Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 66
Απαντήσεις: 9.122
'Aρεσαν+: 0%
Xρονια πολλα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!
Περναμε υπεροχα στο νησι!!

Ελπιζω και εσεις το ιδιο!!!! Πολλα Ιονια φιλιά!!!!!!!!

Η ζωή είναι υπέροχη!
Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5.079
Καλημέρα θήλεα!
Χριστός Ανέστη!!
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 3.805
Καλημέρα θήλεα!!!!!!!
Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζοντες.. με υγειά, αγάπη και πολύ ευτυχία..
Να χαιρόμαστε ολες αυτούς που αγαπάμε.. και γιόρταζαν..
πως τα περάσατε;
Εμένα μια γαστρεντερίτιδα με καθήλωσε αυτές τις ημέρες..ούτε φύγαμε ούτε τίποτα..
αχχχ... ολοι έτρωγαν κοκκορέτσι, παιδάκια, λουκάνικα.. αρνάκι και τα λοιπά εδέσματα στο τραπέζι.. και εγώ ήμουν παραδίπλα με την ανοστη κοτοσουπίτσα μου και το φιδεδακι μου λαπα!!!

μεγάλη πίκρα...
ααλλλαααααααααα........... η κουμπαρουλα μου μου υποσχεθηκε με το που συνέλθω θα πάμε να φαμε κοκορέτσι!!! έτσι για να βγάλω το άχτι μου..
Κανένας δεν ξέρει τόσα ώστε να είναι απαισιόδοξος και να αφήνει τους φόβους του να οδηγούν την ζωή του χάνοντας ευκαιρίες ευτυχίας..
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 4.418
καλημεραααααα
χρονια πολλα, χριστος ανεστη
πως περασαμε κοριτσακια μου??
αριαδνη

ειμουν τοσο κομματια χτες που κοιμομουν ολη μερα, ουτε που σου απαντησα στο μηνυμα σου
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Θέματα: 29
Απαντήσεις: 14.228
Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!

Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα σε ολες!!!!!!

Ελπιζω να περασατε καλα, να επιστρεψατε με ανανεωμενες και φορτισμενες μπαταριες και οσες εξακολουθουνε να βρισκονται σε αδεια,... να περνανε υπεροχα!!!!
Εγω για να πω την αληθεια, ωραια περασα, αλλα μονο εχθες ειχα τη δυνατοτητα ν΄αραξω και να ξεκουραστω λιγο!!
Ολες τις υπολοιπες μερες, απο τη Μ. Πεμπτη μεχρι την Κυριακη του Πασχα ημουν στο τρεξιμο
Καλημέρα Μπρόκεν και Εβινάκι!
Κι εγώ η αλήθεια είναι ότι δε ξεκουράστηκα καθόλου...στο σπίτι στο χωριό ήμασταν 18 άτομα!

Φανταστείτε φαϊ,ύπνο...ο ένας πάνω στον άλλον!

Καλά να μην θίξω το θέμα "μπάνιου"...χαρτάκι ήθελες για να μπείς...

Είχε και πολύ κρύο...
Αλλά όλα καλά!!
αυτες οι μερες αυτα εχουν, ειδικα οταν μαζευεται στο χωριο ολο το σόι...
απο τη μια λεω, γλιτωσα απο την αλλη ομως....
τεσπα!!!
απο μασες πωωως τα πηγατε ????
κοψιδια και λοιπα εδεσματα φανταζομαι οτι τιμηθηκαν δεοντως ε ????

Παράθεση:
Originally posted by EVINA
αυτες οι μερες αυτα εχουν, ειδικα οταν μαζευεται στο χωριο ολο το σόι... 
απο τη μια λεω, γλιτωσα απο την αλλη ομως....
τεσπα!!!
απο μασες πωωως τα πηγατε ????
κοψιδια και λοιπα εδεσματα φανταζομαι οτι τιμηθηκαν δεοντως ε ???? 

Εννοείται!!Ψητό αρνάκι από τη σούβλα (ξέρεις τις πετσούλες...γιαμ,γιαμ),κοκορέτσι...φουλ!!
Για να μη μιλήσω για την Ανάσταση που έφαγα 2 πιάτα μαγειρίτσα...

Κανένας δεν ξέρει τόσα ώστε να είναι απαισιόδοξος και να αφήνει τους φόβους του να οδηγούν την ζωή του χάνοντας ευκαιρίες ευτυχίας..
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Καλημερα ομορφιες μου

Χριστος Ανεστη και παλι, και χρονια πολλά.
χαιρομαι που περασατε ομορφα!!
Αριαδνακι, τι γκαντεμια κι αυτη, να'σαι αρρωστη τετοιες μερες..

εισαι καλυτερα τωρα;; περαστικα σου!
εγω ειμαι και σημερα στο σπιτι, αυριο παω δουλεια, και την Πεμπτη καθομαστε παλι...
ωραια περασαμε, οικογενειακα και με φιλους..την Κυριακη το βραδυ ηρθαν οι κουμπαροι μου με την Αννα και τον αδελφο της, δεν μπορειτε να φανταστειτε πως εγινε το σπιτι, ειχαν "αφηνιασει" κι οι δυο και ετρεχαν πανω κατω ,ανεβαιναν σε καναπεδες, μαλωνανε...αφου ειπα στην κουμπαρα μου πως ο Ηρωδης ειναι τελικα πολυ παρεξηγημενη προσωπικοτητα...

.
στο μεταξυ εχω αηδιασει να βλεπω κρεατα και εντοσθια, (το κοκορετσι πως το τρωτε ρε παιδια, με τιποτα δεν μπορω να το φαω) δε τα πολυπαω γενικως, κι ουτε εφαγα πολυ αφου δεν ειμαι "φιλος" του κρεατος, αλλά κουραστηκα και να τα βλεπω. την Κυριακη εφαγα μονο ενα κομματι κοτοπουλο κι ενα κομματι αρνακι. χτες παλι, εψησε ο δαρδανος μπριζολες και μπιφτεκια που ειχε φτιαξει ο ιδιος, εκανε σαλατες, τζατζικι, πιπεριες-κερατο με φετα μεσα, και επισης, ζυμωσε αραβικες πιττες και τις εψησε κι αυτες στην ψησταρια κι εγιναν υπεροχες. (αλλα αυτες πρεπει να τις φας εκεινη την ωρα, αμα κρυωσουνε δε "λενε".) εχω πολυ νοικοκυρη αντρα παντως

φαγητο λοιπον δεν εχω φαει πολυ αυτες τις μερες, αλλά εχω πλακωθει στις φλαούνες και στα παγωτα, χθες εφαγα κι ενα κομματι γλυκισμα
τωρα πια θελω μονο πρασιναδες, ειπα στη μαμα να φτιαξει κανα οσπριο σημερα, δεν αντεχω να δω ή να φαω τιποτ' αλλο.
τι αλλα νεα;;;;
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
καλως το Νταρντανιω μας!!!!
εγω Νταρντυ μου, τα τιμησα δεοντως τα κρεατικα!!!!!

ασε που ειχα αναλαβει και καθηκοντα ψησιματος γιατι καποιος Εβινος παραλιγο να τα κανει μανταρα!!!!

ημουν μεσα εξω.... απο τη μια να ετοιμαζω τα μεσα (σαλατες κλπ) και απο την αλλη να τρεχω και εξω για τα παιδακια και το κοντοσουβλι!!!
τωρα ετοιμαζομαι να πεταχτω ως τον ψαρα, να παρω κανα ψαρακι γιατι κακα τα ψεματα.... αηδιαζω και μονο στην ιδεα να φαω παλι κρεας !!!
θελω τη συνταγη για τις φλαουνες οταν μπορεσεις!!!!
# 715
στις 29/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 3.480
Καλημέρα κοριτσάκια μου πως περάσαμε;; οπ΄ότι είδα όλες καλά και επιστρέψατε καλά. Είμαι πτώμα τελικά όταν δεν δουλεύεις δεν ξεκουράζεσαι καθόλου είχαμε και της γιορτές την Κυριακή και εχτές και έτρεχα περιμένω πως και πώς να έρθει η Πέμπτη όχι ότι θα ξεκουραστώ αλλά για 4 μέρες θα κάθομαι .
Πως μου είσαστε είχαμε κανένα παρατράγουδο;; ή κύλισαν όλα καλά
Το μέλος
kaltzou έχει επισυνάψει το αρχείο:
16_8_3[1].gif (28.43KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 108 φορές
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Αν αγαπάς χωρίς να αγαπιέσαι είναι σαν να μιλάς χωρίς να ακούγεσαι
# 717
στις 29/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Kαλημερα κοριτσαρες
χρονια πολλα Χριστος Ανεστη
Αριαδνη δεν ησουν η μονη αρρωστη...και εγω...ζαχαρη περασα απο συγκρυο σε πυρετο και απο πυρετο σε συγκρυο.
το Μ Σαββατο το μεσημερι βγηκα αλλα επεστρεψα με πυρετο τριαντα εννεα και χωρις κινητο( μου το βουτηξαν)
Την ωρα τις Αναστασης ημουν σε ληθαργο.
Την Κυριακη ηρθε ενα Θηλαιο και φαγαμε μαζι...τωρα το φαγαμε ειναι κατι που σηκωνει κουβεντα ....και καλα εγω που δεν καταλαβαινα μπιτ τι ετρωγα αλλα και οι αλλες δεν νομιζω να ευχαριστηθηκαν φαγητο γιατι...το κατσικακι που αγορασε γι καλυτερα και πολυ πιο τσιμπητουλια στην τιμη η αδελφουλα μου απο τον κουτοπονηρο Βουνισιο επτανησιο συμπατριωτη μας και το κουβαλησε ως την Αθηνα..... τελικα μονο ...κατσικακι δεν ηταν......τα ειχε τα χρονακια του και την μυρωδιτσα του.....
Τελος παντων......
Χθες σερνομουν παλι απο κρεβατι σε κρεβατι μισοαρρωστη μισοκαλα.
Μια ομορφια το Πασχα αυτο παλι δηλαδη... αν εξαιρεσει κανεις τις ωρες που ειχα παρεα το...θηλαιο ......καθε περσι και καλυτερα.
Σημερα σηκωθηκαμε στις πεντε να παμε να παραλλαβουμε τον γιο απο το λιμανι να τον παμε στο γραφειο του.
Καλα...αυτοι οι Ρωμαιοι ειναι τρελοι!
Και οπου Ρωμαιοι τα πρωην πεθερικα και σογια...εκτος της αγαπης που ξαφνικα μου εχουν και οσο παει και φουντωνει( τουτη την ψυχανωμαλια παλι ? Οσο με εχουν γενικως οι ανθρωποι με εχουν οχι του φτυσηματος αλλα και του βασανισμου ενα πραμα.....μολις με χασουν..με αγαπανε σφοδρα!) μου εστειλαν και κανισκια ( δωρα δηλαδη) και καλα τα χωριατικα κοτοπουλα και καλα το μισο αρνακι περιπου οπως το εκοψα με το ματι, και καλα η ξυνομυζιθρα και το τυρομαλαμα και καλα τα τσουρεκια... με ταιζουν αναδρομικα φαινεται για την πεινα που τραβηξα οταν με ειχαν νυφη...... αμ μου στειλανε και τσικουδια....ε και που το περιεργο θα πειτε ....το περιεργο ειναι στην ποσοτητα...οκτω ολοκληρα μπουκαλια του εναμιση λιτρου τσικουδια.....

Δωδεκα ολοκληρα λιτρα τσικουδια!?

Αν ειναι δυνατον!
Απο τσικουδια ειμαι κομπλε για τους πρωτους μηνες λειτουργιας του μαγαζιου...γιατι τι αλλο να την κανω παρα να την πουλησω?
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Παράθεση:
Originally posted by simply_red
Τα τιτιβίσματά σας ακούγονται ως την είσοδο...

Καλημέρες, κόρες εύμορφες...
καλως τις Νταμουλα και Κατλζουνακι
τι καιρο εχετε εκει στα μερη σας;;;
σ'εμας ειχε ζεστο-δροσουλα

, ενω ωρες-ωρες επιανε λιγη συννεφια και χτες το απογευμα ειχε ψιχαλα για λιγα λεπτα. μ'αρεσει αυτος ο καιρος, τον προτιμω απο τις πολλες τις ζεστες.
τωρα παω μια βολτα απ' το σπιτι του αδελφου μου (που λειπει στην Κινα) να δω τι γινεται, κι αν ποτιστηκε ο κηπος του

(εχει αυτοματο ποτισμα)
σι γιου λεητερ
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 3.480
Fioroula μου περαστικά σου ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα …

Dardi μου είδα πέρασες καλά η μικρή καλά ζουζούνισε καθόλου;
Βρε κορίτσια η Μυρτω χάθηκε και είχε ραντεβού με των γιατρό κα δεν ξέρουμε εξέλιξης αν πάνε όλα καλά
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Αν αγαπάς χωρίς να αγαπιέσαι είναι σαν να μιλάς χωρίς να ακούγεσαι
# 720
στις 29/4/2008
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καλημερα θηλεα, Χρηστος Ανεστη και χρονια πολλα, μολις διαβασα τα νεα σας, βλεπω περασατε ωραια Νταρντυ, Σελια, Σιμπλυ Ρεντ κι εγω ειχα ξεκινησει τον ανοιξιατικο καθαρισμο δυο εβδομαδες πριν το Πασχα και μια βδομαδα πριν εφτιαξα τα πασχαλιατικα τσουρεκια και κουλουρια και μου ηρθαν ολα μαζι και μετα κουτουλουσα, Εβινα χαιρομαι που τελικα εχθες ξεκουραστηκες καπως, Μπροκακι εσυ ολα καλα?, Καλτσου κι εσυ ολα ενταξει?, αχ Αριδνη και Φιορ αυτο κι αν δεν ειναι καντεμια να κρεβατωθεις πασχαλιατικα, ευχομαι τωρα να εισαστε καλυτερα και να περασετε ομορφα την Πρωτομαγια.
Κοριτσια εδω το Πασχα διαρκει μονο ως την Κυριακη, διοτι απο εχθες επρεπε παλι να επιστρεψουμε στις δουλειες μας. Για το πασχα με επισκευθηκε η αδελφη μου με την ανεψια μου, η αδελφη μου μενει σε αλλη πολη, μετα την ανασταση ηρθαμε σε μενα για την μαγειριτσα με φιλους και την αλλη μερα μαζευτηκαμε παλι σε μενα συγκεινεις και φιλοι, ειμασταν καπου 17 ατομα.
Εγω το βραδυ ειμουν πτωμα. Εχθες μετα τη δουλεια πηγα την αδελφη μου ως το σταθμο, τους αποχαιρετησα και με το που ηλθα σπιτι επεσα ξερη στο σπιτι.
Νομιζω τωρα μου βγαινει η κουραση των ημερων.
Αυτα εχουν αυτες οι μερες.
Ευτυχως η εβδομαδα αυτη ειναι μικρη και θα καθησουμε την Πεμπτη.
Γεια σας κοριτσια.
στα social media