Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Έλληνας ο... εργασιομανής!!!

Σελίδα : 1

Joe-73

# 1 στις 15/9/2003
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Καναδάς
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 167
'Aρεσαν+: 0%

Έλληνας ο... εργασιομανής!!!

"Εργασιομανής προκύπτει ο Έλληνας βάσει νέας πανευρωπαϊκής έρευνας! Την τρίτη θέση στη λίστα εργατικότητας κατακτούν οι Έλληνες.
Από τους εργατικότερους λαούς της Ευρώπης αποδεικνύονται οι Έλληνες βάσει πρόσφατης πανευρωπαϊκής έρευνας· σε ποσοστό 48% αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην εργασία από την διασκέδαση, κατατασσόμενοι στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας μετά τους Τούρκους και τους Πορτογάλους.
Όπως επισημαίνουν Τα Νέα της Τρίτης, βάσει έρευνας που διενεργήθηκε προσφάτως για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον όμιλο GfK σε συνεργασία με τη Wall Street Journal οι Έλληνες προκύπτουν εργασιομανείς, με διάθεση να θυσιάσουν τη διασκέδασή τους στο βωμό της εργασίας.
Το 36% των ερωτηθέντων βρίσκει, πάντως, τη χρυσή ισορροπία, καθώς μοιράζει το χρόνο του ισόποσα ανάμεσα στην εργασία και τη διασκέδαση.
Μόλις το 14% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι προτιμά να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στη διασκέδαση.
Οι Έλληνες προκύπτουν και σπιτόγατοι με ποσοστό της τάξεως του 84% να δηλώνει ότι προτιμά τη γαλήνη του σπιτιού συντροφιά με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή ένα καλό βιβλίο.
Τα «σκήπτρα» της εργατικότητας κρατούν οι Τούρκοι και οι Πορτογάλοι· ακολουθούν οι Έλληνες, ενώ οι Γερμανοί και οι Σκανδιναβοί προτιμούν να δουλεύουν λιγότερο και να διασκεδάζουν περισσότερο. "


Kαι έρχομαι τώρα εγω να πώ.
Μα καλά σε άλλη χώρα ζω εγω; Ποιά γαλήνη του σπιτιού και για ποιό ραδιόφωνο μιλάει ο... "ποιητής";Εγω άλλα βλέπω.Η ερευνα ποιούς αφορούσε;Παπούδες και γιαγιάδες;
Δεν λέω οτι δεν δουλεύουμε αλλά όχι και workacholics.Ενταξει εγω μπορεί να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα αλλά όταν σχολάω δεν κάθομαι να ακούσω ραδιόφωνο η να διαβάσω βιβλίο (εκτός και άν είμαι άρρωστος ).Όλο και κάπου θα βγώ όλο και κάπου θα πάω.Δηλαδή οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι λαοί σε ποια θέση βρίσκονται;

Για να μην πω το άλλο.Τι δουλειά έχουν οι Τούρκοι με την Ευρώπη.Μην τρελαθούμε κιόλας.
Με το ζόρι να βάλουμε τους Τούρκους στην Ευρώπη;
Βάλε στόχο το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στβ αστέρια.

KaterinaK

# 2 στις 16/9/2003
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 54
'Aρεσαν+: 0%

Μια πιο προσεκτική ανάγνωση

Παράθεση:
Originally posted by Joe-73
"Οι Έλληνες προκύπτουν και σπιτόγατοι με ποσοστό της τάξεως του 84% να δηλώνει ότι προτιμά τη γαλήνη του σπιτιού συντροφιά με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή ένα καλό βιβλίο."Κι εγώ την ίδια ακριβώς απορία είχα σε πρώτη ανάγνωση... Σε ποια χώρα ζω εγώ;;; Υποψιαζόμουν βέβαια ότι ζω στην ίδια με σένα χώρα, αλλά μήπως ήξερες κι εσύ που βρισκόμασταν;;;
Μέχρι που ξαναδιάβασα το άρθρο, και, σε δεύτερη ανάγνωση, πρόσεξα - διαπίστωσα ότι η έρευνα έγινε με το γνωστό τρόπο, "κατά δήλωση" των ερωτηθέντων Ελληνών... Τώρα αν λάβεις υπόψη σου το γνωστό "Στην Ελλάδα είσαι ο,τι δηλώσεις", προκύπτουν ανάγλυφα τα συμπεράσματα για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων της έρευνας...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost