Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τι εχουμε μαθει?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

just a girl

# 1 στις 24/9/2003
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 154
'Aρεσαν+: 0%

Τι εχουμε μαθει?

Ολοι μας, μεσα απο το περασμα το χρονου, εχουμε κανει σχεσεις που λιγο πολυ, αλλες καρποφορησαν επιτυχως και αλλες οχι....
Απογοητευσεις, χασιμο εμπιστοσυνης, προσδοκιες που εμειναν απλα και μονο προσδοκιες, αλλα και σχεσεις που σε εκαναν να αισθανεσαι ζωντανος, δεσιμο με διαφορους ανθρωπους που καποια στιγμη η πορεια σας εγινε κοινη, αργοτερα παλι, μπορει και παραλληλη.......
τι εχουμε μαθει μεσα απο ολες αυτες τις σχεσεις τοσο για εμας τους ιδιους αλλα και για τον αντιθετο φυλο?
Ποια ειναι αυτη η εμπειρικη γνωση που αποκομησατε απο τις σχεσεις σας?

# 2 στις 24/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by just a girl
Ποια ειναι αυτη η εμπειρικη γνωση που αποκομησατε απο τις σχεσεις σας?

Τα όσα προσωπικά αποκόμισα, μπορώ συνοπτικά να σου αναφέρω :

Έμαθα να εμπιστεύομαι και να μην εκβιάζω δυναμικές.
Να προσφέρω πολύ χρόνο στις σχέσεις, ώστε να μην μετανιώνω τελικώς.
Να μπορώ να μεταβάλλω και να προσαρμόζω τον εαυτό μου, μόνο όταν η πρόκληση είναι θετική.
Να ενεργοποιώ την δυνατότητα που προσφέρουν τα όποια θετικά συναισθήματα -ελάχιστα στην μέχρι πριν λίγο εμπειρία μου- να βλέπω την ζωή και τους συνανθρώπους μου, εξ ίσου θετικά.
Να αποδέχομαι τις εύλογες μεταβολές και αναθεωρήσεις των θέσεων, στόχων, επιθυμιών εμού και αλλήλων.
Να αποδέχομαι αξιωματικά την ενδελέχεια των ερωτικών σχέσεων, και σε συνέπεια αυτού, να θεωρώ την εξέλιξη και διάρκεια τους, προϊόν συνεχών νέων εκκινήσεων !
Εννοείται να σέβομαι και να συγ-χωρώ, αξιώνοντας τα ίσα.

Μα πέρα και πάνω απ' όλα, να μην πιστεύω στην τύχη, και ως εκ' τούτου να είμαι πλέον βέβαιος, πως κάθε τι, κάπου με οδήγησε, το σημαίνον δε της κατάληξης, καθιστά εύλογο το κάθε πρότερο συμβάν, κίνηση, βήμα.
Ρε παιδιά τα νεύρα μου!!!
Γιατί όταν το ποντίκι θέλει καθάρισμα, το βελάκι πηγαίνει πανεύκολα παντού, εκτός από το σημείο που θέλεις να πάει??????ποιός διάααολος???

GIANNIS73

# 3 στις 25/9/2003
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 41
Μέσα από όσα έχω ζήσει, με δεδομένο ότι οι ανθρώπινες προσωπικές σχέσεις μέρα με τη μέρα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο, κυρίως λόγω των απαιτήσεών μας στη σύγχρονη εποχή, αυτό που συνειδητά έχει εγγραφεί εσωτερικά μου, είναι ότι για να διατηρηθεί μια σχέση χρειάζεται υπομονή, επιμονή, αλληλοκατανόηση, εμπιστοσύνη, θετικοί συνειρμοί σκέψεων. Τα συναισθήματα πολλές φορές μας ξεγελούν.......

Εννοείται βεβαίως ότι πρέπει να τυγχάνουν της αμοιβαιότητας όλα τα παραπάνω!!!!!

neo-yio

# 4 στις 25/9/2003
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 45
Απαντήσεις: 204
Πολυ καλό το θεμα σου! Μπράβο!

Λοίπον απο όλες μου τις σχέσεις που είχα (που δεν ηταν και πολλες), εμαθα ότι:

Πρέπει να είσαι πολυ υπομονετικια και ευαίσθητη, αλλα και συνάμα πολύ αναίσθητη, για να περνάς καλα...

Πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου και τα αισθήματα σου στον σύντροφό σου αλλά και συναμα να μην πέφτεις με τα μούτρα στην σχέση σου αυτή και να του δείνεις πολυ αξία και να το εκμεταλλεύεται...

Πρέπει να να το παίζεις "παρθενούλλα",αλλά και συνάμα να είσαι και σεξουάλλα...

Πρέπει να λες τα παντα με την σχέση σου που έχεις και να τον εμπιστευεσαι, αλλά συναμα να μη λες "τίποτα για τα πάντα" και επισης να μην τον εμπιστεύεσαι καθόλου μεχρι να τον γνωρίσεις "πολύ" καλα...

Πρέπει να νιώθεις ότι σε γεμίζει πλήρως για να είσαι μαζί του, αλλα συνάμα να μήν το... "ξεχιλύσεις"...

Πρέπει να λές παντα την αλήθεια και να του τα λές όλα χωρίς "φόβο και πάθος", αλλά και συνάμα να κλείνεις το στόμα και να μην λες "πολλά", και στα περισσότερα (εαν χρειάζεται) να λες και κανενα ψεματάκι...

Πρέπει στην σχέση σου να είσαι ο "εαυτός" σου, αλλά συνάμα να βγάζεις καπου καπου και τον... αλλό ξέρεις εσυ τον... 2ο...

Πρέπει να πιστεύεις σε αυτά που σου λεει και εμπιστεύεται η σχέση σου αλλα συνάμα να μην πιστεύεις "τίποτα"...

Πρέπει να λες εκφράζεσαι με λόγια γλυκά, ωραία και με αγκαλίτσες και φιλάκια, αλλά συναμα να δίνεις και κανενα χαστουκάκι, να φάζεις καμία φωνούλλα (ή φωνάρα) ετσι για να μην μας πάρουν και χαμπάρι!...

Εγω αυτά έχω μάθει απο όλες μου τις σχέσεις.

Ελπίζω να με καταλαβες!!!
Και η ζωή συνεχίζεται...

just a girl

# 5 στις 25/9/2003
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 154

Αν σε καταλαβα λεει...

αγαπητη neo-yio,
καταλαβα απολυτως το πνευμα σου και ναι καπως ετσι ειναι.......
αραγε να ισχυει και για τους αντρες το ιδιο?
Μια σκεψη....μια απορια.....

blossom

# 6 στις 25/9/2003
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766

Παράθεση:
Originally posted by neo-yio
Πολυ καλό το θεμα σου! Μπράβο!

Λοίπον απο όλες μου τις σχέσεις που είχα (που δεν ηταν και πολλες), εμαθα ότι:
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ

Πρέπει να είσαι πολυ υπομονετικια και ευαίσθητη, αλλα και συνάμα πολύ αναίσθητη, για να περνάς καλα...
ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΚΟΜΑ

Πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου και τα αισθήματα σου στον σύντροφό σου αλλά και συναμα να μην πέφτεις με τα μούτρα στην σχέση σου αυτή και να του δείνεις πολυ αξία και να το εκμεταλλεύεται...
ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. ΟΝΤΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ.

Πρέπει να να το παίζεις "παρθενούλλα",αλλά και συνάμα να είσαι και σεξουάλλα...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΗΔΗ.

Πρέπει να λες τα παντα με την σχέση σου που έχεις και να τον εμπιστευεσαι, αλλά συναμα να μη λες "τίποτα για τα πάντα" και επισης να μην τον εμπιστεύεσαι καθόλου μεχρι να τον γνωρίσεις "πολύ" καλα...
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΩ.

Πρέπει να νιώθεις ότι σε γεμίζει πλήρως για να είσαι μαζί του, αλλα συνάμα να μήν το... "ξεχιλύσεις"...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Πρέπει να λές παντα την αλήθεια και να του τα λές όλα χωρίς "φόβο και πάθος", αλλά και συνάμα να κλείνεις το στόμα και να μην λες "πολλά", και στα περισσότερα (εαν χρειάζεται) να λες και κανενα ψεματάκι...
ΨΕΜΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ Μ' ΕΦΑΓΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Πρέπει στην σχέση σου να είσαι ο "εαυτός" σου, αλλά συνάμα να βγάζεις καπου καπου και τον... αλλό ξέρεις εσυ τον... 2ο...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΣΤΟΝ 2ο

Πρέπει να πιστεύεις σε αυτά που σου λεει και εμπιστεύεται η σχέση σου αλλα συνάμα να μην πιστεύεις "τίποτα"...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΕΜΕΝΑ.

Πρέπει να λες εκφράζεσαι με λόγια γλυκά, ωραία και με αγκαλίτσες και φιλάκια, αλλά συναμα να δίνεις και κανενα χαστουκάκι, να φάζεις καμία φωνούλλα (ή φωνάρα) ετσι για να μην μας πάρουν και χαμπάρι!...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΡΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Εγω αυτά έχω μάθει απο όλες μου τις σχέσεις.
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ.

Ελπίζω να με καταλαβες!!!

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

# 7 στις 25/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τί έμαθα για τον εαυτό μου:
-ότι μόνο αν παραμερίσω κάποια χαρακτηριστικά της παιδικής ηλικίας όπως εγωϊσμό, κτητικότητα, απαίτηση για αποκλειστικότητα, επιπολαιότητα, ανάγκη για προστασία και ασφάλεια, ψυχολογικό εκβιασμό με κλάψες, μπορώ να συμβιώσω με τον τύπο του άντρα που θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου.

Τί έμαθα για το άλλο φύλο:
- ότι η συμπεριφορά των ανδρών ποικίλει από άτομο σε άτομο, οπότε δεν θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι "έμαθα το άλλο φύλο", αλλά ότι "έμαθα" κάποιους άλλους ανθρώπους.

Τί έμαθα για τις ερωτικές σχέσεις:
- ότι παίζει μεγάλο ρόλο για την εξέλιξή τους ο λόγος που τις ξεκινάς και ο τρόπος που τις τελειώνεις
- ότι μπορούν να μου προσφέρουν μεγάλη απόλαυση, αλλά ανά πάσα στιγμή να πάψουν να μου την προσφέρουν
- ότι κατά τη δειάρκειά τους οι δύο σύντροφοι επηρεάζουν ο ένας την προσωπικότητα και τις συνήθειες του άλλου, ακόμα και ασυνείδητα.

# 8 στις 25/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φίλη μου neo-yio ενδιαφέρουσες οι απόψεις αν και πρέπει να ομολογήσω οτι με φοβίζουν λιγάκι... ίσως γιατί δίνουν τροφή σε ανασφάλειες που έχω... Καλή αντιμετώπιση όμως της πραγματικότητας..

Εκείνο που δυστυχώς αποκόμησα εγώ απο τις σχέσεις μου είναι να μην ανοίγομαι απο την αρχή, να δίνω με μέτρο, να είμαι αδιάφορος και άνετος, και να κρατάω άμυνες μήπως πληγωθώ... Τώρα αν τα κάνεις όλα αυτά δεν ξέρω πως μπορείς να χαρείς μια σχέση, αλλά εγώ αυτά έμαθα...

Όχι πως καταφέρνω να τα τηρήρω πάντα ε?

fegarahtida

# 9 στις 6/11/2003
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Εμαθα να μην παραδίνομαι άνευ όρων, να μην παραιτούμαι από τα θέλω μου, να εκφράζω τα συναισθήματά μου καλά ή κακά... Να αφήνω χώρο στον σύντροφό μου να κινηθεί χωρίς να τον πνίγω και να μην τον θεωρώ κτήμα μου.. Φαντάζομαι ότι έχω πολλά να μάθω ακόμη...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

# 10 στις 6/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Για τους άλλους...έμαθα ότι υπάρχουν κακοί..καλοί...ειλικρινείς ή ψεύτες..

Έμαθα πως όταν θέλει κάποιος να δώσει δεν τον σταματά τίποτα...

Για μένα τι έμαθα;

Τίποτα...ότι μένω πάντα η ίδια...
Χωρίς φόβο αλλά πάντα με πάθος.....

# 11 στις 6/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ευτυχως εχω μαθει πολλα ως τωρα αλλα δυστηχως δεν εχω καταφερει ακομα να αλλαξω και να μην ξανακανω τα ιδια λαθη.Να μην δινω τα παντα απο την αρχη,να μην προσπαθω να αλλαξω τους αλλους,να κατανοω τα διαφορα παιχνιδια και τα σημαδια του σωματος,να μην λεω ποτε και παντα,να μην φυλακιζω με την αγαπη μου τους αλλους και καποιες φορες να παριστανω και τον αδιαφορο.Αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο!!!!

brightsmile

# 12 στις 6/11/2003
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 373
1. Σε συνέχεια των απόψεων που παρέθεσε η φίλη neo_yio έχω να συμπληρώσω:

Όσο κι αν τον αγαπάς, όσο κι αν τον θεωρείς τον άνθρωπο σου, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς οτι δεν είναι ούτε η μάνα σου, ούτε ο πατέρας σου, ούτε η κολλητή σου.
Τα προβλήματα σου φρόντιζε να τα συζητάς μόνο με τα 3 προηγο΄ύμενα πρόσωπα. Σε αντίθετη περίπτωση, τους προκαλείς κούραση, άγχος, ΕΥΘΥΝΗ με αποτέλεσμα να εμφανίζουν διάφορα "ψυχοσωματικά προβλήματα". Η κατάληξη; Γνωστή και αναμενόμενη...

2. Όταν παρουσιαστεί μια στασιμότητα ή μια μικρή κάμψη στην σχέση, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να το παλέψει ουσιαστικά (μαζί με εσένα βέβαια) για να την σώσει.
Σε εκφράσεις του τύπου "δεν φταις εσύ, δεν φταίει η σχέση μας, δεν έχω συνηθίσει...", πάντα να βγάζεις το δεν από μπροστά για να μπορέσεις να καταλάβεις τι συμβαίνει.

3. Και θα τελειώσω με το τετριμένο "είναι στην φύση τους". Καταλαβένετε βέβαια για πιο πράγμα μιλάω.Οι βατραχοσκορπιοί που λέγαμε... Να εύχεσαι μόνο να μην το μάθεις και να μην φέρει καμιά αρρώστια μέσα στο σπίτι.

# 13 στις 6/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ας ειναι ...

Ας είναι ευχή μόνο να έχουμε μάθει να δίνουμε !!!!

Να δίνει κανείς και μέσα από αυτό να παίρνει και να χαίρεται αυτό που του αντιστοιχεί

# 14 στις 6/11/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by souvlitsa
Τί έμαθα για τον εαυτό μου:
-ότι μόνο αν παραμερίσω κάποια χαρακτηριστικά της παιδικής ηλικίας όπως εγωϊσμό, κτητικότητα, απαίτηση για αποκλειστικότητα, επιπολαιότητα, ανάγκη για προστασία και ασφάλεια, ψυχολογικό εκβιασμό με κλάψες, μπορώ να συμβιώσω με τον τύπο του άντρα που θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου.

Τί έμαθα για το άλλο φύλο:
- ότι η συμπεριφορά των ανδρών ποικίλει από άτομο σε άτομο, οπότε δεν θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι "έμαθα το άλλο φύλο", αλλά ότι "έμαθα" κάποιους άλλους ανθρώπους.

Τί έμαθα για τις ερωτικές σχέσεις:
- ότι παίζει μεγάλο ρόλο για την εξέλιξή τους ο λόγος που τις ξεκινάς και ο τρόπος που τις τελειώνεις
- ότι μπορούν να μου προσφέρουν μεγάλη απόλαυση, αλλά ανά πάσα στιγμή να πάψουν να μου την προσφέρουν
- ότι κατά τη δειάρκειά τους οι δύο σύντροφοι επηρεάζουν ο ένας την προσωπικότητα και τις συνήθειες του άλλου, ακόμα και ασυνείδητα.

Συμφωνώ μαζί σου Souvlitsa. Ανάλογα συμπεράσματα αποκόμισα και γω από τις σχέσεις μου μέχρι σήμερα, οι οποίες μου άφησαν και αρκετά μαθήματα και το πιο σημαντικό ήταν, το ότι όσο πιο πολλά δίνεις στον άλλο, τόσο λιγότερα παίρνεις. Τόσο λιγότερο σε εκτιμά και πάνω απ' όλα σε θεωρεί δεδομένη. Φυσικά πάντα σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Καλό είναι να περιμένουμε να γνωρίσουμε τον άλλο καλά και μετά να τον εμπιστευθούμε απόλυτα.
Τελικά το ρητό "από τα λάθη μας μαθαίνουμε" σε μένα δεν έχει μεγάλη εφαρμογή μέχρις στιγμής.

-maria-

# 15 στις 15/3/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Έμαθα πως όταν θέλεις κάτι παρά πολύ, το διεκδικείς , κινείς γη και ουρανό για να το ζήσεις!

RRRLGB

# 16 στις 16/3/2004
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 203
Πολυ καλό το θεμα σου!

Λοίπον απο όλες τις σχέσεις που είχα (που εμαθα ότι:

Πρέπει να είσαι πολυ υπομονετικός, άνετος, ευαίσθητος.
Πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου και τα αισθήματα σου στη σύντροφό σου αλλά και συναμα να μην πέφτεις με τα μούτρα. Δείνεις τη δέουσα αξία σε κάθε γυνναίκα, που γνωρίζεις, για να μην το εκμεταλλεύεται.
Βασικά μου αρέσει, να περνάω καλλά και με ενδιαφέρει η γυνναίκα, που βρίσκεται δίπλα μου να περνάει καλά μαζί μου.Θα έλεγα και καλύτερα!

# 17 στις 16/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...το πιο σημαντικο που εμαθα ... μαθαινω... μεσα απο τις σχεσεις μου ειναι ... εμενα!

Para3eni

# 18 στις 16/3/2004
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 118
από τις σχέσεις μου?

Έμαθα να αγαπώ όλο το κόσμο ακόμα και τα πιο ασήμαντα πραγματάκια που στολίζουν τη καθημερινότητα μας!

Έμαθα να μισώ τον εαυτό μου όταν πληγώνεται

Έμαθα να ξεχωρίζω το σεξ από τον έρωτα

Έμαθα να κάνω έρωτα, να αισθάνομαι αυτή τη γλυκιά ηδονή

Έμαθα να κλαίω για ουσιαστικά πράγματα και όχι για παιδιαρίσματα όπως έκανα μικρή

Έμαθα να θαυμάζω και τις πίκρες και τις χαρές που μου δίνει η ζωή

Έμαθα να μεγαλώνω

Έμαθα να πέφτω, να σηκώνομαι αλλά κυρίως έμαθα να προχωρώ χωρίς να μετανιώνω για ότιδηποτε μου έχει συμβεί, καλό ή κακό..
Καπνιστή πολέμα σου πίνουνε το αίμα! Σε λίγα χρόνια θα καπνίζουμε μόνο σε γιάφκες..

# 19 στις 16/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να μην εμπιστευομαι καμμια γυναικα!!!!
Να εχω παντα πλατη στον τοιχο!!!

Vereniki37

# 20 στις 16/3/2004
author
Γυναίκα / 57 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 68
ό,τι και να πούμε...το θέμα είναι πάντα ένα.
"Γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι"
Τι σημαίνει ναντιληφθείς την καλή τύχη,ότι το έδαφος πάνω στο οποίο στέκεσαι δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ' όσο καλύπτουν τα δυο σου πόδια Φ.Κάφκα
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.