Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Hot April Chicks! - Αυστηρώς δια τα θήλεα Νο. 41!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-58)
Σελίδες Αρχική«17181920212223242526Τελ.»

Dardana

# 421 στις 23/4/2008
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by fioroula

Παράθεση:
Originally posted by salimar

που να πήγε τόση αγάπη?
πως γίνεται κάποιος που σ΄ αγαπάει τόσο πολύ να ξυπνάει ένα ωραίο πρωί και να μη νιώθει πια πράγματα για σένα?

Σαλιμαρακι....σε καποια ερωτηματα δεν υπαρχουν απαντησεις μικρο μου, τα πως, τα που και τα γιατι, κλεινεις τα ματια και τα καταπινεις οπως το μουρουνολαδο και τελος....!

Τι να σας κανω ατιμες μικρες που λεει κι ο Μπαρακουντα...δυο γιους εκανα μονο...που να ηξερα να κανω μια ντουζινα( ομορφαδες-που λεει και η μανα μου- και οχι μονο ,αλλα και καλα παιδια) να σας βολεψω ολες....?

το εργοστασιο που εκανε τα καλα τα αγορια, εκλεισε νωρις...
ατιμη βιομηχανια ανδρων, τι μας κανεις...

αφου κι εγω οταν εμαθα πως ειμαι εγκυος, η πρωτη μου σκεψη ηταν, να κανω εναν γιο της προκοπης να βολεψω κανα κοριτσι, μην ταλαιπωριουνται οπως ταλαιπωρηθηκα εγω, και οσες ακομα παιδευονται... next time ομως, αυτη φορά ειναι κοριτσι, κι εχω κι αυτηνης την εγνοια τωρα, θα βρει καν' αγορι της προκοπης, ή θα βολοδερνει με τιποτα χαλβαδες;;
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

# 422 στις 23/4/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by fioroula

Παράθεση:

που να πήγε τόση αγάπη?
πως γίνεται κάποιος που σ΄ αγαπάει τόσο πολύ να ξυπνάει ένα ωραίο πρωί και να μη νιώθει πια πράγματα για σένα?

Σαλιμαρακι....σε καποια ερωτηματα δεν υπαρχουν απαντησεις μικρο μου, τα πως, τα που και τα γιατι, κλεινεις τα ματια και τα καταπινεις οπως το μουρουνολαδο και τελος....!

Τι να σας κανω ατιμες μικρες που λεει κι ο Μπαρακουντα...δυο γιους εκανα μονο...που να ηξερα να κανω μια ντουζινα( ομορφαδες-που λεει και η μανα μου- και οχι μονο ,αλλα και καλα παιδια) να σας βολεψω ολες....?

αχ φιορουλίτα μου να σε είχα πεθερούλα!!όλο βολτούλες και κουςκοσάκι θα είμασταν!!!!!!!1

broken1978

# 423 στις 23/4/2008
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.418
πωπω κοριτσια πηρα κατι πατατακια με γευση μουστρδα και εχω λυσαξει απ τη διψα

ειναι μπυροπατατακια

Dardana

# 424 στις 23/4/2008
author
Ουζμπεκιστάν
εγω παω να ζεστανω τα μπιφτεκακια μου να χλαπακιασω

# 425 στις 23/4/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by simply_red
Καλώς τη μάνα... του (ενδεχόμενου) λόχου...

(νομίζω ότι η απειλή του πλάστη έκανε δουλειά... )

_ariadni_

# 426 στις 23/4/2008
author
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 3.805
Σαλι μου, το ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος των σχέσεων δεν σημαίνει πως παύουν τα συναισθήματα, μπορεί να τον αγαπάς και να σ’αγαπάει ακό, αλλα να έχει τελειώσει το μαζί. Για να είναι δυο άνθρωποι μαζί χρειάζονται πολλά περισσότερα πράγματα από την αγάπη.
Ο σύντροφός σου, προφανώς τα εννοούσε αυτά που έλεγε τότε, δεν είχε λόγο να τα πει αν δεν τα εννοούσε, ίσως όμως στην συνέχεια τα πράγματα να άλλαξαν γι’αυτόν. Για διάφορους λόγους. Κανείς δεν ξέρει ποτε θα κλείσει ο κύκλος μιας σχέσης, το σημαντικό είναι να την ζήσεις στο μεγαλύτερο βαθμό της, όσο πιο πολύ μπορείς, να δώσεις και να πάρεις πράγματα και όταν έρθει το τέλος να το αντιληφθείς εγκαίρως και να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις. Κάθε σχέση οποιο κι αν ειναι το αποτέλεσμα της μας εξελίσει σαν ανθρωπους και σαν γυναίκες..

Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να θρηνήσεις την σχέση σου, για να αποδεχτείς και να εξελιχθείς μέσα σου. Όταν γίνει αυτό, τότε η ζωή θα σου φέρει έναν νέο έρωτα, που θα σε κάνει να νιώσεις ξανά ευτυχισμένη, θα σου προσφέρει όλη την αγάπη, την στοργή, την συντροφιά και το πάθος που σου λείπει τώρα..

Μην ξεχνάς πως όλες έχουμε περάσει από τέτοιες καταστάσεις, δεν είσαι μόνη.. Και να τα λές, όποτε το νιώθεις, δεν μας κουράζεις.. Εξάλλου, κάποια στιγμή, θα μοιραστείς και την χαρά σου μαζι μας.. σωστα;

Στο μεταξύ εγω ειμαι ακόμα χάλια, ποτε θα περάσει αυτή η αναγούλα και ο πονοκέφαλος;;
Κανένας δεν ξέρει τόσα ώστε να είναι απαισιόδοξος και να αφήνει τους φόβους του να οδηγούν την ζωή του χάνοντας ευκαιρίες ευτυχίας..

EVINA

# 427 στις 23/4/2008
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Θέματα: 29
Απαντήσεις: 14.228

Παράθεση:
Originally posted by _ariadni_

Στο μεταξύ εγω ειμαι ακόμα χάλια, ποτε θα περάσει αυτή η αναγούλα και ο πονοκέφαλος;;

και εσυ με αναγουλες ???????

τι παθαμε ρε φουστη μου ολες ????????

izzie

# 428 στις 23/4/2008
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 2.889
Καλημέρα.. Εγώ πάλι είμαι με νεύρα... πολλά νεύρα! Σκοτώνω και δεν πληρώνω!!!!
Είσαι αφέντης της λέξης που δεν έχεις ακόμη προφέρει, αλλά γίνεσαι σκλάβος της λέξης που έχεις πει. Αγνώστου

_ariadni_

# 429 στις 23/4/2008
author

Παράθεση:
Originally posted by EVINA

Παράθεση:

και εσυ με αναγουλες ???????

τι παθαμε ρε φουστη μου ολες ????????

Χάλια ειμαι απο χθες, ζαλιζομαι, με πονάνε τα ματια μου, το κεφάλι μου, ανακατεύομαι και κανω εμετο και εχω και ενα τονο δουλειας σημερα και εχω ήδη βγει τρεις φορες για εξωτερικές δουλειες..

Ποτε θα παω επιτέλους σπιτακι μου;;

Εσυ, η Κοκκινουλα και εγω ειμαστε; ειναι και αλλη;
Κανένας δεν ξέρει τόσα ώστε να είναι απαισιόδοξος και να αφήνει τους φόβους του να οδηγούν την ζωή του χάνοντας ευκαιρίες ευτυχίας..

celia_

# 430 στις 23/4/2008
author
Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5.079
Εγώ πάλι είμαι στον κόσμο μου...

jade_k

# 431 στις 23/4/2008
author
Γυναίκα / 53 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 5.410

Παράθεση:

Δεν ξυπνάνε κοριτσάκι μου ένα ωραίο πρωί και τους έχει τελειώσει η αγάπη. Απλώς την τελειώνουν σιγά-σιγά και ένα πρωί ξυπνάνε στραβά και σου λένε ένα κάρο μπούρδες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Όσο για την αγάπη, αν υπάρχει δεν πεθαίνει. Όταν υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό κάποιου...ε, τότε πάει και έρχεται με διαφορετικούς παραλήπτες...
Το μάθαμε πια το παραμύθι..άστο, μην το ψάχνεις...

Kαθένας μας είναι μια αγάπη στην καρδιά κάποιου ανθρώπου

_ariadni_

# 432 στις 23/4/2008
author

Παράθεση:
Originally posted by celia_

Κοιτα, αν ειναι ωραία εκει, μια χαρά εισαι!! Μην κουνηθείς ρούπι!!!

Ιζακι μου, τι σου έκαναν;

jade_k

# 433 στις 23/4/2008
author
Γυναίκα / 53 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 5.410

Παράθεση:
Originally posted by izzie
Καλημέρα.. Εγώ πάλι είμαι με νεύρα... πολλά νεύρα! Σκοτώνω και δεν πληρώνω!!!!

Πού είσαι εσύ και σε ψάχνω δυο μέρες τώρα που ήρθε ο κόσμος ανάποδα?????

Kαθένας μας είναι μια αγάπη στην καρδιά κάποιου ανθρώπου

celia_

# 434 στις 23/4/2008
author
Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5.079

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by celia_

Κοιτα, αν ειναι ωραία εκει, μια χαρά εισαι!! Μην κουνηθείς ρούπι!!!

Αν είναι λέει.........
super!!

izzie

# 435 στις 23/4/2008
author
Είδες για να μην μπαίνεις εδώ;;

Δεν έχω κινητό, με μάτιασες, έφαγε και αυτό τούμπα και είναι για επισκευή.. ούτε που ξέρω αν θα επιζήσει... σκατούλες. Ούτε και σταθερό έχω, έχει λέει βλάβη στην γραμμή και περιμένω συνεργείο... και περιμένω, και περιμένω και περιμένω....
Είσαι αφέντης της λέξης που δεν έχεις ακόμη προφέρει, αλλά γίνεσαι σκλάβος της λέξης που έχεις πει. Αγνώστου

izzie

# 436 στις 23/4/2008
author
...και δεν μπορώ να το ανοίξω το ρημάδι μου να εκφραστώ....Μεγάλη Εβδομάδα!!!!!

izzie

# 437 στις 23/4/2008
author
Γιατί δεν παίρνεις στο όφις; (όχι το φίδι...)

_ariadni_

# 438 στις 23/4/2008
author

Παράθεση:
Originally posted by izzie
...και δεν μπορώ να το ανοίξω το ρημάδι μου να εκφραστώ....Μεγάλη Εβδομάδα!!!!!

Ελεύθερα.. ο θεούλης ειναι επιεικής με τους αγανακτισμένους!!

Εγω μολις τα έχωσα σε εναν που μου το έκλεισε στην μουρη επειδή του ειπα πως δεν μπορω να τον συνδέσω αν δεν μου πει το ονομα του!!!
Μα όλοι οι τρελλοί εδω μέσα μαζευτηκαν;; (ήδη νιωθω καλύτερα!!)

Dardana

# 439 στις 23/4/2008
author
Ουζμπεκιστάν
τι παθατε βρε αγαπες μου;;;;

Αριαδνη μου, περαστικα σου...αρπαξες κι εσυ καμια ιωση ή μπας κι ειναι κανας κρινος;;

Ιζακι, the shιt has hit the fan παλι ε;; αααχχ καλα κουραγια κοριτσι μου..
εμας δε μας εφτανε η αφραγκια μας, σημερα το πρωι βρηκαμε το λαστιχο του Δαρδανου φλατιασμενο τελικα δεν ηταν τιποτα σοβαρο, μας το φτιαξανε με 7 ευρω. (τωρα μου εμειναν άλλα 3 ευρω.. λετε να τα βαλω σε γραμματιο;; και με τις αργιες κι αυτα, 2 του Μαη θα πληρωθω...ωραιο Πασχα θα κανουμε..ουτε για παγωτο δεν εχουμε λεφτα..)

# 440 στις 23/4/2008
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σαλι μου, το ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος των σχέσεων δεν σημαίνει πως παύουν τα συναισθήματα, μπορεί να τον αγαπάς και να σ’αγαπάει ακό, αλλα να έχει τελειώσει το μαζί. Για να είναι δυο άνθρωποι μαζί χρειάζονται πολλά περισσότερα πράγματα από την αγάπη.
Ο σύντροφός σου, προφανώς τα εννοούσε αυτά που έλεγε τότε, δεν είχε λόγο να τα πει αν δεν τα εννοούσε, ίσως όμως στην συνέχεια τα πράγματα να άλλαξαν γι’αυτόν. Για διάφορους λόγους. Κανείς δεν ξέρει ποτε θα κλείσει ο κύκλος μιας σχέσης, το σημαντικό είναι να την ζήσεις στο μεγαλύτερο βαθμό της, όσο πιο πολύ μπορείς, να δώσεις και να πάρεις πράγματα και όταν έρθει το τέλος να το αντιληφθείς εγκαίρως και να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις. Κάθε σχέση οποιο κι αν ειναι το αποτέλεσμα της μας εξελίσει σαν ανθρωπους και σαν γυναίκες..

Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να θρηνήσεις την σχέση σου, για να αποδεχτείς και να εξελιχθείς μέσα σου. Όταν γίνει αυτό, τότε η ζωή θα σου φέρει έναν νέο έρωτα, που θα σε κάνει να νιώσεις ξανά ευτυχισμένη, θα σου προσφέρει όλη την αγάπη, την στοργή, την συντροφιά και το πάθος που σου λείπει τώρα..

Μην ξεχνάς πως όλες έχουμε περάσει από τέτοιες καταστάσεις, δεν είσαι μόνη.. Και να τα λές, όποτε το νιώθεις, δεν μας κουράζεις.. Εξάλλου, κάποια στιγμή, θα μοιραστείς και την χαρά σου μαζι μας.. σωστα;

περαστικά σου Αριάδνη μου...
όσο γι΄ αυτά που έγραψες, δεν διαφωνώ κάπου μαζί σου, αλλά να...εγώ με αυτόν τον άνθρωπο δεν πρόλαβα να ζήσω το μαζί...τον ήθελα και με ήθελε 5 χρόνια, δεν το ξέραμε ο ένας για τον άλλο, είμασταν και οι 2 αλλού και όταν επιτέλους εκφραστήκαμε όλα στράβωσαν από το πουθενά.. αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως μπορεί κάποιος να λέει "σε λατρεύω, είσαι η γυναίκα της ζωής μου, δεν έχω πει σε καμιά άλλη το σ΄ αγαπώ" και μετά στην πρώτη δυσκολία να το βάζει στα πόδια..
επειδή είμαι πολύ συναισθηματικό, αλλά και ορθολογιστικό άτομο, γι΄ αυτό δεν μπορώ να το συλλάβω και να το ξεπεράσω, γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω..
λέω "μα πως είναι δυνατόν κάποιος και ειδικά αυτός-που είδε όλες τις καλές πλευρές του χαρακτήρα μου- να μη με αγαπάει"? (ελπίζω να μην ακούγεται εγωιστικό, σας ορκίζομαι ότι εγωίστρια είναι το μόνο πράγμα που δεν είμαι).

πήγα goodys και πήρα βραστό χταπόδι και μακαρόνι και είναι μια αηδία...
Επιλέξτε σελίδα: (1-58)
Σελίδες Αρχική«17181920212223242526Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.