Παράθεση:
Originally posted by just a girl
Ποια ειναι αυτη η εμπειρικη γνωση που αποκομησατε απο τις σχεσεις σας?
Παράθεση:
Originally posted by neo-yio
Πολυ καλό το θεμα σου! Μπράβο!
Λοίπον απο όλες μου τις σχέσεις που είχα (που δεν ηταν και πολλες), εμαθα ότι:
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ
Πρέπει να είσαι πολυ υπομονετικια και ευαίσθητη, αλλα και συνάμα πολύ αναίσθητη, για να περνάς καλα...
ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΚΟΜΑ
Πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου και τα αισθήματα σου στον σύντροφό σου αλλά και συναμα να μην πέφτεις με τα μούτρα στην σχέση σου αυτή και να του δείνεις πολυ αξία και να το εκμεταλλεύεται...
ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. ΟΝΤΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ.
Πρέπει να να το παίζεις "παρθενούλλα",αλλά και συνάμα να είσαι και σεξουάλλα...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΗΔΗ.
Πρέπει να λες τα παντα με την σχέση σου που έχεις και να τον εμπιστευεσαι, αλλά συναμα να μη λες "τίποτα για τα πάντα" και επισης να μην τον εμπιστεύεσαι καθόλου μεχρι να τον γνωρίσεις "πολύ" καλα...
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΩ.
Πρέπει να νιώθεις ότι σε γεμίζει πλήρως για να είσαι μαζί του, αλλα συνάμα να μήν το... "ξεχιλύσεις"...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
Πρέπει να λές παντα την αλήθεια και να του τα λές όλα χωρίς "φόβο και πάθος", αλλά και συνάμα να κλείνεις το στόμα και να μην λες "πολλά", και στα περισσότερα (εαν χρειάζεται) να λες και κανενα ψεματάκι...
ΨΕΜΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ Μ' ΕΦΑΓΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
Πρέπει στην σχέση σου να είσαι ο "εαυτός" σου, αλλά συνάμα να βγάζεις καπου καπου και τον... αλλό ξέρεις εσυ τον... 2ο...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΣΤΟΝ 2ο
Πρέπει να πιστεύεις σε αυτά που σου λεει και εμπιστεύεται η σχέση σου αλλα συνάμα να μην πιστεύεις "τίποτα"...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΕΜΕΝΑ.
Πρέπει να λες εκφράζεσαι με λόγια γλυκά, ωραία και με αγκαλίτσες και φιλάκια, αλλά συναμα να δίνεις και κανενα χαστουκάκι, να φάζεις καμία φωνούλλα (ή φωνάρα) ετσι για να μην μας πάρουν και χαμπάρι!...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
Εγω αυτά έχω μάθει απο όλες μου τις σχέσεις.
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ.
Ελπίζω να με καταλαβες!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by souvlitsa
Τί έμαθα για τον εαυτό μου:
-ότι μόνο αν παραμερίσω κάποια χαρακτηριστικά της παιδικής ηλικίας όπως εγωϊσμό, κτητικότητα, απαίτηση για αποκλειστικότητα, επιπολαιότητα, ανάγκη για προστασία και ασφάλεια, ψυχολογικό εκβιασμό με κλάψες, μπορώ να συμβιώσω με τον τύπο του άντρα που θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου.
Τί έμαθα για το άλλο φύλο:
- ότι η συμπεριφορά των ανδρών ποικίλει από άτομο σε άτομο, οπότε δεν θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι "έμαθα το άλλο φύλο", αλλά ότι "έμαθα" κάποιους άλλους ανθρώπους.
Τί έμαθα για τις ερωτικές σχέσεις:
- ότι παίζει μεγάλο ρόλο για την εξέλιξή τους ο λόγος που τις ξεκινάς και ο τρόπος που τις τελειώνεις
- ότι μπορούν να μου προσφέρουν μεγάλη απόλαυση, αλλά ανά πάσα στιγμή να πάψουν να μου την προσφέρουν
- ότι κατά τη δειάρκειά τους οι δύο σύντροφοι επηρεάζουν ο ένας την προσωπικότητα και τις συνήθειες του άλλου, ακόμα και ασυνείδητα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media