Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Παράθεση: Originally posted by celia_
Έπηξα πάλι λίγο...αλλά έφυγε τώρα το αφεντικό για εξωτερικό ραντεβού και δε θα γυρίσει!Θα τον δω πάλι σε 2 εβδομάδες...
Αραλίκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...............................
ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΣΗΛΙΑ ΜΟΥ!!!
Μου αρέσει +
# 382στις 23/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Jade, ήθελα να σε ρωτήσω.
Ειλικρινά το πιστεύεις αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου?
Πες ναι....... το έχω ανάγκη!
Παράθεση: Originally posted by celia_
Έπηξα πάλι λίγο...αλλά έφυγε τώρα το αφεντικό για εξωτερικό ραντεβού και δε θα γυρίσει!Θα τον δω πάλι σε 2 εβδομάδες...
Αραλίκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...............................
Το πρόβλημα βέβαια είναι αλλού: αν ο καθένας μας είναι μια αγάπη στην καρδιά κάποιου ανθρώπου, αυτές οι δύο καρδιές να συναντηθούν την ίδια χρονική στιγμή...
Μου αρέσει +
Kαθένας μας είναι μια αγάπη στην καρδιά κάποιου ανθρώπου
Παράθεση: Originally posted by jade_k
Το πρόβλημα βέβαια είναι αλλού: αν ο καθένας μας είναι μια αγάπη στην καρδιά κάποιου ανθρώπου, αυτές οι δύο καρδιές να συναντηθούν την ίδια χρονική στιγμή...
Και μόνο που ισχύει (αν όντως ισχύει) αρκεί!
Είναι ένα κίνητρο. Να ξέρεις πως αξίζει τον κόπο αυτή η αναζήτηση.
Αλλιώς, ποιό το νόημα?
Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε για σένα????????????
Να σ' ανεβάσουμε κουκλί μου.
Έτσι δεν λειτουργεί η παρεούλα εδώ?
# 394στις 23/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by dmvksm
Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε για σένα????????????
Να σ' ανεβάσουμε κουκλί μου.
Έτσι δεν λειτουργεί η παρεούλα εδώ?
Έτσι λειτουργεί η παρέα, Ντορεμί μου... αλλά είναι και κάποια προβλήματα ανυπέρβλητα... που δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι γι'αυτά... αλλά χρειάζεται ένα θαύμα...
Και μόνο η παρέα σας... βοηθάει τα μάλα!
# 395στις 23/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by simply_red
Και μόνο η παρέα σας... βοηθάει τα μάλα!
Μα.... αυτό ακριβώς εννοούσα!
Αν ήξερες πόσο μ' έχει βοηθήσει εμένα αυτή η παρεούλα.....
# 396στις 23/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Kaλημερα κοριτσια,
κι εγω θα μεινω εδω το Πασχα, την Κυριακη θα γιορτασουμε σε μενα με συγκενεις και φιλους. Ολοι Ελληνες. Ενα μικρο προβληματακι το εχω ομως, διοτι καλεσα κι ενα ζευγαρι Γερμανους και φοβαμαι, οτι θα μιλαμε ολη την ωρα γερμανικα και .... καλα τετοιες μερες ας μη το σχολιαζω, ισως αυτη την φορα να πανε καλυτερα τα πραγματα.
Καλο μεσημερι.
Θυμαμαι, μια χρονια που καναμε Πασχα (ημουν Γερμανια ακομα) και αποφασισαμε να ψησουμε στην αυλη ενος ζευγαριου που ειχαν οι γονεις μου οικογενειακες φιλιες 2 αρνια.
Ο αντρας πηγε στην αστυνομια και ζητησε αδεια φυσικα για να γινει αυτο!
Την Κυριακη λοιπον ψηναμε... και μερικοι γερμανοι ειχαν βγει στα παραθυρα και κοιτουσαν εκπληκτο!!!
Καποιος πηρε την αστυνομια τηλ και εκανε καταγγελια, οτι βαζανιζουμε ζωα στην αυλη!!
Ηρθαν λοιπον οι αστυνομικοι να δουνε τι συμβαινει... και για να μην τα πολυλογω, αφου τους δειξαμε την αδεια, καθησανε για κανα μισαωρο, φαγανε και κοκορετσι , τσουγκρισανε και αυγα μαζι μας... τους δωσαμε και τσουρεκι... .... και πηγαν στην ευχη της Παναγιας κατενθουσιασμενοι
Παράθεση: Originally posted by EVINA
Φωκια μου.. μια χαρα θα περασεις!!!
Θυμαμαι, μια χρονια που καναμε Πασχα (ημουν Γερμανια ακομα) και αποφασισαμε να ψησουμε στην αυλη ενος ζευγαριου που ειχαν οι γονεις μου οικογενειακες φιλιες 2 αρνια.
Ο αντρας πηγε στην αστυνομια και ζητησε αδεια φυσικα για να γινει αυτο!
Την Κυριακη λοιπον ψηναμε... και μερικοι γερμανοι ειχαν βγει στα παραθυρα και κοιτουσαν εκπληκτο!!!
Καποιος πηρε την αστυνομια τηλ και εκανε καταγγελια, οτι βαζανιζουμε ζωα στην αυλη!!
Ηρθαν λοιπον οι αστυνομικοι να δουνε τι συμβαινει... και για να μην τα πολυλογω, αφου τους δειξαμε την αδεια, καθησανε για κανα μισαωρο, φαγανε και κοκορετσι , τσουγκρισανε και αυγα μαζι μας... τους δωσαμε και τσουρεκι... .... και πηγαν στην ευχη της Παναγιας κατενθουσιασμενοι
προχθες που λετε, αρχισε το πισιου μου να σβηνει απο μονο του...σαν να του κοβουνε το ρευμα ενα πραγμα...καθε 2-3 λεπτα, τσουπ εκλεινε, και ταυτοχρονα ακουγοταν ενα "μπιπ" απο το ups που εσβηνε επισης (ενα μηχανημα-μπαταρια που δινει "ρευμα" στο κομπιουτερ κτλ) κι επρεπε να το ανοιξω παλι..
ερχεται ενας τεχνικος απο μια εταιρεια, του λεω τι γινεται, κι αντι να κατσει 5 λεπτα εδω περα να το τσεκαρει πρωτα, το παιρνει και το παει στο γραφειο..την αλλη μερα το φερνει πισω, και λεει "ειχε ιους, το καθαρισα και ολα οκ"....την επομενη το πρωι ξανα μανα τα ιδια...στο μεταξυ ειμαστε σε ιδιο "δικτυο" με τους ρωσσους, και ο τεχνικος που το "ειδε" remotely απο εκει, μου λεει δεν εχει ιους το πισι..παιρνω ξανα τον τεχνικο του λεω το και το, το προβλημα συνεχιζει, εισαι σιγουρος οτι ειχε ιους;; ναι μου λεει...κι αν δεν εχει διορθωθει, τοτε να κανετε ενα μπακ απ ολα τα αρχεια, και να το φερετε να το κανω φορματ..το λεω στον ρωσσο, μου λεει μια κουβεντα ειναι το φορματ...κι αν δεν προκειται για ιους, τοτε δεν υπαρχει λογος να μπουμε σε τετοια διαδικασια. στελνουνε λοιπον εναν αλλο τυπο, επισης τεχνικο ΗΥ, που συνεργαζοταν και παλια με το πρωην αφεντικο/ρωσσο που μας εφυγε προσφατα..το βλεπει ο ανθρωπος, κανει καποια τσεκαρισματα, και μου λεει 'το ups ειναι, φαινεται οτι οντας παλιο δεν εχει πια "δυναμη" η μπαταρια του, και γι αυτο 'πεφτει' και σβηνει το πισι'. ενωσε λοιπον το πισι σε μια ανεξαρτηση μπριζα μεχρι να παρουμε καινουριο ups και ολα ΟΚ . σημειωτεον, την ιδια "διαγνωση" ειχε κανει κι ενας συναδελφος εδω περα που ειναι λογιστης κι οχι κομπιουτερας..ο δε "ειδικος", μαυρα μεσανυχτα!! δυο μερες μας παιδευαν για το τιποτα..
Μου αρέσει +
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
# 400στις 23/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by EVINA
στα social media