Παράθεση:
Originally posted by fioroula
Αχ...ολα τα ερωτευμενακια μου , να σας χαρω ολες
Ετσι βρε να ειστε παντα ερωτευμενες και χαρουμενες, και γρηγορα ευχομαι να ερωτευθουν και οσες απο σας δεν......![]()
Παράθεση:
Originally posted by dmvksm
Παράθεση:
Originally posted by salimar
Παράθεση:
Originally posted by dmvksm
Παράθεση:
ουφ, τι θ΄ απογίνω!!!!!!!!![]()
Αυτό θα το συζητήσουμε από κοντά.
Περιμένω.......![]()
ναι μικρή μου, να κανονίσουμε, να γνωριστούμε, να τα πούμε οι δυό μας και άσε τους πρώην να πάνε από εκεί που ήρθανε, να είναι πάντα καλά και εμείς ακόμη καλύτερα!!
τι περιμένεις καλό μου??![]()
Να κανονίσουμε να το συζητήσουμε από κοντά!
Μου 'χεις τάξει ένα θάψιμο των πρώην, το ξέχασες?![]()
Παράθεση:
Σαλιμαρακι μου η δικη σου σειρα ειναι χαρα μου.
Εγω εχω περασει πια ουτε και ξερω σε ποια σειρα εφεδριας...ασε με εμενα δεν μετριεμαι εγω πια....![]()
Παράθεση:
Σαλιμαρακι μου η δικη σου σειρα ειναι χαρα μου.
Εγω εχω περασει πια ουτε και ξερω σε ποια σειρα εφεδριας...ασε με εμενα δεν μετριεμαι εγω πια....![]()
Παράθεση:
Originally posted by celia_
εεε.. νιε.. ξέρω πως εγω άργησα λιγουλάκι, αλλα και οι πεντε ματιές.. ήταν μέσα σε τρεις μερες!!! Δεν άργησα τοοοοσο πολύ πια!!!
αλλο αν μπηκαν τα χιλιομετρα μετα στην μεση..
Αν δεν ειχε υπάρξει αυτος ο "ερωτας", δεν θα ειχες μεταμορφωθεί στην γυναίκα που είσαι τωρα και δεν θα ειχες βρει την ευτυχία δίπλα σε έναν ανδρα που σε λατρεύει και ταιριάζετε σε όλα.. ήταν το μονοπάτι για να σε οδηγήσει στον Σήλιο.. σκέψου το..![]()
Παράθεση:
Originally posted by simply_red
Φιορούλα μου... πιάσε εκείνον τον πλάστη και έλα μια στιγμή δίπλα, που σε χρειαζόμαστε....
![]()
Παράθεση:
Originally posted by _ariadni_
Αν δεν ειχε υπάρξει αυτος ο "ερωτας", δεν θα ειχες μεταμορφωθεί στην γυναίκα που είσαι τωρα και δεν θα ειχες βρει την ευτυχία δίπλα σε έναν ανδρα που σε λατρεύει και ταιριάζετε σε όλα.. ήταν το μονοπάτι για να σε οδηγήσει στον Σήλιο.. σκέψου το..![]()
Παράθεση:
Kαλα μαρη μην βαρατε ολες μαζι...μια μια![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Λες να συνέβαλε κι αυτό,ε?Βγήκε και κάτι καλό δλδ από αυτή την ιστορία...![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Λες να συνέβαλε κι αυτό,ε?Βγήκε και κάτι καλό δλδ από αυτή την ιστορία...![]()
Φυσικά και συνέβαλε. Ασχέτως με τον Σήλιο, σκέψου πόσο ωρίμανσες, πόσο πιο δυνατή και σταθερή έγινες, ποσο άλλαξε ο τρόπος σκέψης και η συμπεριφορά σου σε πολλά πράγματα!! Εξελίχθηκες προς το καλύτερο, οχι ότι είχες κάτι πριν..
Αυτή η αλλαγή πυροδότησε την έναρξη για όλα τα υπέροχα πράγματα που ήρθαν στην συνέχεια.. Αισθηματικά και επαγγελματικά.. Η έρμη η «ψυχολογία» σου μένει τώρα, να παρεις το πτυχιο να τελειωνεις και μ'αυτο!!
Μόνο σε καλά εβγαλε αυτή η ιστορία, αλλα απο άλλη πλευρά..
Μην ξεχνάς, πως ακόμα κι αν ειχε κρατήσει, δεν θα μπορούσε να σε κάνει οσο ευτυχισμένη εισαι τώρα.. Οχι λόγω ελλειψης αισθημάτων, αυτά υπήρχαν , αλλα λόγω έλλειψης ταιριάσματος!!
Κοριτσακια μου, εγω σας αφήνω σιγα σιγα.. εχω τρέξιμο... καλό απόγευμα..
Παράθεση:
γειά σας κοριτσάκια και από εμένα, χαιρετώ σιγά σιγά..
σηλιάκι, πάντα σε αφήνουμε μοναχούλι!!!!!!
πολλά φιλιά σε όλες, αύριο θα σας έρθω αργά γιατί το πρωί θα κάνω την τελευταία -προ εορτών- βόλτα στα Δικαστήρια.![]()
Παράθεση:
Originally posted by simply_red
Έλεγα κι εγώ...
Πέταξε μια ανήθικη πρόταση εκεί... και την έκανε μ' ελαφρά...
Βρε στενός κορσές θα σου γίνω
Καλτσουνάκι μου....
Δεν είμαι καλά... αλλά δεν το βάζω κάτω... ακόμη!
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media