Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη....

Σελίδα : 1

Μυρτώ

# 1 στις 29/9/2003
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%

Οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη...

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να ξεκινήσει μια γυναίκα τον καυγά χωρίς να το καταλάβει είναι να κάνει ρητορικές ερωτήσεις και συνεπώς να περνάει το μήνυμα της αποδοκιμασίας!

Σας έχει τύχει? Ποιά συναισθήματα σας προκαλεί?
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

# 2 στις 29/9/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μου έχει τύχει, όχι απλώς να με ρωτάει ρητορικά ερωτήματα αλλά να μου χτυπάει ξανά και ξανά "γενικές αλήθειες", όπως τις χαρακτήριζε!! Επίσης έλεγε ότι σε αυτές συμφωνούν όλοι (όλοι = 5-6 φιλενάδες της), οπότε αφού οι "όλοι" τις αποδέχονται σαν τα πρόβατα στη σφαγή, πρέπει κι εμείς οι υπόλοιποι να κόψουμε το λαιμό μας αφού οι αντιλήψεις μας διαφέρουν απο αυτές τις "γενικές αλήθειες"... Η αποδοκιμασία είναι το λιγότερο, ο σαρκασμός και η ειρωνεία είναι που με βάζουν στην πρίζα!!!

Τι αίσθημα μου δημιουργούσε? Να τις βάλω στη σειρά και να τις αρχίσω στις κουτουλιές!!!!!

botsp

# 3 στις 29/9/2003
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βύρωνας
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 277
Κατα τον John Gray...
οι γυναικες απο την Αφροδιτη.....

εχουν την αναγκη να συνδιαλεγονται σε αντιθεση με τους ανδρες που κλεινονται στην σπηλια τους...

Ε... μαλλον γι'αυτο και οι γυναικες κανουν ρητορικες ερωτησεις.
Αφου ξερουν οτι δεν θα παρουν απαντηση απο τον ανδρα του Αρη που ειναι κλεισμενος και απομονωνεται στην δυσκολη φαση.

Γυναικες απο την Αφροδιτη και Ανδρες απο τον Αρη παντως...
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!

Steel

# 4 στις 29/9/2003
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 20
Diladi gia na katalabw...
Oi Afroditianes...irthan sti gi kai synantithikan tous Arianous...!!!

Kai sti synexeia?Prospathoun kai oi men kai oi de na kataktisoun ton kosmo?Tin kaimenoula tin gi???

Mallon prepei na ta broune,giati kai oi dyo Arianoi kai Afroditianoi einai filoksenoumenoi edw kai an synexisoun na erxontai se antiparathesi,o planitis Gi tha tous ekdiwksei...!!!

Mono an ta brei o Aris kai i Afroditi tha yparksei eytyxia sti Gi...

Giati re paidia na prospatheite na breite simeia antiparathesis kai oxi simeia koinis anaforas???
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.