Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Σελίδα : 1

eustathia

# 1 στις 20/9/2003
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

Συμβουλη

ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΚΑΙ...ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΙΛΙΚΙ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΙΚΡΟΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ --ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΛΑΘΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΓΩ ..ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΑΙ ΛΙΓΟ -------ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ----ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΜΑΥΡΑ

KaterinaK

# 2 στις 20/9/2003
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 54

Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις...

... είναι να αποφασίσεις με βάση το τι θέλουν οι γονείς σου, ακόμη κι αν αυτό τους πικράνει... Καθένας ζει τη δική του ζωή, για λογαριασμό του και με ευθύνη για κάθε του επιλογή. Δεν είμαστε pacman, τρεις ζωές και βλέπουμε... Μία έχουμε και πρέπει να τη ζήσουμε όπως εμείς επιθυμούμε...

# 3 στις 20/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by KaterinaK
... είναι να αποφασίσεις με βάση το τι θέλουν οι γονείς σου, ακόμη κι αν αυτό τους πικράνει... Καθένας ζει τη δική του ζωή, για λογαριασμό του και με ευθύνη για κάθε του επιλογή. Δεν είμαστε pacman, τρεις ζωές και βλέπουμε... Μία έχουμε και πρέπει να τη ζήσουμε όπως εμείς επιθυμούμε...

Η Κατερίνα με κάλυψε πλήρως!! Επίσης, κοίτα να ισορροπήσεις λίγο την σχέση που έχεις με το παιδί, γιατί για να μιλάει για παλιά μαγεία που χάθηκε, μάλλον κάποιο είδος ανανέωσης χρειάζεται η σχέση σας.... Καλή συνέχεια....

a_nastasia

# 4 στις 20/9/2003
author
Γυναίκα / 47 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αγιος Στέφανος
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 58
Και εγώ πάλι από την μεριά μου θα συμφωνήσω με τον periplanwmeno,
κοίτα την σχέση σου το μέλλον της και τα πράγματα θα έρθουν μόνα τους.
Δεν πρέπει πιεζόμενοι από κάποιους άλλους να πέρνουμε βιαστηκές αποφάσεις που μάλιστα επιρρεάζουν το δικό μας και μόνο μέλλον (και όχι των γονιών μας).
Άλλωστε είναι γονείς σου και σε αγαπάνε το καλό σου θέλουν, αν τους εξηγήσεις ότι δεν είσαστε έτοιμοι ακόμα, καθώς επίσης και το ότι δεν είσαστε έτοιμοι ακόμα πιστεύω θα καταλάβουν. Και αν δεν καταλάβουν απλά θα το δεχτούν.
Φιλικά

INVISIBLE_MAN

# 5 στις 20/9/2003
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5
Ευσταθια ,καλο ειναι να του εξηγησεις οτι με ολα αυτα τα καναλια που εχετε περασει και εχετε αντεξει δεν ειναι πολυ δυσκολο να επισημοποιησετε μια σχεση....απο οτι φαινεται αντεχετε ο ενας τον αλλο και δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλα εντονοτερα που δεν θα αντεξετε....υπομονη.

quite

# 6 στις 20/9/2003
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
δεν ειναι και λιγο 5 χρονια.
οσο για τη χαμενη μαγεια,δεν μπορεις να εισαι τωρα οπως πριν 5 χρονια ουτε θα εισαι μετα απο 10 οπως εισαι τωρα.
αν ειναι δυνατον να μην αλλαζει η σχεση και η φλογα να καιει το ιδιο παντα.
ειναι σα να θελεις το μεσημερι να ανατελη ο ηλιος οπως εγινε το πρωι.εκτος κι αν βρηκατε το μυστικο.
παντως ξεκαθαρισε οριστικα την κατασταση και μην το τρεναρεις πολυ,και να εισαι ετοιμη για ολα.

# 7 στις 20/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Πιστεύω ότι ο φίλος σου θέλει να σου περάσει ένα μήνυμα. Μήπως δεν προσέχεις πια τον εαυτό σου; Μήπως δεν προσέχεις πια εκείνον; Μήπως βαριέσαι να βγεις; Μήπως δεν είσαι πια ερωτευμένη και το δείχνεις;

Προσπάθησε πρώτα να δεις τι εννοεί ο φίλος σου, τι είναι αυτά που θα ήθελε να αλλάξουν προς το καλύτερο και ποια από αυτά περνούν από το χέρι σου ή απαιτούν και τη δική του συμβολή.

Ζήτα την άποψή του. Χωρίς να μπλέξεις το θέμα του γάμου. Και επένδυσε σε αυτή τη σχέση με τη σιγουριά ότι θα σου βγει σε καλό δρόμο, μόνο αν αποβάλεις από το σύστημά σου γάμους και αρραβώνες και αφήσεις τα πράγματα να πάρουν τη δική τους τροπή. Αβίαστα.

Υ.Γ. Η πίεση από γονείς και συγγενείς για επίσημη δέσμευση είναι συνήθως κακός σύμβουλος που ενίοτε οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. Μια λύση που θα σου πρότεινα είναι να πεις στους γονείς σου ότι τα χάλασες με τον φίλο σου. Θα σταματήσουν να σε πιέζουν, θα ηρεμήσεις κι εσύ και θα χαρεί και εκείνος!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.