Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

"Τελευταία κατοικία" στη... Σελήνη!

Σελίδα : 1

Hibiscus

# 1 στις 9/4/2008
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 32
Απαντήσεις: 21.986
'Aρεσαν+: 0%

"Τελευταία κατοικία" στη... Σελήνη!

"Τελευταία κατοικία" στη... Σελήνη!
Τη δημιουργία υπηρεσίας για όσους θα ήθελαν να έχουν στη Σελήνη την "τελευταία κατοικία" τους ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημιουργήσει αμερικανική επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στις "διαστημικές κηδείες". Συγκεκριμένα, η Celestis Inc. δήλωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Odyssey Moon Limited και την Astrobotic Technology Inc. για την αποστολή ανθρωπίνων λειψάνων στη Σελήνη με πτήσεις ιδιωτικών διαστημικών πυραύλων, προσθέτοντας ότι οι αποστολές αυτές στο φεγγάρι θα είναι "μια ειδική τιμή προσιτή σε όλους όσους μοιράζονται το όνειρο να διευρύνουν την εμβέλεια της ανθρωπότητας μέχρι τ’ αστέρια". Ωστόσο, η αποστολή ενός και μοναδικού γραμμαρίου στάχτης στο φεγγάρι θα κοστίζει σχεδόν 10.000 δολάρια...

Βραβείο 30 εκατ. δολαρίων!
Πριν από δέκα χρόνια, η Celestis είχε δώσει στη NASA μία διαστημική κάψουλα που περιείχε τα λείψανα του αμερικανού αστρογεωλόγου Γιουτζίν Σουμέικερ, του πρώτου ανθρώπου οι στάχτες του οποίου εναποτέθηκαν στη Σελήνη.

Η επιχείρηση, με πολλούς ανταγωνιστές στην αγορά αυτή, έστειλε ήδη στάχτες σε τροχιά γύρω από τη Γη στη διάρκεια έξι διαστημικών "κηδευτικών" πτήσεων.

Ανάμεσα στις δημοσιότητες που απέκτησαν δικαίωμα σε αυτές τις ιδιαίτερες διαστημικές κηδείες ήταν ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς "Σταρ Τρεκ" Τζιν Ρόντενμπερι, ο ηθοποιός της ίδιας σειράς Τζέιμς Ντούαν ("Σκότι"), ο αστρονόμος που ανακάλυψε τον Πλούτονα Κλάιντ Τόμπαγκ και ο αστροναύτης Γκόρντον Κούπερ.

Η επόμενη αποστολή που διοργανώνει η Celestis για την αποστολή στάχτης σε τροχιά γύρω από τη Γη προβλέπεται να γίνει τον Ιούνιο του 2008.

Η Odyssey Moon Limited και η Astrobotic Technology Inc. περιλαμβάνονται στις 10 επιχειρήσεις που συναγωνίζονται για το βραβείο των 30 εκατ. δολαρίων, το οποίο προσφέρει η Google το Σεπτέμβριο σε όποιον θα καταφέρει πρώτος να στείλει στη Σελήνη μία αυτόματη συσκευή που θα μπορεί να μετακινείται τουλάχιστον 500 μέτρα και να στέλνει στη Γη βίντεο υψηλής ανάλυσης και δεδομένων. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Ίδρυμα X Prize.

Πηγή Pathfinder.gr
Οι χειρότεροι εχθροί είναι εκείνοι που εμφανίζονται με τη μάσκα των φίλων.

somebody961

# 2 στις 9/4/2008
author
Ανδρας / 60 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
'Aρεσαν+: 0%
Ναι, λένε πως η τρέλα δεν πάει στα βουνά.
Της πέφτουν λίγα.
Και προτίμησε τη σελήνη..
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

Heptamer

# 3 στις 9/4/2008
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 15.370
'Aρεσαν+: 0%
Η ηλιθιότητα,η βλακεία,η ανία και η άκρατη κερδοσκοπία της (αμερικανό-βλητης) ανθρωπότητας σαφώς έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Αναζητούμε πλέον σιγά σιγά και χωματερές εκτός πλανήτη. Και βέβαια,η δυσκολία της διαστημικής κηδείας - απαγορευτική ακόμα λόγω κόστους πραγματοποίησης - αποκτά χαρακτήρα νέας μόδας και κινητοποιεί την κερδοσκοπία των επιχειρήσεων που, κουρασμένες απο τα συνήθη, αναζητούν συνεχώς σε κάτι καινούργιο να επενδύσουν και να κερδίσουν και φλερτάρουν με την αντίστοιχη "αγορά" (κατά κύριο λόγο βασανισμένα απο ανία πλούσια πορτοφόλια,που αναζητούν νέες και "διεγερτικές" διεξόδους να ξοδέψουν τα χρήματά τους).

Το αρρωστημένα ματαιόδοξο ανθρώπινο κερδοσκοπικό μυαλό,σιγά μη δε φλερτάρει ακόμη και με το διάστημα!

Αποτελεί μεγίστη κατάντια και προξενεί απέραντη θλίψη να δαπανώνται πόροι και σκέψη για τέτοιες κραυγαλέες και ανούσιες "επενδύσεις",δίχως αντίκρυσμα.
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

# 4 στις 9/4/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
τι άλλο θ'ακούσουμε?

MsNanouk

# 5 στις 11/4/2008
author
Γυναίκα / 55 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 5.851
'Aρεσαν+: 0%

Τελευταία κατοικία" στη... Σελήνη!

Λόγω της "συμφόρησης" .... των νεκροταφείων ... άλλος τρόπος ... "έξυπνος" τον οποίον θα πληρώσει κιόλας κάποιος ακριβά ...
Δεν φταίνε αυτοί που το κάνουν ή το προτείνουν ... αλλά όλοι αυτοί ... (τα κάγκελα) που δέχονται ή θα δεχθούν... να πληρώσουν για μία τέτοια "υπηρεσία"
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε