Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%
Ψάχνω ένα φιλαράκι...
Geia se olou sas.... I thesi mou eine kapos periergi.... Bori kapios na mou eksigisi giati telika den bori na iparksi filia metaksi antra kai ginekas??? Bori na mou peite oti eime apolitos, alla afto diapistono telika

Prin apo liges meres i koliti mou, mou anakinose oti eine erotebmeni mazi mou, kai afto mou kostise arketa.... Palaiotera pou epsaxna gia on-line files, pali to idio mou sinebi.... Piga se ena meeting enos gnostou kanaliou sto Mirc kai telika i filia mas eixe tin idia katalaliksi

Fetos to kalokairi mou itan idiaitera diskolo, kati to opio eixe os sinepia na min psaxno gia mia pithani sxesi, alla gia kenouries files oi opies tha me stiriksoune kai tha me boithisoune na ksexaso kapies disarestes stigmes....... DEN PSAXNO GIA SXESI ALLA GIA FILES.... KAI OMOS DEN TIS BRISKO...... Filous exo arketous alla files kamia!!! Aftos eine o kaimos mou

Prin apo ligo girisa apo ena party....... Ekana kapies gnorimies arketa endiaferouses....... Pali omos eixane tin gnosti kataliksi. Erotiko endiaferon apo tin plebra ton koritsion xoris na tous exei dothi kapia aforni gia na skeftoun kati tetio

Koubenta 4 oron petameni sta skoupidia............ Niotho toso perierga, san na briskome se ena adieksodo..... Psaxno gia mia fili kai omos den tin brisko........... Iparxi telika filia metaksi ton 2 filon? Perimeno tis apopsis sas..........
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Δωδεκανήσου / Κάλυμνος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 22
ψαχνω ενα ...
καταρχην καλη σου μερα!μηπως αγορι μου φταιει ο τροπος σου...????μηπως καποιο διχνεις καποιο περισσοτερο ενδειαφερον,σε αυτα τα ατομα χωρις να το θες...????μηπως εισαι τοσο [ωραιος] ???δεν ξερω τι να πω....με μπερδεψες!παντως φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα υπαρχει,γιατι εγω εχω λιγους φιλους και καλους μαλιστα και με την πορεια του χρονου παλι φιλοι μου ειναι!!!ειλικρινα παροτι που ειναι τοσο πρωι παροτι που το μυαλο μου ειναι ξεκαθαρο δεν εχω καποια σαφη απαντηση να σου δωσω....!καπου θα φταις δεν γινεται αλλιως....

φιλικα αποκαλυψη!
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
"Οσο ψάχνεις κάτι,τόσο δεν έρχεται",μου έχουν πει..Και πράγματι.Σχεδόν τίποτα δεν είναι εκεί την ώρα που θες και το έχεις πραγματικά ανάγκη.
Ετσι κι οι φιλίες και οι έρωτες.Δεν έρχονται κατά παραγγελία,δεν ξέρεις πότε και αν θα τους συναντήσεις.Δεν μπορείς να πεις "Φίλη θέλω,τώρα τη θέλω",δεν στέκει,δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί..
Πιστεύω στη φιλία μεταξύ των 2 φύλων.Σε μένα πάλι συμβαίνει το αντίθετο,οι καλύτεροι φίλοι μου είναι αγόρια..Kι ευτυχώς..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 22
Παράθεση:
Originally posted by gallidoula
"Οσο ψάχνεις κάτι,τόσο δεν έρχεται"
Πάαααρα πολύ σωστό.
Αλήθεια επειδή εμένα μου συμβαίνει το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, δηλαδή όποτε δείξω ενδιαφέρον σε μία κοπέλα.......συνήθως καταλήγει να γίνεται φιλαράκι (και πολύ καλό μάλιστα), μήπως λέω να αλλάζαμε ρόλους ?
Αχ σε ζηλεύω φίλε μου.
Σε τελική αφού την "πάτησα" έτσι πολλές φορές, σιγουρεύτηκα για ένα πράγμα: η δικιά μου συμπεριφορά φταίει, που το ερωτικό ενδιαφέρον εκλαμβάνεται σαν φιλική.
Αλλά μυαλό δεν βάζω..........υπομονήηηη
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 111
Ασε και για μας καμια γυναικα....ολες με σενα ....λυπήσου μας...
Πλακα κανω....θα συμφωνήσω οτι οσο
περισσοτερο θες κατι τόσο δεν έρχεται και vice-versa...
Νομος του Merphy βλέπετε....!
Τα ωραιότερα λόγια μίας αγάπης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος! Ότι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 69
Απαντήσεις: 412
Kαλά βρε παιδί μου, όλες σε βλέπουν και πέφτουν στα πατώματα???
Τι να σου πω? Μπράβο σου!
Σοβαρά τώρα...μην αγχώνεσαι!
Όλα θα έρθουν με την σειρά τους....
Μην τις βλέπεις όλες πια σαν υποψήφιες φίλες σου, δεν λέω, αυτό θες, αλλά πιστεύω οτι θα υπάρξουν κάποιες, 1-2 - περισσότερες ίσως, με τις οποίες θα μπορέσεις να συνεννοηθείς!! να επικοινωνήσεις σε διαφορετικό επίπεδο! γιατί γίνεται....απλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο ή συχνό...
Απλά να θυμάσαι οτι τα καλά πράγματα αργούν να έρθουν...και επίσης "τα αγαθά κόποις κτώνται" !
Καμία ουσιώδη και πραγματική φιλία δεν θα σου έρθει ουρανοκατέβατη! (Μακάρι να σου έρθει δηλαδή...αλλά σπάνιο!)
Και σίγουρα με τον τρόπο που ψάχνεις, θα αποκτήσεις πολλές "γνωστές" αλλά μην βιαστείς να τις όνομάσεις "φίλες"...τσέκαρέ το και λιγάκι...
Καλή τύχη!
Ένα αστέρι είναι μια ελπίδα, μια ελπίδα είναι μια ευχή, μια ευχή είναι μια αλήθεια, μια αλήθεια είναι μια ζωή...
# 7
στις 29/9/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κάνεις υπομονή. Φιλία μεταξύ αντρών κ γυναικών υπάρχει σίγουρα κ καθημερινά τη συναντούμε. Εχω φίλο άντρα εδώ και 10 χρόνια και ποτέ δεν μας βγήκε κάτι ερωτικό, ισα ισα που κ οι 2 φτιάξαμε τη ζωή μας κ επιλέξαμε τον σύντροφό μας.
Αυτού του είδους η φιλιά είναι από τις πιο ιδανικές αφού ταυτόχρονα μαθαίνεις κ πως σκέφτεται κ η άλλη πλευρά, των αντρών εννοώ.

Γυναίκα / 43 / Διαζευγμένη
Ν. Βοιωτίας / Θήβα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 72
Η δική μου εμπειρία ίσως να μην είναι ικανή να δώσει μια απάντηση στο ερώτημά σου. Κι εγώ ακόμη δεν ξέρω-κάτι υποψίες έχω μόνο.
Ένα πράγμα όμως που ξέρω είναι ότι η ζωή είναι ανατρεπτική. Μπορεί να γνωρίσεις μια κοπέλα και να την βλέπεις ερωτικά και εκείνη να σαν φίλο. Προσπάθησε να μπεις σε αυτήν τη θέση και κατάλαβε τις γυναίκες που σε περιβάλλουν. Δεν υπάρχει λόγος να αποδίδεις σε αυτές ευθύνες γιατί δεν μπορούν να σε δουν σαν φίλο. Μέχρι τώρα ήσουν απλά λίγο άτυχος αλλά μην σταματάς να γνωρίζεις άτομα. Ίσως καλή ιδέα θα ήταν να επικεντρώσεις την αναζήτησή σου σε γυναίκες που έχουν δεσμό ή δεν αναζητούν σύντροφο.
Καλή τύχη
# 9
στις 29/9/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φιλία...
Μια χρονοβόρος διαδικασία.
Αποτέλεσμα βίωσης κοινών στιγμών...
...εχθρός της γνωριμίας...
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο Χρόνος αν κλειστεί σε ένα βάζο και αφεθεί στον Ήλιο, με ένα άρωμα που λέγεται "άνοιγμα καρδιάς" και χαμογελοκλάμα, γίνεται φιλία.
Φιλία...άντρα-γυναίκας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Κανείς δεν ξέρει το πώς και το γιατι...
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 48
Παράθεση:
Originally posted by gallidoula
"Οσο ψάχνεις κάτι,τόσο δεν έρχεται",μου έχουν πει..Και πράγματι.Σχεδόν τίποτα δεν είναι εκεί την ώρα που θες και το έχεις πραγματικά ανάγκη.
Ετσι κι οι φιλίες και οι έρωτες.Δεν έρχονται κατά παραγγελία,δεν ξέρεις πότε και αν θα τους συναντήσεις.Δεν μπορείς να πεις "Φίλη θέλω,τώρα τη θέλω",δεν στέκει,δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί..
Πιστεύω στη φιλία μεταξύ των 2 φύλων.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!!!!!!
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Απαντήσεις: 96
Ισως εισαι "και πολυ παιδι" και σε βλεπουν διαφορετικα!Μηπως εισαι ο διδυμος αδελφος του Tom?Ποιανου Tom?Tου Cruise καλε!!!Για να σοβαρευτουμε ομως πιστευω πως θα βρεις φιλες,ψαξε στις δεσμευμενες!!

Αστειεύομαι πιστευω οτι απλα ηταν μια σειρα συμπτωσεων ολα τα παραπανω που ανεφερες!Παντως εγω εχω πολυ καλους φιλους και πατε δεν εχω σκεφτει καν να τους δω με αλλο ματι και φυσικα ουτε και εκεινοι!!Keep walking my friend....
Οσο ονειρευομαι...υπαρχω!!!
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 12
Ki egw to idio pisteuw... filia metaxy antra kai gynaikas uparxei apla thelei to swsto timing !!! (to skwtosa????) ti na pw ki egw h kopela pou osous gnorizw telika mou menoun filarakia ? anarotiemai ti kanw la8os... h mhpos eimai toso askhmh ?
χρωμα δεν αλλαζουν τα ματια μονο τροπο που κοιταζουν...
# 13
στις 9/10/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Είναι υγιής η συνείδηση του φίλου μας...
Θα λάμψει ο δρόμος της φιλίας, όπως θα την δει φιλτραρισμένη μέσα από τις εμπειρίες του.
Εμείς απλά τις δικές μας παραθέτουμε...
στα social media