Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ελλάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 249
'Aρεσαν+: 0%
Καλη Ανασταση σε οσες φυγανε ή φευγουν και καλο δρομο να'χετε!!
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Kαλημερα ομορφιες μου
ειναι καμια εδω, ή μπααα;;;
καλημερα Ντον, δε συντονιζομαστε....μερα εμεις, νυχτα εσυ..
ξυπνησα πριν απο λιγο, πινω τον καφε μου, και δεν εχω και τιποτα ιδιαιτερο να κανω σημερα, θα "αργοσχολουμαι" μαλλον. εχει ωραια μερα και λεω να παω καμια βολτιτσα, ενω το βραδυ λεω να παω και στην εκκλησια

να νιωσω λιγο Πασχα με τον επιταφειο..
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ελλάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 249
Που θα μου παει, καποια μερα θα σας πετυχω μεσα!!
Μια μερα που δεν θα δουλευω ισως, που θα παει!!

Το ιδιο θα κανω και εγω μαλλον αποψε dardana με σενα, επιταφειο και μετα κανενα ουζακι παραλιακα!Να περασετε καλα ολοι-ες , να φχαριστηθειτε την οικογενεια σας και ολα τα καλουδια που θα εχει το τραπεζι σας!!!!
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 3.480
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Αν αγαπάς χωρίς να αγαπιέσαι είναι σαν να μιλάς χωρίς να ακούγεσαι
# 685
στις 26/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Καλημερα κοριτσια

Μετα απο τρομερο πονοκεφαλο, πονους σε ολο το σωμα και ειδικα στον αυχενα περασα την νυχτα με κρυαδες ( κουβερτα, παπλωμα, κουβερτουλα, πυζαμες, ζακετα) και ψηθηκα στον πυρετο.....
Ε....δεν ετρεξε η μυτη μου ολο το χειμωνα με επιασε τωρα δεν την γλυτωσα
Δεν το βαζω κατω ομως!
Σημερα το μεσημερι εχω εξοδο κι αυριο μια φιλη να φαμε μαζι και δεν αλλαζουν αυτα ο κοσμος να χαλασει!
Σας φιλω ολες οσες ειστε εδω και οσες εκτος Αθηνων.
Καλη Ανασταση !
# 686
στις 26/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το μέλος έχει επισυνάψει το αρχείο:
easter3.bmp.jpg (10.2KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 182 φορές
Ουζμπεκιστάν
γεια σας ομορφουλες
ειστε καλα ολες ετσι;;
Καλτζουνακι, ηταν φρονιμη η μικρη στην εκκλησια;;
Φιορουλα μου, περαστικα σου και ομορφα να περασεις!
το Εβινακι που χαθηκε;

εμεις πηγαμε νωρις στη λειτουργια χτες που ξεραμε οτι δε θα'χει πολυ κοσμο εκεινη την ωρα, προσκυνησαμε, παρακολουθησαμε για καμια ωριτσα και φυγαμε....δε θ'αντεχα να μεινω μεχρι το τελος και με τοσο κοσμο που μαζευεται μετα..
το πρωι της Αναστασεως (σημερα) εχει ωραια λειτουργια, αλλα περιμενα την κοπελα που θα'ρχοταν για να μου καθαρισει και δεν πηγα. ηρθε στις 9 μου'κανε αρκετες δουλειες, κι εφυγε στη μια.
αποψε μετα τη λειτουργια θα μαζευτουμε σε μιας θειας μου για τη σουπα και το τσουγκρισμα

και αυριο τελικα θα παμε σε μιας ξαδελφης το σπιτι (αυτης που γεννησε τον περασμενο μηνα), επειδη εχουν το μωρο μικρουλι δε θα πανε πουθενα, κι ηρθε ο αντρας της και μας καλεσε να σουβλισουμε μαζι αυριο
στο μεταξυ εχει φοβερη ζεστη εδω περα..ψηνομαι σημερα..
# 688
στις 26/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλησπέρες, κόρες εύμορφες...
Περαστικά στις άρρωστες... και καλή Ανάσταση στις διάσπαρτες κόρες που μεταδίδουν τα φώτα των Θηλέων ανά την Ελλάδα και την Κύπρο...
# 689
στις 26/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και από εδώ καλή Ανάσταση σε όλα τα θηλεα...
Ουζμπεκιστάν
Παράθεση:
Originally posted by AKnowHow
Και από εδώ καλή Ανάσταση σε όλα τα θηλεα...
Kαλημερα ομορφουλες
Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολες ....
η γειτονια εχει "τσικνισει" απ' τα αρνια και τα κρεατα..

Ο δαρδανος ψηνει μαζι με τον αντρα της ξαδελφης μου, εγω τωρα θα μπω να κανω ενα ντουζακι, και θα παω κι εγω διπλα..
καλα να περνατε ολες!!
# 691
στις 27/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Kαλημερα,
Χρονια πολλα,
Χριστος Ανεστη κοριτσια οπου και αν ειστε.
Εγω ...ειμαι στο κρεβατι με συγκρυα, πυρετο, απιστευτους πονους σε ολο το σωμα και πονοκεφαλο.
Με ερμητικα κλεισμενες τις πορτες γιατι ουτε να μου μυρισουν αρνια και τσικνες και τα σχετικα δεν θελω
Χθες το μεσημερι βγηκα αλλα δεν το φχαρηστηθηκα ετσι που ειμαι και μου εκλεψαν και το κινητο μου
Σας φιλω καλα να περασετε ολες
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σας!
Σήμερα στο κινητό είδα ένα μήνυμα "Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Κοψίδης!"

που βέβαια δεν διεκδικεί δάφνες πνεύματος, αλλά με έκανε και γέλασα κι έτσι άρχισε χαρούμενη η μέρα.
Φέτος είναι το πιο ήρεμο Πάσχα στη ζωή μου, δεν πήγα πουθενά λόγω ιδιαιτέρων της μικρής.
Φιορούλα περαστικά! Πολύς κόσμος ταλαιπωρείται με ιώσεις αυτόν τον καιρό που επιμένουν

Ελπίζω να αναρρώσεις σύντομα
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel.
-Horace Walpole
# 693
στις 27/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
# 694
στις 28/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Kαλημερα,
τι ωρα ειναι, τι μερα ειναι και ποια χρονια?( που λεει και το ασμα ....)
Χθες το μεσημερι ηρθε μια φιλη κατσαμε, φαγαμε, κουβεντιασαμε μια χαρα( ελπιζω να περασε καλα) λιγη ωρα πριν φυγει αρχισα να κρυωνω....φορουσα ηδη ζακετα, εριξα ενα χοντρο φουτερ των παιδιων στην πλατη, εφερα και την σομπα αλογονου και την εβαλα διπλα.....μολις εφυγε η κοπελα τι να ηταν εξιμιση επτα η ωρα.....εριξα πανω μου ολη μου την προικα απο παπλωμα κουβερτα φλοκατα και βυθιστηκα σε ληθαργο.......ξυπνησα πριν καμια ωρα και δεν ξερω που βρισκομαι...
Πως να με βρεις βε Κοκκινουλα μου....
Δεν στεναχωριεμαι...ενταξει δηλαδη ακριβο κινητο ηταν αλλα το χειροτερο ειναι πως εχασα ολα μα ολα τα τηλεφωνα γιατι αλλη μια φορα το ζωον δεν τα ειχα αλλου....ας προσεχα!
# 695
στις 28/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by fioroula
Πως να με βρεις βε Κοκκινουλα μου....

Κι εγώ πώς θα σου πω "χρόνια πολλά";
# 696
στις 28/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
To σταθερο μου δεν το εχεις καλε?
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 1.517
Χριστός Ανέστη!
Τις καλύτερες ευχές μου σε όλες τις κοριτσάρες εδώ!
Φιορούλα, περαστικά σου

Ελπίζω να περάσατε όμορφα και να μην πάθατε αμόκ από το πολύ φαί!
Εγώ πέρασα τη Μ. Εβδομάδα όπως κάθε χρόνο, έτσι ακριβώς όπως προτιμώ: οικογενειακά και κάθε απόγευμα στην εκκλησία. Όλο το χρόνο μπορεί να βλέπω τις εκκλησίες μόνο απ'έξω, αλλά το Πάσχα θέλω να νιώθω μια κατάνυξη, να το βλέπω καθαρά θρησκευτικά, να νηστεύω, να παρακολουθώ όλες τις λειτουργίες στην εκκλησία κι όχι να το βλέπω σαν ευκαιρία για βόλτες και ψώνια.
Το βάψιμο των αυγών αν και το έχω αναλάβει εδώ και λίγα χρόνια, φέτος επειδή δούλευα την Μ. Πέμπτη το ανέθεσα πάλι στους γονείς και μου έλειψε η όλη διαδικασία! Αλλά το απόγευμα ήμουν αποφασισμένη να παρακολουθήσω για πρώτη φορά ολόκληρη τη λειτουργία της Μ. Πέμπτης, δηλαδή και τα 12 ευαγγέλια, που σημαίνει τέσσερις ώρες και πραγματικά δε θα το άντεχα να είχα βάψει και μια εκατοστή αβγά μετά τη δουλειά πριν πάω στην εκκλησία!
Τη Μ.Παρασκευή επίσης έγινα πτώμα γιατί από το πρωί ήμουν σε λειτουργίες, επιτάφιους και περιφορές μέχρι το βράδυ. Τι όμορφα όμως... Χτες -Πάσχα- ήμουν στην εξοχή αλλά λόγω βροχής δεν ξεμυτήσαμε ούτε λεπτό από το σπίτι και σήμερα ευελπιστώ ότι θα ξεκουραστώ επιτέλους.
Τώρα σκέφτομαι αν θα πάρω ή όχι να ευχηθώ σε δυο Γιώργους που ξέρω... με τον ένα (παλιό γνωστό) βγήκα μια φορά πέρυσι το καλοκαίρι και μετά εξαφανίστηκα και τον άλλο (επίσης παλιός γνωστός άλλα ούτε κι αυτός φίλος)... ε, σ'αυτόν έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία, παρόλο που ήμασταν απλώς γνωστοί, δεν έχουμε βγει ποτέ μαζί και σπανίως τυχαίνει να τον συναντήσω τα τελευταία χρόνια. Είναι εξαιρετικά παιδιά και οι δύο και ξέρω ότι θα ξαφνιαστούν αν τους πάρω, αλλά θα χαρούν κιόλας. Αλλά έτσι στα καλά καθούμενα, μετά από τόσο καιρό... δεν ξέρω, θα δω!
Να'στε όλες καλά!
Ουζμπεκιστάν
Καλημερα κοριτσαρες μου

γεια σου κι εσενα ακριβοθωρητη Λαϊφ

χρονια πολλα σε οσες δεν ειπα!
εμεις εδω περα ετοιμαζουμε φαγητο, θα ερθουν τα κουμπαρια μας (το βαφτιστηρι μας to be με τους γονεις του), πρεπει να στρωσω τραπεζι τωρα, σας αφηνω!!
Φιορουλα μου, περαστικα σου...
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 1.517
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
εμεις εδω περα ετοιμαζουμε φαγητο, θα ερθουν τα κουμπαρια μας (το βαφτιστηρι μας to be με τους γονεις του), πρεπει να στρωσω τραπεζι τωρα, σας αφηνω!!
Η συνέχεια στο φαγοπότι, ε; Τι μαγειρέψατε σήμερα; Άντε, καλά να περάσετε με το βαφτιστήρι to be!
Εγώ έλεγα σήμερα θα φάω λίγα και ελαφριά για να αποτοξινωθώ από τις δυο προηγούμενες μέρες, αλλά πού! Του έδωσα και κατάλαβε πάλι! Πω πω, όσο σκέφτομαι ότι θα ανέβει η ζυγαριά αυτές τις μέρες με πιάνει φρίκη. Πρώτη φορά στη ζωή μου κατάφερα να μην πάρω κιλά το χειμώνα και θα τα πάρω τώρα λίγο πριν το καλοκαίρι!
στα social media