Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γυναικεία τιμιότητα

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

medst98

# 1 στις 20/9/2003
author
Ανδρας / 44 / Διαζευγμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Ωραιόκαστρο
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 76
'Aρεσαν+: 0%

Γυναικεία τιμιότητα

ενας φιλος μου λεει οτι οι πιο τιμιες γυναικες ειναι οι ιεροδουλες. αυτο γιατι ξεκαθαριζουν εξαρχης οτι "θες αυτο? τοσα", με ευθυτητα και ειλικρινια που σπανιζει σε ολες τις αλλες.

ως τωρα τον θεωρουσα μηδενιστη, μισογυνη, κλπ. πριν λιγο καιρο ομως γνωρισα 2 γυναικες που η συμπεριφορα τους επιβεβαιωνει περιτρανα την αποψη του φιλου μου.

τωρα τον θεωρω απλα υπερβολικο.
αραγε αυτες οι 2 ηταν μεμονομενες περιπτωσεις? η μηπως εν μερει ο φιλος μου εχει δικιο? ειλικρινα ελπιζω να μην ισχυει το 2ο!
θα ηθλελα να ρωτησω και τις δικες σας αποψεις...
ευχαριστω.

(υ.γ προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν ειπα ποτε οτι ολοι οι ανδρες ειναι υποδειγματα ειλικρινιας,οκ? δεν υπηρξα ποτε μισογυνης και απολυτος)

# 2 στις 21/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ένας άντρας έρχεται σε επαφή με μια ιερόδουλη ως πελάτης, επομένως η ευθύτητα και η ειλικρίνιά τους έγκειται στον επαγγελματισμό τους.
Είναι ατυχής η σύγκριση για μένα, εκτός κι αν επιθυμεί κάποιος πελατειακές σχέσεις με τις γυναίκες που γνωρίζει.

# 3 στις 21/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
1. Ναι, βέβαια, και οι πιο τιμιοι άντρες είναι οι ζιγκολό. Τουλάχιστον αυτοί σου ξεκαθαρίζουν από την αρχή "Θες αυτό; Κάνει τόσο!" με ευθύτητα και ειλικρίνεια.

2. Δέχομαι ότι υπάρχουν γυναίκες που συμπαθούν έναν άντρα για το πορτοφόλι του. Αλλά αυτό δεν περιορίζεται στις ερωτικές σχέσεις μόνο. Ούτε στο πορτοφόλι. Πόσοι δεν επιλέγουν τους φίλους τους ανάλογα με το status τους ή επειδή είναι δημοφιλείς ή επειδή έχουν χαβαλέ και τους κάνουν να γελούν; Γιατί δεν το κατακρίνουμε κι αυτό; Ιδιοτέλεια είναι, όπως και να το δεις.

# 4 στις 21/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν υπάρχουν τίμιες γυναίκες και τίμιοι άνδρες. Υπάρχουν τίμιοι άνθρωποι.

Αλλά ακόμα και στους ανέντιμους... "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέττω"...

Ολοι έχουμε κάνει "ζαβολιές".

- Ληδάκι

angelica

# 5 στις 21/9/2003
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 31
Ολοι συμφωνούμε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που κοιτάζουν πρώτα ή μόνο το πορτοφόλι ενός άντρα. Η άποψή μου είναι πως οι άντρες που έχουν τέτοιο κοινωνικό/οικονομικό status ώστε να αποτελούν στόχο και μέσο εκμετάλλευσης ή καταξίωσης για τέτοιου είδους γυναίκες, είναι αρκετά υποψιασμενοι ως προς αυτό και δεν είναι και τόσο θύματα τελικά.... Συνεχώς νέα παραδείγματα έχουμε από τον κόσμο γύρω μας πχ. ο τάδε μεγαλοδικηγόρος παντρεύτηκε την τάδε μοντέλα, η τάδε ανερχόμενη τραγουδίστρια τον τάδε ιδιοκτήτη μουσικής εταιρείας κλπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται μια σιωπηρή σύμβαση ανάμεσα στους δύο και ο καθένας προσ΄φέρει αυτά που διαθέτει....ο ένας προσφέρει το πορτοφόλι ή τη γκλαμουριά του ή ότι άλλο και η άλλη την ομορφιά/εαυτό της. Η συμφωνία ίσως να γίνεται άρρητα, αλλά με επίγνωση και των δύο.....

split

# 6 στις 21/9/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437
Δυστυχως υπαρχει αυτη η προκαταληψη που κανει τους αντρες να ειναι καχυποπτοι προς ΚΑΘΕ γυναικα. Οι γυναικες ειναι παμπονηρες, εχουν σκοτεινα κινητρα, κοιταζουν πως να εκμεταλλευτουν...

Ακομα και το πιο αθωο ''παιχνιδι'' κατατασσεται σε αυτες τις κατηγοριες.

Λυπηρο...

Διερωτουμαι, αγαπητοι φιλοι, ολες οι γυναικες που ξερετε ετσι ειναι;

Δεν σας εχει αγαπησει καμια αξιολογη γυναικα; Δεν εχει μοιραστει καμια τον εαυτο της μαζι σας; Δεν υπηρξε καμια διατεθειμενη να δωσει το αιμα της, την ανασα της, τη ψυχη της για σας;;;;;

Δεν εχετε φιλες που σας σταθηκαν σε δυσκολες στιγμες;

Δεν εχετε μανες, αδελφες;
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

# 7 στις 21/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by split
Διερωτουμαι, αγαπητοι φιλοι, ολες οι γυναικες που ξερετε ετσι ειναι;

Δεν σας εχει αγαπησει καμια αξιολογη γυναικα; Δεν εχει μοιραστει καμια τον εαυτο της μαζι σας; Δεν υπηρξε καμια διατεθειμενη να δωσει το αιμα της, την ανασα της, τη ψυχη της για σας;;;;;

Δεν εχετε φιλες που σας σταθηκαν σε δυσκολες στιγμες;

Δεν εχετε μανες, αδελφες;

Aχ...σπλιτάκι...Με αυτή την απορία ζω κι εγώ....

Γυναίκες....Υπάρχουν;;;;;

nxatzidakis

# 8 στις 21/9/2003
author
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 47
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΣΤΙΣ "ΕΡΩΤΙΚΕΣ" ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΣ. ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ!
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ, 'Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΕΝΤΙΜΗ", ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΜΑ

# 9 στις 24/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οι περισσότεροι ανδρες που γνωρίζω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ τις γυναίκες που διαθέτουν ευθύτητα, τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Γι αυτό και επιλέγουν εκείνες που δεν τα διαθέτουν.

Giabbass

# 10 στις 24/9/2003
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 617
Φίλε tantraman,

Αν έχω καταλάβει τί ακριβώς εννοείς, τότε μάλλον δεν μας τα λες καλά...κι εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ...

Από τη μία η αντρική πλευρά παραπονείται για τις γυναίκες και την πονηριά τους ή τα ψεμματά τους ή ό,τι άλλο, κι από την άλλη υπάρχουν άντρες που δεν αντέχουν την ευθύτητα, την τιμιότητα και την ειλικρίνεια.

Από εκεί που τα κοιτώ, ξέρω ότι όποιος θέλει έναν σύντροφο για μια σοβαρή σχέση, τότε η ευθύτητα, τιμιότητα και ειλικρίνεια, είναι προϋπόθεση για την ύπαρξη μιας τέτοιας σχέσης.

Όποιος θέλει,απλά, ένα σύντροφο για να περνά την ώρα του ευχάριστα, χωρίς δεσμέυσεις, τότε φυσικά και η ευθύτητα, τιμιότητα και ειλικρίνεια, τα οποία είναι χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν μια "γυναίκα για σπίτι" , φοβίζουν μια και ο σκοπός δεν είναι σοβαρός.

Όσον αφορά στην τιμιότητα, συμφωνώ με την Lidaki στο σημείο που αναφέρει: "Δεν υπάρχουν τίμιες γυναίκες και τίμιοι άνδρες. Υπάρχουν τίμιοι άνθρωποι"

Όσο για το θέμα "γυναίκες" είναι ίσως μεγαλύτερο από το θέμα "άντρες", με την έννοια ότι η θέση της άλλαξε, με το πέρασμα των χρόνων, τόσο στην κοινωνία, όσο και στην οικογένεια, στην εργασία και γενικά παντού.

Η πιο σοβαρή και κρίσιμη αλλαγή, όμως, διαπιστώνω ότι είναι αυτή που έχει γίνει μέσα στο μυαλό της.

Για να μην γίνω κουραστική γράφοντας πολλά, σταματώ εδώ γιατί πιστεύω ότι το θέμα μας εδώ είναι η τιμιότητα της γυναίκας και όχι η ίδια η γυναίκα, αν και τα δύο αυτά είναι στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Σίγουρα πολλά μπορούν να ειπωθούν για το ζήτημα "γυναίκα" και είμαι πρόθυμη οποιαδήποτε ώρα να το συζητήσουμε...

Σχετικά με το θέμα μας, όμως, η τιμιότητα αφορά όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως...κάτι που θα μπορούσαμε, ίσως, να καταλογίσουμε στη γυναίκα είναι ότι μπορεί και ελίσσεται καλύτερα...
ωινε δαρκ σεα

# 11 στις 24/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by tantraman
Οι περισσότεροι ανδρες που γνωρίζω, και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ τις γυναίκες που διαθέτουν ευθύτητα, τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Συμφωνώ απολύτως...πλην της μη εξαίρεσης

Τα καλά του Γιάννη θέμε...και τον Γιάννη δεν τον θέμε

Τραβάτε με κι' ας κλαίω

Όσα δεν φτάνει η αλεπού...πηδάει μα !!!!!!....δεν τα φτάνει!!!!!

Ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στ' αλεύρι

Η τιμιότητα έγινε "μαλλιά κουβάρια με την ηλιθιότητα".....αυτό που θα 'πρεπε να φοβούνται tantraman, είναι στην ουσία την τίμια γυναίκα εξεγερμένη και αποφασισμένη να αποδώσει δικαιοσύνη

Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε

# 12 στις 29/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Τουλάχιστον μιλάς τίμια...
Πολλοί δεν είναι τίμιοι ούτε με τον ίδιο τους τον εαυτό ώστε να το παραδεχτούν και να το αποδεχτούν. Το βλέπουν (το βλέπουμε... δεν θα με εξαιρέσω) μόνο στους άλλους.

-Ληδάκι

fegarahtida

# 13 στις 6/11/2003
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Ζητάμε την εντιμότητα και την ειλικρίνεια όταν κι εμείς οι ίδιοι έχουμε φερθεί ανέντιμα. Αρα το πρόβλημα δεν έγγυται στο φύλο αλλα στην προσωπικότητα του καθενός.. Ωστόσο έχω την εξής απορία όταν η ειλικρίνεια και εντιμότητα του άλλου μας πληγώνει και είναι ενάντια στα θέλω μας και τα συμφεροντά μας γιατί πάλι έχουμε να του καταλογίσουμε κάτι? Μάλλον δεν ξέρουμε καταβάθος τι ζητάμε...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

# 14 στις 6/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τιμιότητα υπάρχει..Και στους άντρες και στις γυναίκες...

Το θέμα όπως το παρουσίασε ο τάντραμαν είναι και η ουσία όλου του θέματος...

Κατά πόσο εμείς αντέχουμε να έχουμε δίπλα μας έναν τέτοιον άνθρωπο, σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης...

EL466

# 15 στις 10/12/2003
author
Γυναίκα / 57 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αχαρναί
Απαντήσεις: 23

Παράθεση:

Δυστυχώς, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.Και έχω πολλά παραδείγματα (προσωπικά) όπου οι (υποτίθεται) "έντιμοι" και "ειλικρινείς" άνδρες, και το έβαλαν στα ποδια μπροστά στην γυναικεία ειλικρίνια, και χρησιμοποίησαν υποκρισία προκειμένου να πετύχουν αυτό που ήθελαν, και στο γιατί απάντησαν " μα αν σου έλεγα από την αρχή ότι αυτό ήθελα, δεν θα το δεχόσουν".Γιατί συζητάμε λοιπόν;
:
Η απάντησή μου είναι ίσως, και αυτό είναι σίγουρο.(!)

observer1

# 16 στις 12/12/2003
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Αν ενας αντρας ειναι ειλικρινης και λεει απο τις αρχες αυτο που θελει τι πιθανοτητες εχει να το παρει;
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

MaryJo

# 17 στις 12/12/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Δωδεκανήσου / Ρόδος
Απαντήσεις: 41

Παράθεση:
Originally posted by observer1
Αν ένας άντρας ειναι ειλικρινης και λεει απο τις αρχες αυτο που θελει τι πιθανοτητες εχει να το παρει;

Dear observer καταρχήν σε χαιρετώ. Ομως δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς μας λες... Οτι ο άντρας μπορεί να μην είναι ειλικρινής προκειμένου να επιτύχει αυτό που θέλει ενώ η γυναίκα αντίθετα οφείλει να είναι απολύτως έντιμη ή τίμια όπως πιο πάνω αναφέρεται διότι έτσι πρέπει; Αν ο άντρας ειναι ευθύς και ειλικρινής για το τι ζητάει από την αρχή, τότε είναι πολύ πιθανόν να βρει και την ανάλογη ανταπόκριση. Αν πάλι δεν την βρει σημαίνει ότι πολύ ξεκάθαρα και έντιμα ο καθένας από την πλευρά του ξεκαθάρισε τη θέση του. Αν δεν ψάχνεις εξάλλου τα ίδια πράγματα με κάποιον άνθρωπο ποιός ο λόγος να είσαι μαζί του; Γιατί να προσφέρεις μια πλασματική εικόνα του εαυτού σου, των αναζητήσεων σου, των επιθυμιών σου; Και τι είναι άραγε εκείνο που αν από την αρχή αποκαλύψει ενας άντρας σε μια γυναίκα ότι ζητά, δεν θα του το δώσει; Αν πάλι αναφέρεσαι στο sex θεωρώ ότι και εδώ συμβαίνει το εξής υποκριτικό: Αν το πάρει τελικά αμέσως αυτό που και εκείνος ζητά τότε αμφισβητείται αυτόματα η τιμιότητα (ή εντιμότητα) της γυναίκας. Αν δεν το πάρει αμέσως τότε πάλι κατι δεν πάει καλά πάλι με τη γυναίκα, διότι αφενός δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του άντρα και αφετέρου, αφου δεν ανταποκρίνεται σημαίνει κατά τον ίδιο ότι δεν σέβεται τις επιθυμίες του, δεν τον καταλαβαίνει άρα γιατί να χάνει και χρόνο μαζί της.
Θεωρώ πάντως ότι η εντιμότητα ή η τιμιότητα, μια και οι λέξεις διαφέρουν αλλά η ουσία παραμένει ίδια, δεν μπορεί να έχουν φύλο όπως τελικά από την πράξη αποδεικνύεται.
Δεν μπορεί... Θα έρθουν και καλύτερες ημέρες...!

observer1

# 18 στις 13/12/2003
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Dear Mary Jo ανταποδίδω τους χαιρετισμούς.
Η απάντησή σου είναι αποδεκτή και σεβαστή.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

# 19 στις 16/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγώ απλά να ρωτήσω θέλω …….. μισογύνης ξέρουμε ποιος είναι…… η γυναίκα όμως που μισεί τους άνδρες πως την λέμε ?

observer1

# 20 στις 18/2/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by Anemos_x
Εγώ απλά να ρωτήσω θέλω …….. μισογύνης ξέρουμε ποιος είναι…… η γυναίκα όμως που μισεί τους άνδρες πως την λέμε ?

Είναι απλό: Κακούργα, Λεσβία, Μάγισσα, Πλακοτέτοια κ.λπ. μπορώ να σου λέω μέχρι μεθαύριο.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.