Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 154
'Aρεσαν+: 0%
Ερωτηση
Οταν πηγαινα σχολειο -προ αμνημονευτων χρονων

- ενας δασκαλος μας ελεγε οτι ολοι οι ανθρωποι εχουμε ταλεντο για κατι!
Αναρωτιεμαι εχουμε βρει το ταλεντο μας?Που πιστευετε οτι ειστε καλοι?
Εαν ξαναρχιζατε τωρα την επαγγελματικη σας σταδιοδρομια θα ασχολιοσασταν με το ιδιο αντικειμενο?
Γυναίκα / 47 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αγιος Στέφανος
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 58
Σίγουρα η επιλογές πλέον θα ήταν διαφορετικές.
Να σου κάνω όμως και εγώ μια ερώτηση?
Τώρα πια με την εμπειρία που έχεις, με αυτά που έχεις ζήσει και έχεις μάθει ........
η επιλογή σου θα βασιζόταν στο ταλέντο σου ?????????
ή μηπως στο συμφέρον σου???????

Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 154
πολη καλη ερωτηση!
Θα προσπαθουσα να συνδιασω και τα δυο
1ον γιατι εαν εκανα κατι που μου αρεσε πολυ και ειχα ταλεντο σε αυτο θα ημουν και καλη.....πολυ καλη!
2ον με τα ωραρια εργασιας που κυριαρχουν εαν κανει καποιος κατι που δεν τον ευχαριστει τοτε αργα ή γρηγορα αυτο θα εχει επιπτωση στην αποδοση του και σαν ποιοτητα δουλειας και σαν παραγωγικοτητα....
αλλα τι ταλεντο εχουμε? το εχουμε βρει?
# 4
στις 13/9/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Έχω το ταλέντο να διεκπεραιώνω γρήγορα και σωστά εργασίες με μονότονες και επαναλαμβανόμενες κινήσεις που ακολουθούν ένα στάνταρ μοτίβο. Θα μπορούσα να βγάζω καλά χρήματα σε δουλειές φασόν π.χ. να φτιάχνω κουκλάκια, βραχιολάκια με κλωστές, αργαλειό, κέντημα, πλέξιμο, δακτυλογράφηση κειμένων,ξεμπέρδεμα κουβαριών (υπάρχει και τέτοια δουλειά...).
Το ταλέντο μου αυτό, συν το γεγονός ότι είμαι τακτική και οργανωτική, χαίρει εκτίμησης στη δουλειά που κάνω (υπάλληλος γραφείου) από τους προϊσταμένους οι οποίοι φροντίζουν να μου το δείχνουν αφαιρώντας εργασίες από τους δυσκίνητους και ανεπίδεκτους μαθήσεως συναδέλφους μου και φορτώνοντάς τες σε μένα.
Τελικά θα προτιμούσα να πουλάω χειροτεχνήματα στους τουρίστες τα καλοκαίρια, τώρα που το ξανασκέφτομαι...
στα social media