Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Είδα μόλις πριν μια διαφήμιση γνωστής αεροπορικής εταιρείας.
Εκείνη όπου στην Αγγλία βρίσκονται έλληνες και και ανταλλάσσουν βρισιές και μούντζες, για να καταλήξει η διαφήμιση στο "τώρα, περισσότεροι έλληνες στην Αγγλία"..
Δεν θέλω να πιστέψω πως αυτό είναι μία αντιπροσωπευτική εικόνα της σημερινής χώρας μας.
Και αν ακόμα είναι σε μικρό έστω ποσοστό, είναι νομίζω ντροπή να προβάλλεται αυτή η αισχρή εικόνα. (έχουμε και άλλες! )
Θέλω να πιστεύω πως είναι δυσφήμιση συμπεριφοράς με ταυτόχρονη διαφήμιση της εταιρείας.
Εσείς πως αντιλαμβάνεσθε αυτή την διαφήμιση;
Μου αρέσει +
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.
.. Την ίδια άποψη έχω και εγώ.Ποιο κακή δυσφήμιση απο διαφήμηση που προβάλλεται στην χώρας μας για την χώρα μας δεν έχω ξανα δεί! ..
Μου αρέσει +
# 3στις 23/3/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δεν την εχω δει μιας και η tv υπαρχει πια σπιτι μου μονο για να συλλεγει σκονη, και για να ειμαι ειλικρινης δεν θελω και να την δω, οπως δεν θελω να δω και δεκαδες αλλες που στερουνται ηθους και σεβασμου στον ανθρωπο και σε αξιες.
Δυστυχως στερεψαμε και απο φαντασια, γιατι η διαφημηση χρειαζεται και φαντασια.
Η διαφημηση περα απο τον στοχο της προσελκυσης της προσοχης στο προιον και την αυξηση των πωλησεων ειναι και πρεπει να ειναι τεχνη ευφανταστη, δημιουργια η οποια να μην εγειρει μονο τα καταναλωτικα ενστικτα.
Ευθυνη για τα απαραδεκτα που βλεπουμε και σε μορφη διαφημησης εχουμε ολοι, οι δημιουργοι της( καποτε υπηρχε ενα οργανο της ενωσης διαφ/κων εταιριων απο το οποιο περνουσαν ολες οι διαφημησεις και αν καποια εκρινετο οτι με καποιο τροπο ηταν προσβλητικη , εθιγε κλπ σταματουσε να προβαλεται,η δεν εβγαινε καν στον αερα, δεν ξερω αν υπαρχει πια ) οι επιχειρησεις που στο βωμο του κερδους και του ανταγωνισμου δεν σταματουν πουθενα αλλα κυριως οι καταναλωτες που δεν αντιδρουν, θα μου πειτε ποια αντιδραση θα μπορουσαν να εχουν?
Μα το μποικοταζ του προιοντος....αν μετα την προβολη μιας τετοιας διαφημησης κανενας δεν ταξιδεψει με την συγκεκριμενη αεροπορικη εταιρια να δειτε τι κωλοπιλαλα θα πιασει διαφημηστες και εταιριες και πως η επομενη διαφημηση θα ειναι ...κοσμημα.
Αλλα αφου και την βλεπουμε και καταναλωνουμε το προιον και αυξανουμε τις πωλησεις του...γιατι να κουραστουν και να προβληματιστουν?
Τα χαφτουν σου λεει τα σκουπιδια και ζητανε κι αλλα ...οποτε...χωωωωωωστε να γεμιζουν οι τσεπες μας!
Ρε παιδιά, σας ενοχλεί η διαφήμιση και όχι το γέγονος ότι τέτοια πράγματα γίνονται καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους ;
Και που είναι το πρόβλημα δεν βλέπω. Ψέμματα λέει το διαφημιστικό ;
Μου αρέσει +
Even Hitler had a girlfriend...
# 8στις 23/3/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μπορει να γινονται τετοια και αλλα χειροτερα καθημερινα στους δρομους αλλα και στην ζωη, αυτο σημαινει οτι πρεπει να τα χρησημοποιουμε και να τα προβαλουμε?
Η να προβαλουμε κατι διαφορετικο κατι καλυτερο για να ωθησουμε και οσους συμπεριφερονται ετσι να σκεφτουν μηπως θα ηταν καλο να επαναπροσδιορισουν την καθημερινη συμπεριφορα τους?
Με αυτη την λογικη πως θα σου φαινοταν για την προωθηση ενος αφρολουτρου ας πουμε για το οποιο θελουν να εστιασουν στην καθαριστικη του δυναμη να παρουσιαζανε εναν βιαστη που μετα τον βιασμο κανει το μπανιο του "καθαριζοντας " την "βρομια" του με αυτο?
Και ο βιασμος ειναι κατι που συμβαινει ειναι μια πραγματικοτητα,οχι τοσο συχνη οσο τα φαινομενα αυτα στο δρομο , αλλα πραγματικοτητα ομως.....
Η διαφημηση δεν ειναι σατυρα για να φτιαχτει ενα βιντεακι που να προβαλει το χαλι μας και να μας ωθει με κριτικη να σκεφτουμε τι κανουμε και πως συμπεριφερομαστε.
Ειναι μια "τεχνη" με πολλα μυστικα που σκοπο εχει να αφυπνισει το καταναλωτικο μας ενστικτο πατωντας πανω σε αναγκες και καθημερινες μας στιγμες περνωντας μας το μηνυμα οτι το προιον που πλασαρει θα μας προσφερει καλυτερη ποιοτητα στην καθημερινοτητα μας, θα καλυψει αναγκες μας με τον καλυτερο δυνατο τροπο( ασχετα αν αυτο ισχυει η οχι)
KLELIA22
# 9στις 23/3/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...ακριβως...!
Παράθεση: Originally posted by Kaiser
Ρε παιδιά, σας ενοχλεί η διαφήμιση και όχι το γέγονος ότι τέτοια πράγματα γίνονται καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους ;
Και που είναι το πρόβλημα δεν βλέπω. Ψέμματα λέει το διαφημιστικό ;
...συν οτι απευθυνεται επι της ουσιας...
σε Ελληνες..
πρεπει να μιλησει στη γλωσσα μας....
με καταστασεις οικειες...περνα εξυπνα το μηνυματακι...
η εταιρεια προωθειται......
και
that's all falks!
περι σαρκασμου προκειται!
παντως...
πολλυ σωστους τους βρισκω τους διαφημιστας!
η διαφημιση πετυχε !
συζηταμε γι'αυτην!
παντως εγω..πολυ το γουσταρω το σποτακι...
μου φτιαχνει την διαθεση βρε παιδι μου!
(...ξερουν πολυ καλα στα εξωτερικα..τι ρεμαλια ειμαστε...)
Μου αρέσει +
# 10στις 23/3/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by fioroula
Η διαφημηση δεν ειναι σατυρα για να φτιαχτει ενα βιντεακι που να προβαλει το χαλι μας και να μας ωθει με κριτικη να σκεφτουμε τι κανουμε και πως συμπεριφερομαστε.
Ειναι μια "τεχνη" με πολλα μυστικα που σκοπο εχει να αφυπνισει το καταναλωτικο μας ενστικτο πατωντας πανω σε αναγκες και καθημερινες μας στιγμες περνωντας μας το μηνυμα οτι το προιον που πλασαρει θα μας προσφερει καλυτερη ποιοτητα στην καθημερινοτητα μας, θα καλυψει αναγκες μας με τον καλυτερο δυνατο τροπο( ασχετα αν αυτο ισχυει η οχι)
Αμελείς να λάβεις υπ'όψη σου και το λεγόμενο "reverse psychology"...
# 11στις 23/3/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κλελακι......αμα σε βουτηξω απο το κοτσιδι...
δεν ειναι ετσι αγαπη μου
και μπορει να μιλαμε για την διαφημηση αλλα υπαρχει παντα η θετικη και η αρνητικη αναφορα σε οτιδηποτε και αυτη την στιγμη οι μισοι μιλαμε αρνητικα....το αποτελεσμα δεν κρινεται απο το αν μιλαμε αλλα απο το αν μας ωθησει στο προιον που προβαλει.
Προσωπικα δεν θα επελεγα την εταιρια αυτη οσο καλα πακετα τιμων και αν εχει..ηδη μεσα μου καταγραφτηκε αρνητικη εικονα.
Παρομιως καταγραφηκε αρνητικη εικονα για σοκοφρετα , που αγοραζα, με διαφημηση που προβαλει ρατσιστικα προτυπα.
Ασυνειδητα , μηχανικα πια, οπως θελεις πες το το χερι μου δεν παει στο συγκεκριμενο προιον πλεον στα ραφια που εκτιθεται
KLELIA22
# 12στις 23/3/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by fioroula
Κλελακι......αμα σε βουτηξω απο το κοτσιδι...
.....που την ειδες ρε γμτ τοσα χιλιομετρα μακρια την κοτσιδα!
δεν ειναι ετσι αγαπη μου
Προσωπικα δεν θα επελεγα την εταιρια αυτη οσο καλα πακετα τιμων και αν εχει..ηδη μεσα μου καταγραφτηκε αρνητικη εικονα.
Συνδίκτυε kaiser μπορεί όντως να υπάρχει ακόμα αυτό στους δρόμους, ευτυχώς σε μικρό ποσοστό πια.
Αυτό τι σημαίνει; Οτι πρέπει να το αναπαράγουμε; Να το διαφημίζουμε;
Τότε να αναπαράγουμε και κάδους τίγκα στο σκουπίδι (πρόσφατο) για να 'αναδείξουμε' παγκόσμια το χάλι μας..
Η τηλεόραση εκτός από την παρουσίαση της πραγματικότητας, θα πρέπει ταυτόχρονα να δίνει 'γραμμές' και παράδειγμα προς μίμηση.
Και γραμμές αυτές δεν είναι..
Δίνει θάρρος σε αυτούς τους λίγους ώστε και εσύ κάποια στιγμή στον δρόμο να λάβεις μούντζα με τις 'ευλογίες' και την 'έγκριση' τού 'έτσι είμαστε εμείς'...
Κοιτάξτε, είμαι μακάκας και είμαι Λονδίνο χάριν της τάδε εταιρείας!
Πως καταφέρνουμε πάντα να ξεφτιλιζόμαστε, απορώ...
Θάθελα αυτό το ποστ να μεταφερθεί στα γραφεία της εταιρείας που ανέλαβε το #[email protected] project..
Μου αρέσει +
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.
Παιδιά είναι ένα κομμάτι της κουλτούρας μας.. καλώς ή κακώς!!
Δέν μπορούμε να το συγκρίνουμε με τα σκουπίδια, ή την βία ή οτιδήποτε κακό συμβαίνει στην χώρα μας... Άλλωστε, ο παρορμητισμός είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει..
στα social media