύρω μας.
Για μεγάλα 'παιδιά' θα συστήσω το βιβλίο 'ο μικρός πρίγκηπας' του Εξυπερί.
Ομολογώ πως βρήκα εξαίρετη την επιλογή του μουσικού θέματος από το soundtrack 'μαθήματα πιάνου' του Michael Nyman.
Μου αρέσει +
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.
Διαβάζοντας τα παραπάνω... τα οποία με χαροποίησαν γιατί είναι και οι δικές μου μνήμες ...
θα παραφράσω το τραγούδι και θα πω ....
θέλω να θυμάμαι τα παλιά ....
Ακομα εχω κουτες γεματες με καποια απο αυτα,εξ'αιτιας των παιδιων μου...
Τρανσφορμερς,Παουερ Ρειντζερς,Λεγκο κλπ...
Εκεινα που εκλειπουν και ειναι αξια αναμνησεων ειναι τα παιχνιδια του ''δρομου''... κρυφτο,κυνηγητο,αμαδες,ζολι...τοτε που με δρομους χωματινους,ακομα, κυλιομαστε στις λασπες και ζουσαμε την καθε μας στιγμη!!
ena apo ta oraiotera themata pou exo diabasei...eimai eikosi tria k omos nomizo oti uparxei terastia apostasi apo ta paidika mou xronia apo ta paixnidia pou epaiza me tous sumathites mou apo ta programata pou eblepa stin tileorasi...pos tha megalosoun ta paidia mou?me ti paixnidia tha paizoun?ola tora pleon einai plastika...den sas kribo oti psaxno na bro palia episodia kinoumenon sxedion pou distixos den uparxoun pia...eutixos exo kapoies palies kasetes pou mou egrafe i mama mou me athoes skines kinoumenon sxedion pou tis blepo sto palio mou video...video?ti einai auto...dvd tora k kati diskakia...melagxolisa ligo gi auto stamatao...oraia paidika xronia stis tote alanes k stis geitonies pou ebriskes paidia na paizoun...giati na min ta zisoun k ta paidia mas auta...
k emeis ta grafoume ola auta kollimenoi se enan upologisti ti eironia...ola sti zoi exoun ginei epikindina eukola...kolas se ena mixanima nomizontas oti epikoinoneis xoris na exeis omos tin ousia tis pragmatikis epafis...k eno to kseroume sunexizoume...einai oraio k auto omos...
στα social media