Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τι θέλει μια γυναίκα;;;;;;

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

neo-yio

# 21 στις 23/9/2003
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 45
Απαντήσεις: 204
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by zappnk
Neo-yio,χιλια ευχαριστω!!!Ανακαλυψα τα περιπου 70 πραγματα που μου λειπουνε για να ικανοποιησω μια γυναικα!Απο σημερα αρχιζω την εξασκηση...οχι για να γινω πιο αρεστος στις γυναικες αλλα για να γινω καλογερος στο Αγιο Ορος...

χε χε καλο!!!!!!!!!! Υπομονή αγόρι μου σίγουρα θα βρεις καμία που να μην θελει τα...2 απο εκεινα που εγραψα εγω!!!!!

Και η ζωή συνεχίζεται...

Steel

# 22 στις 23/9/2003
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 20
Ακόμα ... μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια μετά την δημιουργία του κόσμου,και απάντηση δεν βρέθηκε...Λες να τα καταφέρουμε να βρούμε τώρα?

willys

# 23 στις 23/9/2003
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 26

:)

Παράθεση:
Originally posted by farmer
Τι πραγματικά μπορεί να θέλει μια γυναίκα από τη σχέση της;;;;

ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ.....

Σεβασμό
Κατανόηση
Στήριξη
Επιβεβαίωση
Να δίνεις απλόχερα......... χωρίς να περιμένεις να πάρεις τίποτα πίσω.
ΑΑΑΑ......... και ένα λουλουδάκι κάπου κάπου... ηρεμεί τις καρδιές.

Argie

# 24 στις 24/9/2003
author
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Ν. Ευβοίας / Ιστιαία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3

Παράθεση:
Originally posted by evans
TON 30ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ.......

μάλλον τον 40στό θα εννοείς απο τους 39....

Anselmo

# 25 στις 24/9/2003
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 12

τα πάντα για σένα

Παράθεση:
Originally posted by the_moonlight_girl
ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

το τέλειο κι ονειρικό, ο πόθος ο αληθινός κι ο διακαής που καίει στα βάθη της ψυχής.
Κι αν δεν γίνεται; Τα πάντα ο Θεός μπορεί να τα δώσει, αλλά ποιός άνδρας είναι θεός ; Εγώ πάντως όσο κι αν το θέλω δεν είμαι!Για θεϊκό παιδί το συζητάμε
Από την στιγμή που όλα δεν μπορεί ένας άνδρας να τα προσφέρει στην αγαπημένη του - όχι πως δεν θέλει αλλά δεν μπορεί, είναι θέμα ανθρωπίνων προδιαγραφών -τί γίνεται; Παύει να υφίσταται πλήρης ικανοποίηση κι ευχαρίστηση από την σχέση; Έίναι εξ' ορισμού πλέον μερική και περιορισμένη με μια ενδόμυχη, απογοήτευση και αίσθηση κενού που απωθείται στο όνομα της πραγματικότητας έτσι όπως φαίνεται να είναι αυτή, πικρή αλλά αναπόφευκτή;
Προσωπικά, με μικρή πείρα από την ζωή αλλά με μια μυστική ελπίδα για το καλύτερο θα έλεγα πως η χαρά μας δεν έιναι στα πάντα κι ούτε πως δεν υπάρχει απόλυτη ευτυχία. Ούτε ανηφόρα, ούτε κατηφόρα, ευθεία ο δρόμος της ζωής!!!
Ποιά είναι αυτή η ευθεία; Αυτό που ζητάει η φεγγαρόφωτη κοπέλα αλλά με μια μικρή αλλαγή στο ουσιαστικό ως προς τον αριθμό!
Αντί για τον γενίκο το κλειδί του μυστηρίου είναι στον ενικό.
Το πάν. Αυτό είναι που υπερέχει κι υπερκαλύπτει κάθε άλλο αγαθό στον κόσμο αυτό, εν τη απουσία ή εν τη παρουσία αυτού του αγαθού. Χωρίς αυτό δεν γίνεται κι όλο τον κόσμο να έχεις στα πόδια σου, και με αυτό γίνεται να μην έχεις τίποτα και να αισθάνεσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.
Το παν είναι το ένα κάτι τις κι όχι τα όλα- τα πάντα, το κάτι τις που σου δίνει όμως τα πάντα
Τί είναι το παν; Τί είναι το μόνο κι απόλυτα αναγκαίο ένα στην ζωή μας ;
Για τον καθένα μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό στην πράξη, σαν αρχή και σκοπός όμως είναι κοινό σε όλους...
Νομίζω πως είναι αυτό που λένε αιώνες τώρα...
Αγάπη
Ώστε αυτό ήταν όλο, ίσως σκεφτούν κάποιοι. Δεν τους αδικώ γιατί αυτή η λέξη, η πλέον κοινή που την συναντάς στα χείλη κάθε ανθρώπου που βλέπει το φως του κόσμου αυτού είναι και η πλέον παρεξηγημένη ίσως μαζί με δύο άλλες λέξεις που τις συνοδεύει επίσης η μεγαλύτερη αμφιβολία, σύγχιση κι άγνοια. τις εξής : θεός κι αλήθεια.
Τί είναι αγάπη αληθινά - δηλαδή χωρίς λάθος (κοινή ρίζα λέξεων) αυτό είναι άλλο θέμα τώρα...Ίσως η αναζήτηση αυτής είναι και το νόημα της ζωής. Ίσως πάλι λέω πολλά και πρέπει να μιλήσει κάποιος άλλος για τα σημαντικά που ξέρει και δυό πράγματα.
Άντε γειά λοιπόν
ψ' εστ μοι

# 26 στις 24/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μόνο ένα πράγμα. Να νιώθει επιθυμητή.

Anna

# 27 στις 24/9/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 24
o,τι θέλει και ένας αντρας..παραπονιόμαστε ο ένας για τον άλλον ενώ στην ουσία ζητάμε τα ίδια..
καταραμένη ξεροκεφαλιά
μοναδικοί μου ταξιδιώτες αλλάξτε τις μέρες σας..

# 28 στις 25/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μεγάλη αλήθεια...

Παράθεση:
Originally posted by TheCat
Μόνο ένα πράγμα. Να νιώθει επιθυμητή.

Μερικές φορές μας ξεφεύγουν πράγματα που είναι μεγάλες αλήθειες, αναφορικά με το τι πραγματικά μας λείπει και το τι θέλουμε !!!

split

# 29 στις 26/9/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Μια γυναικα θελει...

Να την αγαπας, να της το λες, να εισαι τρυφερος, να την αποδεχεσαι οπως ειναι, να υπολογιζεις την γνωμη της και να εισαι γενναιοδωρος σε αγκαλιες και χαδια...
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

loveattack

# 30 στις 26/9/2003
author
Γυναίκα / 43 / Διαζευγμένη
Ν. Βοιωτίας / Θήβα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 72
Θα σας πω μια αντρική γνώμη στην ερώτηση τι θέλει μια γυναίκα.
Λέει λοιπόν ένας φίλος μου ότι η γυναίκα θέλει να βρεί τον διαφθορέα της

Τώρα η δική μου γνώμη είναι ότι η γυναίκα είναι σαν τη θάλασσα. Αλλάζουν αυτά που θέλει όπως την θάλασσα που δεν είναι στάσιμη ποτέ.

# 31 στις 26/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by farmer
Τι πραγματικά μπορεί να θέλει μια γυναίκα από τη σχέση της;;;;

Είναι απλό: 'Οτι και ένας άντρας
Σοβαρά τώρα.

Αγάπη, επιβαιβέωση, κοινωνική καταξίωση και αποκατάσταση, οικονομική αρωγή, - αν δεν εργάζεται- μόνιμο ερωτικό σύντροφο και συνοδοιπόρο της στη ζωή, πατέρα για τα παιδιά της, και φυσικά έναν πολύ καλό και πιστό φίλο .

# 32 στις 26/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θέλει να είσαι εκείνος που αγάπησε κι όχι η εικόνα που σε έβαλαν να φτιάξεις για το άτομό σου...
Θέλει να είσαι ειλικρινής, τρυφερός, να είσαι εκείνος που αγάπησε, εκείνος που γνώρισε, εκείνος που για χάρη του θα έπεφτε και στη φωτιά...

Γιατί ακόμα κι όταν λυγίζεις, όταν αφήνεις τους εγωισμούς στην άκρη, ακόμα κι όταν κάνεις λάθη, δεν πέφτεις στα μάτια της. Γίνεσαι πιο ανθρώπινος, επιβεβαιώνεις ότι μπορεί να μην είσαι το ΤΕΛΕΙΟ αλλά το ΑΞΙΟ να αγαπηθεί...

botsp

# 33 στις 26/9/2003
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βύρωνας
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 277
Τι μπορει να θελει μια γυναικα;

Σιγουρα δεν θελουν ολες τα ιδια.

Αυτο που θελουμε εμεις ειναι να λενε ακριβως αυτο που θελουν!

Blue Sea

# 34 στις 26/9/2003
author
Ανδρας / 62 / Παντρεμένος
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Απαντήσεις: 1
Το αυτονόητο. Ο,τι της λείπει.

# 35 στις 26/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ......

Danai_L

# 36 στις 12/12/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 6
Για αρχή κάποιον να την κάνει να νοιώσει γυναίκα... τα υπόλοιπα στην πορεία..

lactaki

# 37 στις 13/12/2003
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317
Ο άμοιρος ο Φρόιντ πέθανε με την απορία αυτή και θα ρθω τώρα εγώ η φτωχή και ταπεινή να απαντήσω;!
Όσο εξελίσσεται η σχέση διαφορετικά πράγματα. Αρχικά επιβεβαίωση, αργότερα προστασία, στήριξη, σωστό σύντροφο και σωστό πατέρα για τα παιδιά της...και οι άντρες όμως δεν θέλουν επιβεβαίωση, φροντίδα, σωστή σύζυγο και σωστή μητέρα για τα παιδιά τους;; Πάνω απ όλα αγάπη δεν θέλουν και οι δυο; Και σεβασμό;
Αλλού βραχυκυκλώνει το θέμα με τις γυναίκες...συγγνώμη, θα αποκαλύψουμε στους άντρες μυστικά της φύσης μας που από την εποχή της Εύας μέχρι σήμερα παρέμειναν κρυφά;;!! Το θέμα είναι να το βρουν μόνοι τους! Ψάξτε και λίγο βρε παιδιά, δεν μπορεί όλοι να έχετε τη μοίρα του Φρόιντ!!!!
Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

observer1

# 38 στις 13/12/2003
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι έναν υπηρέτη πολυτελείας με μαγικές ικανότητες ( κάτι σαν το τζίνι του μαγικού λυχναριού). Κάποιον που θα κάνει ότι θέλουν, ότι ώρα θέλουν και κυρίως θα τον κάνουν ότι θέλουν.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

melique

# 39 στις 13/12/2003
author
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 69
Απαντήσεις: 412
Έναν ΑΝΤΡΑ που να μπορεί και να θέλει να σταθεί πλάι της !

Σαν σύντροφος, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν το άλλο της μισό.

Τόσο απλά και ταυτόχρονα τόσο δύσκολα...
Ένα αστέρι είναι μια ελπίδα, μια ελπίδα είναι μια ευχή, μια ευχή είναι μια αλήθεια, μια αλήθεια είναι μια ζωή...

skywalk

# 40 στις 13/12/2003
author
Ανδρας / 51 / Ελεύθερος
Ν. Καστοριάς / Νεστόριο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 8

Μια γυναίκα θέλει...

Αληθινή αγάπη.. Ένα απαλό χάδι που θα αγγίζει κάθε φορά τη ψυχή της.. Να ακούει τις νοτες μιας μουσικής από τις σκέψεις σου για αυτήν που θα τη κάνει να ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της ευτυχίας.. Μια αγκαλιά τόσο ζεστή που όλα γύρω της θα γίνονται ένα όνειρο παραμυθένιο.. Μια γυναίκα θέλει αυτό που εμείς κρύβουμε καλά μέσα μας..τον πραγματικό μας εαυτό.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.