Παράθεση:
Originally posted by marina29
Ααααα δεν σας ειπα το καλυτερο, λογω δουλειας εχω και Ups(σταθεροποιητη τασης που εχει και μπαταρια και εχεις λιγο χρονο να σωσεις τη δουλεια σου)
αλλα καηκε και αυτος την προηγουμενη εβδομαδα![]()
Και γιατί κουκλίτσα μου δεν το αντικατέστησες αμέσως το UPS? Αφού ξερεις ότι υπάρχει πρόβλημα αυτές τις μέρες.
Πάντως έχεις δίκιο που είσα αγανακτισμένη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σαν εργαζόμενοι έχουν δίκιο και οτι η παροχή ρεύματος είναι το όπλο τους! Πως αλλιώς θα πιέσουν την κυβέρνηση?
Ελεος ομωςςςςς
Μου φαινεται θα στείλω μια ενα email και θα τους τα πω ενα χερακι....αμαν πια
Σας τρελανα ε???
Παράθεση:
Originally posted by Cutie_pie
Γιατί όχι? Στην Αγγλία και στις ΗΠΑ που είναι όλα ιδιωτικοποιημένα άσχημα περνάνε?
Παράθεση:
Originally posted by Cutie_pie
Γιατί όχι? Στην Αγγλία και στις ΗΠΑ που είναι όλα ιδιωτικοποιημένα άσχημα περνάνε?
Παράθεση:
Από το μέλος riddle_ - 20/03/08 08:52
... Οι μονες υπηρεσιες που δεν θα πρεπει να ιδιωτικοποιηθουν ειναι οι τρεις μεγαλοι οργανισμοι κοινωνικης ωφελειας (ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ αν και για την τελευταια εκφραζονται καποιες αμφιβολιες) ...Παράθεση:
Ποιά είναι παλικάρι μου η κοινωνική ωφέλεια των τριών που ανάφερες?? Έχεις κοιτάξει ποτέ τον λογαριασμό σου για να δεις τί πληρώνεις? Και δεν αναφέρομαι στο ΦΠΑ του ΦΠΑ !!
Ήδη ξεκίνησε ο ανταγωνισμός για τον ΟΤΕ. Και σίγουρα, κάθε αρχή και δύσκολη! Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται πιστεύω οτι ΘΑ είναι καλύτερες από αυτές που μας παρέχονται από τον ΟΤΕ(?). Και δε νομίζω οτι μπορούμε να κρίνουμε κάποιον όταν δεν έχει παρά μόνο λίγους μήνες στην αγορά! Μπορούμε να κρίνουμε όμως εκείνον που είναι τόσα χρόνια και κάνει Ό,ΤΙ θέλει!!
Παράθεση:
Από το μέλος mboumbi - 20/03/08 09:04
... Θα του διασφαλιζόταν καποιο ωράριοΟι αμοιβές του θα ηταν και αυτες διασφαλισμενες? Και όλα τα προνομια που ισχύουν τώρα για τους δημοσιους γιατι να απαιτούμε να τους τα αφαιρέσουν και να μην απαιτήσουμε απλα να τα δώσουν και στους ιδωτικους? ...
Παράθεση:
Γιατί, στις σημερινές ιδιωτικές επιχειρήσεις πώς λειτουργούν?
Εσένα σου αρέσει που έχουν "όλα τα προνόμια" στο δημόσιο? Που πας σε μια υπηρεσία και σε κοιτούν και σε βρίζουν επειδή τους χάλασες το διάλλειμα τους? Που μπορούν και παίρνουν άδεια επειδή κρύωσε ο σκύλος τους? Άσε που αν πας στις 13:45 ... δεν θα μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ από το μπινελίκι που θα έχεις φάει!!
Εγώ ένα έμαθα και με αυτό βαδίζω στα επαγγελματικά μου: Όταν είμαι εγώ σωστός απέναντι στον εργοδότη μου, είναι σωστός και αυτός!
Και στην τελική, ας μάθουμε πρώτα να δουλεύουμε και μετά να ζητάμε ...!!!
Παράθεση:
Originally posted by look_killer
Παράθεση:
Από το μέλος mboumbi - 20/03/08 09:04
... Θα του διασφαλιζόταν καποιο ωράριοΟι αμοιβές του θα ηταν και αυτες διασφαλισμενες? Και όλα τα προνομια που ισχύουν τώρα για τους δημοσιους γιατι να απαιτούμε να τους τα αφαιρέσουν και να μην απαιτήσουμε απλα να τα δώσουν και στους ιδωτικους? ...
Παράθεση:
Γιατί, στις σημερινές ιδιωτικές επιχειρήσεις πώς λειτουργούν?
Εσένα σου αρέσει που έχουν "όλα τα προνόμια" στο δημόσιο? Που πας σε μια υπηρεσία και σε κοιτούν και σε βρίζουν επειδή τους χάλασες το διάλλειμα τους? Που μπορούν και παίρνουν άδεια επειδή κρύωσε ο σκύλος τους? Άσε που αν πας στις 13:45 ... δεν θα μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ από το μπινελίκι που θα έχεις φάει!!
Εγώ ένα έμαθα και με αυτό βαδίζω στα επαγγελματικά μου: Όταν είμαι εγώ σωστός απέναντι στον εργοδότη μου, είναι σωστός και αυτός!
Και στην τελική, ας μάθουμε πρώτα να δουλεύουμε και μετά να ζητάμε ...!!!
Καλα μαλλον δεν καταλαβες ... Γιατι απαιτεις να τους τα κοψουν αυτα τα "προνομια" και δεν απαιτεις να τα εχουν και αυτοι και εσυ????????????
Παράθεση:
Από το μέλος mboumbi - 20/03/08 09:33
... Καλα μαλλον δεν καταλαβες ... Γιατι απαιτεις να τους τα κοψουν αυτα τα "προνομια" και δεν απαιτεις να τα εχουν και αυτοι και εσυ???????????? ...Παράθεση:
Sorry αν δεν κατάλαβα.
Γιατί έχω μάθει να δουλεύω και όχι να κάθομαι! Και μην τραγικοποιούμε τα πράγματα! Ο ιδιωτικός τομέας δεν είναι η "Αφρική" της εργασίας..!!
Παράθεση:
Originally posted by kaltzou
Τη να πω εγώ τώρα …. Μόλις μας ήρθε το ρεύμα άντε να δούμε για πόσο![]()
Παράθεση:
Originally posted by look_killer
Παράθεση:
Από το μέλος mboumbi - 20/03/08 09:33
... Καλα μαλλον δεν καταλαβες ... Γιατι απαιτεις να τους τα κοψουν αυτα τα "προνομια" και δεν απαιτεις να τα εχουν και αυτοι και εσυ???????????? ...Παράθεση:
Sorry αν δεν κατάλαβα.
Γιατί έχω μάθει να δουλεύω και όχι να κάθομαι! Και μην τραγικοποιούμε τα πράγματα! Ο ιδιωτικός τομέας δεν είναι η "Αφρική" της εργασίας..!!
Αφρική μπορει να μην είναι, ειναι όμως Ελλάδα και ίσως ειναι χειρότερα.
στα social media